Ronai and Ronai
AMERIKAI

Marad a fokozott ellenőrzés Gyöngyöspatán 2011. május 9. hétfő 19:50 Forrás: Független Hírügynökség

  • Hozzászólások(10)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Marad a fokozott ellenőrzés Gyöngyöspatán

Gyöngyöspata – Bár korábban a belügyminiszter azt nyilatkozta, hogy a településen másfél perc alatt rendet csináltak, ismét meghosszabbította rendőrség a Gyöngyöspatán elrendelt fokozott ellenőrzést. Vagyis továbbra is számítani kell igazoltatásokra, szükség esetén pedig jármű- és ruházatátvizsgálásokra is a településen.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság vezetője meghosszabbította a kapitányság illetékességi területére elrendelt fokozott ellenőrzést – olvasható a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság hétfői közleményében. Eszerint az intézkedés egy hétig, azaz jövő hétfőig biztosan marad. Ezalatt igazoltatásokra, de akár jármű- és ruházatátvizsgálásra is számíthatnak a településen és annak környezetében lévők.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 2 szavazatból)

  • Hozzászólások(10)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

10 Reader’s Comments

  1. Nem lesz rend addig, amíg Orbánéknak nem érdeke! Addig fogják csinálni a fesztivált a kistestvéreik,amíg hagyják. Ilyen egyszerű. Ráadásul nagyon kilóg a lóláb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  2. Rendőrt minden faluba! S ne csak jövő hétfőig!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  3. Nagyon áttekinthetetlennek tűnik a helyzet és nem igyekeznek tisztázni. Mi
    indokolja a fokozott jelenlétet, ha rend van? Talán még sincs rend? Milyen
    rend, jogrend? Másfél perc alatt. :-) Tetszik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  4. Kőbányablues

    Az indok – gondolom – hogy június közepén soron kívüli helyhatósági választások lesznek, mert a Polg.mester lemondott. Érdekes lesz, mert híreim szerint a szélsőjobbos csoportok jelöltjei feszülnek egymásnak, a helyi romákat végleg kiszolgáltatva a csőcseléknek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  5. Nahát kedves mínuszolók, mi nem tetszik?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  6. Egy normális országban nem vonulhatnának rendszeresem náci hordák, legfeljebb a börtönben a sétálón.Magyarországon az a gond, pártállás nélkül terjedt el a rasszizmus, nem volt olyan erő /az SZDSZ-t kivéve/ aki szembeszállt volna a fajgyűlölet elhatalmasodása ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  7. Nem kellett volna hagyni, hogy 2 hónap alatt felbátorodjanak az illegitim, félkatonai bandák. A kormánynak korábban is lett volna lehetősége közbeavatkozni, csak marha jól hangzik, hogy ehhez előbb törvényt kellett módosítani.
    Csupán arról van szó, hogy inkább az ilyen balhék legyenek a figyelem középpontjában, addig sem a kormány nagyobb disznóságaival foglalkozunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. Ó, bumburi, te ilyesmivel törődsz? A kutya mínuszol, a karaván halad. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  9. Ne feledjük, a félkatonai csürhe masírozását a szoci kormány alatt kezdte meg.Akkor azért nem lépett fel az MSZP ellene mert egyrészt szokásosan megosztott és gyáva volt, másrészt mert nem akarta elveszteni a szép számban lévő rasszista szavazóit. Legalább akkora bűn terheli a szocik lelkét a nácik megerősödésében mint a Fideszét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  10. Ha /igazán/ akarná a kormány,hogy eltűnjenek ezek az egyenruhás alakok,akkor 1-2 nap alatt: törvényt hozna ,aláíratná a közt.elnökkel és kinyomtatná a közlönybe…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos