Ronai and Ronai
AMERIKAI

Felcsúton is zúgott az Orbán takarodj! 2011. augusztus 29. hétfő 19:20 Forrás: AN

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Felcsúton is zúgott az Orbán takarodj!

Felcsút – Jó két évvel ezelőtt, amikor Orbán Viktor még nem volt másodszor Magyarország miniszterelnöke, egy kiszivárgott beszélgetésen arról értekezett: tudja ő, hogy a népszerűség múló dolog, és fogják még kiabálni az emberek, hogy Orbán takarodj! Nos, ez az elmúlt időszakban többször is megtörtént, ám ezúttal a kormányfő “szülőföldjén” harsogott a rigmus. Igaz, nem az övéi, hanem a Videoton II ellen játszó és győzedelmeskedő MTK ifjú szurkolói küldték el Orbánt melegebb éghajlatra.

A Videoton-Puskás Akadémia – MTK Budapest másodosztályú focimeccset követően az MTK kemény magja Orbán Viktort szidalmazta, a rendezők léptek fel velük szemben – írja a Fejér Megyei Hírlap. A tavasszal az NB I-ből kiesett MTK vasárnap a másodosztályban találkozott a Videoton-Puskás Akadémia csapatával: a felcsúti meccsen 2-1-re legyőzték a Videoton második csapatát, amelyben ezúttal nem lépett pályára a miniszterelnök fia, Orbán Gáspár. Orbán Viktor azonban a páholyban volt, és a Fejér Megyei Hírlap szerint az MTK-szurkolók neki címezték szidalmaikat a meccs lefújását követően.

A lap szerint a szurkolókat Mészáros Lőrinc, a Puskás Akadémia elnöke megpróbálta elküldeni, de nem járt sikerrel, tettlegességre a biztonsági őrök megjelenése miatt nem került sor, akik a felcsúti akadémián kívülre szorították a mintegy harminc szurkolót.

Az ügynek lesz még folytatása, ismerve az MLSZ elnökének, Csányi Sándornak Orbán Viktorhoz való szoros kötődését, még az is lehet, hogy az MTK, amelynek szurkolótábora rendszeresen kénytelen elszenvedni a zsidózást, súlyos büntetésre számíthat.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.7/5 (6 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +5 ( 9 szavazatból)
Felcsúton is zúgott az Orbán takarodj!, 3.7 out of 5 based on 6 ratings

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

21 Reader’s Comments

  1. Hja jogállamban élünk.
    Vannak tisztességes futbalhuligánok , vannak rendes gyujtogatós foci-nácik , meg van a zemtéká.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  2. Milyen nev az, hogy Orban Gaspar? :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  3. Megakartam kerdezni, hogy milyen nev az, hogy O.G. es a nem engedte.
    Most igy kerdezem. :-))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  4. Most már nincs szükség a futbalhuligánokra már nem jut a támogatásukra , harcban állunk a futbalhuligánok támogatásával!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  5. bela, ezt a kérdést már mások is feltették:

    http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__1649068

    Én viszont maradok annál, hogy a gyerek tabu, még az akármennyire utált politikus gyereke is!!
    Az viszont abszolut hozzá-nem-értő laikusként nekem is piszkálja a fantáziámat, hogy – mivel Iványi Gábor metodista egyháza nem egyház többé a fityisz szerint -, viszont ha igy van, akkor Orbán gyerekei most meg vannak keresztelve vagy sem, vagyis pogányoknak számitanak?
    Az egyetlen tisztességes, alázattal szolgáló egyházat nem ismerik el történelminek!!! Gyalázat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  6. “Nem ismerem a focit”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  7. Na pedig jó lesz ha edzi magát az ilyesmikhez ez a patkány ! De lehet hogy még lesz patkányfogó is hamarosan !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  8. Azt 3-at ott középen így együtt szeretném látni,amint . :a A Magyar Köztársaság Nevében , Halmazati büntetésül elítélem……….. stb.stb.!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  9. Szépen összefújta a szél a szemetet!! Bicskanyitogató látvány! Ezeket bezzeg megvédik, pedig a tv székház portásfülkéje többet ér ezektől a tolvajoktól!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  10. “Az ügynek lesz még folytatása, ismerve az MLSZ elnökének, Csányi Sándornak Orbán Viktorhoz való szoros kötődését, még az is lehet, hogy az MTK, amelynek szurkolótábora rendszeresen kénytelen elszenvedni a zsidózást, súlyos büntetésre számíthat.”

    Érdekes, amikor Gyurcsányt akarták a Dunába lőni, annak nem lett folytatása, de hogy az Istenkirályt leordították, attól rögtön beindulnak a pártállami reflexek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  11. kedves ticotime, “az apák bűneit a fiakban, hetedíziglen”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  12. Gonoszka ezt honnan idezted ? Ugye nem a bibliabol mert abban ezeriziglen van. :)
    De az V MOz 20 nal van jobb hirem is :
    Eze 18:2 Mi dolog, hogy ezt a közbeszédet szoktátok mondani Izráel földjén, mondván: Az atyák ettek egrest, és a fiak foga vásott meg bele?
    Élek én, ezt mondja az Úr Isten, nem lesz többé helye köztetek ennek a közbeszédnek Izráelben.
    Ímé, minden lélek enyém, úgy az atyának lelke, mint a fiúnak lelke enyém; a mely lélek vétkezik, annak kell meghalni!

    Pici kis problema hogy mi magyarok poganyok leven nem kaptunk torvenyt, rank ez nem vonatkozik. (Az eroszakos “Szent” Istvani terites senki tnem tett keresztennye), vagyis mi torveny nelkul valok vagyunk. A sajat torvenyeinket meg 4 evente atirjuk,…. hat ennyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  13. Ticotime : Van meg par Isten szerint valo egyhaz nem csak Ivanyi tiszteletese. Es hiaba minositik at oket, ezeket a gyulekezeteket Isten maga minositi, vagyis a kormany beleszolasa ebbe a dologbantorvenytelen es teljesen felesleges is. A romai birodalom teljes hatalmaban sem tudta megallitani az igazi keresztenyseget, gondoljatok hogy ez a fingnyi magyar hatalom kepes lenne ra ? Metodistak, punkosdiek, atyamfiai, gyozelemre vagyunk itelve !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  14. Amennyire – egy helyszíni beszámolóból – tudom, nem az “Orbán takarodj” zúgott, hanem a “bazmeganyád”. Bár ez a lényegen nem változtat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  15. Nyugatabbra a nagy pocsolyán túl így első nekifutásra és ránézésre 800 év, de azonnal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. Az, hogy “az ügynek lesz folytatása”, szerintem nyílt fenyegetés. Az MTK egy ideig nem fog visszakerülni az élvonalba. Orbán parancsára majd Csányi elintézi. Tompika elnök meg majd szívja a fogát, oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  17. Nekem teCCik a kép.Ahogy orbanescu ott áll, az engem nagyon emlékeztet egy Dolfi nevű szobafestőre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. Orbán András Lajos

    Fog az még a Kossuth téren is zengeni, a nem távoli jövőben…………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  19. Kedves commonsense !
    én nem a vallásos tevékenységükre céloztam elsősorban, hanem az őszinte, tisztességes és szinte saját vagyonát is felhasználó karitativ tevékenységükre! szemben a többi egyházzal, aki nem szereti a problémás embereket, aki nekik pénzbe kerül, amiben nekik nincs buli, sajnos tudnék példákat sorolni! De Iványi Gábor nem restell akár személyesen kuncsorogni pár forintért, hogy folyamatosan tudja munkáját végezni, amit elhivatottságból múvel.
    Most hogy leirom ezeket a szavakat,mintha a “legyetek jók ha tudtok” film róla szólna.
    Iványi Gábor hozta létre a Wesley János szociális munkás képző főiskolát, a lányom is ott tanult, amit tudok, tőle hallottam, én nem ismerem Iványi urat.
    És hogy mást ne emlitsek, ha emlékeztek Iványi Gábor a 90-es országgyűlésben a madarasok képviselője volt, aztán 94-ben már kimarták maguk közül, mert ő tényleg és hóttkomolyan gondolta a szegények támogatását, a hajléktalanokkal való törődést, szemben a líberekkel, akik csak hivószónak használták a szegényeket támogató alapot (SZETA!) amely tisztán politikai szervezet volt, a tömegek megtévesztésére használt rendszerfelforgató gyülekezet, ami ha nem igy lett volna, akkor ma is létezne és tenné a dolgát ezerrel, igaz, ez most sokkal többe kerülne nekik.
    És hát ugye, amikor a Kádár-rendszer fenéken lett billentve mindjárt nem találtak egy darab támogatni való hátrányos helyzetű embert sem ebben a kies honban, mind hirtelen meggazdagodott, mihelyt nyakig süppedtünk a demokráciában, mire a diszes társaság kénytelen volt beszüntetni áldásos tevékenységét!
    Javitsatok ki kérlek, ha nagyot tévedtem! Legyetek jók ha tudtok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. A díszpintyek felsorakoznak a páholyba. Semilyen palkónak feltétlenül ott kellett pöffeszkedni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Tiszta Hitler!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos