Ronai and Ronai
AMERIKAI

Katolikus náci igazgatót rúgtak ki 2011. augusztus 2. kedd 19:55 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Katolikus náci igazgatót rúgtak ki

New York – A New York-i érsekség felmondott annak a bronxi katolikus iskolaigazgatónak, akinek a fehér ember felsőbbrendűségét hirdető nézeteit „nem találta összeegyeztethetőnek az egyházi filozófiával és gyakorlattal”.

Az egyház vizsgálatot indított Frank Borzellieri ellen, aki 2009 óta töltötte be a tremonti Kármel-hegyi Miasszonyunk igazgatói tisztségét. Az intézkedésre azt követően került sor, hogy a New York Daily News megszellőztette az igazgató és fehér fajvédő csoportok kapcsolatát.

A Kármel-hegyi Miasszonyunkba zömében fekete és latin gyerekek járnak, így enyhén szólva megkérdőjelezhető volt már a kinevezése is egy olyan igazgatónak, aki könyveiben azt állította, Amerika ezen kisebbségei „a sötétség korát” hozzák el.

Borzellieri saját facebookos oldala arról tanúskodik, hogy a pedagógus maga is publikált rasszista tanulmányt, amiben védelmébe vette a fajnemesítés eszméjét.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)
Katolikus náci igazgatót rúgtak ki, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

4 Reader’s Comments

  1. Manapság nálunk ilyen nem biztosan történne meg. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  2. Ebből látszik, hogy Amerikában diktatúra van és az emberi jogokat lábbal tiporják. Nálunk ilyen nem fordulhatna elő. Sőt. A fajnemesítést be is mutatná néhány kissé megöregedett “fiú”, vagy felkínálná a lehetőségét, hogy anyámmal esetleg én mutassam be. Én erre nem vagyok nyitott. Akkor most én nem érzem magamra nézve kötelezőnek a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát? Össze vagyok zavarodva. A kedd a legnehezebb nap a héten…. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  3. Az mind semmi. Pár hónappal ez előtt az esztergomi Ferences Gimnázium szerzetes pap igazgatója meleg szavakkal és ajándékkal köszöntötte az iskolába látogató, antiszemita és rasszista írásairól hirhedt Bayer Zsolt újságírót, Orbán Viktor legjobb barátját, az 5.számú Fidesz tagkönyv tulajdonosát. Érkezését és a búcsúztatást a tanári kar és a diáksereg harsogó kiáltásokkal és vastapssal honorálta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  4. Anamnesis Familiaris

    Sajtóhiba! Az első mondatból kimaradt egy “ellen”. “…vizsgálatot indított Frank Borzellieri ELLEN”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Harmadszor is kordont bontottak a Szabadság téren 2014. április 10. csütörtök

Megint vonulhattak a nácik Budapesten 2014. február 8. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos