Hozzászólás: A németek együttműködtek a terrorral http://nepszava.com/2012/08/vilag/a-nemetek-egyuttmukodtek-a-terrorral.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Keresztes S. http://nepszava.com/2012/08/vilag/a-nemetek-egyuttmukodtek-a-terrorral.html/comment-page-1#comment-212488 Keresztes S. Sat, 08 Sep 2012 06:24:02 +0000 http://nepszava.com/?p=109501#comment-212488 A Német Állam a második világháborúban elkövetett népirtása, és háborús bűnei miatt már többször bocsánatot kért, sőt, kijelentette, hogy mindent megtesz a fasizmus és a nácizmus nyomainak is a kiirtására országában. Ezzel szemben, a német és a világsajtó folyamatosan közli az egyenruhás szervezetekben, a német állami intézményekben és nem utolsó sorban a lakóság egy részében, - az iskolákban is - folyamatosan jelenlévő fasiszta, nacionalista, fajüldöző elemek működését. Az antiszemitizmus, az idegen gyűlölet, a másság fizikai megsemmisítésére a bűnesetek jelzik, hogy a régi népi mondás miszerint „a kutyából nem lesz szalonna” a németekre is érvényes. Miért lenne a német üzleti és kereskedelmi mentalitás más? Hatalmas megrendeléseket teljesítettek a Szaddam Husszein részére ugyan úgy mint az Irániak részére, - de a Perzsa vegyi fegyverekhez használatos – anyagok előállításához szükséges berendezések szállítására is. Komoly részük van a nukleáris iparban használatos berendezések szállításában, ugyan úgy ahogy Franciaországnak is, és természetesen az Oroszoknak. A Német Állam a második világháborúban elkövetett népirtása, és háborús bűnei miatt már többször bocsánatot kért, sőt, kijelentette, hogy mindent megtesz a fasizmus és a nácizmus nyomainak is a kiirtására országában.

Ezzel szemben, a német és a világsajtó folyamatosan közli az egyenruhás szervezetekben, a német állami intézményekben és nem utolsó sorban a lakóság egy részében, – az iskolákban is – folyamatosan jelenlévő fasiszta, nacionalista, fajüldöző elemek működését. Az antiszemitizmus, az idegen gyűlölet, a másság fizikai megsemmisítésére a bűnesetek jelzik, hogy a régi népi mondás miszerint „a kutyából nem lesz szalonna” a németekre is érvényes.

Miért lenne a német üzleti és kereskedelmi mentalitás más? Hatalmas megrendeléseket teljesítettek a Szaddam Husszein részére ugyan úgy mint az Irániak részére, – de a Perzsa vegyi fegyverekhez használatos – anyagok előállításához szükséges berendezések szállítására is. Komoly részük van a nukleáris iparban használatos berendezések szállításában, ugyan úgy ahogy Franciaországnak is, és természetesen az Oroszoknak.

]]>
Animebj http://nepszava.com/2012/08/vilag/a-nemetek-egyuttmukodtek-a-terrorral.html/comment-page-1#comment-209334 Animebj Tue, 28 Aug 2012 17:55:18 +0000 http://nepszava.com/?p=109501#comment-209334 A németek a lekenyerezést választották, ami az követően a Nyugat általános válaszlépésévé vált, de szerencsére az izraeliek nem, bosszúhadjáratukkal legalább megpróbáltak elégtételt venni, magasról szr@rva a világ közvéleményének kétszínű, burkolt antiszemitizmustól sem mentes lelkizésére. Nem vagyok elvakult filoszemita, de ha az én országom potenciális nemzeti hőseiként szereplő olimpikonjaival tették volna, pontosan a Moszadhoz és az akkor izraeli kormányhoz hasonlóan jártam volna el, lelőve, felrobbantva, eltaposva mindenkit, aki a terroristákat legcsekélyebb módon is, de aktívan támogatta tervükben. Ez a helyes ellenlépés, és nem az, hogy odamegyünk a terroristák főnökéhez, és térdre ereszkedve könyörgünk, hogy ugyan többé ne hozzon már minket ilyen "kényelmetlen" helyzetbe. A németek a lekenyerezést választották, ami az követően a Nyugat általános válaszlépésévé vált, de szerencsére az izraeliek nem, bosszúhadjáratukkal legalább megpróbáltak elégtételt venni, magasról szr@rva a világ közvéleményének kétszínű, burkolt antiszemitizmustól sem mentes lelkizésére. Nem vagyok elvakult filoszemita, de ha az én országom potenciális nemzeti hőseiként szereplő olimpikonjaival tették volna, pontosan a Moszadhoz és az akkor izraeli kormányhoz hasonlóan jártam volna el, lelőve, felrobbantva, eltaposva mindenkit, aki a terroristákat legcsekélyebb módon is, de aktívan támogatta tervükben. Ez a helyes ellenlépés, és nem az, hogy odamegyünk a terroristák főnökéhez, és térdre ereszkedve könyörgünk, hogy ugyan többé ne hozzon már minket ilyen “kényelmetlen” helyzetbe.

]]>
gets http://nepszava.com/2012/08/vilag/a-nemetek-egyuttmukodtek-a-terrorral.html/comment-page-1#comment-209223 gets Tue, 28 Aug 2012 09:30:21 +0000 http://nepszava.com/?p=109501#comment-209223 Erre aligha büszke az átlag német. :((((( Jó lenne, ha a maradék nácik nem tudnának nálunk sem randalírozni! Az iszlámnácikat pedig kőbányában kellene hasznosítani. :((((((((( Erre aligha büszke az átlag német. :(((((
Jó lenne, ha a maradék nácik nem tudnának nálunk sem randalírozni!
Az iszlámnácikat pedig kőbányában kellene hasznosítani. :(((((((((

]]>
Jimbo http://nepszava.com/2012/08/vilag/a-nemetek-egyuttmukodtek-a-terrorral.html/comment-page-1#comment-209208 Jimbo Tue, 28 Aug 2012 08:07:01 +0000 http://nepszava.com/?p=109501#comment-209208 Miért nem találta meg a vén jihadot egy kidon csooport? Willi nem tudod semmiről...na persze. Gondolom a megegyezés része volt annak is, hogy ilyen keveset fog ülni. Azért vicces, hogy Németország így becsicskult egy csapat terroristának. Miért nem találta meg a vén jihadot egy kidon csooport?
Willi nem tudod semmiről…na persze. Gondolom a megegyezés része volt annak is, hogy ilyen keveset fog ülni.
Azért vicces, hogy Németország így becsicskult egy csapat terroristának.

]]>
fringe http://nepszava.com/2012/08/vilag/a-nemetek-egyuttmukodtek-a-terrorral.html/comment-page-1#comment-209159 fringe Tue, 28 Aug 2012 02:22:09 +0000 http://nepszava.com/?p=109501#comment-209159 Hat igen,jo kerdes,hogy a TORTENELEM miert engedi meg,hogy tomeggyilkosok,nacik,terroristak agyban es parnak kozott doglenek meg. Azt ,hogy a bal es jobb terror osszefonodik annak politikai gazdasagi es foleg eszmei osszetevoi vannak. Hat igen,jo kerdes,hogy a TORTENELEM miert engedi meg,hogy tomeggyilkosok,nacik,terroristak agyban es parnak kozott doglenek meg.
Azt ,hogy a bal es jobb terror osszefonodik annak politikai gazdasagi es foleg eszmei osszetevoi vannak.

]]>
CommonSense http://nepszava.com/2012/08/vilag/a-nemetek-egyuttmukodtek-a-terrorral.html/comment-page-1#comment-209150 CommonSense Tue, 28 Aug 2012 00:39:50 +0000 http://nepszava.com/?p=109501#comment-209150 Ezt mondom már régóta, a jobb és bal terror egy és ugyan az. Célja a pusztítás és az anarchia. Vajon Abu Daúd miért nem lett azóta kivégezve ? Hogyan álhette meg ezt az öregkort ? Ezt mondom már régóta, a jobb és bal terror egy és ugyan az. Célja a pusztítás és az anarchia.
Vajon Abu Daúd miért nem lett azóta kivégezve ? Hogyan álhette meg ezt az öregkort ?

]]>
fringe http://nepszava.com/2012/08/vilag/a-nemetek-egyuttmukodtek-a-terrorral.html/comment-page-1#comment-209147 fringe Tue, 28 Aug 2012 00:15:29 +0000 http://nepszava.com/?p=109501#comment-209147 Izrael helyeben meg diplomaciai kapcsolatot sem letesitettem vona a "derek" nemetekkel,de sajnos kulonbozo politikai jatekok miatt nyilvan kellett . Az En legnagyobb megdobbenesem az volt amikor a Beer Shevai Ben Gurion Egyetem konyvtaraban Adeanuer kancellar kepe ott tundoklott a falon,allitolag Adeauner nagy tamogatoja volt Izrael Allamnak,es ezert ott "ragyogottt " a falon. Izles es erkolcs kerdese...... En mondjuk mint egyszeru halando nem vagyok kepes tobszoros gyilkosokkal leulni,vagy kezet fogni........megsemmisiteni oket azt igen....direkt kis o-vel...... Izrael helyeben meg diplomaciai kapcsolatot sem letesitettem vona a “derek” nemetekkel,de sajnos kulonbozo politikai jatekok miatt nyilvan kellett .
Az En legnagyobb megdobbenesem az volt amikor a Beer Shevai Ben Gurion Egyetem konyvtaraban Adeanuer kancellar kepe ott tundoklott a falon,allitolag Adeauner nagy tamogatoja volt Izrael Allamnak,es ezert ott “ragyogottt ” a falon.
Izles es erkolcs kerdese……
En mondjuk mint egyszeru halando nem vagyok kepes tobszoros gyilkosokkal leulni,vagy kezet fogni……..megsemmisiteni oket azt igen….direkt kis o-vel……

]]>