Ronai and Ronai
AMERIKAI

Főpróba – A Sziget negyedik napja 2011. augusztus 14. vasárnap 14:39 | Nagy Barnabás

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Főpróba - A Sziget negyedik napja

Budapest – A Sziget utolsó előtti napja kissé laposra sikeredett, de legyen ez a főpróba az utolsó nap előtt, amelyen csemegés pult vár a Nagyszínpadon.

A délutáni műsorsávban megint jónak ígérkező bulik mentek kárba. Volt ott Carbonfools, de még olyan is, amit éjfél előtt elképzelni sem lehet. Ennek ellenére a divatos zenéket játszó sátrakban érezhette az ember igazán a korát, miközben répanadrágos tinédzserek fotózkodtak az okostelefonjaikkal.

A közeli hipermarket minden nap egy külön fesztivál, panaszkodott is az egyik pénztáros, miszerint a fiatalok zárás után sem távoznak, ők meg nem tehetik ki őket. De azért a biztonsági erők alaposan megszűrik a vásárlókat; táskával, de még póló nélkül is tilos a belépés.

A magyar Heaven Street Seven idén is fellépett, amiről sok minden nem mondható el, aki látta már őket egyszer, látott már tőlük mindent. De mintha a közönségen is látszódott volna, hogy ez a nap nem a várva várt koncertekről szól.

Az utolsó napon viszont erős lesz a mezőny a Nagyszínpadon; jön a Gogol Bordello, amelynek tagjai másodszorra lépnek fel nálunk, de lesz Manic Street Preachers is, ami szintén jó programnak ígérkezik, míg a National koncertjének hangulatát félő, hogy elrontja a gigantikus Nagyszínpad cseppet sem családias környezete.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)

Címkék:

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Véget ért a Sziget 2011. augusztus 15. hétfő | Nagy Barnabás

Nácik és a világ találkozása a Sziget harmadik napján 2011. augusztus 13. szombat | Nagy Barnabás

Duruzsolás és egyéb kellemetlenség a Sziget 2. napján 2011. augusztus 12. péntek | Nagy Barnabás

Angolok és rohanás- Sziget 1.nap 2011. augusztus 11. csütörtök | Nagy Barnabás

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos