Ronai and Ronai
AMERIKAI

Putyin: “Mi a túrónak vennének fel minket?” 2011. április 9. szombat 15:30 | FH

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Putyin: "Mi a túrónak vennének fel minket?"

Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök arra szólította fel az oroszokat, hogy hagyják figyelmen kívül a Kereskedelmi Világszervezet által támasztott követelményeket – adta hírül szombaton az ukrán TSZN híradóműsor.

A kormányfő szerint Oroszország bőven ráér akkor alkalmazkodni a WTO előírásaihoz, ha már a szervezet tagja lesz.

“Mi a túrónak vennének fel minket, amikor mi egyébként is mindent végrehajtunk?” – fakadt ki a Kereskedelmi Világszervezet utasításaival kapcsolatban az orosz államfő, miután gazdaságfejlesztési minisztere, Andrej Klepacs közölte vele, hogy a kínai gyártókkal szemben elrendelt korlátozó intézkedések miatt Oroszország kezei meg vannak kötve. Vlagyimir Putyin közölte a tárcavezetővel, hogy utasításként is értelmezhetik: a jövőben erre a kifogásra ne is hivatkozzanak.

- Tudtára kell adni a partnereinknek: semmit nem teljesítünk addig, amíg nem válunk teljes értékű taggá – mondta Putyin. – A piac pénzbe kerül, és mi azt nem adjuk át ingyen.

Az orosz kormányfő emlékeztetett arra, hogy már százszor elmondta: ezeket az előírásokat majd akkor kell alkalmazni, ha az ország már csatlakozott a szervezethez. Elég volt abból, hogy mindenféle kötelezettségeknek kell eleget tenni, kiadásokat fedezni, miközben az országnak semmi haszna abból a tagságból, ami még nincs is.

Szergej Ivanov a napokban jelentette be, hogy a Kereskedelmi Világszervezet akár fél éven belül a tagjai közé fogadhatja Oroszországot, amelynek gazdasági volumene már elérte az 1,2 billió dollárt, így a leggazdagabbnak számít azon országok között, amelyek nem tagjai a WTO-nak.

(Videó itt: http://www.mignews.com/news/society/world/080411_215926_41295.html)

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)
Putyin: "Mi a túrónak vennének fel minket?", 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Üdvözlik a putyinizálódást 2010. december 27. hétfő | MTI OS

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos