Ronai and Ronai
AMERIKAI

Közösségi keresést indít a Google 2011. május 19. csütörtök 18:57 Forrás: FH

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Közösségi keresést indít a Google

Budapest – A Google jövő héten indítja el a közösségi keresőjét, ami először 19 nyelven lesz elérhető. -jelentette be a cég a hivatalos blogjában.

A 2009 októberében már bemutatott funkció kombinálja a rendes keresési eredményeket a nyilvánosan elérhető, és az ismerősök közösségi aktivitásai révén létrehozott adatokkal. -írja a mashable.com közösségi médiával foglalkozó oldal.

Ezek az ismerősök azok lehetnek, akik jelen vannak a Google Talk listán, a Google kapcsolatok között, valamint akiket a felhasználó követ a Buzz-on, a Google Readerben, vagy más közösségekben, amik a Google profilhoz, vagy a fiókhoz kapcsolódnak. A Google ezen felül a nyilvános Twitter és Facebook ismerősök adatai között is keres.

A funkció legutóbb azzal került az érdeklődés középpontjába, hogy kiderült: a Facebook felbérelt egy PR-céget a Google közösségi keresésének nyilvános lejáratására.

A Facebook ezt azzal magyarázta, hogy a Google szolgáltatása komoly adatvédelmi aggályokat vet fel, és nem örülnek a ténynek, hogy a Google a Facebook engedélye nélkül használja az adataikat.

A Google az esettel kapcsolatban nem nyilatkozott, a legutóbbi blogbejegyzésükben sem fűztek hozzá semmit, és míg a Twittert többször is említették, a Facebookot még a tájékoztató videójukból is kihagyták. .

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Félni, és félni hagyni 2013. november 3. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos