Ronai and Ronai
AMERIKAI

Késtek a vonatok, felgyújtották a szerelvényeket 2011. május 3. kedd 5:11 Forrás: FH

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Késtek a vonatok, felgyújtották a szerelvényeket

Buenos Aires – Dühös utasok gyújtottak fel legalább 11 vasúti kocsit a hétfő reggeli csúcsforgalom idején egy Buenos Aires-i vasúti vonalon a késések miatt.

A vonalat üzemelő társaság szerint azonban az eset túlságosan is szervezettnek látszott ahhoz, hogy hirtelen felindulásról lehessen beszélni, így szabotázs miatt tett feljelentést.

A Buenos Airest a nyugati elővárosokkal összekötő vasúti vonal három állomásánál is vasúti kocsikat gyújtottak fel, miután egy kisiklott vonat miatt jelentős késések alakultak ki. A főleg fiatalokból álló tömeg tagjai jegyirodákat rongáltak meg és vasúti dolgozókra támadtak. Az első hírek szerint a késések miatti felzúdulás vezetett a romboláshoz.

A vasútvonalat üzemelő magáncég szerint azonban a “dühös tömeg” akciója túlságosan is megszervezettnek tűnt. A tüzeket szinte egyszerre gyújtották a három állomáson, miután tönkretették a biztonsági kamerákat – közölte a cég szóvivője. Gustavo Gago szerint ráadásul a vasúti kocsikat nem olyan egyszerű lángba borítani, az elkövetők jól szervezettnek tűntek és gyújtogatásra készen érkeztek.

Az argentin közlekedésügyi miniszter elmondása szerint a társaság szabotázs miatt tett feljelentést, miután kiderítette, hogy a késéseket okozó kisiklás nem műszaki hiba miatt történt, hanem szándékos rongálás okozta.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

  1. Itt is ezt kéne csinálni. Latin tempó, lájkolom.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A tolvaj-kormány kifosztja a magyar népet 2013. május 19. vasárnap

Mozdony égett a XI. kerületben 2011. augusztus 23. kedd

Leégett egy fröccsöntőüzem Veszprémben 2011. augusztus 18. csütörtök

Fort Chaffee nincs többé 2011. augusztus 5. péntek | RR

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos