Ronai and Ronai
AMERIKAI

Százmillió dollárért hosszabbított Michael Vick 2011. augusztus 30. kedd 22:38 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Százmillió dollárért hosszabbított Michael Vick

Philadelphia – Az NFL-ben szereplő Philadelphia Eagles meghosszabbította Michael Vick szerződését, melynek érelmében az irányító hat év alatt 100 millió dollárt kereshet, 40 milliót pedig garantáltan meg is kap. A 31 éves QB ezzel az első olyan játékos az NFL történetében, aki két, legalább 100 millió dollárról szóló szerződést ír alá – 2004-ben tíz évre 130 millóért kötelezte el magát az Atlanta Falconshoz.

Michael Vick hosszú utat tett meg azóta, hogy a kutyaviadalok szervezése miatt kiszabott 18 hónapnyi börtönbüntetését letöltötte, majd a liga – s főképp az Eagles – visszafogadta kegyeibe. Amellett, hogy jótékonysági rendezvényeken és iskolai előadásokon tartott beszédeivel igyekezett visszanyerni Amerika szeretetét, a jó játékkal sem maradt adós: sokáig a 2010/11-es idény legértékesebb játékosa (MVP) címért is versenyben volt.

“Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodni Michaellel a hosszútávú szerződéséről”, nyilatkozta Andy Reid, a philadelphiaiak vezetőedzője. “A kőkemény munka, amit az elmúlt években a pályán és azon kívül is elvégzett, sokkal jobb emberré tette őt. Büszke vagyok arra, hogy ismét sikeres tagja a ligának, ugyanakkor azt is tudom, hogy ő lesz az első, aki elmondja, még mindig rengeteg a tennivalónk.”

A korábban főleg látványos futásairól ismert, ám azóta a passzjátékban is brillírozó Vick tavaly, egy tartalékos idényt követően lépett elő az Eagles elsőszámú irányítójává, ezután a csapat legfontosabb játékosa lett. Idénymérlege 21 touchdown 6 labdaeladás mellett, kilenc alkalommal saját maga vitte be a játékszert a végzónába. Sokoldalú játéka mindig komoly kihívás elé állítja az ellenfél védelmét, ezt tavaly – többek között – a két rivális, a Washington Redskins és a New York Giants is testközelből tapasztalhatta.

[youtube CZAQK84_KUU]

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
Százmillió dollárért hosszabbított Michael Vick, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Amerikai futballal példálózott a Tottenham menedzsere 2011. szeptember 22. csütörtök | AN

Peyton Manning nélkül az idénynyitón 2011. szeptember 7. szerda | AN

120 millióért hosszabbított a sztárelkapó 2011. augusztus 22. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos