Hozzászólás: Rátesi Margit: Magyarország meghülyült? http://nepszava.com/2013/08/velemeny/ratesi-margit-magyarorszag-meghulyult.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Túlavasúti http://nepszava.com/2013/08/velemeny/ratesi-margit-magyarorszag-meghulyult.html/comment-page-3#comment-303410 Túlavasúti Wed, 21 Aug 2013 11:31:52 +0000 http://nepszava.com/?p=121069#comment-303410 Az előbbi ugyan változott - már, mint az hogy tetszet 18 főnek - de bármIkor visszaállítható, kizárólag akkor, ha krisztus előttől, vagy akár az előző sec-től számítod, hogy mióta. . De van másik: . A Gyurcsány elvette az egyhavit. NÉZD A HAVI SZÁMLÁKAT. . 1+1=2 ........világos (SZINES CSIKON:): Eddig ennyit A kormny.........a 8. honaban ENNYI Tehát itt ltt hatod MEGTAKARÍTOTTÁL: 134 Forintot . de ez nem elég!!! Ezután havonta ENNYI LENNE A kormány..... Tehát minden hónapban MEGTAKARÍTASZ 122 fORINTOT . (AZ ÉRTELMÉT NÉZD, NE SZÓSZERINT) . És az ellenzék még mindig azon vitatkozik, hogy kinek hosszabb a.....(horgászbotja) és kinek a hogyishívjákja mi a rossebért pattog! . LÁTNI KELLENE, AMIT DUMÁLTOK AZT NEM ÉRTI SENKI!!! Mi van? vagy mi lesz? Ez igy folytatódik. Mikor bekkelitek ki a számlákon lévő EMBERVÁSÁRT? . Bocsi! Ez a vénember meghülyült hogy észrevette ? Vagy talán szégyelli valaki, hogy ezt szóba hozza megfelelően. MI NEM CSAK A MAI KORMÁNY TAGJAIT, HANEM TITEKET IS INGYEN TANÍTTATTUNK. NAGYOBB SZORGALMAT VÁRUNK ERŐSEBB AKARATTAL! . Az előbbi ugyan változott – már, mint az hogy tetszet 18 főnek – de
bármIkor visszaállítható, kizárólag akkor, ha krisztus előttől, vagy
akár az előző sec-től számítod, hogy mióta.
.
De van másik:
.
A Gyurcsány elvette az egyhavit.
NÉZD A HAVI SZÁMLÁKAT.
.
1+1=2 ……..világos
(SZINES CSIKON:):
Eddig ennyit
A kormny………a 8. honaban ENNYI
Tehát itt ltt hatod MEGTAKARÍTOTTÁL: 134 Forintot
.
de ez nem elég!!!
Ezután havonta ENNYI LENNE
A kormány…..
Tehát minden hónapban MEGTAKARÍTASZ 122 fORINTOT
.
(AZ ÉRTELMÉT NÉZD, NE SZÓSZERINT)
.
És az ellenzék még mindig azon vitatkozik, hogy kinek hosszabb
a…..(horgászbotja) és kinek a hogyishívjákja mi a rossebért pattog!
.
LÁTNI KELLENE, AMIT DUMÁLTOK AZT NEM ÉRTI SENKI!!!
Mi van? vagy mi lesz? Ez igy folytatódik.
Mikor bekkelitek ki a számlákon lévő EMBERVÁSÁRT?
.
Bocsi! Ez a vénember meghülyült hogy észrevette ?
Vagy talán szégyelli valaki, hogy ezt szóba hozza megfelelően.
MI NEM CSAK A MAI KORMÁNY TAGJAIT, HANEM TITEKET IS INGYEN
TANÍTTATTUNK. NAGYOBB SZORGALMAT VÁRUNK
ERŐSEBB AKARATTAL!
.

]]>
Túlavasúti http://nepszava.com/2013/08/velemeny/ratesi-margit-magyarorszag-meghulyult.html/comment-page-3#comment-303404 Túlavasúti Wed, 21 Aug 2013 09:56:59 +0000 http://nepszava.com/?p=121069#comment-303404 Írtam pár órája, hogy itt rágjuk a gittet. "Tetszik: Kék Madár Társtaláló Műhely Ha kedvelsz egy Oldalt, akkor látni fogod néhány frissítését a hírfolyamodban. Ez nagyszerű módja annak is, hogy megmutasd a támogatásod." Rákattintottam! mit gondoltok mi jött elő: a: "18"-as szám. Most, ahogy elmélázom az általam feltett ismrtetőn bizony mondom néktek, hogy ott az ismerősöknek kinálnak felkészítést, valami más indokkal. Írtam pár órája, hogy itt rágjuk a gittet.

“Tetszik: Kék Madár Társtaláló Műhely
Ha kedvelsz egy Oldalt, akkor látni fogod néhány frissítését a hírfolyamodban. Ez nagyszerű módja annak is, hogy megmutasd a támogatásod.”

Rákattintottam! mit gondoltok mi jött elő:
a: “18″-as szám. Most, ahogy elmélázom az általam feltett ismrtetőn bizony
mondom néktek, hogy ott az ismerősöknek kinálnak felkészítést, valami
más indokkal.

]]>
Tancs Kaszabell http://nepszava.com/2013/08/velemeny/ratesi-margit-magyarorszag-meghulyult.html/comment-page-3#comment-303370 Tancs Kaszabell Wed, 21 Aug 2013 05:18:30 +0000 http://nepszava.com/?p=121069#comment-303370 Kedves Margit szerintem mindez az egyházak papjainak áldásával, húsz-egynéhány évi és ma is intenzíven folyó szabad és szorgos lelki "garázdálkodásával" történt! A gyalázkodás célkeresztjébenben az "ördög" (!) akit minden amit baloldalinak vagy "cocilistának" vagy simán "kommenistának" lehetett nevezni benne volt,benne van ma is!Ez az oka ennek az un."elhülyülésnek" ! Kedves Margit szerintem mindez az egyházak papjainak áldásával, húsz-egynéhány évi és ma is intenzíven folyó szabad és szorgos lelki “garázdálkodásával” történt! A gyalázkodás célkeresztjébenben az “ördög” (!) akit minden amit baloldalinak vagy “cocilistának” vagy simán “kommenistának” lehetett nevezni benne volt,benne van ma is!Ez az oka ennek az un.”elhülyülésnek” !

]]>
vicsi http://nepszava.com/2013/08/velemeny/ratesi-margit-magyarorszag-meghulyult.html/comment-page-3#comment-303360 vicsi Tue, 20 Aug 2013 22:12:38 +0000 http://nepszava.com/?p=121069#comment-303360 A M agyarzemberek ,nagy többsége, már régóta el van hülyülve. Még megboldogult,(vagy megbolondult) gyermekkoromban, F.adjunktus, közölte velem,az Amerikai úton lévő Zsidó kórházban, ahol a Mutter Goj nővérként dolgozott, a 70-es évek végéig,Jancsi! Az ország felét be lehetne zárni ,elmeosztályra,akkor gyermekfejjel, még nem értettem,de most már tudom!( én sem vagyok a legokosabb, de nem bántok senkit. De azért vannak kivételek) A M agyarzemberek ,nagy többsége, már régóta el van hülyülve. Még megboldogult,(vagy megbolondult) gyermekkoromban, F.adjunktus, közölte velem,az Amerikai úton lévő Zsidó kórházban, ahol a Mutter Goj nővérként dolgozott, a 70-es évek végéig,Jancsi! Az ország felét be lehetne zárni ,elmeosztályra,akkor gyermekfejjel, még nem értettem,de most már tudom!( én sem vagyok a legokosabb, de nem bántok senkit. De azért vannak kivételek)

]]>
aristeides http://nepszava.com/2013/08/velemeny/ratesi-margit-magyarorszag-meghulyult.html/comment-page-3#comment-303292 aristeides Tue, 20 Aug 2013 09:01:37 +0000 http://nepszava.com/?p=121069#comment-303292 Dehogy hülyült. Lelkibeteg nemzet. Történelme által önértékelési zavaraival közdő, azoknak alávetett, önbizalom nélküli nemzet, s ez az, ami miatt Kertész Á. sommás ítélete igazságtalan. A magyar fél mindenkitől, agresszív szájkaratébe menekül. Hiába telt el a magyar történelem leghosszabb békeperiódusa, tanulatlansága nem tette lehetővé, hogy felismerje ennek soha-nem-volt, és valószínűleg nagyon sokáig vissza nem térő történelmi lehetőségét. Amikor nem mint kalapból a nyuszit akarták előrántani az önértékét, hanem kitermelni önmagából. Bár lehetséges ellenvetés, hogy csak Münchausennek sikerült ennen hajánál fogva kirántania magát a mocsárból. Valahol valamikor olvastam, hogy a legnagyobb lúzer az, aki nem veszi észre, hogy nyert. A magyarok (mi) feladtuk az egyetlen esélyt. Tobzódjunk a következményeiben. Dehogy hülyült. Lelkibeteg nemzet. Történelme által önértékelési zavaraival közdő, azoknak alávetett, önbizalom nélküli nemzet, s ez az, ami miatt Kertész Á. sommás ítélete igazságtalan. A magyar fél mindenkitől, agresszív szájkaratébe menekül. Hiába telt el a magyar történelem leghosszabb békeperiódusa, tanulatlansága nem tette lehetővé, hogy felismerje ennek soha-nem-volt, és valószínűleg nagyon sokáig vissza nem térő történelmi lehetőségét. Amikor nem mint kalapból a nyuszit akarták előrántani az önértékét, hanem kitermelni önmagából.
Bár lehetséges ellenvetés, hogy csak Münchausennek sikerült ennen hajánál fogva kirántania magát a mocsárból.
Valahol valamikor olvastam, hogy a legnagyobb lúzer az, aki nem veszi észre, hogy nyert. A magyarok (mi) feladtuk az egyetlen esélyt.
Tobzódjunk a következményeiben.

]]>
Kalous Antal http://nepszava.com/2013/08/velemeny/ratesi-margit-magyarorszag-meghulyult.html/comment-page-3#comment-303160 Kalous Antal Mon, 19 Aug 2013 12:38:55 +0000 http://nepszava.com/?p=121069#comment-303160 @Eldrad: finomítsunk még: az 1848-49-es főink sajnos a francia politikai mintából indultak ki, amely viszont csak EGY politikai nemzetet ismert el. Vagyis: sajnos, a befogadó szellemű 1849-es nemzetiségi törvény bevezetéséig, be kell ismerjük, legelismertebb emlékünk kirekesztő volt a nemzetiségekkel szemben, amiket így a Habsburg hatalom ki tudott használni, és a forradalmi erők ellen tudta őket fordítani, ezért legfejebb cum grano salis állhat meg a kossuthi honvédsereg soknemzetiségű volta. (De erre emlékezni kell.) Más: a hétköznapok és a Nagy Francia Forradalom - hát még a Nagy Október! - zsidó kezekbe áthazudása a szélsőjobbon már őrült szintet ért el: bizonyos Raffay Ernő kiadott pár könyvet, melyekben - Mónus Áron és Gitler nyomán - a háttérhatalmat immár "szabadkőműveseknek" nevezi, ők tehetnek szerinte mindenről, mindenki, aki antipatikus neki, az persze "szabadkőműves" (ügyetlenül burkolt zsidózás ez), pl. Ady páholy-alárendeltje volt Raffay szerint Jászi Oszkárnak, és persze Tisza Istvánt is egy "vörös szabadkőműves" (SIC!) ölte meg, stb. Őrület! Roswellben meg szíriuszi turulhajó szállt le, ugye? És a zsidó Sztálin parancsára a szintén zsidó Truman elrejtette Ceaucescu trónja alá, hogy az összeesküvés-elmélészeket ápoló orvosok meg ne találják... De kár volt bezárni az OPNI-t: szaporodnak a potenciális ápoltak... @Eldrad: finomítsunk még: az 1848-49-es főink sajnos a francia politikai mintából indultak ki, amely viszont csak EGY politikai nemzetet ismert el. Vagyis: sajnos, a befogadó szellemű 1849-es nemzetiségi törvény bevezetéséig, be kell ismerjük, legelismertebb emlékünk kirekesztő volt a nemzetiségekkel szemben, amiket így a Habsburg hatalom ki tudott használni, és a forradalmi erők ellen tudta őket fordítani, ezért legfejebb cum grano salis állhat meg a kossuthi honvédsereg soknemzetiségű volta. (De erre emlékezni kell.)

Más: a hétköznapok és a Nagy Francia Forradalom – hát még a Nagy Október! – zsidó kezekbe áthazudása a szélsőjobbon már őrült szintet ért el: bizonyos Raffay Ernő kiadott pár könyvet, melyekben – Mónus Áron és Gitler nyomán – a háttérhatalmat immár “szabadkőműveseknek” nevezi, ők tehetnek szerinte mindenről, mindenki, aki antipatikus neki, az persze “szabadkőműves” (ügyetlenül burkolt zsidózás ez), pl. Ady páholy-alárendeltje volt Raffay szerint Jászi Oszkárnak, és persze Tisza Istvánt is egy “vörös szabadkőműves” (SIC!) ölte meg, stb. Őrület!
Roswellben meg szíriuszi turulhajó szállt le, ugye? És a zsidó Sztálin parancsára a szintén zsidó Truman elrejtette Ceaucescu trónja alá, hogy az összeesküvés-elmélészeket ápoló orvosok meg ne találják…
De kár volt bezárni az OPNI-t: szaporodnak a potenciális ápoltak…

]]>
talalom http://nepszava.com/2013/08/velemeny/ratesi-margit-magyarorszag-meghulyult.html/comment-page-3#comment-303157 talalom Mon, 19 Aug 2013 12:22:42 +0000 http://nepszava.com/?p=121069#comment-303157 Kedves olvtársak! Új, de némiképpen idetartozó hír: a HaHa összebútorozott a jobbikákhoz köthető Koppány csoporttal, amelyet a "Volt Kossuth-tériek" alapítottak. (Forrás: hvg.hu) Tehát jogosan voltam én annak idején kétkedő - bár erre azért nem gondoltam Tapis32: PMZ-t én is becsülöm, de kevés egy politikusnak, ha a szakmájához ért. Több kell. Nem lenne ellenemre a női vezető, Vadai esetleg - de őt meg nagyon köti a pártja. Abszolút nőpárti vagyok, mégis azt mondanám most, hogyha nem lehet az, aki legalkalmasabb lenne (nem választanák meg), akkor Bokros Lajost favorizálnám. Ő politikus is, jó közgazdász is, és rendkívül empatikusan gondolkodó ember is. Kedves olvtársak! Új, de némiképpen idetartozó hír: a HaHa összebútorozott a jobbikákhoz köthető Koppány csoporttal, amelyet a “Volt Kossuth-tériek” alapítottak. (Forrás: hvg.hu) Tehát jogosan voltam én annak idején kétkedő – bár erre azért nem gondoltam
Tapis32: PMZ-t én is becsülöm, de kevés egy politikusnak, ha a szakmájához ért. Több kell. Nem lenne ellenemre a női vezető, Vadai esetleg – de őt meg nagyon köti a pártja. Abszolút nőpárti vagyok, mégis azt mondanám most, hogyha nem lehet az, aki legalkalmasabb lenne (nem választanák meg), akkor Bokros Lajost favorizálnám. Ő politikus is, jó közgazdász is, és rendkívül empatikusan gondolkodó ember is.

]]>
D. Elemér http://nepszava.com/2013/08/velemeny/ratesi-margit-magyarorszag-meghulyult.html/comment-page-3#comment-303143 D. Elemér Mon, 19 Aug 2013 11:26:20 +0000 http://nepszava.com/?p=121069#comment-303143 köszi Bumburi !!!! sajnos nem vagyok sokáig tudod szerdán meló van szép augusztus 20- at mindenkinek. köszi Bumburi !!!! sajnos nem vagyok sokáig tudod szerdán meló van szép augusztus 20- at mindenkinek.

]]>
bumburi http://nepszava.com/2013/08/velemeny/ratesi-margit-magyarorszag-meghulyult.html/comment-page-3#comment-303128 bumburi Mon, 19 Aug 2013 09:41:19 +0000 http://nepszava.com/?p=121069#comment-303128 Szeva rakatau! Hoztad a formád! Tetszik! Szeva rakatau!
Hoztad a formád! Tetszik!

]]>
D. Elemér http://nepszava.com/2013/08/velemeny/ratesi-margit-magyarorszag-meghulyult.html/comment-page-3#comment-303122 D. Elemér Mon, 19 Aug 2013 08:48:32 +0000 http://nepszava.com/?p=121069#comment-303122 Voltak neki ágyra járó vendégei nagyszolgáltató volt .. azóta szeretem Mikor a Horn Gyulára mondotta hogy nem ....bír . tovább nem írom mivel nagyon tiszteltem Horn Gyulát .én meg azt Kívánom ennek a vén ....Q nak mert aki másra ilyet mond az visszaszáll én becsület szavamra megásnám neki a sírját szociális érzékenységem miatt ingyen és bérmentve .NON- stop . én szállok szálnék ! mint a Solyom én állok a rendelkezésére .XD. Voltak neki ágyra járó vendégei nagyszolgáltató volt .. azóta szeretem Mikor a Horn Gyulára mondotta hogy nem ….bír . tovább nem írom mivel nagyon tiszteltem Horn Gyulát .én meg azt Kívánom ennek a vén ….Q nak mert aki másra ilyet mond az visszaszáll én becsület szavamra megásnám neki a sírját szociális érzékenységem miatt ingyen és bérmentve .NON- stop . én szállok szálnék ! mint a Solyom én állok a rendelkezésére .XD.

]]>