Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nem családi okok miatt távozott a tévés 2011. február 22. kedd 5:49 Forrás: AN, NSZ

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nem családi okok miatt távozott a tévés

Budapest – Lapértesülések szerint nem csak családi okai voltak Süveges Gergő múlt csütörtöki lemondásának az m2 intendánsi posztjáról. A Népszabadság úgy tudja, hogy lemondásában jelentős szerepet játszott, hogy kedden egyeztetés nélkül hozta nyilvánosságra a szeptembertől induló gyermek-, ifjúsági és családi csatorna tervezett műsorstruktúráját.

Süveges Gergő lemondása azért is meglepő volt, mert mindössze hat héttel ezelőtt, január 1-jével nevezték ki a szeptembertől gyermek-, ifjúsági és családi csatornává alakuló m2 intendánsává. Az MTV hivatalosan azzal indokolta távozását, hogy az elmúlt két hónap tapasztalatai alapján a lelkiismeretes műsorvezetői munka és a csatorna működtetése mellett nem lenne elég ideje a családjára, az intendánsi és a műsorvezetői feladat csak ennek árán lett volna folytatható együtt. Ezért márciustól visszatér a műsorvezetői munkához.

A Népszabadság információi Süveges távozásában az is közrejátszott, hogy a Facebookon nyilvánosságra hozta az m2 őszi műsorstruktúrájának tervezetét, de ezt előre nem egyeztette és nem is hagyatta jóvá a főnökeivel és a műsorokat majd gyártó műsor-szolgáltatási alap illetékeseivel sem. Ez főnökeinél kiverte a biztosítékot. Ugyan jelezte, hogy ez csak egy terv, de részletesen leírta, hogy hogyan fog festeni egy hétköznap a majdani gyermek-, ifjúsági és családi csatornán. Feltette az internetre a „műsorstruktúra-rácsot”, a csatorna 24 órás tervezett műsorrendjét, a műsorok sorrendjével, címeivel együtt.

Ez a lépése igencsak meglepetést, megütközést keltett a szakmában, hiszen a közszolgálati és a kereskedelmi televíziók műsorigazgatói a tervezés szintjén még hétpecsétes titokként őrzik a tervezett műsorstruktúrát, különösen a műsortípusokat, a címeket, az időbeosztást tartalmazó „rácsot”, nehogy a konkurencia ahhoz igazítsa a saját műsorrendjét.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

3 Reader’s Comments

  1. Mesélték egy brazil focistáról, hogy mindenki pontosan tudta, mit fog csinálni a következő pillanatban, csak senki nem volt képes megakadályozni cselekvésében…
    Tehát az, hogy valaki nyilvánosságra hozza, mit talált ki, egyáltalán nem jelenti azt, hogy rajta kívül bárki képes lenne meg is csinálni.
    Az viszont nagyon is sokatmondó, ha nem hajlandó elárulni távozásának valódi okát, s helyette összevissza indokokat emleget…
    Ennél a mellébeszélésnél semmi nem bizonyítja jobban, hogy oka van félni, ha igazat mond..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  2. Kedves Degenerált!
    Hány TV csatorna van ma Magyarországon?
    (Kb. 80-100.)
    Hány közszolgálati van ezek közöl?
    (Elvileg 3.)
    Ki uralja ezeket?

    Akkor mindent tudsz!
    :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  3. Kedves “Gugyerák”!
    Ha már az ATV-t is képesek levadászni, ezeket semmi nem állítja meg.
    Egyébként… : Te nem félsz?
    (Bár jobb félni, mint megijedni, de ha rokonaink, családtagjaink isszák meg annak levét, hogy nem áruljuk el félelmünket, megfontolandó minden cselekvésünk.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Lapokat és ügyvédet perel Rákay Philip 2011. április 7. csütörtök

Süveges is vette a kalapját 2011. február 17. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos