Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Fidesz visszaállítaná a sorkatonaságot 2011. május 18. szerda 7:15 Forrás: Hirado.hu

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Fidesz visszaállítaná a sorkatonaságot

Budapest – Talán vannak, akik még emlékeznek Orbán Viktor jó tíz évvel ezelőtti kijelentésére, amikor azt mondta: az ő falujában nem is volt tekintélye annak a férfinak, aki nem volt katona. Nos, ha elfogadják a tárca előterjesztését, nem árt újból barátkozni ezzel a csöppet se barátságos gondolattal.

Rendkívüli védelmi helyzetben a 18-40 éves korosztály számára visszaállítaná a honvédelmi tárca a fegyveres vagy fegyver nélküli hadkötelezettséget – írta szerdai számában a Napi Gazdaság a kormány számára készített törvénytervezetre hivatkozva.

A lap emlékeztetett: Magyarország a NATO-hoz való csatlakozás során fölülvizsgálta a hadkötelezettség kérdését: előbb az sorkatonai szolgálat időtartamát 12 hónapról, 9 hónapra csökkentette, majd a 2002 után a MSZP-SZDSZ kormány megszüntette.

Rendkívüli helyzet idején fegyveres, illetve fegyver nélküli szolgálatra kötelezhető minden 18-40 év közötti egészséges állampolgár. A szolgálat időtartama megelőző védelmi helyzetben legfeljebb 12 hónap, míg a rendkívüli állapot (háború) időszakában a szabályozás nem tartalmaz korlátot. Kiképzett tartalékos esetében a hadkötelezettség a hivatásos katonai szolgálat felső korhatáráig állna fenn.

Fegyver nélküli katonai szolgálat engedélyezése iránti kérelmet a behívóparancs kézbesítését követő nyolcadik napig lehet benyújtani, a határidő jogvesztő – írta a Napi Gazdaság a törvényjavaslatra hivatkozva.

Ahhoz, hogy a rendkívüli helyzetben sor kerülhessen a behívásra, adatokra van szüksége a honvédségnek békeidőben is – azért a jövőben visszaállítanák az adatszolgáltatási kötelezettséget. A HM tervezetét először a kormánynak kell jóváhagynia, azt követően kerülhet a parlament elé.

A törvénytervezet szerint nem hívható be katonai szolgáltra, aki erre egészségileg alkalmatlan, vagy legalább három kiskorút nevel. Szintén nem mozgósítható még rendkívüli helyzetben, aki egyenes ági rokonát ápolja, vagy gyermekét egyedül neveli. Mentesülnek a szolgálat alól továbbá a politikai elit tagjai, vagyis európai parlamenti, országgyűlési képviselők, polgármesterek és az önkormányzati testületek tagjai.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -3 ( 7 szavazatból)

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

45 Reader’s Comments

  1. Ingyen dolgozó homozsák cipelőket szeretne maga mögött tudni a kormány!
    ÍGY JOBBAN HANGZANA!
    Hende úr!
    Mit mondott erre az ötletre a most távozó három PROFI TANÁCSADÓJA??
    JA!
    LEHET EZÉRT, TÁVOZTAK!
    PRÓBÁLJANAK KICSIT GONDOLKODNI!!
    Na elég volt, megyek rágyújtani!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  2. Ingyen dolgozhatsz a családodtól elszakítva és ha még nem voltál megszívatva, azt is pótolhatod.
    Nekem ennyit jelent a sorkatonaság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  3. Ész megáll! Egyébként Orbán volt katona, és tekintélye van??? Nálam biztos nincs !!
    Tegyék vonzóvá a katonaságot esetleg és aki akar legyen katona, de a mostani intézkedéseik éppen ellentétes irányba mutatnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  4. Orbán András Lajos

    Mondják ezt azok akik nem voltak katonák, vagy kivételezett helyen ( apuci, anyuci, keresztapu, stb.) ,,szolgáltak,,……..Húzott volna le 2évet mint én nem kívánná vissza a sorkatonaságot, függetlenül attól hogy volt azért haszna is, mert ott az átlag megtanulta hogy a cselekedeteinek következménye van, ha nem tud kimosakodni a kakiból………..Azt az apróságot már nem is említem hová a nehézségbe vonultatná be az embereket???????????Az országot járva az összes ismerős laktanya eladva, rommá pusztulva, HOL LENNÉNEK ELSZÁLLÁSOLVA AZ EMBEREK!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  5. Orbán előttem egy évvel katonáskodott Zalaegerszegen, orrba-szájba szívatták. Az én nemzedékemnek az egyik legfőbb célja a sorkatonaság eltörlése kellett legyen, ezé a rohadt intézményé, amit egy tollvonással el kellet volna törölni. Ehhez képest csak 2002-ben szűnt meg. Most meg vissza akarja hozni? Helyes, ezzel egy csomó embernél kihúzza a gyufát.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  6. A fiataloknak beintett megint egyet. Helyes csak így tovább. Annyira elvakultak, hogy nem veszik észre mit csinálnak. Már várom kinél szakad el a cérna és végük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  7. Orbánnak azért kellene izmozni, hogy a hivatásosok legalább ne olyan megalázó bérért szolgálják a hazát!”életpálya modell”!!! Qrvára megalázó, hogy hónap végén nincs pénz, és nem azért, mert elverik…
    A törzstiszteket állítsa be sorkatonának, azok úgy is jól meg vannak fizetve, ráadásul Dunát lehetne rekeszteni velük.Érdekes módon azoknak növekszik az illetménye, az állománynak meg nem évek óta!
    Ilyen helyzetben akarnak sorkatonaságot?Nevetséges! A laktanyák szétprivatizálva, elajándékozva a csókosoknak!
    Tudják ezek egyáltalán mit akarnak?
    Vagy a lakosságban is el akarják ültetni az ellenségképet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  8. Nem szükségszerű, hogy a sorkatonaság a szívatás intézménye legyen.
    Arra viszont nagyon jó lenne, hogy a társadalomból kiszakadt, vagy bele sem integrálódott fiatalok tömege (bőrszíntől független) valamilyen nevelést kapjon, ami elősegíti leszerelés után a beilleszkedésüket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (20 szavazatból)
  9. 2010-ben itt valójában fülke-ellenforradalom történt. A NAGY ÁPRILISI FÜLKEFORRADALOM KÉRDŐÍVES KORMÁNYA ugyanis visszarendezi az egyszer már meghaladott társadalmi és gazdasági viszonyokat.
    Ködös törvényjavaslataik is pontosan olyan kétértelműek, mint a választások előtt sejtetett ígéretei. A “rendkívüli védelmi helyzet”, mint a hadkötelezettség visszaállításának feltétele ismét egy nehezen értelmezhető, gumi fogalom, ami a teljhatalomra törekvő fülkeforradalmárok alkalmazásában egy nagyon veszélyes “fegyver”.
    Ez a fogalom azt jelenti, ha a Vezénylő tábornok úgy ítéli meg, hogy a helyzet rendkívüli, akkor bárkit kiiktathat a közéletből, a börtön helyett – aminek azért van egy megelőző ügyészségi és bírósági procedúrája -, minden nehézség besorozva.
    Megismétlem az egy kommentben már kifejtett azon vélemélnyemet, hogy a mai haditechnikával a hazáját hatékonyan megvédeni csak azok az államok képesek, amelyek profi hadsereget tartanak fel, melynek tagjai fizikailag, szellemileg és lélektanilag felkészült, a katonai hivatás iránt elkötelezett emberek.
    A “vészhelyzetben” összetoborzott emberekből ütőképes hadsereg nem hozható létre. Egy ilyen sereg csak őrült országvezetők agyszüleménye, akik szemrebbenés nélkül képesek százezreket a halálba küldeni úgy, ahogy a fülkeforradalmárok példaképei ezt már 1942-benegyszer megtették, amikor a 2. Magyar Hadsereg, több, mint 200 ezer katonáját küldték, a legkisebb lelkiismeretfurdalás nélkül a vágóhídra.
    Magyarország ma a tagállamok profi hadseregeinek együttműködésén alapiló NATO tagja. Az ország védelmi képességét nem a hadviselésben felkészületlen civilek összetoborzásával lehet biztosítani. Ezt csak a NATO-n belüli munkamegosztásban való komoly részvétellel, a hazai légtér védelmét biztosító lokátor-rendszer felépítését akadályozó őrület megszűntetésével lehet elsősorban és hathatósan biztosítani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (34 szavazatból)
  10. Ezt is megígérték! Kétharmad erre szavazott !Akkor most mi a baj? Hogy ez nem igaz? Hazudtak már nagyobbat is, ebből áll az életük. Fiatalok milyen öröm ,álljatok be szeretett vezéretek zászlaja alá, hisz ez a legfőbb vágyatok. Iskola bezárva, tankötelezettség Burundi szintjén, munka nincs, ellenségeink számát meg forradalmi paraszt-jogász kormányunk napról napra növeli. Erre szavaztatok! Erre szavaztatok? Erre fogtok szavazni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  11. EdCarping! De nagyon igazad van!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  12. EdCarping! Üdvözlöm!
    VAGY ÍGY!!
    “A rendőrség tudomásul vette, hogy újra járőröznek a csendőrök
    A napokban újra megkezdte járőrszolgálatát Tiszavasvári utcáin a csendőrség. A jobbikos többségű képviselő-testület rendkívüli ülésen szavazta meg azt az új rendeletet, amely szerint ismét járőrözhetnek a csendőrök a városban – írja a Kelet-Magyarország

    Fülöp Erik polgármester szerint, mivel közvetlen jogszabályi felhatalmazás alapján végzett tevékenységről van szó, a szervezet működése nem ütközik a kormány által napokban szigorított Btk. passzusaiba. Az önkormányzat alkalmazásában álló szervezet legálisan, a hatályos törvények betartásával végzi, tette hozzá.

    A polgármester szavai szerint a csendőrök – megnevezésüktől függetlenül – funkciójukat és eljárási jogkörüket tekintve továbbra is egyszerű városőrök, akik egyetlen rendvédelmi hatóság jogkörét sem kívánják bitorolni, sőt, keresik az együttműködés lehetőségét a rendőrséggel.

    Mivel a csendőrség önkormányzati felhatalmazással végzi a tevékenységét Tiszavasváriban, a rendőrség ezt tudomásul veszi – reagált a lap megkeresésére Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság szóvivője.”

    AZTÁN CSODÁLKOZUNK!!!!!!
    Megint cigi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  13. Félti a seggét a dakota, ezért kell a sok rendőr, meg katona, meg terror elhárító.
    Igazi gyáva diktátor.
    Semmilyen fenyegetettsége nincs az országnak.
    Csak és kizárólag a fidesz által.
    Ez van mikor egy pártot program és viták nélkül választják meg a birkák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  14. Fontos különbségek a korábbi szabályozáshoz képest:
    “Rendkívüli helyzet idején fegyveres, illetve fegyver nélküli szolgálatra kötelezhető minden 18-40 év közötti egészséges állampolgár.” Azaz a nők is kötelező jelleggel állíthatóak hadrendbe. Az átkos szocializmus idején nem minden nő volt hadköteles, csak az egészségügyi dolgozók.
    “Kiképzett tartalékos esetében a hadkötelezettség a hivatásos katonai szolgálat felső korhatáráig állna fenn.” Azaz a rendvédelmiek korengedményes nyugdíjának megvonását követően 62 éves korig hadköteles minden magyar állampolgár. Az átkos szocialista rendszerben 55 év volt a korhatár.
    ‘Fegyver nélküli katonai szolgálat engedélyezése iránti kérelmet a behívóparancs kézbesítését követő nyolcadik napig lehet benyújtani, a határidő jogvesztő” Tudtommal korábban nem ennyire szoros határidőt szabtak.
    A kivételek már csak hab a tortán. Írhatták volna, hogy kivéve a gyevi bírót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  15. Nem mellékesen milyen üzenete van a magyar sorkötelesség bevezetésének a környező országok felé?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  16. Egyik kérdés amit a kommentálók már felvetettek,hová fogják elhelyezni a bevonultatott állományt a még esetleg a HM.tulajdonában lévő laktanyák felújítása milliárdokat vehet igénybe l esz rá pénz?Nem valakiktől el kell venni, na kiktől?
    Következő kérdés?Hol van az a hivatásos vagy már ki képzett szerződéses állomány,amely a bevonuló állományt feladatainak,meg felelő szintű korszerű képzésben részesíteni.Vegyünk csak húszezer fős állományt,ha ezt lebontjuk egy zászlóaljra amely létszáma hozzávetőlegesen 300-350 fő csak a közvetlenül kiképzéssel foglalkozó állomány 30-35 fő de egyes kiképzendő szakalakulatoknál magasabb is lehet. Tessék egy kicsit számolni.
    Abban viszont nem értek egyet,hogy ez tejesen felesleges lenne,egy magas szinten képzet hadsereg bármely agresszorral-agresszióval szemben visszatartó erő lehet,mert bármely nemzet soraiban felnőhet olyan nemzedék
    amelyik gazdasági gondjaira belső feszültségének meg oldásához agresszív megoldást választ az eddigi háborúk nagy részének,ez volt az oka.
    És még egy,én úgy éreztem és érzem minden MAGYAR EMBERNEK a haza védelme kötelessége.De aszt nem tudom felfogni,hogy ez a kormány anyagilag és erkölcsileg hogyan tudná megoldani a honvédelem feladatát mikor kontárabnál kontárabb tagjai vannak.Fő agyament aki ép most akar egy ilyen feladatot megoldani.Lásd a gazdasági és társadalmi problémák halmazát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  17. orbán viktor valószínüleg az öregek meséire hivatkozott tíz évvel ezelőtt, vagy lehet hogy nagyon öreg, mert az ő gyerekkorában már annak volt tekintélye aki valahogy ki tudta bekkelni a sorkatonaságot. Én 72 éves korom ellenére is csak fényképen láttm regrutát. (ismeri még valaki ezt a szót?) Egyik nagybátyám volt rajta a kalapján nemzetiszinű szalaggal. Abban az időben a bevonulókat még ünnepélyesen kisérték a bevonulási helyre, és a lányok is ünnepelték kedvesük bevonulását, mert a szolgálati idő leteltével szoktak a fiúk megnősülni. orbánka gyerekkorában viszont már siratták a lányok a bevonuló kedvest, vagy férjet, esetleg apát, mert a hon védelme nem hazafias kötelességnek, hanem büntetésnek számított. Ugyanúgy ahogy annak számítana ma is, ha eszement politikusok újra kötelezővé tennék a katonáskodást. Mit, és ki ellen kellene védeni? És mivel? A katonakötelezettséget nyilvántartó szervezet létrehozása és fenntartása újabb milliárdok elfecsérlése lenne. Egy hadrafogható katona kiképzése a mai profi haditechnika használatára évekbe telik, a képzetlen katona bevetése pedig nem az “ellenségre” hanem saját társaira és önmagára jelent veszélyt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  18. Halász! Üdvözlöm!

    Olyan bel és külpolitikát KELL folytatni, hogy a VESZÉLYEZTETÉS KIZÁRT legyen!
    Az Európai Unió a NATO tagjaként, figyelembe véve a környező országokat kik tagjai ezen szervezeteknek, vagy igyekeznek tagja lenni elképzelhetetlen egy katonai konfliktus!!!
    2011.május 18-át írunk!
    EZ EGY AGYAMENT ÖTLET, MELY CSAK ARRA JÓ, HOGY INDULATOK KORBÁCSOLJON ITTHON, MINT A HATÁROKON TÚL!!!
    A VESZTESEI MINDEN ESETBE MI LESZÜNK!!!
    EZT MEG KELL AKADÁLYOZNI!!!
    EHHEZ MINDEN JÓZAN GONDOLKODÁSÚ EMBERRE SZÜKSÉG LESZ!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  19. Az életvitelszerűen hazánkban állomásozó kettős állampolgárokra is vonatkozik majd a törvény, vagy ők ebben is csak a kedvezményezettek lesznek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  20. Oooo, es ki lesz az ellenseg, akire majd ra akarja kuldeni oket, netan a lakossagnak az a resze, aki kimegy az utcara tuntetni???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  21. Tisztelt Bohém!
    Idézem:olyan bel és külpolitikát kell folytatni.De van e bel és külpolitika nincs ma minden szinten, csak ötletelés folyik.
    Az pedig,hogy egy országnak erős ütőképes hadserege legyen nem fenyegetés egyetlen NATO tagra nézve sem,sőt követelmény az ütőképes hadsereg,hogy ez sorozott vagy fizetett az minden ország belügye.
    Volt már arra példa mindenki életében összeveszett a legjobb barátjával.
    Aki ma látja az ország honvédelmét azt is látja,hogy kritikán aluli,erre az egyik megoldás a sorkatonaság ez megoldás sem ördögtől való.
    Ha körülnézünk a világban szinte minden országnak van tartalékos állománya,Magyarországnak nincs.A tartalékos képzés egyik módja a sorkatonaság bevezetése.
    Azt hogy ebben a gazdasági és belpolitikai helyzetben kívánják be vezetni mint az előző hozzászólásomban írtam az az agyament ötlet.
    Ennyire puhány lett a magyar,vagy elfelejtettük,hogy a hazát szolgálni nem nyűg
    hanem kötelesség és ha ez kötelesség a sorkatonai szolgálat aki szereti a hazáját amennyiben sor kerülne rá tegye kötelességt.,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Hogy lehetne kötelesség a felesleges cselekedet hónapokon keresztül? Attól még felesleges marad, mert nemzetiszínű zászlóba tekerik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  23. Nem meglepő. A FIDESZ nem katonaviselt élcsapata rendpárti gondolkodásába jól beleillik a sorkatonaság. Nyugaton a profi technikához profi fizetett katonát vesznek fel, nem sor akárkit . Az egyszerű gyalog is olyan technikát kaphat a kezébe amihez ECDL vizsga kell.
    Szerény vasút és kábel építős tapasztalatommal azt mondhatom egyetlen jó dolog volt a sorkatonaságban az volt, hogy a 90 újoncból 48, többségében cigány, elvégezhette kötelezően az általános iskolát és esélyt kapott a felzárkózásra.
    Orbánból egyébként, hogy tudja mi megy öreg ( iszapos szemű rája ) és fiatal sorkatona ( büdös gyökér ) között, ki kéne verni sípot.
    Ez úgy történik, hogy négy öreg katona megfogja az újonc sorkötelest, megállapítja, hogy a hasa sípol.Ezután lefogják, a hasát szabaddá teszik és a rendszeresített kanál homorú felével ütik. Félhold alakú hematómákat hagy maga után…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. OFF!

    Annyi mindent visszamenőleges hatállyal csinálnak ebben a rendszerben.
    Van egy önálló, állampolgári javaslatom:
    Állítsuk vissza a Bajnai kabinetet azonnali hatállyal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  25. Peka36! Üdvözlöm!

    A VEZÍR EGYBŐL TOVÁBB LÉPNE!
    ROHANNA A VITRINHEZ, A KORONÁÉRT!
    A SZÓCSŐ MEG A FEHÉR LÓÉRT!!
    !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  26. HALÁSZ! Üdvözlöm!
    OK! NINCS VITÁNK!
    Tudja, mióta a politika betette a lábát annak idején a kapunk belülre, csak a rombolás volt tapasztalható!
    AZ ELKÉPZELÉS LEGYEN POLITIKAI, MAJD VITASSÁK MEG ÉRTELMÉT!
    A SZAKMAI RÉSZE K I Z Á R O L A G TARTOZZON A KATONÁKRA!
    Így gondolom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Érdekes lesz amikor a határon túli állampolgárok megkapják a behívót!
    -Vagy tévedek, nekik csak annyi az állampolgári kötelezettségük, hogy a fideszre szavazzanak és a jogaik költségeinek finanszírozására meg a katonáskodásra nincs joguk?
    Micsoda dolog ez?!
    Mégsem teljes jogú állampolgárok lesznek?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  28. Mi lesz az “újmagyarokkal?” No nem a cigányokkal, hanem a határainkon kívül élő állampolgárokkal? HM? Nagyokosok! Nem tudja az egyik kéz, hogy mit csinál a másik? Vadmarhák!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. Mentesülnek a szolgálat alól továbbá a politikai elit tagjai, vagyis európai parlamenti, országgyűlési képviselők, polgármesterek és az önkormányzati testületek tagjai.

    Pedig őket látnám szívesen elsők között ilyen szolgálatban.

    EdCarping, gratulálok!

    Groszfater
    Meggyőződésem, hogy Orbán úr minden elképzelésében valami ördögi gonosz sandaság bújik meg.
    A sorkatonaságban benne van a szívatás, a pozícióval, hatalommal való visszaélés lehetősége, a képzettebb értelmiségi újoncok pszchikai megalázása,
    a nehéz fizikai munka ( útépítés, árvízkárok stb.elhárítása),
    békés tüntetők ellen irányított csapatok, bevetése,
    egyszóval mindaz a rossz és gonosz, és ami ellen sokáig hiába tiltakozott minden értelmes férfi és nő.

    Egyik Tolsztoj dráma címe: Nincs benne, csak a körmöcskéje, s az egész madárnak vége.
    Magyarázzam?

    Anyák, menyasszonyok, feleségek, nagymamák!
    HOL VAGYTOK????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  30. Tetszik az őtlet és főleg Olcson megoldható. A gárdistákat át kell vezényelni oda nem kell egyenruhára kőlteni ,A tábori csendőrséget nyiltparancsal laktanya felújitásra kell vezényelni ,az újoncokból lapátos egységeket kell felállitani! Volt már ilyen /Todt/hadsereg Ez után JŐTT A Kommunizmus ami alatt olyan szar életűnk volt és a most gyerekkorukat visszahozó politikusok ésklérus is nagyon rosszulélt ezt most megbosszulják rajtunk. De a kerék forog !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Szia,Emerenc,jó,hogy visszajöttél!:-) Orbánt a seregben kekecnek becézték!:-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  32. Édes Mucuskám,

    jó, hogy örülsz nekem! :)

    Hanna már nincs, mi maradtunk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. Maradni kell,és már harcolni is,nemcsak szavakkal

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. Mi az hogy Hanna már nincs? :D Most élek igazán!
    S különben is vigyázó szemeim Rajtatok tartom, Drágáim! :)
    Harcolni sokféleképpen lehet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  35. Hiányoltunk Hanna. Üdv ismét a klubban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. Szia Hanna! En is azt hittem nem vagy! Orulok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. Ki mondta ennek a szegeny fenti kepen lathato embernek, hogy ennyire rauljon a katonasag temara? Van ra penz? erdekes! /de ezt mar egyszer kifejtettem nem akarom ismetelni magam/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. Ó Hanna, te drága!

    Akárhol is vagy, shalom!

    Tegnap olvastam újra az Izraeli napló c. írásomat.
    Olyan szívesen elküldeném Neked! Két napja tiszta Ein-Gedi hangulatom van…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. Mucuskám, drága, meglett az elveszett!
    Egyébként egyetértek, számíthattok rám!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. Pszt! Nem vagyok itt! :D
    Kedves Emerenc, Ein Gedi valóban a mennyország, de jöjjünk le a földre: http://hirszerzo.hu/belfold/20110518_schmitt_pal_merenylet
    Bemelegítésként?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  41. A Hír TV tudósítása. Ez mindent elmond. Róluk is.
    Hihetetlen, hogy milyen baromságokat képesek állítani. De szerintem ez csak a kezdet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. “Mentesülnek a szolgálat alól továbbá a politikai elit tagjai, vagyis európai parlamenti, országgyűlési képviselők, polgármesterek és az önkormányzati testületek tagjai.”- itt van a kutya elásva…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  43. Úgy tűnik orbánnak (kisbetűvel) hiányzik a grazi agytákolda,ezért az egész országból diliházat csinál.Szegény annyira beteg már,hogy elmehetne betegállományba,természetesen csökkentett összegű táppénzre,majd pedig lerokkantosíthatnák.Ezután kivizsgálnák és visszazavarnák a munka világába.Közparkok virágágyásaihoz hordhatna marha(schmitt) trágyát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  44. Üdvözletem mindenkinek!
    Nagyon meglepett ez a szenzációs ötlete mostmár vitathatatlanul is elmebeteg kormányunknak. Csak azt a kérdést tenném fel: 28 éves egyedülálló férfi vagyok. Viszonylag jó a munkahelyem. Van egy autóhitelem + egyéb költségek (pl: lakás közös költség stbstbstb – Összesen havi 70-80 ezer forint minimum.) Abban az esetben ha bevisznek, gondolom valami zsebpénz szerűt kap az ember – Zsod, vagy nem tudom mit… – vannak elképzeléseim, hogy milyen összeget… Feltenném a kérdést, hogy ilyenkor az államunk vállal kártérítést? Egy kialakult életet konkrétan teljesen tönkre tenne. Arról nem beszélve, hogy néhányan egyedül élnek és lakáshitelük is van… Nem tudom, hogy erre a dologra kitér e a törvényjavaslat, de szerintem beteg gondolat az egész… Kérném véleményezni a gondolatot. Előre is köszönöm Nektek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  45. Sziasztok !

    Először is érdekesnek találtam minden kommentet amit elolvastam és köszönöm nektek , hogy minannyian ellene vagytok ennek a bugyuta elképztelésnek.Péter kommentjére szeretnék reagálni hogy ha nem haragszol.Én teljesen eggyetértek veled , és abszolut kilátástalannak látom ebben az esetben annak a helyzetét aki olyan helyzetben van mit példáúl te.Nekem igaz nincsen hitelem , és az is igaz hogy nem lakom külön a szüleimtől , de én ezt az országot ebben a helyzetben nem szívesen védeném meg hiszen olyan sanyarú sorsot hozott létre nem csak ez a párt hanem a többi is az elmúl 15 év alatt ami lehetetlenné teszi azt hogy egy egészséges magyar állampolgár meg tudjon élni.Egyszóval nem teremt semmit csakis igéretek vannak amikre eggyáltalán nem lehet támaszkodni.

    Egyszóval Orbán Viktor ezzel csak azt fogja elérni hogy fellázadt állampolgárok fegyverben a kezükben a kormány ellen fognak fordulni ami már egyszer megtörtént és szépen szétaprítják az egész kurva parlamentet mert személyes véleményem szerint semmit sem ér sz egész.

    Csak ennyit szerettem volna :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos