Ronai and Ronai
AMERIKAI

Elszólta magát Rogán, vagy tud valamit? 2011. március 24. csütörtök 17:21 Forrás: FH

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Elszólta magát Rogán, vagy tud valamit?

Budapest – Nem készül a kormány előre hozott választásokra – jelentette ki újságírói kérdésre Varga Mihály, a miniszterelnökség államtitkára a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének  rendezvényén – írja az Origo hírportál.

Korábban is voltak találgatások arról, hogy 2012-ben, az új alkotmány életbe lépése után a Fidesz legitimációja megerősítését kérné a választóktól. Egyes vélemények szerint egyre több jel utal erre.

Az Egyenlítő blog szerint Rogán Antal is elszólta magát hétfőn az Inforádióban. A belvárosi polgármester a képviselői és polgármesteri összeférhetetlenségről beszélve úgy fogalmazott, hogy “a következő évben 200 főre csökken a magyar országgyűlés létszáma”.

A találgatások szerint Rogán azért mondta mindezt, mert már ismeri a forgatókönyvet. Mivel pedig az új alkotmány rögzíti majd a 200 fős parlamentet, 2012-től az csak egy előre hozott választás után valósulhat meg.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +3 ( 3 szavazatból)
Elszólta magát Rogán, vagy tud valamit?, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

18 Reader’s Comments

  1. …….” Fidesz legitimációja megerősítését kérné a választóktól “……

    hát ha lesz előre hozott választás, akkor a fityisz akkorát fog
    bukni mint egy ólajtó!!!!
    1/3-al csökkent a támogatottságuk, tegnap volt a hirekben,
    és 2012-ig még mennyi -mekkmesterséget- el fognak
    követni !

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  2. Talán nem vagy, hanem ÉS! Tehát:
    Rogán, vagy tud valamit ÉS elszólta magát !
    Egyébiránt pedig 2012 után még rengeteg év következik, ezért aztán ebbe a kijelentésbe bármi is belefér!
    Nem kell izgulni, nem fogják eltitkolni előlünk! Előbb vagy utóbb, de csak ránk zúdítják a legújabb bebetonozó ötletüket.
    ;-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  3. Bocsánat, a 2. sor természetesen “vagy” nélkül értendő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  4. Orbán András Lajos

    Nem kell elkapkodni Tóni inkább egy évvel később de biztosan BUKJATOK MEG!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  5. 2012?!
    Ha már eltakarodtak volna,az is késő lenne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  6. Egy év alatt még nagyon sok dolgot tudnak elrontani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  7. Ha a Fidesz letagadja, hogy valamit meg akar csinálni, akkor biztos meg akarja csinálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  8. Ezt a naivitást! Mi az hogy elszólta magát??? Tudatosan van ez csinálva kérem! Nézzen már utána mindenki az ilyen elszólásoknak, ez a szonda szerepét hivatott betölteni!Minden alkalommal az bizonyosodott be, hogy szondáznak!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  9. Egy másik cikkből:

    “Egy 2009-es amerikai diplomáciai sürgöny olyan kleptokráciának minősítette a Kadhafi-rezsimet, amelyben maga az ezredes, a családtagjai és a közeli politikai szövetségesei jogot formálnak arra, hogy az országban bármit eladjanak, megvegyenek vagy birtokoljanak”

    NEM ISMERŐS IDEHAZA??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  10. Szó sincs semmilyen “elszólás”-ról! Ez a módszer tipikusan orbáni kiszivárogtatás. Szerintem pedig tévedés abban bízni, hogy buknának pár éven belül. Ugyanis a mai úgynevezett ellenzék (szerintem inkább koloncnak nevezhetnénk, mert az ellenzék képes lenne szervezni is olyasmit, ami fékezőleg hatna, de ezeknek semmilyen hatásuk nincsen a tömegekre) támogatottsága egyáltalán nem növekszik. Ez pedig azt jelenti, hogy a vak fülkén kívüliek el se mennének szavazni. Tehát Orbán sajnos megint jól számol: az ő birkái behúzzák az ikszet, akik otthon maradnak, azok szintén őt támogatják a távolmaradásukkal, az mszp-lmp meg a fasorban sincs.
    Nos, akkor kik buknak akkorát, mint az ólajtó?
    Amíg az ellenzék támogatottsága nem növekszik, addig Orbán nyeregben van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  11. Látszat mögé néző

    A Fidesz régen elszólta magát – még a választások előtt. Keveseknek tűnt fel a sz…kupacban, amit kampánynak hívtak. Így hangzott: ha meglesz a kétharmad, nem lesz rajtuk kívül egyetlen párt sem a Parlamentben. Látható volt, hogy arra készülnek: csak fideszes képviselőkkel töltik meg a Parlamentet. Így lesz a “2/3″-ból teljhatalom…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. Amit még nem tudott elrontani a jelenlegi kétharmad,azt majd elrontja a 200 fő kétharmada…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  13. A FIDESZ politikusok akkor cáfolnak valamint, ha annak az eseménynek a bevezetését, előidézését tervezik. A cáfolt tervek az esetek többségében valósággá válnak. Nincs itt semmilyen elszólás, a FIDESZ PR tismét eszteli a közvéleményt, majd a népakarat megvalósítójaként fog kis idő múlva visszatérni a témára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  14. Logikus, hogy akkor lesz legitim a Fidesz hatalom, ha “alkotmányos” lesz, ehhez pedig valamiféle népi beleegyezés szükségeltetik, hiszen az új alkotmány új passzusai előírnak majd olyan kötelezettségeket, melyek nélkül nem lehetnének legitimek. Mit tehetnek, vagy választásokat , vagy népszavazást lesznek kénytelenek tartani. Bár az is lehetséges, hogy beveszik az alkotmány-szövegbe, hogy a 2010-es válsztások eredménye továbbra is kőbe vésett népakarat. És ez így, bárki lássa is, “alkotmányos lesz”.
    Ezt neked demokrácia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. Engem nem érint,mivel akkor már nyugger öregasszony leszek,szavazatomat megvonják,az Igazi Magyarok jönnek majd ide szavazni,a gyermekeim és unokáim jővőjéről!!!! :((((
    És ha mem…akkor mennyit kell még aludnom???jön a tavaszi Mikulás !!! :))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  16. Röhejes alkotmány, csürhe-legitimáció, mi kell még ? A röhejes alkotmány szerint még ellenzékből is vezethetik ezt az országot – HA HAGYJUK !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. Nagyon remélem addig mindenki észbe kap ebben az országban.Nem hiszi,hogy orbán hozza el neki a kánaánt.Megtapasztalhatta az elmúlt időszakban
    csak és kizárólag lenyúlni tudnak de azt mesterfokon.
    Amilyen ütemben csökken a népszerűségük jó ha bekerülnek a parlamentbe.Hacsak nem szavaztatják meg magukat a határainkon kívül élő magyarokkal.Nagyon remélem, ezt nem merik már megtenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  18. Kedves Szabó Árpádné! Szerinted mire kellett az egész állampolgársági cirkusz az első pillanattól kezdve? Csak szegény határon túli magyarokat sajnálom, akiket az orruknál fogva vezetnek, s akik onnan a távolból nem is érzékelik micsoda balekot fogtak velük Fideszék.Feláldozható gyalogok ők egy játszmában, csak arra kellenek, hogy a Fideszt támogassák akkor is, mikor az országhatáron belül élők már rádöbbennek majd hogy nagyon rossz lóra tettek.Nem sajnálom tőlük a magyar állampolgárságot…már amekkora dicsőség manapság magyarnak lenni, de igazán úgy látom, hogy az ő szavazati joguk arra kell csak, hogy lenyomja azokét, akiknek itt kell…kellene! élni. Kedves határon túliak! Szépen kérem ne tessék az én micsodámmal verni a magyar csalánt!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

Felmondott az MTI fotórovatának vezetője 2014. április 11. péntek

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos