Ronai and Ronai
AMERIKAI

Százhetvenezer dolláros bugyipénzt találtak a JFK-n 2011. március 8. kedd 17:16 | AN Forrás: Daily News

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Százhetvenezer dolláros bugyipénzt találtak a JFK-n

New York – Claire Abdeldaim az alsóneműjébe dugott vagyonnal majdnem átverte a repülőtéren szolgálatot teljesítő szövetségi ügynököket.

A queensi nő a Kennedy repülőtéren bukott le. A szövetségiek szerint néhai férje szudáni ingatlanát sikerült eladnia; az így befolyt jövedelem után adót fizetnie viszont nem akaródzott az Egyesült Államokban.

A 64 éves nő ezért úgy döntött, nem átutalja, hanem készpénzben viszi magával ezt az összeget az országba. Egy híján 1700 darab százdolláros volt nála. Kartúmból amszterdami átszállással repült New Yorkba, és a feltett kérdésre válaszolva 17 ezer dollárt vallott be a nála lévő pénzből.

Abdeldaim százezer dolláros óvadék ellenében szabadlábon védekezhet. Ha bűnösnek találják, akár huszonegy hónapot is börtönben ülhet.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

3 Reader’s Comments

  1. 2000 illetve 10 000 helyett 170 000 UsD? Bátor volt ,vesztett. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. Százhetvenezer dolláros bugyipénzt találtak… Kapásból kiszámítottam, hogy az magyar pénzben – átszámolva a mai árfolyammal – 49 fillérrel több, mint 33,356,633 (33 millió 356 ezer 633 magyar forintot ér!) Nem akármi a mai inflációs világban! A címből ítélve, biztos voltam benne, hogy nem Magyarországon töltötték fel a bugyit politikai okok miatt, a választások óta eltelt győztes (Viktor) időszakban.

    Tüstént eljátszottam azzal a gondolattal, hátha egy dúsgazdag olajsejk egyik kedvenc háremhölgyéről szól a krónika. A csodás férfiálom, valószínű munkaruhának használta pont akkor, mikor az élet- halál ura a legjobb hangulatában tele rakta a bugyiját lóvéval… A rafinált sejk nyilván attól tartott, hogy ha a forradalom lángja ha eléri a bütykös lábujjait, a koldus népség majd tátott szájjal fogja bámulni a lapos, kiszáradt zsebeit, mert hiába kotorásznak benne izgatott forradalmi ujjak.

    Kíváncsiságból megkerestem a szenzációs cikket, hogy biztos legyek benne, nem tévedek a logikusnak tűnő gondolatommal. Hatalmas meglepetés ért: a forróvérű álomhölgy helyett: egy megroggyant színes bőrű női fotót láttam. Diszkréten bebugyolálva egy piros lepedővel, az egyik kezét görcsösen összeszorítva tartva. (Tán abban is néhány dolcsi lapult!) Az oldalamat fogva visítozva vigyorogtam a parkettán rugdalózva. Még ilyet! Ez is csak Amerikában történhet!

    A szabadság és a demokrácia hazájában mindenki láthatja, (ha csak nem vak!) hogy lehet koldusból milliomos egy színes bőrű, idős nő. Csak egy bugyi kellett hozzá 64 éves korban…!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  3. Johnnyboy
    Látod nem kell mindenen politikát keresni:-) A lényeg hogy nagy bajban van,most el vesziti mindenét. Már nem emlékszem pontosan de asszem bejelentés nélkül 2000 vagy 10 000 USD. hozhatsz magadal kézpénzben.
    Nagyon szigoru a pénzmosás (a törvény neve nem ugrik be) miatt. Ez kapásbol vétségtöl a büncselekményig minimum 4 vád. Bajban van szerencsétlen nem is kicsiben, ezt kéne e magyarországi adoelkerülök el is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos