Ronai and Ronai
AMERIKAI

17 milliót keres Matt Lauer 2011. augusztus 11. csütörtök 10:24 | RR Forrás: AN

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
17 milliót keres Matt Lauer

New York – Mikor tavasszal lejárt a CBS Newsnál Katie Couric ötéves, 65 millió dolláros szerződése, az a hír járta, azért nem hosszabbították meg, mert túl sokba került volna. Scott Pelley, aki az Evening Newsban felváltotta, állítólag évi ötmillió dollárnál kevesebbet kap.

A tévézésben azonban egyáltalán nem áldozott le a nagy gázsiknak. Válság ide vagy oda, Matt Lauernek az NBC-vel kötött új szerződése értelmében évi 17 millió dollár jár, tekintve a kockázatot, amit a Today showban az egzotikus madarak társaságában vállal.

De nem panaszkodhat Brian Williams, az NBC Nightly News című hírműsorának vezetője sem, aki évente 13 milliót vág zsebre, kerek egymillióval többet, mint az ABC World Newsát vezető Diane Sawyer.

Karie Couric és Lauer utolsó közös műsorvezetése

Anderson Cooper is új megállapodást kötött a Time Warnerrel, így az AC 360-ért és saját talkshowjáért, az Andersonért évi 11 millió dollár üti a markát. Tízmillió a jutalma a Fox Newsnál Bill O’Reillynek tízmillió jut, csakúgy, mint Keith Olbermann-nak, aki az MSNBC-től nyergelt át a Current TV-hez.

Vannak azonban, akik a megszorítások miatt kénytelenek kevesebbel is beérni, és olyan, aki emiatt veszi a kalapját. Így tett Regis Philbin is, akinek lényegesen csökkenteni akarták a 15 milliós gázsiját, és aki úgy döntött, köszöni, de ennél kevesebbért nem folytatja. Piers Morgan viszont belenyugodott abba, hogy még az egyharmadát se kapja annak, amit elődje, Larry King kapott a CNN-nél.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , , , , , , ,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

  1. szegények!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Haditudósítókat gyilkoltak meg Szíriában 2012. február 22. szerda | AN

Nem tudni, megy vagy marad Katie Couric 2011. április 4. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos