Ronai and Ronai
AMERIKAI

Virtuális ipari kiállítás februárban 2011. február 7. hétfő 8:14 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Virtuális ipari kiállítás februárban

Budapest – Virtuális ipari kiállítást rendez a Top Point Információs és Marketing Kft. február 9-11. között, ez idő alatt interaktívvá teszik a www.virtualisexpo.hu honlapot, amelyen keresztül a kiállítók és a látogatók kapcsolatba léphetnek.

Fenyves Júlia, a kiállítás igazgatója elmondta, hogy a virtuális expo a hagyományos kiállításoknál lényegesen olcsóbb, egyszerűbb, kényelmesebb és időtakarékos is, élő kapcsolatfelvételt, információszerzési lehetőséget jelent a kiállítók és az érdeklődők számára.

Hangsúlyozta, hogy az ingyenes látogatáshoz elegendő a szokásos számítástechnikai felszereltséggel, átlagos ismeretekkel rendelkezni. A három nap alatt a látogató a kiállítói pultokon írásban illetve headsettel, webkamerával élőszóban kérdezhet, dokumentumokat cserélhet, vagy bemehet a zárt tárgyalóba is. Nézelődés közben lapozható katalógusokat, ismertetőket tölthet le, megnézheti, letöltheti a virtuális prospektustartók tartalmát, névjegyet adhat és kaphat.

A szervezők tájékoztatása szerint a virtuális kiállításon több mint 20-án mutatkoznak be az ipari logisztika, raktártechnika, anyagmozgatás, méréstechnika, anyagvizsgálat, minőségbiztosítás, környezetvédelem, munkavédelem, tűzvédelem, biztonságtechnika és az ipari informatika területéről.

A virtuális kiállításon nemcsak az interaktív standoknál jelenlévő személyzettel lehet kapcsolatot teremteni, hanem nézelődni lehet a tematikus termékkatalógusokban, valamint láthatók lesznek a szakmai újdonságokat bemutató élő prezentációk, illetve tájékozódni lehet a fényújságokból is.

A kiállításra a belépés díjmentes, de a regisztráció mindenki számára ajánlott, hogy információt kaphasson egy éven keresztül az újdonságokról.
Az interaktív háromnapos kiállítást követően egy évig még működik majd a honlap, amelyen a kiállítók frissítik az információkat.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos