Ronai and Ronai
AMERIKAI

Magyar EU-elnökségi fénykép a Fehér Ház előtt 2010. december 27. hétfő 8:00 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Washington – A washingtoni magyar nagykövetség 30 fő önkéntes statisztát keres EU elnökségi fényképe és videója elkészítéséhez. Piros, fehér és zöld esernyők segítségével egy “élő” magyar zászlót formálnak a Fehér Ház előtti téren, amelyet lefényképeznek és videóra rögzítenek, majd 2011. január 1-jétől a nagykövetségi honlapon, a nagykövetségi Facebook oldalon és a Youtube-on is közzétesznek. A résztvevőknek meleg teát biztosítanak.

A washingtoni magyar nagykövetség önkéntes statisztákat keres EU elnökségi fényképe és videója elkészítéséhez. A jelentkezőket 2010. december 28-án, kedden, pontban déli 12:00-kor várják a Lafayette tér közepén, a H utca és a Pennsylvania sugárút között Washingtonban (DC). Aki a rövid határidő ellenére el tud menni és szeretne részt venni a washingtoni magyar nagykövetség EU elnökségi fényképének és videójának elkészítésében, az még a mai napon (hétfőn), de legkésőbb holnap kedd délelőtt 10 óráig mobiltelefonszámát megadva emailben jelentkezzen Gedeon Béla kulturális attasénál: BGedeon@kum.hu

Összesen 30 fő önkéntest várnak, akik piros, fehér és zöld zászlókból a magyar trikolórt formázzák majd meg a Fehér Ház előtti téren. A résztvevők meleg teát kapnak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos