Hozzászólás: Bartus László cáfolja az ügynökvádat http://nepszava.com/2013/10/magyarorszag/bartus-laszlo-cafolja-az-ugynokvadat.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 csakén http://nepszava.com/2013/10/magyarorszag/bartus-laszlo-cafolja-az-ugynokvadat.html/comment-page-2#comment-315470 csakén Sun, 20 Oct 2013 06:36:19 +0000 http://nepszava.com/?p=123040#comment-315470 Névtelen hsz-e pupu-tól: "A probléma ott kezdődik, hogy az átlag magyar nem olvas Bartust. A vidéki szavazó körzetekbe nemhogy Bartus nem jut el, de mondjuk Kálmán Olga sem. Bár ha eljutna sem segítene, mert sajnos népünk többsége olyan szinten birka, hogy történjen bármi őt nem érdekli. Csak az érdekli, hogy a mi Viktorunk vérünkből való vér, csontunkból való csont. Nokedlial eszi a pőrkűttet, a disznó ólba gumicsizmába megy ganézni. És ez neki bőven elég." - Pl. ki viktortmegbántja....még csak nem is néz ki diszóóltakarítónőnek: http://www.youtube.com/watch?v=0khxvHnGUWc - Sajnos ezektől lett a létharmat, a cöfös bérbirkamenet és az ország megosztottsága, mert itt nem az ellenfél legyőzéséről, hanem egyenesen a megsemmisítéséről (még nem a fizikairól) van szó. Tudjuk, ha módjában áll, nem gondolkodik... - A "gojós" megtette a magáét, ha a pert nem tudja kifizetni, akkor mehet közmunkára, ha kifizetik helyette, akkor kell még tennie egy-pár szívességet! Névtelen hsz-e pupu-tól:
“A probléma ott kezdődik, hogy az átlag magyar nem olvas Bartust. A vidéki szavazó körzetekbe nemhogy Bartus nem jut el, de mondjuk Kálmán Olga sem. Bár ha eljutna sem segítene, mert sajnos népünk többsége olyan szinten birka, hogy történjen bármi őt nem érdekli. Csak az érdekli, hogy a mi Viktorunk vérünkből való vér, csontunkból való csont. Nokedlial eszi a pőrkűttet, a disznó ólba gumicsizmába megy ganézni.
És ez neki bőven elég.”
-
Pl. ki viktortmegbántja….még csak nem is néz ki diszóóltakarítónőnek:
http://www.youtube.com/watch?v=0khxvHnGUWc
-
Sajnos ezektől lett a létharmat, a cöfös bérbirkamenet és az ország megosztottsága, mert itt nem az ellenfél legyőzéséről, hanem egyenesen a megsemmisítéséről (még nem a fizikairól) van szó. Tudjuk, ha módjában áll, nem gondolkodik…
-
A “gojós” megtette a magáét, ha a pert nem tudja kifizetni, akkor mehet közmunkára, ha kifizetik helyette, akkor kell még tennie egy-pár szívességet!

]]>
girbegurba http://nepszava.com/2013/10/magyarorszag/bartus-laszlo-cafolja-az-ugynokvadat.html/comment-page-2#comment-315467 girbegurba Sun, 20 Oct 2013 06:25:56 +0000 http://nepszava.com/?p=123040#comment-315467 PuPu írásából: "Nem szereti őt a Hit Gyülekezete vezető lelkésze, nem szereti a szélsőjobb, nem szereti a Fidesz, de nincsenek érte oda a szocialisták sem, bizonyítva ezzel azt, hogy rendes emberről van szó." PuPu írásából:
“Nem szereti őt a Hit Gyülekezete vezető lelkésze, nem szereti a szélsőjobb, nem szereti a Fidesz, de nincsenek érte oda a szocialisták sem, bizonyítva ezzel azt, hogy rendes emberről van szó.”

]]>
thzui http://nepszava.com/2013/10/magyarorszag/bartus-laszlo-cafolja-az-ugynokvadat.html/comment-page-2#comment-315459 thzui Sun, 20 Oct 2013 05:12:55 +0000 http://nepszava.com/?p=123040#comment-315459 http://www.pupublogja.hu/2013/10/bomba-bartusra.html Remélem, nem én vagyok az első, aki idehozza PuPu írását. http://www.pupublogja.hu/2013/10/bomba-bartusra.html

Remélem, nem én vagyok az első, aki idehozza PuPu írását.

]]>
szendam http://nepszava.com/2013/10/magyarorszag/bartus-laszlo-cafolja-az-ugynokvadat.html/comment-page-2#comment-315160 szendam Fri, 18 Oct 2013 14:13:23 +0000 http://nepszava.com/?p=123040#comment-315160 Már bocsánat, hogy egy szendam "csapos" közbe szól! De ugyan kijajóbüdösfrancokat érdekel az, hogy egy Pártállam által kitartott (tűrt, támogatott) Náci Banda kiről miket "énekel"? Én már kaptam hideget-meleget is ... úgy a blogom felületén, mint a lakókörnyékem náciaitól/fidesznyikeitől ... de ezeket én úgy ... szóval még bottal sem piszkáltam meg! Van ugyan vitám "Admin."-nal (pl.: legyen már külön oldalon a tudósítás és a vélemény!), de ez a reflexiós cikközön ... Na ne! Aki szerint Bartus László egy komcsi ügynök (volt? ... volt?!), az akkor is ezt fogja ordítani, ha Laci ötszázszor cáfolja (ld.: Göncz Árpád és a "Patkány"-vád!) és ugyanazt fogja Róla gondolni is. Mi meg - mindenféle "gojmotorozás" és copy-paste, meg xeroxozás ellenére is ... szintén ugyanazt, mint eddig! Szóval ennek a Cáfolatnak a világon semmi értelme nem volt! Maximum annyi, hogy Laci a Szabad Világ Legnagyobb Városából (N.Y.) hagyta magát belekeverni egy mélységesen provinciális és Káeurópai karakter-gyilkolászásba! B.L. iránt érzett, bizonyítottan nagy tisztelettel: szendam! Már bocsánat, hogy egy szendam “csapos” közbe szól!
De ugyan kijajóbüdösfrancokat érdekel az, hogy egy Pártállam által kitartott (tűrt, támogatott) Náci Banda kiről miket “énekel”?
Én már kaptam hideget-meleget is … úgy a blogom felületén, mint a lakókörnyékem náciaitól/fidesznyikeitől … de ezeket én úgy … szóval még bottal sem piszkáltam meg!
Van ugyan vitám “Admin.”-nal (pl.: legyen már külön oldalon a tudósítás és a vélemény!), de ez a reflexiós cikközön … Na ne!
Aki szerint Bartus László egy komcsi ügynök (volt? … volt?!), az akkor is ezt fogja ordítani, ha Laci ötszázszor cáfolja (ld.: Göncz Árpád és a “Patkány”-vád!) és ugyanazt fogja Róla gondolni is. Mi meg – mindenféle “gojmotorozás” és copy-paste, meg xeroxozás ellenére is … szintén ugyanazt, mint eddig!
Szóval ennek a Cáfolatnak a világon semmi értelme nem volt! Maximum annyi, hogy Laci a Szabad Világ Legnagyobb Városából (N.Y.) hagyta magát belekeverni egy mélységesen provinciális és Káeurópai karakter-gyilkolászásba!
B.L. iránt érzett, bizonyítottan nagy tisztelettel:
szendam!

]]>
ubul http://nepszava.com/2013/10/magyarorszag/bartus-laszlo-cafolja-az-ugynokvadat.html/comment-page-2#comment-315088 ubul Fri, 18 Oct 2013 09:40:44 +0000 http://nepszava.com/?p=123040#comment-315088 Mikor tunt fel eloszor ez a karton akar szoban emlitve akar fizikalisan ? Mikor tunt fel eloszor ez a karton akar szoban emlitve akar fizikalisan ?

]]>
tapis32 http://nepszava.com/2013/10/magyarorszag/bartus-laszlo-cafolja-az-ugynokvadat.html/comment-page-2#comment-315076 tapis32 Fri, 18 Oct 2013 09:10:27 +0000 http://nepszava.com/?p=123040#comment-315076 Ha lenne olyan karton,amiről a Német nevü lelkész beszél,akkor azt már régesrég bemutattákvolna a jobboldalon károgok.Mivel nincs ilyen,csak a szájukat járatják.Csak az a baj,hogy sokan vannak,akik ezt el is hiszik.Gondoljunk csak a "béke??? menetelők" seregére.,akik most ujabb menetelésre készülnek oktober 23-án.Van pofájuk beállni a sorba.. Veled értek egyet "emigrant."Az volt ügynök,aki mondja."Én hozzá teszem,hogy éppen azért mondja,mert magáról akarja elterelni a figyelmet,met fél,hogy egyszer valaki kiboritja a bilit rola. Ha lenne olyan karton,amiről a Német nevü lelkész beszél,akkor azt már régesrég bemutattákvolna a jobboldalon károgok.Mivel nincs ilyen,csak a szájukat járatják.Csak az a baj,hogy sokan vannak,akik ezt el is hiszik.Gondoljunk csak a “béke??? menetelők” seregére.,akik most ujabb menetelésre készülnek oktober 23-án.Van pofájuk beállni a sorba..
Veled értek egyet “emigrant.”Az volt ügynök,aki mondja.”Én hozzá teszem,hogy éppen azért mondja,mert magáról akarja elterelni a figyelmet,met fél,hogy egyszer valaki kiboritja a bilit rola.

]]>
csakén http://nepszava.com/2013/10/magyarorszag/bartus-laszlo-cafolja-az-ugynokvadat.html/comment-page-2#comment-315038 csakén Fri, 18 Oct 2013 06:21:58 +0000 http://nepszava.com/?p=123040#comment-315038 Túl sok igazságot olvashattak itt és túl sok kritikát! Ezt nem tűrhetik - közel 4 millió internetizé-felhasználó van, még a végén felébred a lakosság fele a mély altatásból, mivel nem a narancsújságok altató meséit olvassák. Bartus Lászlót besorolták az amortizálandók közé! - Sok erőt és egészséget kívánok a mocskolódás elviseléséhez Önnek és kedves családjának, mert ez csak fokozódni fog, gondolom tisztában van vele. Az egyenként fogunk levadászni és a hideg lehelet már az USA-ba is elért. Túl sok igazságot olvashattak itt és túl sok kritikát!
Ezt nem tűrhetik – közel 4 millió internetizé-felhasználó van, még a végén felébred a lakosság fele a mély altatásból, mivel nem a narancsújságok altató meséit olvassák.
Bartus Lászlót besorolták az amortizálandók közé!
-
Sok erőt és egészséget kívánok a mocskolódás elviseléséhez Önnek és kedves családjának, mert ez csak fokozódni fog, gondolom tisztában van vele.
Az egyenként fogunk levadászni és a hideg lehelet már az USA-ba is elért.

]]>
Eldrad http://nepszava.com/2013/10/magyarorszag/bartus-laszlo-cafolja-az-ugynokvadat.html/comment-page-2#comment-314988 Eldrad Thu, 17 Oct 2013 22:28:59 +0000 http://nepszava.com/?p=123040#comment-314988 Hazafi: . "...Már régóta úgy látom, mintha az AN a néhai Szabadeurópa Rádió szerepét töltené be.." . - Most mondd meg, nincs igazam, mikor azt mondom, hogy az egész AN valami rémes módon ráléphetett a fitymesz- kitartottak tökeire? Másképpen nem foglalkoznának az utóbbi időkben ennyit sem az AN- el, sem Bartus úrral. . Csak remélni merem, hogy ez a hőbörgés azért van, mert az AN érezhetően egyre több olvasóhoz jut el, akik eddig a létéről sem tudtak ennek az újságnak, most meg olyan kritikus cikkeket olvashatnak, melyektől a bitang, mocskos hatalom egyszerűen fél. . Azt is remélem, minden egyes AN cikk egy újabb szeg orKbánnak, családi maffiájának, és összes kitartottjának a koporsójába - és itt a koporsót szó szerint értem. Hazafi:
.
“…Már régóta úgy látom, mintha az AN a néhai Szabadeurópa Rádió szerepét töltené be..”
.
- Most mondd meg, nincs igazam, mikor azt mondom, hogy az egész AN valami rémes módon ráléphetett a fitymesz- kitartottak tökeire? Másképpen nem foglalkoznának az utóbbi időkben ennyit sem az AN- el, sem Bartus úrral.
.
Csak remélni merem, hogy ez a hőbörgés azért van, mert az AN érezhetően egyre több olvasóhoz jut el, akik eddig a létéről sem tudtak ennek az újságnak, most meg olyan kritikus cikkeket olvashatnak, melyektől a bitang, mocskos hatalom egyszerűen fél.
.
Azt is remélem, minden egyes AN cikk egy újabb szeg orKbánnak, családi maffiájának, és összes kitartottjának a koporsójába – és itt a koporsót szó szerint értem.

]]>
Hazafi http://nepszava.com/2013/10/magyarorszag/bartus-laszlo-cafolja-az-ugynokvadat.html/comment-page-2#comment-314984 Hazafi Thu, 17 Oct 2013 22:19:55 +0000 http://nepszava.com/?p=123040#comment-314984 Kedves Laci ! Nagyon köszönöm bátor szókimondásodat, kiállásodat az igazság-, és tények mellett. Várható volt az általad folyamatosan leleplezettek orvtámadása, de téged az Igazság szabaddá tesz és megvéd. A hazugság soha nem győz hosszútávon, de örülök, hogy ez a hazugság ilyen hamar, egy pillanat alatt összeomlott, mint kártyavár. Továbbra is nagyon számítunk bátor igazságszeretetedre és szókimondásodra ! Gondolom sokak nevében mondhatom, hogy nagyon hálásak vagyunk, hogy az AN Online létezik és működik, és főleg a Te személyes anyagi áldozatvállalásod miatt. Már régóta úgy látom, mintha az AN a néhai Szabadeurópa Rádió szerepét töltené be. Most újra pártállami időket élünk. Egypárti diktatúra van, ahol a szabad véleménynyilvánítás, és a szabad sajtó teljesen az elnyomó párt vezetője kezében van. Szeretnélek biztosítani teljes bizalmunkról és támogatásunkról, mert tudom - én is sokszor átéltem - milyen iszonyatos, amikor nyilvánosság előtt, hazugságokkal kikezdik a becsületünket ! Ez verbális gyilkosság, ami azért is kellemetlen, mert arra hivatott, hogy a felépült bizalmat romba döntse. De biztosítalak (és úgy látom eddigi hozzászólások alapján, szinte minden olvasók nevében is,) hogy az igazság tényei, eddigi korrekt, becsületes és bátor kiállásod és munkád alapján is, teljesen hitelesnek tartunk, és töretlen bizalmunkat élvezed !!! Csak így tovább !!!! Baráti tisztelettel : egy Hazafi Kedves Laci !
Nagyon köszönöm bátor szókimondásodat, kiállásodat az igazság-, és tények mellett. Várható volt az általad folyamatosan leleplezettek orvtámadása, de téged az Igazság szabaddá tesz és megvéd. A hazugság soha nem győz hosszútávon, de örülök, hogy ez a hazugság ilyen hamar, egy pillanat alatt összeomlott, mint kártyavár. Továbbra is nagyon számítunk bátor igazságszeretetedre és szókimondásodra ! Gondolom sokak nevében mondhatom, hogy nagyon hálásak vagyunk, hogy az AN Online létezik és működik, és főleg a Te személyes anyagi áldozatvállalásod miatt. Már régóta úgy látom, mintha az AN a néhai Szabadeurópa Rádió szerepét töltené be. Most újra pártállami időket élünk. Egypárti diktatúra van, ahol a szabad véleménynyilvánítás, és a szabad sajtó teljesen az elnyomó párt vezetője kezében van.
Szeretnélek biztosítani teljes bizalmunkról és támogatásunkról, mert tudom – én is sokszor átéltem – milyen iszonyatos, amikor nyilvánosság előtt, hazugságokkal kikezdik a becsületünket ! Ez verbális gyilkosság, ami azért is kellemetlen, mert arra hivatott, hogy a felépült bizalmat romba döntse. De biztosítalak (és úgy látom eddigi hozzászólások alapján, szinte minden olvasók nevében is,) hogy az igazság tényei, eddigi korrekt, becsületes és bátor kiállásod és munkád alapján is, teljesen hitelesnek tartunk, és töretlen bizalmunkat élvezed !!! Csak így tovább !!!!
Baráti tisztelettel :
egy Hazafi

]]>
aTa http://nepszava.com/2013/10/magyarorszag/bartus-laszlo-cafolja-az-ugynokvadat.html/comment-page-2#comment-314977 aTa Thu, 17 Oct 2013 22:04:48 +0000 http://nepszava.com/?p=123040#comment-314977 Szemelyesen imerem Bartus Laszlot 1986 ota. (Azota nem csak ismerosom hanem buszken jelenthetem ki hogy a baratom. ) 1986-ban az esztergomi Petöfi mozi vezetoje volt amikor megismertem, kozos baratunk leven aki egy statisztikai programmal segitette Bartus Laszlot ami diplomajahoz kellett. A program C64-en futott es egy Excel-hez hasonlo tablazat kezelo magyar attirata volt, azt hiszem hogy a Visicalc magyaritott verziója (http://www.c64-wiki.de/index.php/VisiCalc). Ez az elso diplomaja volt akkor Lacinak. Szemelyesen imerem Bartus Laszlot 1986 ota. (Azota nem csak ismerosom hanem buszken jelenthetem ki hogy a baratom. )
1986-ban az esztergomi Petöfi mozi vezetoje volt amikor megismertem, kozos baratunk leven aki egy statisztikai programmal segitette Bartus Laszlot ami diplomajahoz kellett. A program C64-en futott es egy Excel-hez hasonlo tablazat kezelo magyar attirata volt, azt hiszem hogy a Visicalc magyaritott verziója (http://www.c64-wiki.de/index.php/VisiCalc).
Ez az elso diplomaja volt akkor Lacinak.

]]>