Orbánt ősembernek ábrázolják Európában 2011. január 5. szerda 17:40 | AN

Orbánt ősembernek ábrázolják Európában

http://www.mpl.it/?pl=new-vegas-slots-you-feel-lucky new vegas slots you feel lucky

11 Reader’s Comments

 1. Nem tudtam eldönteni, nekem is szégyellnem kellene magyarságomat e miatt az ősember miatt?! Hát nem! Én nem azonosulok vele és kikérem magamnak, hogy az ilyenek miatt ítéljenek meg.Orbán csak egy szemfényvesztő, gyorsan elillanó rémálom az ország életében.Nem is olyan soká csak egy szégyenfolt lesz a nemzet arculatán.

 2. Már rég (a kokárdázás óta) nem vagyok magyar. Nagyon szégyellném magyarságomat. Azt hiszem hontalan vagyok. Belga…

 3. Gregory Blunder

  Anonyme: sajnos az a baj, hogy valóban ilyenek miatt általánosítanak. A megítélés nyilván cizellált, van aki együtt érez velünk, a kis emberrel, de azt sem tudhatod, magukban mennyire kapcsolják össze mondjuk az auszrtiai boltok magyar nyelvű felirataival:”magyar ne lopj!” (nekem pl.ez jutott most eszembe a megítélésről).
  Pedig azt hiszem, többen vagyunk a másik oldalon, de ezek a dolgok kapnak nyilvánosságot, hírverést…

 4. Gregory Blunder

  Aptyuka: én meg lassan itthon érzem magam hontalannak…:-(

 5. Én sehol nem látom feltüntetve, hogy ez az ősember OV lenne… Azon csak mosolyognék. Viszont világosan kiolvasható az öltözékén németül, hogy “Magyarország”. És ez nagyon szomorú. Nem is szomorú – egyenesen tragikus…

 6. Kedves Gregory Blunder!

  Itthon vagyok én is, Magyarországon. Itt érzem hontalannak magam. Tehát egyet érzünk, gondolunk. Félreértés adódott tehát. Egy régi vicc alapján gondoltam, hogy tán belga vagyok…

  Belgiumban a szétválás mellett döntenek, de hogy könnyű legyen a népességet szétválasztani, megmondják:
  -A flamandok jobbra, a vallonok balra álljanak.
  Az öreg Kohn bácsi felteszi a kezét:
  -És az igaz belgák hova álljanak?

  Bocsánat

 7. nincs himnuszom – szélsőséges hordák üvöltötték 2006-ban, nincs kokárdám-a felcsúti zavaros elméjű kisajátitotta-nincs hazám, mert elrabolta tőlem egy politikai csúcsragadozó és gazdasági analfabéta-de van IGAZ MAGYARSÁGOM és BECSÜLETEM

 8. Politikai csúcsragadozó……hmmm….fölötte az ember áll. Nem kell megijedni ennyire. Az ország még nem veszett el attól, hogy olyan vezetés van most, akik az örök élet reményében tevékenykednek…El is döntöttem, hogy nem tervezek hosszú távra, mert most jön az igazi változások kora. Az ősember hasonlattal pedig nem nagyon értek egyet, mert benne ott volt a változás és a megújulás, tanulás képessége…inkább ábrázolnám egy nagy betonkockával, betonaggyal, szögesdróttal körbetekerve.

 9. Myloden ! Igazad van az ősembert nem kéne igy megsérteni , jobb a betonkocka + a betonagy hasonlat . Szögesrót minek ?
  A beton nem pattog , mint a gumilabra de a fagyban elporlad.
  A légkör egyre fagyosabb lesz, mindenhol !!!

 10. Myledon ! Elnézést ez csak betücsere ( Myloden !!!!) nem helyesírási hiba,
  azt magasabb helyen követik el sorozatosan )))

 11. Sajnos az emberek szerte a világban általánosítanak, mint ahogy mi is tesszük! Nekünk kell megváltoztatni a világ véleményét magunkról és meg is lehet tenni. Csak tenni kell érte és nem is keveset!


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS torokmonika
Videók