Ronai and Ronai
AMERIKAI

Karácsony Washingtonban 2010. december 24. péntek 4:21 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Karácsony Washingtonban

Washington, DC – Barack Obama elnök Hawaii-ban tölti a karácsonyt, családjával már megérkezett Honolulu-ba.Az ünnepre azonban már Washingtonban készültek, meggyújtották a Nemzet Fáján levő égőket, és a fehér Házat is ünnepi díszbe öltöztetik.

Obama érkezése napján Hawaii-ban egy férfit letartóztattak, mert túl gyorsan hajtott az egyik ellenőrzőponthoz. A titkoszszolgálat ügynökei kapcsolták le, egy rövid időre az elnök védelmét magasabb fokozatra emelték, de később kiderült, hogy gyorshajtása nincs összefüggésben a közelben lakó elnök nyaralásával. Amerikában a Karácsony csak egynapos ünnep, de ncevmber 26-án már mindenki megy dolgozni.  Az ajándékokat itt is december 24-én illik átadni, se a karácsonyfát nem szenteste (Christmas Eve) hozzák az angyalok, hanem már jóval korábban feldíszítik.

Ebben a videóban megnézhetik a karácsonyra való készülődést a Fehér Házban:

Itt látható az Elnök ünnep előtti utolsó hete:

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos