Ronai and Ronai
AMERIKAI

Boltot kizárták a 100 méteres fináléból 2011. augusztus 28. vasárnap 18:39 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Boltot kizárták a 100 méteres fináléból

Tegu – Korai rajt miatt kizárták a 100 méteres síkfutás vasárnapi döntőjéből az olimpiai és világbajnok, világcsúcstartó Usain Boltot a dél-koreai atlétikai világbajnokságon.

A jamaicai Asafa Powell és az amerikai Tyson Gay távollétében a finálé abszolút favoritjának számító Bolt igencsak elkapkodta a rajtot, szabad szemmel is tisztán láthatóan ugrott ki.

Mint általában, a 25 éves klasszis rendre megtalálja a módját, hogy magára irányítsa a figyelmet, ám páratlan karrierje során először – talán – színészkedés nélkül tette mindezt. A rosszul sikerült rajtot követően eldobta trikóját, arca eltorzult, karjait kétségbeesetten lóbálta.

“Könnyeket keresnek?” – kérdezte az őt körülvevő újságíróktól. “Nem fog megtörténni”, végszavazott Bolt, majd miután a lelátó falait megcsapkodta, elsétált az öltözők felé.

Miközben mindenki új világcsúcsot akart látni, a jamaicai John Blake 9.92 mp-es időt futott 1.4-es szembeszéllel, és megnyerte a klasszikus számot. Érdekesség, hogy ez volt ez egyetlen 10 másodperc alatti idő a döntőben.

“Borzasztóan meglepődtem, hiszen beszéltünk erről a felkészülés alatt, és most pont ugyanez történt”, jegyezte meg Blake honfitársa kiugrásáról.

[youtube 1062VEX2EfI]

100 m, világbajnok:

Yohan Blake (Jamaica) 9.92 mp
2. Walter Dix (Egyesült Államok) 10.08
3. Kim Collins (St. Kitts and Nevis) 10.09

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Atlétikai vb: Pars Krisztián ezüstérmes 2011. augusztus 29. hétfő

Atlétikai vb: Powell nem indul 100 méteren 2011. augusztus 25. csütörtök

Universiade: két arany és egy ezüst a mai napon 2011. augusztus 18. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos