A Szabad Magyar Televízió ötödik adása 2011. February 28. Monday 6:55

Share
A Szabad Magyar Televízió ötödik adása

Az elmúlt néhány hónapban a Fidesz-kormány részéről több kellemetlenség is érte a lakosságot: a magán nyugdíj pénztárak államosítása, visszamenőleges törvénykezés, alkotmánybírósági hatáskör-csonkítás, cenzurális médiatörvény, a miniszterelnök különös szereplése az EU-ban. Mindezeknek azonban – látszólag és egyelőre – nem mutatkozik hatása a pártszimpátiákat vizsgáló közvélemény kutatások adataiban. De miért nem? Erről beszélget Magyar Kornéliával és Bruck Gáborral Zelki János.

Első rész:

Második rész:

Harmadik rész:

8 Reader’s Comments

 1. MIÉRT NEM LEHET A TV ADÁSÁT MEGNYITNI?

 2. Tisztelt Frenk Long,

  Mit tapasztal, mi a probléma? Nekünk kiválóan működik, két kattintás a címlapról. Admin

 3. TancsKaszabell

  Köszönöm !

 4. Nálam is jól működik!

 5. Nálam is működik.
  Az ilyen színvonalú műsoroknak az m1-en lenne a helyük, de hát mint tudjuk.ott most szabolcskamihályok uralkodnak.

 6. Frenk Long!
  Frissítsd az Adobe Flasht!

 7. Minek írjam meg ha nem jelenik meg?

 8. Szeretném nézni ezeket az adásokat. Érdeklődöm, melyik csatornán és milyen időpontokban tehetem ezt? Kérem, tájékoztassanak!

  Köszönettel: Mátyás Edit


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók