Hozzászólás: Schmitt Pál már nem doktor http://nepszava.com/2013/05/magyarorszag/schmitt-pal-mar-nem-doktor.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 11terminus http://nepszava.com/2013/05/magyarorszag/schmitt-pal-mar-nem-doktor.html/comment-page-1#comment-285589 11terminus Fri, 17 May 2013 09:26:02 +0000 http://nepszava.com/?p=119886#comment-285589 Na most mi lesz a szekérderék NENYi-kkel? Mindet le fogják cserélni? Na most mi lesz a szekérderék NENYi-kkel? Mindet le fogják cserélni?

]]>
gets http://nepszava.com/2013/05/magyarorszag/schmitt-pal-mar-nem-doktor.html/comment-page-1#comment-285415 gets Thu, 16 May 2013 19:07:58 +0000 http://nepszava.com/?p=119886#comment-285415 Még élő mementója ovi aljasságának!!! :(((((( Még élő mementója ovi aljasságának!!! :((((((

]]>
Túlavasúti http://nepszava.com/2013/05/magyarorszag/schmitt-pal-mar-nem-doktor.html/comment-page-1#comment-285411 Túlavasúti Thu, 16 May 2013 19:00:24 +0000 http://nepszava.com/?p=119886#comment-285411 Valóban lehetett-e doktor egy ilyen "álamelnök": "A pszichopata ugyanis gyűlöli, ha tetteiért felelősséget kell vállalnia, gyűlöli az önkritikát, s mivel perdöntően egocentrikus és narcisztikus - aki mindenek felett és az elfogadott társadalmi normákkal szemben szereti önmagát a legjobban -, ezért minden tettéért és minden sikertelenségéért is másokat okol....... . .......Ugyanakkor amíg a pszichopata betegsége el nem hatalmasodik, kórja a skizofréniával kellően nem keveredik vagy tudathasadásos elmebetegséggé nem fajul, addig gyakran említhetjük az átlagosnál magasabb értelmi szintet, ami a pszichopatát külön veszélyessé teszi, hiszen - mint azt a politikusoknál láthatjuk - sokkal inkább eléri célját, míg az együgyű nép primitív csordaösztönével követi a hozzá képest magas intellektusú, jól öltözött, simulékony és megnyerő modorú, számító, ravasz és mindannyiukat kihasználó egomániás és bűnöző karaktert. Az ilyen pszichopaták a lakosság bárgyúsága, butasága, képzetlensége, megtéveszthetősége, valamint együgyű gyanútlansága és jóhiszeműsége miatt sikeresek és kerülnek az ország élére." http://www.alsoorsi-hirhatar.hu/hirek/megdobbento-orban-viktor-es-a-fidesz-vezetoinek-patologiajabol . Nagyon jó tanulmány. Ilyen TÁRSASÁGBÓL áll a mai vezető párt. EZÉRT LETT 2/3 EREDMÉNNYEL MEGVÁLASZTVA. Meddig hagyhatjuk, hogy ilyenek szabják meg minden percünket? Valóban lehetett-e doktor egy ilyen “álamelnök”:
“A pszichopata ugyanis gyűlöli, ha tetteiért felelősséget kell vállalnia, gyűlöli az önkritikát, s mivel perdöntően egocentrikus és narcisztikus – aki mindenek felett és az elfogadott társadalmi normákkal szemben szereti önmagát a legjobban -, ezért minden tettéért és minden sikertelenségéért is másokat okol…….
.
…….Ugyanakkor amíg a pszichopata betegsége el nem hatalmasodik, kórja a skizofréniával kellően nem keveredik vagy tudathasadásos elmebetegséggé nem fajul, addig gyakran említhetjük az átlagosnál magasabb értelmi szintet, ami a pszichopatát külön veszélyessé teszi, hiszen – mint azt a politikusoknál láthatjuk – sokkal inkább eléri célját, míg az együgyű nép primitív csordaösztönével követi a hozzá képest magas intellektusú, jól öltözött, simulékony és megnyerő modorú, számító, ravasz és mindannyiukat kihasználó egomániás és bűnöző karaktert. Az ilyen pszichopaták a lakosság bárgyúsága, butasága, képzetlensége, megtéveszthetősége, valamint együgyű gyanútlansága és jóhiszeműsége miatt sikeresek és kerülnek az ország élére.”
http://www.alsoorsi-hirhatar.hu/hirek/megdobbento-orban-viktor-es-a-fidesz-vezetoinek-patologiajabol
.
Nagyon jó tanulmány. Ilyen TÁRSASÁGBÓL áll a mai vezető párt.
EZÉRT LETT 2/3 EREDMÉNNYEL MEGVÁLASZTVA.
Meddig hagyhatjuk, hogy ilyenek szabják meg minden percünket?

]]>
Gonoszka http://nepszava.com/2013/05/magyarorszag/schmitt-pal-mar-nem-doktor.html/comment-page-1#comment-285390 Gonoszka Thu, 16 May 2013 18:28:23 +0000 http://nepszava.com/?p=119886#comment-285390 Miért, mikor volt doktor? Miért, mikor volt doktor?

]]>
gusztavnagy http://nepszava.com/2013/05/magyarorszag/schmitt-pal-mar-nem-doktor.html/comment-page-1#comment-285317 gusztavnagy Thu, 16 May 2013 14:29:48 +0000 http://nepszava.com/?p=119886#comment-285317 Azt ígérte, hogy eddigre ténylegesen is ledoktorál! Lehet nem talált konzulenst magának, vagy eltűnt a helyesírási szótára! Azt ígérte, hogy eddigre ténylegesen is ledoktorál!

Lehet nem talált konzulenst magának, vagy eltűnt a helyesírási szótára!

]]>
csakén http://nepszava.com/2013/05/magyarorszag/schmitt-pal-mar-nem-doktor.html/comment-page-1#comment-285314 csakén Thu, 16 May 2013 14:24:50 +0000 http://nepszava.com/?p=119886#comment-285314 Azt nyilatkozta, hogy a jó oldalát nézi a dolognak.....azer azt tudjuk, hogy olyan juttatásokat kap élete végéig, hogy az valóban a jó oldala annak, hogy a nemzet golyóstollaként lejáratta Magyarországot, a köztársasági elnöki státusszal együtt!, őnmagáról nem is beszélve, de ez zavarna a legkevésbé! Olvastam: Pedig milyen jó kis "álamfő" volt. Igaz, hogy államfőnek viszont teljesen alkalmatlan volt. Azt nyilatkozta, hogy a jó oldalát nézi a dolognak…..azer azt tudjuk, hogy olyan juttatásokat kap élete végéig, hogy az valóban a jó oldala annak, hogy a nemzet golyóstollaként lejáratta Magyarországot, a köztársasági elnöki státusszal együtt!, őnmagáról nem is beszélve, de ez zavarna a legkevésbé!
Olvastam:
Pedig milyen jó kis “álamfő” volt.
Igaz, hogy államfőnek viszont teljesen alkalmatlan volt.

]]>
napszamos http://nepszava.com/2013/05/magyarorszag/schmitt-pal-mar-nem-doktor.html/comment-page-1#comment-285306 napszamos Thu, 16 May 2013 13:38:49 +0000 http://nepszava.com/?p=119886#comment-285306 Haggyátok már békén a Plagit. Szegényember egy életen át vigyorgott hülyén, naponta megfeszítve mosolyizmait kifulladásig. Még akkor is mosolygott, mikor a doktoriát másoltatta. Aztán jött az embertpróbáló aláírásmaraton, de ő bírta keményen, megnemalkudva. És mindez hiába! Holmi akadémikus bagázs meg ez a nép nevű akármi megcsúfolta és kiröhögte őt a Mosolygó Embert. Micsoda világ az ilyen? Ne bántsátok már! Haggyátok már békén a Plagit. Szegényember egy életen át vigyorgott hülyén, naponta megfeszítve mosolyizmait kifulladásig. Még akkor is mosolygott, mikor a doktoriát másoltatta. Aztán jött az embertpróbáló aláírásmaraton, de ő bírta keményen, megnemalkudva. És mindez hiába! Holmi akadémikus bagázs meg ez a nép nevű akármi megcsúfolta és kiröhögte őt a Mosolygó Embert. Micsoda világ az ilyen? Ne bántsátok már!

]]>
lovastengerész http://nepszava.com/2013/05/magyarorszag/schmitt-pal-mar-nem-doktor.html/comment-page-1#comment-285304 lovastengerész Thu, 16 May 2013 13:34:08 +0000 http://nepszava.com/?p=119886#comment-285304 Mutyis Pali úgy gondolja a becsülete helyreállt mert Ő maga lopott ugyan de az egyetem a becstelen mert eltűrte a lopást ? Hát ennek az embernek még mindig van bőr a képén kiállni a nyilvánosság elé és így nyilatkozni ? Lopott ez a becsületes ember miért nem vették észre? Közleményben bizonygatja Schmitt Pál, hogy a jogorvoslati bizottság szerdán helyreállította a becsületét, mert nem őt, hanem az egyetemet marasztalta el döntésében. A bizottság szerdán helybenhagyta a Semmelweis Egyetem döntését, amely megfosztotta a volt államfőt a doktori címétől. Schmitt Pál volt államfő csütörtökön közleményben hangsúlyozta, hogy a jogorvoslati bizottság vele szemben nem állapított meg etikai vétséget, hanem az egyetem akkori eljárását tartotta jogszabályba ütközőnek. "A Magyar Testnevelési Egyetemnek a doktori fokozat adományozására vonatkozó gyakorlatát és eljárását minősítette jogszabályba ütközőnek, továbbá etikailag kifogásolhatónak, ahogy az értekezést hivatalos eljárásra bocsátotta" - írta Schmitt. A jogorvoslati bizottság szerdán közölte, hogy helybenhagyta a Semmelweis Egyetem szenátusának tavaly márciusi, Schmitt Pál plágiumgyanús doktori dolgozatával kapcsolatban hozott döntését. "Ezen határozat alapján a becsületem helyreállt, a felülvizsgálati kérelmem eredményre vezetett" - írta Schmitt, aki tavaly a plágiumbotrány miatt mondott le a köztársasági elnöki tisztségről. Schmitt azt írta, hogy "a határozat megismerése után, tekintettel annak tartalmára, a tisztesség úgy kívánta, hogy egy akkor hibás egyetemi gyakorlat és eljárás alapján nekem ítélt kisdoktori címem használatáról lemondjak". Mutyis Pali úgy gondolja a becsülete helyreállt mert Ő maga lopott ugyan de az egyetem a becstelen mert eltűrte a lopást ? Hát ennek az embernek még mindig van bőr a képén kiállni a nyilvánosság elé és így nyilatkozni ? Lopott ez a becsületes ember miért nem vették észre?

Közleményben bizonygatja Schmitt Pál, hogy a jogorvoslati bizottság szerdán helyreállította a becsületét, mert nem őt, hanem az egyetemet marasztalta el döntésében. A bizottság szerdán helybenhagyta a Semmelweis Egyetem döntését, amely megfosztotta a volt államfőt a doktori címétől.

Schmitt Pál volt államfő csütörtökön közleményben hangsúlyozta, hogy a jogorvoslati bizottság vele szemben nem állapított meg etikai vétséget, hanem az egyetem akkori eljárását tartotta jogszabályba ütközőnek. “A Magyar Testnevelési Egyetemnek a doktori fokozat adományozására vonatkozó gyakorlatát és eljárását minősítette jogszabályba ütközőnek, továbbá etikailag kifogásolhatónak, ahogy az értekezést hivatalos eljárásra bocsátotta” – írta Schmitt.

A jogorvoslati bizottság szerdán közölte, hogy helybenhagyta a Semmelweis Egyetem szenátusának tavaly márciusi, Schmitt Pál plágiumgyanús doktori dolgozatával kapcsolatban hozott döntését.

“Ezen határozat alapján a becsületem helyreállt, a felülvizsgálati kérelmem eredményre vezetett” – írta Schmitt, aki tavaly a plágiumbotrány miatt mondott le a köztársasági elnöki tisztségről. Schmitt azt írta, hogy “a határozat megismerése után, tekintettel annak tartalmára, a tisztesség úgy kívánta, hogy egy akkor hibás egyetemi gyakorlat és eljárás alapján nekem ítélt kisdoktori címem használatáról lemondjak”.

]]>
zorka http://nepszava.com/2013/05/magyarorszag/schmitt-pal-mar-nem-doktor.html/comment-page-1#comment-285295 zorka Thu, 16 May 2013 12:33:37 +0000 http://nepszava.com/?p=119886#comment-285295 antifülke, hogy tudhat helyreállni valami - pl. Schmitt becsülete - ami nem létezik? antifülke,

hogy tudhat helyreállni valami – pl. Schmitt becsülete – ami nem létezik?

]]>
yorki http://nepszava.com/2013/05/magyarorszag/schmitt-pal-mar-nem-doktor.html/comment-page-1#comment-285294 yorki Thu, 16 May 2013 12:31:14 +0000 http://nepszava.com/?p=119886#comment-285294 Allitolag meeg O taamad: "nem en vagyok a hibas, hanem az/ok/ akik megadtak a diplomat nekem" Szaanalmas! Szerencsetlen! Minnel jobban kapaalodzik a tutyiban, annal jobban alaamerul! Allitolag meeg O taamad:
“nem en vagyok a hibas, hanem az/ok/ akik megadtak a diplomat nekem”
Szaanalmas! Szerencsetlen!
Minnel jobban kapaalodzik a tutyiban, annal jobban alaamerul!

]]>