Hozzászólás: Lefeküdt a Klubrádió a Médiatanácsnak http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/lefekudt-a-klubradio-a-mediatanacsnak.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 e-Vita http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/lefekudt-a-klubradio-a-mediatanacsnak.html/comment-page-2#comment-234687 e-Vita Mon, 03 Dec 2012 17:26:56 +0000 http://nepszava.com/?p=113237#comment-234687 Mondom én, hogy Magyarországon sokan láthatták a "Hiúságok máglyája" (The Bonfire of the Vanities) c. filmet. Nagy a verseny: http://evitae.wordpress.com/2011/07/06/kupleraj/ Mondom én, hogy Magyarországon sokan láthatták a “Hiúságok máglyája” (The Bonfire of the Vanities) c. filmet. Nagy a verseny: http://evitae.wordpress.com/2011/07/06/kupleraj/

]]>
Balogh de nem balga http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/lefekudt-a-klubradio-a-mediatanacsnak.html/comment-page-2#comment-234683 Balogh de nem balga Mon, 03 Dec 2012 17:10:25 +0000 http://nepszava.com/?p=113237#comment-234683 Nyugi, nyugi nyálgépek! Bartusnak tökéletesen igaza van. De ez a kritika nem csak a rádióra vonatkozik. Tessék értelmesen nézni az ATV fórumát, egyenes beszédet és ujságíró klubot. Amióta a Sándor bácsi egyháza megdicsőült kinosan vigyáznak arra, hogy ne kritizálják a kormányt, sőt még a telefonálót is letorkolják, micsoda dolog ez mocskolni valakit mikor nincs jelen. Néha már fájdalmas, ha valaki közli, hogy mit látott, hallott, akkor a T. műsorvezetők meggyőzik, hogy az nem lehet.Persze ehhez az első lépés az volt, hogy aki nem állt be a sorba, azt lapátra tették. Pedig hát gyáva népnek nincs hazája. Ha mégis lesz kormányváltás, akkor Ők megdicsőülnek, de erről anno a partizán szindrőma jut eszembe. Nyugi, nyugi nyálgépek!
Bartusnak tökéletesen igaza van. De ez a kritika nem csak a rádióra vonatkozik. Tessék értelmesen nézni az ATV fórumát, egyenes beszédet és ujságíró klubot. Amióta a Sándor bácsi egyháza megdicsőült kinosan vigyáznak arra, hogy ne kritizálják a kormányt, sőt még a telefonálót is letorkolják, micsoda dolog ez mocskolni valakit mikor nincs jelen. Néha már fájdalmas, ha valaki közli, hogy mit látott, hallott, akkor a T. műsorvezetők meggyőzik, hogy az nem lehet.Persze ehhez az első lépés az volt, hogy aki nem állt be a sorba, azt lapátra tették.
Pedig hát gyáva népnek nincs hazája.
Ha mégis lesz kormányváltás, akkor Ők megdicsőülnek, de erről anno a partizán szindrőma jut eszembe.

]]>
Alonzanfan http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/lefekudt-a-klubradio-a-mediatanacsnak.html/comment-page-2#comment-234675 Alonzanfan Mon, 03 Dec 2012 16:47:02 +0000 http://nepszava.com/?p=113237#comment-234675 A Klubrádió az egyetlen hallgatható, politikailag korrekt, vitára nyitott és vitát provokáló, ugyanakkor könnyed hangvételű adó. Hézagpótló intézmény, namcsak a politikai, hanem a kultúrális és életmód rovatai is értékesek. Persze vannak benne gyengébb percek, pl. amikor a riporter túlságosan is egyetért a betelefonálóval vagy a másik szerkesztővel, vagy amikor a riporterek gyengébb figurákat hívnak meg stúdióbeszélgetésre. Továbbá kellemetlen, de elviselhető tehertételek az elhúzódó önreklámblokkok. . A cikk sugallatával ellentétben a Klubrádió nagyonis bátor adó: következetesen ellenzéki kiállásával a nap mint nap a saját létét kockáztatja. Senkit sem lehet arra kényszeríteni, hogy nagyobb forradalmár legyen, mint amit helyesnek tart és fel is tud vállalni. . Egyszóval nem értem, hogy minek kell bántani a Klubrádiót, inkább segíteni kellene. Ahol a Klubrádió elhallgat, ott "a többi: néma csend" , és lehet hallgatni az egyenes adást a kolbásztömő fesztiválokról. A Klubrádió az egyetlen hallgatható, politikailag korrekt, vitára nyitott és vitát provokáló, ugyanakkor könnyed hangvételű adó. Hézagpótló intézmény, namcsak a politikai, hanem a kultúrális és életmód rovatai is értékesek. Persze vannak benne gyengébb percek, pl. amikor a riporter túlságosan is egyetért a betelefonálóval vagy a másik szerkesztővel, vagy amikor a riporterek gyengébb figurákat hívnak meg stúdióbeszélgetésre. Továbbá kellemetlen, de elviselhető tehertételek az elhúzódó önreklámblokkok.
.
A cikk sugallatával ellentétben a Klubrádió nagyonis bátor adó: következetesen ellenzéki kiállásával a nap mint nap a saját létét kockáztatja. Senkit sem lehet arra kényszeríteni, hogy nagyobb forradalmár legyen, mint amit helyesnek tart és fel is tud vállalni.
.
Egyszóval nem értem, hogy minek kell bántani a Klubrádiót, inkább segíteni kellene. Ahol a Klubrádió elhallgat, ott “a többi: néma csend” , és lehet hallgatni az egyenes adást a kolbásztömő fesztiválokról.

]]>
andrás http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/lefekudt-a-klubradio-a-mediatanacsnak.html/comment-page-2#comment-233277 andrás Fri, 30 Nov 2012 21:22:56 +0000 http://nepszava.com/?p=113237#comment-233277 Ahogy mostanában figyelem a Klubrádió adásait két dolgot látok: 1. A rádió keményen az MSZP-t támogatja. 2. Most, hogy kiszolgáltatottak lettek a hatalomnak, egyre több politikusukat hívják meg a műsoraikba. Ettől függetlenül reggeltől estig megy a reklámjuk, hogy adjunk pénzt! Persze, jó adjon az, akinek a fenti két szegmens kielégítő. Azonban én nem hiszem, hogy szívesen fizeti ezeket a hozzájárulásokat az, aki úgy gondolja, hogy a háta közepébe kívánja a Puch-Simicska paktum részeseit. Ha valaki a rádió fórumát olvassa, egyre többen teszik ezt szóvá, s hogy pl a mai félórás Kósa Lajos-interjú után Bolgár György mit kapott, az világosan mutatja, hogy a törzshallgatóság nem fogja sokáig támogatni ezt a tematikát. 2. pont (amennyiben félreérthető, itt a rádió kiszolgáltatottságáról, és ennek függvényében a műsorba hívott Fidesz-KDNP politikusokról beszéltem.) Ahogy mostanában figyelem a Klubrádió adásait két dolgot látok:

1. A rádió keményen az MSZP-t támogatja.
2. Most, hogy kiszolgáltatottak lettek a hatalomnak, egyre több politikusukat hívják meg a műsoraikba.

Ettől függetlenül reggeltől estig megy a reklámjuk, hogy adjunk pénzt!

Persze, jó adjon az, akinek a fenti két szegmens kielégítő.
Azonban én nem hiszem, hogy szívesen fizeti ezeket a hozzájárulásokat az, aki úgy gondolja, hogy a háta közepébe kívánja a Puch-Simicska paktum részeseit.

Ha valaki a rádió fórumát olvassa, egyre többen teszik ezt szóvá, s hogy pl a mai félórás Kósa Lajos-interjú után Bolgár György mit kapott, az világosan mutatja, hogy a törzshallgatóság nem fogja sokáig támogatni ezt a tematikát.

2. pont
(amennyiben félreérthető, itt a rádió kiszolgáltatottságáról, és ennek függvényében a műsorba hívott Fidesz-KDNP politikusokról beszéltem.)

]]>
Mate, Ivan Tibor http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/lefekudt-a-klubradio-a-mediatanacsnak.html/comment-page-2#comment-233225 Mate, Ivan Tibor Fri, 30 Nov 2012 17:46:15 +0000 http://nepszava.com/?p=113237#comment-233225 Melysegesen csalodtam Vago Istvanban, soha nem gondoltam, hogy o is a "piacnak" termel. A bakancs publicisztikaja hamis es sekely, de a megrendelo biztosan elegedett vele. Bartus Laszlo tevedett, amikor vitaba szallt Vago meltatlan ujsagiroi mellektermekevel. Melysegesen csalodtam Vago Istvanban, soha nem gondoltam, hogy o is a “piacnak” termel. A bakancs publicisztikaja hamis es sekely, de a megrendelo biztosan elegedett vele.
Bartus Laszlo tevedett, amikor vitaba szallt Vago meltatlan ujsagiroi mellektermekevel.

]]>
heveske http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/lefekudt-a-klubradio-a-mediatanacsnak.html/comment-page-2#comment-233077 heveske Fri, 30 Nov 2012 10:52:36 +0000 http://nepszava.com/?p=113237#comment-233077 Igen Tisztelt Bartus Úr ! Szinte mindenben igazat adok Önnek- viszont azt nem értem , hogy Ön ne tudná : Tóta W. , Para nem = a vezírrel.Előbbi kettő /úgy tudom / demokraták, akiket a szélkakas sunyiságával, aljasságával össze sem lehet hasonlítani. Írásomban nem a nyílt , normális emberek reagálásáról értekeztem, hanem pontosan a vezérürü "produkcióiről". Tisztelettel : heveske Igen Tisztelt Bartus Úr !
Szinte mindenben igazat adok Önnek- viszont azt nem értem , hogy Ön ne tudná : Tóta W. , Para nem = a vezírrel.Előbbi kettő /úgy tudom / demokraták, akiket a szélkakas sunyiságával, aljasságával össze sem lehet hasonlítani. Írásomban nem a nyílt , normális emberek reagálásáról értekeztem, hanem pontosan a vezérürü “produkcióiről”.
Tisztelettel : heveske

]]>
admin http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/lefekudt-a-klubradio-a-mediatanacsnak.html/comment-page-2#comment-233063 admin Fri, 30 Nov 2012 10:24:19 +0000 http://nepszava.com/?p=113237#comment-233063 Kedves Heveske, kinek lett eddig baja abból, hogy megmondta a véleményét egyenesen? Tóta W., Para, engem is beperelhettek volna, soha nem tették. Mondok valamit: itt mindenki egyenesen beszél, majdnem, kivéve a Klubrádiót. Jellemhiba. És nem győzöm hangsúlyozni, az eszköz, ami a kezükben van, azt nem a saját pénzükből vették, hanem arra hivatkozva lopták ki nekik a köz vagyonából, hogy megvédik a demokráciát. De ezt nem teszik. Ezt ne felejtsék el: azért, amit birtokolnak, nem a két kezükkel dolgoztak meg, azt kapták. Es egy egyenes mondat nem hagyja el a szájukat, és ez a felháborító. Nem arról van szó, hogy nem elég radikálisak, hanem hazudnak. Legalább ne hazudoznának. Az csak egy hazug propaganda, hogy ha becsületesek lennének, akkor már nem szólnának. Ez nem igaz, a sunyiságukkal sem értek el semmit, ennél többet nem tudtak volna ártani nekik akkor sem, ha az igazat mondják. Üdvözlettel, Bartus László Kedves Heveske,
kinek lett eddig baja abból, hogy megmondta a véleményét egyenesen? Tóta W., Para, engem is beperelhettek volna, soha nem tették. Mondok valamit: itt mindenki egyenesen beszél, majdnem, kivéve a Klubrádiót. Jellemhiba. És nem győzöm hangsúlyozni, az eszköz, ami a kezükben van, azt nem a saját pénzükből vették, hanem arra hivatkozva lopták ki nekik a köz vagyonából, hogy megvédik a demokráciát. De ezt nem teszik. Ezt ne felejtsék el: azért, amit birtokolnak, nem a két kezükkel dolgoztak meg, azt kapták. Es egy egyenes mondat nem hagyja el a szájukat, és ez a felháborító. Nem arról van szó, hogy nem elég radikálisak, hanem hazudnak. Legalább ne hazudoznának. Az csak egy hazug propaganda, hogy ha becsületesek lennének, akkor már nem szólnának. Ez nem igaz, a sunyiságukkal sem értek el semmit, ennél többet nem tudtak volna ártani nekik akkor sem, ha az igazat mondják.
Üdvözlettel, Bartus László

]]>
miaszösz http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/lefekudt-a-klubradio-a-mediatanacsnak.html/comment-page-2#comment-233060 miaszösz Fri, 30 Nov 2012 10:15:48 +0000 http://nepszava.com/?p=113237#comment-233060 «Amiért a baloldalnak nincs se rádiója, se tévéje… » ez igaz, ide lehetne még sorolni Gyurcsany Ferencet is, vagy a DK-t. Ha Gyurcsany Ferenc csinalna egy radiot, akkor mar lenne kettö. Kart ezzel biztos nem okozna, ha jo ujsagirokat valasztana… (…). De azt nem értem, hogy egy demokratikus ado, tele demokratikus hallgatokkal, stb…, miért nem birja a kritikat. A Fideszben szokas a bologatas… Azt meg föleg nem értem, hogy ha szalai marival készek egyezkedni, akkor az AN-nel meg miért ilyen ellenségesek?? Itt valami büzlik. Én Bartus Laci és szalai mari közül Bartus Lacit valasztom, még akkor is ha ekézne ez utobbi. «Amiért a baloldalnak nincs se rádiója, se tévéje… » ez igaz, ide lehetne még sorolni Gyurcsany Ferencet is, vagy a DK-t. Ha Gyurcsany Ferenc csinalna egy radiot, akkor mar lenne kettö. Kart ezzel biztos nem okozna, ha jo ujsagirokat valasztana… (…).
De azt nem értem, hogy egy demokratikus ado, tele demokratikus hallgatokkal, stb…, miért nem birja a kritikat. A Fideszben szokas a bologatas…
Azt meg föleg nem értem, hogy ha szalai marival készek egyezkedni, akkor az AN-nel meg miért ilyen ellenségesek?? Itt valami büzlik. Én Bartus Laci és szalai mari közül Bartus Lacit valasztom, még akkor is ha ekézne ez utobbi.

]]>
heveske http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/lefekudt-a-klubradio-a-mediatanacsnak.html/comment-page-2#comment-233057 heveske Fri, 30 Nov 2012 10:09:15 +0000 http://nepszava.com/?p=113237#comment-233057 SZDS =SZDSZ SZDS =SZDSZ

]]>
heveske http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/lefekudt-a-klubradio-a-mediatanacsnak.html/comment-page-2#comment-233055 heveske Fri, 30 Nov 2012 10:06:56 +0000 http://nepszava.com/?p=113237#comment-233055 Hála Istennek Vágó úr helyre tette a gondolkodásomat. Azért adok neki igazat, mert ha a rádió olyan tartalommal működne ahogyan Bartus úr /meg persze én is és több százezren/ szeretnénk akkor már régen nem szólna. A másik lényeges dolog az, hogy Arató Andrást nem kell hibáztatni semmiért.. Amiért a baloldalnak nincs se rádiója, se tévéje,abban egyedül az MSZP és a volt SZDS a ludas. Egymás marakodása helyett erre kellett volna több energiát /és pénzt / szentelni.Ehhez azonban mulyák voltak, mint majd most /ha képesek lesznek , mármint az MSZP / EGY SZÍNPADON beszédet mondani Rogán Antallal az antiszemitizmus ellen. Tisztelt MSZP /avagy baloldal/ VEZETŐSÉGE ! Tessenek már egy kicsit gondolkodni ! Hála Istennek Vágó úr helyre tette a gondolkodásomat. Azért adok neki igazat, mert ha a rádió olyan tartalommal működne ahogyan Bartus úr /meg persze én is és több százezren/ szeretnénk akkor már régen nem szólna.
A másik lényeges dolog az, hogy Arató Andrást nem kell hibáztatni semmiért.. Amiért a baloldalnak nincs se rádiója, se tévéje,abban egyedül az MSZP és a volt SZDS a ludas. Egymás marakodása helyett erre kellett volna több energiát /és pénzt / szentelni.Ehhez azonban mulyák voltak, mint majd most /ha képesek lesznek , mármint az MSZP / EGY SZÍNPADON
beszédet mondani Rogán Antallal az antiszemitizmus ellen.
Tisztelt MSZP /avagy baloldal/ VEZETŐSÉGE ! Tessenek már egy kicsit gondolkodni !

]]>