Ronai and Ronai
AMERIKAI

Búcsúzik az NFL kiválósága 2011. augusztus 2. kedd 17:12 | AN Forrás: Yahoo!

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Búcsúzik az NFL kiválósága

Minneapolis – Befejezi profi sportpályafutását Randy Moss, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) elmúlt évtizedének egyik meghatározó játékosa. A 34 éves elkapó karriermérlege 954 elkapott passz, 14 858 yard, 154 touchdown és megannyi rekord.

Moss ügynöke, Joel Segal hétfői közleménye szerint védence bár készült a következő idényre, több ajánlat megvizsgálása után végül úgy döntött: 13 szezon után szögre akasztja sisakját.

A teljes képhez szorosan hozzátartozik, hogy a holtszezon alatt minimális volt az érdeklődés a leszállóágban lévő, nem kevés fizetési igénnyel rendelkező sportoló iránt, akinek utolsó idénye igencsak mozgalmasra sikeredett.

Moss-t 1998-ban draftolta a Minnesota Vikings – a kivételes tehetségű játékos gyorsaságával és játékintelligenciájával csakhamar közönségkedvenc lett.

A Vikingeknél eltöltött hat év, majd egy sikertelen oaklandi kitérő után a New England Patriotshoz igazolt, ahol pályafutása legkiválóbb évei következtek. Ugyanakkor hiába szerzett 52 alapszakaszmérkőzésen 50 TD-t, a rájátszásban rendre elvérzett a Tom Brady vezette massachusettsi alakulattal.

“Ő az a játékos, aki megváltoztatta a védekezést”, mondta Mossról a Vikings rutinos cornerback-je, Antoine Winfield. “Muszáj két embert ráállítani, vállalva, hogy a többi támadó üresen marad. Remek srác, remek csapattárs, remek pályafutás.”

A méltó befejezés azonban elmaradt: a 2010-es esztendő leginkább Moss csapatváltásaitól volt hangos, miközben játéka is jelentősen visszaesett. A szezont még a Hazafiakkal kezdte meg, majd még ugyanebben évben megfordult Minnesotában és Tennessee-ben is.

Mindezek ellenére borítékolható, hogy a hétszeres Pro Bowl-játékost hamarosan beválasztják a Dicsőségek Csarnokába – abszolút megérdemelten.

[youtube 8-Zb14NjFEc]

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
Búcsúzik az NFL kiválósága, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Visszavonul Juan Sebastián Verón 2011. október 7. péntek | AN

Amerikai futballal példálózott a Tottenham menedzsere 2011. szeptember 22. csütörtök | AN

Mike Modano búcsúzik az NHL-től 2011. szeptember 21. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos