A Szabad Magyar Televízió első adása 2011. January 24. Monday 16:22

A Szabad Magyar Televízió első adása

A Szabad Magyar Televízió első adásának négy részében Heller Ágnes filozófus beszélget Ungváry Rudolg íróval. A riporter Andrassew Iván.

Első rész:

Második rész:

Harmadik rész:

Negyedik rész:

13 Reader’s Comments

 1. Köszönöm!

 2. Sallai Zsuzsanna

  Gratulálok! Nagyon érdekes, tanulságos beszélgetés volt! Mindenkinek látni, hallani kellene. Sok megtévesztett ember nem is sejti, hogy mennyire átverték őket. Rossz lesz az ébredés, nagy a kiábrándulás. Ne várjuk meg! Köszönet az alkotóknak, várjuk a folytatást. Igen okos, színes, érdekes emberek voltak jelen.

 3. Sallai Zsuzsanna

  Bocsánat! Véletlenül a -1 re kattintottam!!!!! Nem érvényes! Nagyon, nagyon jónak tartom, és értékeltem is a riportot! Elnézést, de nem tudom kijavítani.

 4. Nagyon jó, értékes riport.

 5. ragyogó logika, nagyszerű gondolatok… csak egy-két megjegyzés most, mert érdemes az itt hallottaknak sokkal alaposabban utánagondolni.
  U.R. azt mondta, hogy a lakosság cserben hagyta a bal oldalt. ez nézetem szerint inkább fordítva történt. a cserbenhagyás elmondható arról a liberális pártról is, amelytől 2o évvel ezelőtt leginkább várható volt, hogy felvilágosít, tanít, eligazít a merőben új és szokatlan életfeltételek között.
  H.Á. azt mondta, hogy elemezni kell a mulastásokat, hibákat, ami a jelenlegi helyzethez vezetett, de meg kéne fogalmazni, mi lehet az a jobb, ami ezt a helyzetet fölváltaná. véleményem szerint ez utóbbit nem kell kitalálni, mert létezik, ha el is veszett egy időre, és liberális demokráciának nevezik.
  érdekes a két különböző vélemény arról, hogy mik a kilátások.
  a kíméletlenül racionális ember pesszimista, szerinte hiányzik az az elégedetlenség, mely megfelelő erőt állíthatna a jobboldali egypártrendszer ellen. márpedig szerinte semmiféle ideológia nem tud szembeszegülni a mostani erőszakkal, csakis erő.
  a romantikus lélek a szellemi elitben, a baloldalban, és a fiatalokban lát annyi lehetőséget, mely optimistává teszi.
  én itt Ungváry Rudolf borúlátását átgondoltabbnak érzem, és továbbra is nagy érdeklődéssel követem véleményét, annak alakulását.

 6. Nagyon örűltem amikor ezt a lapot megtaláltam .Ezt a Szabad Magyar Televiziót.Most már nem vagyunk egyedül. A Maroknyi csapat barátokra lelt. Üdvözlet mindnyájatoknak. Erőt adtattok a távolból.Nagyon szeretem a magyar ATV-t is. Mostmár nem taposhatnak el bennünket. Köszönet annak a népnek aki segit nekünk.

 7. Köszönöm,már nagyon vágyott a lelkem ilyen értékes elemzésre és megerősített abban ,hogy véges ez az álnok hatalom.

 8. Kende F. Csaba

  Ortega:
  A forradalom nem a barikadon gyoz,, hanem a a fejekbe.!

 9. Nagyon örülök, hogy ezt az oldalt megtaláltam és gratulálok azoknak, akik ezért dolgoznak(fáradoznak) a reális tájékoztatásért.
  Milliárdokba kerül az adófizetőknek a hazai média, de kevesen nézik és akik nézik. Nem lesznek okosabb az önfejű cézár sületlenségeitől.

 10. Nagyon örülök, hogy ezt az oldalt megtaláltam és gratulálok azoknak, akik ezért dolgoznak(fáradoznak) a reális tájékoztatásért.
  Milliárdokba kerül az adófizetőknek a hazai média, de kevesen nézik és akik nézik nem lesznek okosabb az önfejű cézár sületlenségeitől.

 11. Szabad a madár,felszáll és azt csinál amit akar.

 12. Lassan olyanok leszünk, mint régen.
  Szabad emberek, szabad országban: mindenki azt mond és tesz, amit szabad.


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók