Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kitiltották a Yale-ről Bushék diákszövetségét 2011. május 18. szerda 14:45 | AN Forrás: AP

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kitiltották a Yale-ről Bushék diákszövetségét

Greenfield, Massachusetts – A Yale Egyetem öt évre eltanácsolta azt a diákszövetséget, amelynek tagja volt ifjabb és idősebb George Bush is. A társaság ellen felmerült vádak szerint a tagok ellenséges érzületeket mutattak nők iránt és szexista rigmust kántáltak.

A Yale Egyetem Ive League iskolája, amely ellen jelenleg szövetségi nyomozás folyik szexuális zaklatás gyanúja miatt, megállapította, hogy a Delta Kappa Epszilon (DKE) diákszövetség „másokat megfenyegetett és megfélemlített”, közölte Mary Miller, a Yale dékánja.

A szövetség ellen számos panasz érkezett azt követően, hogy az újonnan felvételt nyert tagok beavatási szertartásuk részeként októberben trágár üvöltözések közepette végigmasíroztak a connecticuti New Havenen, egyenesen a női kollégiumig.

Az eseményről készült videofelvétel – amelyeken hallható a No Means Yes! Yes Means Anal! (A nem igent jelent, az igen pedig anális közösülést) jelszó kántálása – felháborodást váltott ki. Több tévétársaság foglalkozott vele, köztük a CNN, amely kisípolja az inkriminált szót, magát a felvonulást pedig „barlangi emberhez” méltónak és a legkevésbé sem viccesnek minősíti kommentárjában.

A Deke-nek is nevezett Delta Kappa Epszilont az egyetem retorzióként öt évre kitiltotta a campusról, külön megtiltva a toborzást, a bevatási szertartásokat, azt, hogy a Yale hallgatóival egyáltalán szóba álljanak, vagy az egyetem nevét magukkal bármilyen módon kapcsolatba hozzák. Arra is kérte a Yale a társaságot, hogy tevékenységét országosan is függessze fel.

A Yale-ről öt elnök került ki eddig: mindkét Bush, valamint Howard Taft, Gerald Ford és Bill Clinton. Itt szerzett diplomát Hillary Clinton külügyminiszter és egyik elődje, Dean Acheson; itt végzett sok neves színész, köztük Paul Newman, Meryl Streep és Jodie Foster; a Yale öregdiákja John Kerry szenátor, volt demokrata elnökjelölt, Benjamin Spock gyermekpszichológus, Karl Carstens volt német államelnök, José Paciano Laurel egykori fülöp-szigeteki államfő, Tansü Ciller korábbi török miniszterelnök és még számos híresség.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

2 Reader’s Comments

  1. Csak az a kérdés, hogy a mozgalomtól ilyenek a Bús-ok, vagy a Bús-októl ilyen a mozgalom?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. Idiota barmok nem tudjak mit csinaljanak a nagy jo letben, apuka meg othonrol penzeli oket. A szlogen valoban serti a noket akiket csak sexualis eszkoznek tekintenek. Valojaban mindegy hogy no vagy ferfi az aldozat ( anal az anal).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Melegmozgalmi dokumentumok a Yale-nek 2010. november 29. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos