Ronai and Ronai
AMERIKAI

Indulhat a Tarlós-TV 2011. március 16. szerda 9:33 Forrás: Napi Gazdaság

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Indulhat a Tarlós-TV

Budapest – Bár súlyos anyagi gondokkal küzd a főváros, sajtóértesülések szerint saját televízió indítására készül Budapest.  A Napi Gazdaság úgy tudja, hogy a főpolgármester a választások után azt mondta, hogy szeretne létrehozni egy fővárosi lapot és egy televíziót. Az újság kérdést egyelőre jegelik, tévé viszont lesz, igaz, még nem tudni, mikor.

Budapesten nincs múltja az önkormányzati televíziónak, újságnak, jellemzően a kerületek jelentetnek meg saját kiadványokat, azokban számolnak be az önkormányzati döntésekről és az ott élők mindennapjairól. Hasonló tartalommal működnek a kerületi televíziók is, hetente néhány órás, a településrész életével kapcsolatos műsorokat sugároznak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -5 ( 5 szavazatból)
Indulhat a Tarlós-TV, 5.0 out of 5 based on 1 rating

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

2 Reader’s Comments

  1. ÉN, nem értem,ez a FIDESZ,hogy tudot enyi jellemtelen,SZAR,érzéstelen egyént össze szedni.ÖREGEKET-közép réteget,de úgy ám blok aki nincsközötük,azt lenézik.Most kósa,azt mondja,hogy azért kell a gyerekeknek szavazatijogot adni,hogy az öregek ne szólhasonak bele az ország dolgába.Kédezem én miért nem szólhatunk bele??hábrú után mi építetük fel az országot a KOMONIZMUSBA amit most ők tönkretesznek.Ezeket az embereket nem ANYA szülte, mert az megmagyarázná nekik,hogy ilyen ki jeletéseket ne tegyenek.Érdeklődöm,hogy mikor és hol lesz nyugdíjas tüntetés???mert ott akarok leni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  2. Hogy menne ez a “független” F…kalap abba a náthás p…..ba. Ennyi rosszindulatú hülye, hogy kerülhetett hatalomra?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos