Ronai and Ronai
AMERIKAI

Elbúcsúzott Larry King a show-tól 2010. december 19. vasárnap 15:15 | AP

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Elbúcsúzott Larry King a show-tól

Negyedszázadon át faggatta az amerikai és a világpolitika, a közélet és a szórakoztatóipar nagyjait, elnököket és királyokat a CNN képernyőjén. Larry King fogalommá vált, műfajt teremtett, a bolygó része lett.

Szomorú, de ideje elmennem. Az ember tudja, hogy mikor jött el az ideje – nyilatkozott saját csatornájának King, akinek ingujjas-nadrágtartós megjelenése és száraz, objektív kérdezési stílusa iskolát teremtett a világ televíziózásában. Akkor érezte meg, hogy ideje vennie a kalapját, amikor a CNN a szokásos öt- vagy hároméves szerződés-hosszabbításokkal ellentétben a legutóbb csak egy évet ajánlott fel. A 77 éves riporter belement, hogy évi négy, általa készítendő adás fejében nem pártol át a konkurenciához.

„Nem panaszkodom a CNN-re. Nagyszerű házasság volt, ez pedig nem jelent válást közöttünk” – nyilatkozott a televíziós. King pontosan tudja, hogy miről beszél, hiszen eddig összesen nyolcszor nősült és hétszer vált el. Nyolcadik feleségével, Shawn Southwick Kinggel, akivel a frigyben közösen eltöltött évei száma „két számjegyűre” emelkedett, az idén beadta, de aztán visszavonta a válási keresetet. A visszavonulása után együtt mentek el egy hosszabb pihenőre, két 10, illetve 11 éves fiuk társaságában.

Barátai szerint King régi vágású úriember, aki nem fekszik le „csak úgy” a barátnőivel, hanem el is veszi őket. Egy alkalommal a leánykérés már az első randin megtörtént. A Playboy-nyuszi Adele ujjára a riporter kétszer is felhúzta a gyűrűt. Önéletrajzi kötetében ugyanakkor azt vallotta: nem egészséges ha az ember két-három alkalomnál többször is megnősül. Kingnek az egészség értékéről is kristálytiszta fogalma lehet, mert eddig öt bypassműtétet hajtottak végre rajta.

A 25 évig futó show nézettsége ez év során mindössze 700,000-re zsugorodott, mely a híresztelések szerint arra ösztökélte a CNN hírtelevíziót, hogy a műsorvezetői székbe méltó utódot keressen, akit Piers Morgan személyében meg is talált.

A műsorvezetőt Tony Bennett szerenádja hatotta meg utolsó estéjén. Az est fényét jelenlétével emelte még az ingatlanmágnás Donald Trump, valamint Bill Clinton volt amerikai elnök és több más meglepetés-vendég.

Larry King utolsó műsora:

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 1.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)
Elbúcsúzott Larry King a show-tól, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos