Hozzászólás: Összefog az ellenzék http://nepszava.com/2012/10/magyarorszag/osszefog-az-ellenzek.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 kekec http://nepszava.com/2012/10/magyarorszag/osszefog-az-ellenzek.html/comment-page-5#comment-223494 kekec Sun, 21 Oct 2012 11:20:45 +0000 http://nepszava.com/?p=111343#comment-223494 csakén Én 12-kor kezdek a Nagy Imrésékkel, velük vonulok Gyurcsányt meghallgatni és utána átmegyünk Bajnaira. Mely programot ajánlok mindenkinek. Mondjuk én a Nagy Imrések lukas zászlójánál a lukba a koronás címert fogom képzelni a Rákosi féle búzakalászos mellé/elé. csakén
Én 12-kor kezdek a Nagy Imrésékkel, velük vonulok Gyurcsányt meghallgatni és utána átmegyünk Bajnaira. Mely programot ajánlok mindenkinek. Mondjuk én a Nagy Imrések lukas zászlójánál a lukba a koronás címert fogom képzelni a Rákosi féle búzakalászos mellé/elé.

]]>
kekec http://nepszava.com/2012/10/magyarorszag/osszefog-az-ellenzek.html/comment-page-5#comment-223493 kekec Sun, 21 Oct 2012 11:18:22 +0000 http://nepszava.com/?p=111343#comment-223493 Ez egy elég jó összefoglaló a Kajászón kezdődő polgári engedetlenségi mozgalomról. (megjelent publicisztikák jegyzékével, az ott elhangzottakról videóval) http://fejerszovetseg.blogspot.hu/2012/10/visszhangok-ertik-e-az-erintettek.html Mondjuk valahol a cikkekben szerepel, hogy NÉGY kajászói gazda akciója, és ezért figyelmeztettem már korábban is: ez NÉHÁNY gazda ügye minden faluban - a többiek meg nagyrészt kárörvendenek, hogy jól pofára estek, mert működik a magyaros SI faktor. Azonban TÉNY, hogy a jelenlegi hatalommal szemben hatásosnak tűnő módszer a polgári engedetlenség, főleg ha pont olyan nemzetiszínű lózungokba csomagolják, mint amit a hatalom maga is alkalmaz (egyébként ezt a technikát alkalmazzák a vírusok is - igen jó hatásfokkal. A szervezet nem tud védekezni valami ellen, amit nem ismer/het fel ellenségesként)) Érdekes lesz figyelni a reakciókat: mert ha tömegessé válik, (Rejtő után szabadon) nem lehet minden pofon és barázda mellé egy rendőrt és/vagy TEK-est állítani. Viszont annak is igaza volt, aki a videó végén morgott, hogy kifejezetten CIVIL tiltakozásnak szánták, ezért még az LMP-s csaj részvételét is kifogásolták. Ez egy elég jó összefoglaló a Kajászón kezdődő polgári engedetlenségi mozgalomról. (megjelent publicisztikák jegyzékével, az ott elhangzottakról videóval)
http://fejerszovetseg.blogspot.hu/2012/10/visszhangok-ertik-e-az-erintettek.html
Mondjuk valahol a cikkekben szerepel, hogy NÉGY kajászói gazda akciója, és ezért figyelmeztettem már korábban is: ez NÉHÁNY gazda ügye minden faluban – a többiek meg nagyrészt kárörvendenek, hogy jól pofára estek, mert működik a magyaros SI faktor. Azonban TÉNY, hogy a jelenlegi hatalommal szemben hatásosnak tűnő módszer a polgári engedetlenség, főleg ha pont olyan nemzetiszínű lózungokba csomagolják, mint amit a hatalom maga is alkalmaz (egyébként ezt a technikát alkalmazzák a vírusok is – igen jó hatásfokkal. A szervezet nem tud védekezni valami ellen, amit nem ismer/het fel ellenségesként))
Érdekes lesz figyelni a reakciókat: mert ha tömegessé válik, (Rejtő után szabadon) nem lehet minden pofon és barázda mellé egy rendőrt és/vagy TEK-est állítani. Viszont annak is igaza volt, aki a videó végén morgott, hogy kifejezetten CIVIL tiltakozásnak szánták, ezért még az LMP-s csaj részvételét is kifogásolták.

]]>
csakén http://nepszava.com/2012/10/magyarorszag/osszefog-az-ellenzek.html/comment-page-5#comment-223484 csakén Sun, 21 Oct 2012 10:21:12 +0000 http://nepszava.com/?p=111343#comment-223484 Felmérési eredmény: Kit hallgat meg okt. 23-án? 1. Bajnai Gordont, 2. Gyurcsány Ferencet, 3. Orbán Viktort. Martonyi szerint a nagy támogatottság: román gyerekek, lengyel barátaink, a nyalókáik, a fizetett menetelők és a megfélemlített alkalmazottak! Ebbe a nagy támogatottság letűnésének félelmébe totál belebuggyannak mert, ha jön a narancsos bukta, azután tényleg lesz számonkérés, amit műveltek az országgal és a benne élőkkel, az egy rémálom! Felmérési eredmény:
Kit hallgat meg okt. 23-án?
1. Bajnai Gordont,
2. Gyurcsány Ferencet,
3. Orbán Viktort.
Martonyi szerint a nagy támogatottság: román gyerekek, lengyel barátaink, a nyalókáik, a fizetett menetelők és a megfélemlített alkalmazottak!
Ebbe a nagy támogatottság letűnésének félelmébe totál belebuggyannak mert, ha jön a narancsos bukta, azután tényleg lesz számonkérés, amit műveltek az országgal és a benne élőkkel, az egy rémálom!

]]>
csakén http://nepszava.com/2012/10/magyarorszag/osszefog-az-ellenzek.html/comment-page-5#comment-221625 csakén Sun, 14 Oct 2012 08:13:15 +0000 http://nepszava.com/?p=111343#comment-221625 Januárban az Operaháznál tartott tüntetést nem előzte meg ilyen ki-kivel egyezkedősdi! A hatása ismert: A hatalmasok úgy beijedtek, hogy miután magukról tudták micsoda ordenáré tüntetéseket csináltak, így alagúton keresztüli menekülőutat biztosítottak, melyet aztán az Operaház osonó fantomjai igénybe is vettek! Örökre beléjük vésődött, hogy szeretett a 2/3 mit szólhat a menekülésüket látva. Pedig a kutya nem akarta őket bántani, aki ott valamit is kevert, az az álarc mögé bújt pár senki volt! Ezt kellene most is szem előtt tartani - senki nem akarja bepiszkítani a kezét velük, ha valami balhé lesz, az nem erről az oldalról történik. Viszont megint láthatják, hogy azer élnek ebben az országban olyanok, akiknek nem jön be a pávatánc, mert általában belenéznek a pénztárcájukba és abból nem azt a következtetést vonják le, amit el akarnak velük hitetni! Januárban az Operaháznál tartott tüntetést nem előzte meg ilyen ki-kivel egyezkedősdi! A hatása ismert:
A hatalmasok úgy beijedtek, hogy miután magukról tudták micsoda ordenáré tüntetéseket csináltak, így alagúton keresztüli menekülőutat biztosítottak, melyet aztán az Operaház osonó fantomjai igénybe is vettek! Örökre beléjük vésődött, hogy szeretett a 2/3 mit szólhat a menekülésüket látva.
Pedig a kutya nem akarta őket bántani, aki ott valamit is kevert, az az álarc mögé bújt pár senki volt!
Ezt kellene most is szem előtt tartani – senki nem akarja bepiszkítani a kezét velük, ha valami balhé lesz, az nem erről az oldalról történik.
Viszont megint láthatják, hogy azer élnek ebben az országban olyanok, akiknek nem jön be a pávatánc, mert általában belenéznek a pénztárcájukba és abból nem azt a következtetést vonják le, amit el akarnak velük hitetni!

]]>
csatt http://nepszava.com/2012/10/magyarorszag/osszefog-az-ellenzek.html/comment-page-5#comment-221076 csatt Fri, 12 Oct 2012 07:08:34 +0000 http://nepszava.com/?p=111343#comment-221076 Ennek az önjelölt ellenzéki szerveződésnek - mely azt hirdeti , hogy az összes eddigi politikai szereplőt leváltani kívánja, mert "loptak azok már eleget", egyetlen célja van: "most majd mi következünk lopni a közösből". Persze, termékeny talajra hullatják a magot, mert ahol még olyan nyilvánvaló különbség is elmismásolható, hogy Orbán valóban politikusként tette pereputtyát az ország leggazdagabb földesurává, Gyurcsány pedig egészen addig nem vállalt politikai szereplést, amíg vállalkozásaiból vagyont nem szerzett, ott le lehet nyeletni mindent egyenlőségként, akár ételről, akár ürülékről legyen szó, hiszen az egyik már végtermék, de a másik is az lesz. Ennek az önjelölt ellenzéki szerveződésnek – mely azt hirdeti , hogy az összes eddigi politikai szereplőt leváltani kívánja, mert “loptak azok már eleget”, egyetlen célja van: “most majd mi következünk lopni a közösből”.
Persze, termékeny talajra hullatják a magot, mert ahol még olyan nyilvánvaló különbség is elmismásolható, hogy Orbán valóban politikusként tette pereputtyát az ország leggazdagabb földesurává, Gyurcsány pedig egészen addig nem vállalt politikai szereplést, amíg vállalkozásaiból vagyont nem szerzett, ott le lehet nyeletni mindent egyenlőségként, akár ételről, akár ürülékről legyen szó, hiszen az egyik már végtermék, de a másik is az lesz.

]]>
csakén http://nepszava.com/2012/10/magyarorszag/osszefog-az-ellenzek.html/comment-page-5#comment-221070 csakén Fri, 12 Oct 2012 06:38:44 +0000 http://nepszava.com/?p=111343#comment-221070 Kónya már kapisgálta, de a Juhász nem, hogy mit is jelent az ÖSSZEFOGÁS! Minél többfélék vesznek részt, annál inkább bizonyíték a hatalomnak, hogy itt az összefogás, mert már nagyon megteltek a hócipők, mindenféle társadalmi rétegnél! Ezt, hogy nem lehet megérteni?! Kónya már kapisgálta, de a Juhász nem, hogy mit is jelent az ÖSSZEFOGÁS!
Minél többfélék vesznek részt, annál inkább bizonyíték a hatalomnak, hogy itt az összefogás, mert már nagyon megteltek a hócipők, mindenféle társadalmi rétegnél!
Ezt, hogy nem lehet megérteni?!

]]>
kekec http://nepszava.com/2012/10/magyarorszag/osszefog-az-ellenzek.html/comment-page-5#comment-221066 kekec Fri, 12 Oct 2012 06:25:37 +0000 http://nepszava.com/?p=111343#comment-221066 Úgy látom, nem igazán izgatja az olvtársakat az ellenzéki összefogás, ma még senki sem szólt hozzá a témához. Pedig tegnap Olgánál mondtak egy s mást, ami árnyalja a képet. Kónya igényt tart a pártok TAGJAIRA (rájött, hogy a Szoli. elégtelen egymagában a Milla ellensúlyozására) de arról nem szól a fáma, hogy a pártvezetők vagy pártszónokok akár nála is felszólalhatnának a Clark Ádám téren. Várom, hogy erre Mesterházy mit lép. Gyurcsányék külön gyülekeznek, az már biztos: az Egyetem téren. Úgy látom, nem igazán izgatja az olvtársakat az ellenzéki összefogás, ma még senki sem szólt hozzá a témához. Pedig tegnap Olgánál mondtak egy s mást, ami árnyalja a képet. Kónya igényt tart a pártok TAGJAIRA (rájött, hogy a Szoli. elégtelen egymagában a Milla ellensúlyozására) de arról nem szól a fáma, hogy a pártvezetők vagy pártszónokok akár nála is felszólalhatnának a Clark Ádám téren. Várom, hogy erre Mesterházy mit lép. Gyurcsányék külön gyülekeznek, az már biztos: az Egyetem téren.

]]>
kekec http://nepszava.com/2012/10/magyarorszag/osszefog-az-ellenzek.html/comment-page-5#comment-221037 kekec Thu, 11 Oct 2012 21:14:47 +0000 http://nepszava.com/?p=111343#comment-221037 Egyébként ha valaki lemaradt volna róla: A Milla egyesületté alakult és "önálló erőként" akar a pártpolitikában megjelenni. MONDTAM, hogy azért nem akarja a pártok jelvényeit, mert nem akar konkurenciát! És tényleg elhiszi Juhász saját magának, hogy MIATTA mennek ki az emberek, azok az Ő emberei, támogatói. Szóval aki pártot akar és tud választani, annak tényleg el kell gondolkodnia a további lépésen. Én mindenesetre elmegyek a DK-ra, és LEHET, hogy átmegyek majd oda is, de nem Juhász, hanem Bajnai kedvéért. Egyébként ha valaki lemaradt volna róla: A Milla egyesületté alakult és “önálló erőként” akar a pártpolitikában megjelenni. MONDTAM, hogy azért nem akarja a pártok jelvényeit, mert nem akar konkurenciát! És tényleg elhiszi Juhász saját magának, hogy MIATTA mennek ki az emberek, azok az Ő emberei, támogatói.
Szóval aki pártot akar és tud választani, annak tényleg el kell gondolkodnia a további lépésen. Én mindenesetre elmegyek a DK-ra, és LEHET, hogy átmegyek majd oda is, de nem Juhász, hanem Bajnai kedvéért.

]]>
kekec http://nepszava.com/2012/10/magyarorszag/osszefog-az-ellenzek.html/comment-page-5#comment-221036 kekec Thu, 11 Oct 2012 21:09:10 +0000 http://nepszava.com/?p=111343#comment-221036 és visszatérve az eredeti témához: egy belső ember a Milláról: http://1millioan.blog.hu/2012/03/20/bye_bye_milla "Én csak a megint megerőszakolt magyar társadalmat sajnálom, aki utolsó hitét "fektette be" a Millába és a civil szervezetekbe. Nyilván, nem kevesen vannak, akik nem fognak foglalkozni a problémákkal, mert nem akarják hitüket elveszteni, ezért a Milla szekere még akár sokáig is futhat. Látni fogunk újabb és újabb programokat, megmutatja, milyen az "igazi" demokrácia, programot dolgoz ki a pártoknak, egyszóval fontoskodni fog, egyre erőteljesebben a választásokig. Mert a Milla egy kampányt folytat. Egy piszkos kampányt, amiben a demokrácia csak egy álca. Mára bebizonyosodott, hogy sem elszámolni, sem demokratizálódni nem kívánnak. Ettől én elhatárolom magam. A Milla számomra csak annyira ellenzéki, mint a Jobbik." és visszatérve az eredeti témához: egy belső ember a Milláról:
http://1millioan.blog.hu/2012/03/20/bye_bye_milla
“Én csak a megint megerőszakolt magyar társadalmat sajnálom, aki utolsó hitét “fektette be” a Millába és a civil szervezetekbe. Nyilván, nem kevesen vannak, akik nem fognak foglalkozni a problémákkal, mert nem akarják hitüket elveszteni, ezért a Milla szekere még akár sokáig is futhat. Látni fogunk újabb és újabb programokat, megmutatja, milyen az “igazi” demokrácia, programot dolgoz ki a pártoknak, egyszóval fontoskodni fog, egyre erőteljesebben a választásokig. Mert a Milla egy kampányt folytat. Egy piszkos kampányt, amiben a demokrácia csak egy álca. Mára bebizonyosodott, hogy sem elszámolni, sem demokratizálódni nem kívánnak. Ettől én elhatárolom magam. A Milla számomra csak annyira ellenzéki, mint a Jobbik.”

]]>
kekec http://nepszava.com/2012/10/magyarorszag/osszefog-az-ellenzek.html/comment-page-5#comment-221035 kekec Thu, 11 Oct 2012 21:03:08 +0000 http://nepszava.com/?p=111343#comment-221035 Marcus Aurelius Te egyszerűen nem látsz a szemedtől! SENKI sem vitatja, hogy voltak visszaélések, viszont ezzel az ürüggyel valódi betegek tömegeit IS ki tudták rakni a rendszerből - hogy az így megtakarított pármilliárddal is az egykulcsos SZJA-val ütött lyukat foltozzák. Hogy is mondta Ádám az Ember Tragédiájában "Miiijók - egy miatt!" A korengedményes rendőrökre hivatkozással meg megvonták az egészségre káros munkakörben dolgozók korkedvezményét is: RÖNTGENasszisztens, Martin-kohász, uránbányász. A technika ugyan az: egy rész miatt buzgón bólogattok, és addig sem kell látni a visszaélésszerű gyakorlatot. Tudomásul kell v enni, hogy a költségvetés egy nulla összegű játszma, és ha valaki nyer, akkor azt valaki nagyon megszívja. Csak éppen olyanok nyertek, akik enélkül is elég jól boldogultak, és olyanok vesztettek, akiknek ez (SZÓ SZERINT) létkérdés volt, mert eddig is a létminimum peremén billegtek. Orbán valóban senkit sem hagyott az őt szélén - mindenkit lerugdos a Taigetoszról! Szóval aki az ilyesmit helyesli, annak a véleménye a szememben náci - és akkor még diplomatikusan nem minősítettem a véleményt valló személyt. Marcus Aurelius
Te egyszerűen nem látsz a szemedtől! SENKI sem vitatja, hogy voltak visszaélések, viszont ezzel az ürüggyel valódi betegek tömegeit IS ki tudták rakni a rendszerből – hogy az így megtakarított pármilliárddal is az egykulcsos SZJA-val ütött lyukat foltozzák. Hogy is mondta Ádám az Ember Tragédiájában “Miiijók – egy miatt!”
A korengedményes rendőrökre hivatkozással meg megvonták az egészségre káros munkakörben dolgozók korkedvezményét is: RÖNTGENasszisztens, Martin-kohász, uránbányász. A technika ugyan az: egy rész miatt buzgón bólogattok, és addig sem kell látni a visszaélésszerű gyakorlatot.
Tudomásul kell v enni, hogy a költségvetés egy nulla összegű játszma, és ha valaki nyer, akkor azt valaki nagyon megszívja. Csak éppen olyanok nyertek, akik enélkül is elég jól boldogultak, és olyanok vesztettek, akiknek ez (SZÓ SZERINT) létkérdés volt, mert eddig is a létminimum peremén billegtek.
Orbán valóban senkit sem hagyott az őt szélén – mindenkit lerugdos a Taigetoszról!
Szóval aki az ilyesmit helyesli, annak a véleménye a szememben náci – és akkor még diplomatikusan nem minősítettem a véleményt valló személyt.

]]>