Ronai and Ronai
AMERIKAI

Michael Moore becsapottnak érzi magát 2011. február 9. szerda 14:29

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Michael Moore becsapottnak érzi magát

Los Angeles – 2,7 millió dollárra pereli a Weinstein fivéreket Michael Moore, a Fahrenheit 9/11 rendezője. Meglátása szerint a haszonból még legalább ennyi jár neki.

Az Oscar-gála közeledtével egyre érzékelhetőbb a nyüzsgés a filmszakmában. A jelenség része a munkásságával számos bírálatot kiváltott dokumentumfilmes, Michael Moore keresete, amelyet most adott be ügyvédje, Larry Stein a nagymenő hollywoodi testvérpár, Bob és Harvey Weinstein ellen, azt állítva, a mozimogulok elsikkasztották Moore legsikeresebb alkotása profitjának egy részét.

Az alkotás az ellentmondásos Fahrenheit 9/11, amelyet 2004-ben mutattak be, minden idők legsikeresebb dokumentumfilmje volt, amely világszerte 2,2 milliárd dollárt hozott. Larry Stein szerint Weinsteinék könyvelési trükkökkel tüntették el ennek az összegnek egy részét. A fivérek jogi képviselője, Bert Fields ellenben azt állítja, szó sincs tartozástól, ügyfelei mindent, ami járt, kifizettek, Moore pedig „szégyellhetné magát”.

Stein válaszában hangsúlyozta, hogy Moore húsz éves filmkarrierje alatt még soha senkit nem perelt be, ebből is látszik, milyen komoly az állítása.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos