Hozzászólás: NYÁRI SZÜNET I. http://nepszava.com/2013/06/amerika/nyari-szunetet-tart-az-an-online-kiadasa.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 tisztaszivvel http://nepszava.com/2013/06/amerika/nyari-szunetet-tart-az-an-online-kiadasa.html/comment-page-4#comment-303836 tisztaszivvel Sat, 24 Aug 2013 15:17:36 +0000 http://nepszava.com/?p=120436#comment-303836 Barry1, csúnya dolog a hazugság! Annak illenék bizonyítani a mondandóját, aki állít valamit! Az meg igencsak kirekesztő dolog, hogy akinek a beirásait nem szereted, akkor kiiktatnád. Nos, Bajnaival kapcsolatban minden érvemet felsoroltam, arról már nem tehetek, hogy nem akarod elfogadni. Ugorj át! Én is azt teszem! Üdvözlettel, tisztaszívvel Barry1, csúnya dolog a hazugság! Annak illenék bizonyítani a mondandóját, aki állít valamit! Az meg igencsak kirekesztő dolog, hogy akinek a beirásait nem szereted, akkor kiiktatnád.

Nos, Bajnaival kapcsolatban minden érvemet felsoroltam, arról már nem tehetek, hogy nem akarod elfogadni. Ugorj át! Én is azt teszem!
Üdvözlettel, tisztaszívvel

]]>
Szenzor http://nepszava.com/2013/06/amerika/nyari-szunetet-tart-az-an-online-kiadasa.html/comment-page-4#comment-300055 Szenzor Wed, 31 Jul 2013 18:10:38 +0000 http://nepszava.com/?p=120436#comment-300055 bumburi Semmi gond, szeretem a kalácsot! Remélem mindenki veszi a lapot. bumburi
Semmi gond, szeretem a kalácsot!
Remélem mindenki veszi a lapot.

]]>
bumburi http://nepszava.com/2013/06/amerika/nyari-szunetet-tart-az-an-online-kiadasa.html/comment-page-4#comment-300054 bumburi Wed, 31 Jul 2013 18:09:06 +0000 http://nepszava.com/?p=120436#comment-300054 Szenzor Bocsesz! Szenzor
Bocsesz!

]]>
Szenzor http://nepszava.com/2013/06/amerika/nyari-szunetet-tart-az-an-online-kiadasa.html/comment-page-4#comment-300046 Szenzor Wed, 31 Jul 2013 17:49:23 +0000 http://nepszava.com/?p=120436#comment-300046 Tisztelettel jelzem mindenkinek, hogy 'számkivetettségünk' utolsó hónapja következik Ennél rosszabb soha ne legyen ezeken az oldalakon, és legalább ennyire tudjunk egymással kommunikálni. Bumburi és Csakén elvette a kenyeremet, úgyhogy nekem csak a kalács maradt! Éjféltől indulna NYÁRI SZÜNET III. de a fent említett társaink már beindították, csatlakozzunk hozzájuk. Tisztelettel jelzem mindenkinek, hogy ’számkivetettségünk’ utolsó hónapja következik
Ennél rosszabb soha ne legyen ezeken az oldalakon, és legalább ennyire tudjunk egymással kommunikálni.
Bumburi és Csakén elvette a kenyeremet, úgyhogy nekem csak a kalács maradt!

Éjféltől indulna NYÁRI SZÜNET III. de a fent említett társaink már beindították, csatlakozzunk hozzájuk.

]]>
Balogh de nem balga http://nepszava.com/2013/06/amerika/nyari-szunetet-tart-az-an-online-kiadasa.html/comment-page-4#comment-300031 Balogh de nem balga Wed, 31 Jul 2013 16:23:23 +0000 http://nepszava.com/?p=120436#comment-300031 Üdvözlet a szőke ciklon kormányszóvivőnek! "A Demokratikus Koalíció elnöke, a volt miniszterelnök Gyurcsány Ferenc reagált a kormány támadó kijelentéseire, és múlt pénteken Facebook-oldalán nyilvánosságra hozott egy levelet, ami azt bizonyítja, hogy a devizahiteleket még 2001-ben a Fidesz engedélyezte. Ebben a levélben Gyurcsány 2005-ben felhívja a figyelmet a devizahitelek esetleges veszélyeire. Válasz dr. Guba Ferenc közgazdász-politológusnak: „Kedves Ferenc! Köszönöm javaslatát. Valóban a lakáshitelek kamattámogatása nagy terhet jelent a költségvetésnek, de nem tenne jót, ha a lakossági szektor devizában történő eladósodása megugrana. Egyrészt a devizahitel felvétele lényegesen több kockázattal és extra költségekkel jár, ami az alacsony kamatokban nem tükröződik. A devizahitelnél számolni kell az adott devizakamat változásával, vagy az árfolyamkockázattal. Például a forint árfolyamának 10 forintos gyengülése 5-6%-kal növelné a törlesztőrészletet. Amennyiben a hitelfelvevőnek forintban van szüksége a hitelösszegre, számolni kell a deviza vételi és eladási árfolyam közötti különbséggel is, ez kb. 3%, és ezen felül jelentkezhetnek egyéb költségek is, mint például a konverziós díj vagy hogy a devizahiteleknél a bankok magasabb kamatrést határoznak meg. Ráadásul a támogatott forint hitelek deviza alapú hitellé történő átalakítása számos problémát és költséget okozna: átalakított szerződést közjegyzői okiratba foglalása , az új jelzáloglevelek fedezeti összhangja megbomlana. Másrészt azért sem célunk, hogy a devizában történő eladósodást segítsük, mert ez az ország működésének finanszírozását veszélyeztetné. A mindenkori kormánynak a pénzügypolitikában az egyensúly fenntartását kell elsődlegesen biztosítania. A forint árfolyamának szintjén a nemzetgazdaság egészét kell figyelembe venni, és e szerint a pénzügyi kormányzatnak a politikáját kialakítania. (Budapest, 2005. 12.21.) Üdvözlettel: Gyurcsány Ferenc” Üdvözlet a szőke ciklon kormányszóvivőnek!

“A Demokratikus Koalíció elnöke, a volt miniszterelnök Gyurcsány Ferenc reagált a kormány támadó kijelentéseire, és múlt pénteken Facebook-oldalán nyilvánosságra hozott egy levelet, ami azt bizonyítja, hogy a devizahiteleket még 2001-ben a Fidesz engedélyezte. Ebben a levélben Gyurcsány 2005-ben felhívja a figyelmet a devizahitelek esetleges veszélyeire. Válasz dr. Guba Ferenc közgazdász-politológusnak:

„Kedves Ferenc!

Köszönöm javaslatát. Valóban a lakáshitelek kamattámogatása nagy terhet jelent a költségvetésnek, de nem tenne jót, ha a lakossági szektor devizában történő eladósodása megugrana. Egyrészt a devizahitel felvétele lényegesen több kockázattal és extra költségekkel jár, ami az alacsony kamatokban nem tükröződik. A devizahitelnél számolni kell az adott devizakamat változásával, vagy az árfolyamkockázattal. Például a forint árfolyamának 10 forintos gyengülése 5-6%-kal növelné a törlesztőrészletet.

Amennyiben a hitelfelvevőnek forintban van szüksége a hitelösszegre, számolni kell a deviza vételi és eladási árfolyam közötti különbséggel is, ez kb. 3%, és ezen felül jelentkezhetnek egyéb költségek is, mint például a konverziós díj vagy hogy a devizahiteleknél a bankok magasabb kamatrést határoznak meg.

Ráadásul a támogatott forint hitelek deviza alapú hitellé történő átalakítása számos problémát és költséget okozna: átalakított szerződést közjegyzői okiratba foglalása , az új jelzáloglevelek fedezeti összhangja megbomlana.

Másrészt azért sem célunk, hogy a devizában történő eladósodást segítsük, mert ez az ország működésének finanszírozását veszélyeztetné. A mindenkori kormánynak a pénzügypolitikában az egyensúly fenntartását kell elsődlegesen biztosítania. A forint árfolyamának szintjén a nemzetgazdaság egészét kell figyelembe venni, és e szerint a pénzügyi kormányzatnak a politikáját kialakítania.
(Budapest, 2005. 12.21.)

Üdvözlettel:
Gyurcsány Ferenc”

]]>
Tegyük élhetővé ! http://nepszava.com/2013/06/amerika/nyari-szunetet-tart-az-an-online-kiadasa.html/comment-page-4#comment-297244 Tegyük élhetővé ! Tue, 16 Jul 2013 20:08:49 +0000 http://nepszava.com/?p=120436#comment-297244 téma off, valóság on Érdekes műsort láttam az imént MDR S-Anhalt adón. A volt NDK-s szállodákat , magas épületeket mire használták anno és most . Helikopterről felvett videon mutatták a volt határvidéket pl. a Thüringiai erdő felett. Sok helyen benőtte az erdő a korábban kopaszra nyírt határsávot, de a növények, fák még mindig mutatták a volt német-német határt, - azonos magasságú, de más típusú és színű vegetáció jelezte az elválasztó sávot. Mindenfelé dombok, erdő, tiszta természet. Egy 60+ -os férfi hétvégi háznak megvásárolt magának (és szobákat , konyhát , fürdőt alakított ki )egy három szintes volt őrtoronyot , gyönyörű erdei panorámával . Sale folyó melől eltávolították a kerítéseket, és inkább hidat , német-német összekötő hidat építettek. Úgy gondolom, a németek jó irányba haladnak. . Nálunk -hogy belerondítsak az előbb felidézett Thüringiai erdő élményébe- kerítés építés folyik ezerrel. Korlát és kordon állítás.Maga a kerítés építés sem egy pozitiv fogalom, de az építő "mester" személye a garancia arra , hogy ezek a keritések nem maradnahatnak. "A zorban nem lehet ellenzékben" az a magyar-magyar szétválasztó kerítés , az alaptörvény, a visszamenőleges törvénykezés , a m.nyugdij elrablása a jogállamiságot zárja kivülre , a szólásszabadság korlátozása, a média hírek egyoldalú torzítása a szabad véleményalkotást és reális választói mérlegelés lehetőségét zárja rácsok mögé. Jövedelmező iparágak (dohány ker. , játékgép üzemeltetés, EU uniós pályázatok elnyerése ) seggcsókosoknak ítélése a szabad versenyt , a versengő javulás lehetőségét zárja ki. és még sok példa hozható fel..gazdasági, szja, oktatás.. A fentiek magyarok többségét korlátozza , szemben a svájci bankszámlájú , off-shore tulajdonos nyaloncokkal. Úgy gondolom, a magyarok nagyon rossz irányba haladnak. A stadionokat pedig ezentúl rasszista ovál beton kerítésnek fogom hívni.Csak az a baj , hogy a pet-tek nem maradnak ketreceiken belül. Öntsük Orbánt stadionba ! (sok cementtel ) téma off, valóság on
Érdekes műsort láttam az imént MDR S-Anhalt adón. A volt NDK-s szállodákat , magas épületeket mire használták anno és most . Helikopterről felvett videon mutatták a volt határvidéket pl. a Thüringiai erdő felett. Sok helyen benőtte az erdő a korábban kopaszra nyírt határsávot, de a növények, fák még mindig mutatták a volt német-német határt, – azonos magasságú, de más típusú és színű vegetáció jelezte az elválasztó sávot.
Mindenfelé dombok, erdő, tiszta természet.
Egy 60+ -os férfi hétvégi háznak megvásárolt magának (és szobákat , konyhát , fürdőt alakított ki )egy három szintes volt őrtoronyot , gyönyörű erdei panorámával .
Sale folyó melől eltávolították a kerítéseket, és inkább hidat , német-német összekötő hidat építettek.
Úgy gondolom, a németek jó irányba haladnak.
.

Nálunk -hogy belerondítsak az előbb felidézett Thüringiai erdő élményébe- kerítés építés folyik ezerrel. Korlát és kordon állítás.Maga a kerítés építés sem egy pozitiv fogalom, de az építő “mester” személye a garancia arra , hogy ezek a keritések nem maradnahatnak.
“A zorban nem lehet ellenzékben” az a magyar-magyar szétválasztó kerítés , az alaptörvény, a visszamenőleges törvénykezés , a m.nyugdij elrablása a jogállamiságot zárja kivülre , a szólásszabadság korlátozása, a média hírek egyoldalú torzítása a szabad véleményalkotást és reális választói mérlegelés lehetőségét zárja rácsok mögé.
Jövedelmező iparágak (dohány ker. , játékgép üzemeltetés, EU uniós pályázatok elnyerése ) seggcsókosoknak ítélése a szabad versenyt , a versengő javulás lehetőségét zárja ki. és még sok példa hozható fel..gazdasági, szja, oktatás..
A fentiek magyarok többségét korlátozza , szemben a svájci bankszámlájú , off-shore tulajdonos nyaloncokkal.
Úgy gondolom, a magyarok nagyon rossz irányba haladnak.
A stadionokat pedig ezentúl rasszista ovál beton kerítésnek fogom hívni.Csak az a baj , hogy a pet-tek nem maradnak ketreceiken belül.
Öntsük Orbánt stadionba !
(sok cementtel )

]]>
Balogh de nem balga http://nepszava.com/2013/06/amerika/nyari-szunetet-tart-az-an-online-kiadasa.html/comment-page-4#comment-297227 Balogh de nem balga Tue, 16 Jul 2013 17:26:08 +0000 http://nepszava.com/?p=120436#comment-297227 Egy jó olvasmány: http://frontoldal.wordpress.com/2013/07/07/egy-hithu-kommunista-oszinte-levele-kover-laszlohoz/ Egy jó olvasmány:
http://frontoldal.wordpress.com/2013/07/07/egy-hithu-kommunista-oszinte-levele-kover-laszlohoz/

]]>
Szenzor http://nepszava.com/2013/06/amerika/nyari-szunetet-tart-az-an-online-kiadasa.html/comment-page-4#comment-294507 Szenzor Mon, 01 Jul 2013 06:14:43 +0000 http://nepszava.com/?p=120436#comment-294507 T. Admin! Megoldható lenne, hogy az AN főoldalán a Nyári Szünet II. jöjjön fel a logóra kattintva? . T. Olvtársak! Elérkeztünk a július hónaphoz, az AN szabadságának középső részéhez. Mától a "Nyári szünet II." lépne életbe. Ha van rá lehetőség akkor az új témákat, hivatkozásokat ide tegyük fel. Ha az AN főoldalán a Cimlapra (a főoldalon a gyorshírek alatt az első kinyitható fül) kattintunk és megvárjuk amíg a logó alatti alsó címsorban a NYÁRI SZÜNET II jön be, rá kattintva ott vagyunk.. T. Admin!

Megoldható lenne, hogy az AN főoldalán a Nyári Szünet II. jöjjön fel a logóra kattintva?
.
T. Olvtársak!
Elérkeztünk a július hónaphoz, az AN szabadságának középső részéhez.
Mától a “Nyári szünet II.” lépne életbe.
Ha van rá lehetőség akkor az új témákat, hivatkozásokat ide tegyük fel.
Ha az AN főoldalán a Cimlapra (a főoldalon a gyorshírek alatt az első kinyitható fül)
kattintunk és megvárjuk amíg a logó alatti alsó címsorban a NYÁRI SZÜNET II jön be, rá kattintva ott vagyunk..

]]>
gagyinagyi http://nepszava.com/2013/06/amerika/nyari-szunetet-tart-az-an-online-kiadasa.html/comment-page-4#comment-294502 gagyinagyi Mon, 01 Jul 2013 04:11:46 +0000 http://nepszava.com/?p=120436#comment-294502 http://www.origo.hu/gazdasag/20130626-az-allam-atveszi-a-hatalmat-a-takarekszovetkezetek-folott.html Ti még mindíg a magánnyugdíjpénztár lenyúlását emlegetitek, pedig itt van egy ugyanolyan nagyságrendű, ha nem nagyobb lenyúlás. Ez a vagyon ugyanúgy azemberek pénze. A vidékieké leginkább. Részjegyek formájában, nevesítve. XY vagyona. A törvény magába foglalja a zsarolás, megfélemlítés tényét is. Nyár van, senki nem figyel, és mire észbe kap, nincsenek a nevén a részjegyei. http://www.origo.hu/gazdasag/20130626-az-allam-atveszi-a-hatalmat-a-takarekszovetkezetek-folott.html
Ti még mindíg a magánnyugdíjpénztár lenyúlását emlegetitek, pedig itt van egy ugyanolyan nagyságrendű, ha nem nagyobb lenyúlás. Ez a vagyon ugyanúgy azemberek pénze. A vidékieké leginkább. Részjegyek formájában, nevesítve. XY vagyona. A törvény magába foglalja a zsarolás, megfélemlítés tényét is. Nyár van, senki nem figyel, és mire észbe kap, nincsenek a nevén a részjegyei.

]]>
Barry1 http://nepszava.com/2013/06/amerika/nyari-szunetet-tart-az-an-online-kiadasa.html/comment-page-4#comment-294498 Barry1 Sun, 30 Jun 2013 21:56:51 +0000 http://nepszava.com/?p=120436#comment-294498 Gyöngyi Péter Egy bizonyos határig lehet mondani ,hogy értelmiség,meg média,meg politikusok , meg ellenzék ( a kedvedért külön: mszp felelőssége. Igen és a jóég tudja mi még. DE Itt már a nagyon hülyének is le KELL,hogy essen az a bizonyos tantusz. . Én értem ,hogy te mit mondasz. Remélem egyszer megérted te is ,hogy mi az amit meg én mondok. Tudom ,hogy normálisan kinek mi a felelőssége. De ez nem egy normális helyzet és már ezerszer túlléptünk minden határt. Ebben a stádiumban már nincs mentség senkinek sem!!! Gyöngyi Péter

Egy bizonyos határig lehet mondani ,hogy értelmiség,meg média,meg politikusok , meg ellenzék ( a kedvedért külön: mszp felelőssége. Igen és a jóég tudja mi még. DE Itt már a nagyon hülyének is le KELL,hogy essen az a bizonyos tantusz. . Én értem ,hogy te mit mondasz. Remélem egyszer megérted te is ,hogy mi az amit meg én mondok. Tudom ,hogy normálisan kinek mi a felelőssége. De ez nem egy normális helyzet és már ezerszer túlléptünk minden határt. Ebben a stádiumban már nincs mentség senkinek sem!!!

]]>