Ronai and Ronai
AMERIKAI

Coloradóban kapták el a bankrabló testvéreket 2011. augusztus 12. péntek 8:41 | RR Forrás: AN

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Coloradóban kapták el a bankrabló testvéreket

Denver – Véget ért a három szökevény kétezer mérföldes futása: tűzharc és autós üldözés után végül bilincs kattant a Dougherty testvérek csuklóján.

A trió augusztus másodika óta volt szökésben: a floridai Zephyrhillsben kezdődött, ahol egy rendőr gyorshajtás miatt le akarta meszelni őket; válaszként tüzet nyitottak rá a kocsiból. Az autós üldözést megnyerték, miután sikeresen kilőtték a kocsija kerekét.

Öt órával később bankot raboltak a georgiai Valdostában. Fekete ruhában, maszkkal a fejükön léptek be a pénzintézetbe, egyikük AK-47 géppisztollyal a mennyezetbe lőtt, mindenkit lehasaltattak, majd magukhoz vették a készpénzt. Édesanyjuk a körözés alatt nyilvános üzenetben kérte, adják fel magukat.

Kétféle Kalasnyikovot is találtak náluk

A 21 éves Ryan Edward, a 26 éves Dylan és a 29 esztendős Lee Grace kedden Colorado Springsben jártak fehér Suzuki Imprezájukkal, amelynek New York-i rendszámtábláját lopott texasi táblára cserélték. Állampolgári bejelentés nyomán száltt ki az állami rendőrség Colorado City mellett egy táborhelyre.

Mikor a rendőrség megérkezett, a testvérek már nem voltak ott, de Kirk Taylor Pueblo megyei seriff nem sokkal később megpillantotta őket egy benzinkútnál, és rádiózott a rendőröknek. A testvérek megpróbálták lerázni az őket üldöző rendőröket, akikre többször rálőttek. A tűzharcban Lee Grace golyót kapott egy végtagjába.

A rendőrség torlaszokat állított fel, az utat kiszögezték, s a száz mérfölddel repesztő fehér Subaru kidurrant gumikkal lesodródott az útról, majd fennakadt az utat szegélyező korláton. A lány és a kisebbik fivér ekkor megadta magát. Az idősebbik fiú menekülni próbált, de őt is elkapták. Az elkövetők a balesetben kisebb sérülést szenvedtek. Videó itt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)

Címkék:, ,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

  1. Én pedig azt gondoltam, kilövik őket.
    Túl sok filmet nézek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Enni csak kell, mondta a bankrabló 2011. augusztus 25. csütörtök | RR

Körözik a Dougherty fivéreket 2011. augusztus 10. szerda | RR

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos