Hozzászólás: Jogellenes a bírák korhatár miatti felmentése http://nepszava.com/2012/08/magyarorszag/jogellenes-a-birak-korhatar-miatti-felmentese.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 csakén http://nepszava.com/2012/08/magyarorszag/jogellenes-a-birak-korhatar-miatti-felmentese.html/comment-page-1#comment-215397 csakén Wed, 19 Sep 2012 13:00:42 +0000 http://nepszava.com/?p=109407#comment-215397 Handó Tündet azt üzente a nyugdíjba küldött bíróknak, hogy emelkedjenek felül egyéni sérelmükön! Szeretné gondolom lezárni ezt a nyugdíjazósdit, mint A4mutyispeti az ezeri ügyet, hisz ő is már sokadszorra lezártnak tekinti! Handó Tündet azt üzente a nyugdíjba küldött bíróknak, hogy emelkedjenek felül egyéni sérelmükön!
Szeretné gondolom lezárni ezt a nyugdíjazósdit, mint A4mutyispeti az ezeri ügyet, hisz ő is már sokadszorra lezártnak tekinti!

]]>
csakén http://nepszava.com/2012/08/magyarorszag/jogellenes-a-birak-korhatar-miatti-felmentese.html/comment-page-1#comment-212624 csakén Sun, 09 Sep 2012 05:37:49 +0000 http://nepszava.com/?p=109407#comment-212624 Újabb nyugdíjkorhatár: ügyészek, közjegyzők: 65 év. Ilyen ötleteléssel vezetik két éve a 10 milliós országot. Ha valamelyik ötletük nem jön be, módosítanak, ha kell kétnaponta. Ez aztán egy stabil ország, ahol a törvényeket úgy cserélik, mint más az alsóneműjét! Ilyen a költségvetésünk, amit átvertek idő előtt, azóta pedig egyfolytában módosítják. Ilyen a tanterv is. A kórházak körzetesítése is. Fejetlenség mindenütt! Remélem, hogy az összes elküldött bíró megkapta a munkahelyvédelmi konzultációs levelet a szeretett vezértől. Újabb nyugdíjkorhatár: ügyészek, közjegyzők: 65 év.
Ilyen ötleteléssel vezetik két éve a 10 milliós országot. Ha valamelyik ötletük nem jön be, módosítanak, ha kell kétnaponta. Ez aztán egy stabil ország, ahol a törvényeket úgy cserélik, mint más az alsóneműjét!
Ilyen a költségvetésünk, amit átvertek idő előtt, azóta pedig egyfolytában módosítják. Ilyen a tanterv is. A kórházak körzetesítése is. Fejetlenség mindenütt!
Remélem, hogy az összes elküldött bíró megkapta a munkahelyvédelmi konzultációs levelet a szeretett vezértől.

]]>
proaktiv http://nepszava.com/2012/08/magyarorszag/jogellenes-a-birak-korhatar-miatti-felmentese.html/comment-page-1#comment-208890 proaktiv Sun, 26 Aug 2012 16:04:19 +0000 http://nepszava.com/?p=109407#comment-208890 "Orbán Viktor miniszterelnök által meghirdetett munkahelyvédelmi akcióterv alapos, átgondolt, és a szakértők, valamint az érintettek szerint is meghozhatja a várt sikert." . Meghozhatja. Meg bizony. Mégis óvatosan fogalmaznak a szakértők, mert biztosan nem hozza meg. Ahhoz a Matolcsy-gazdálkodást le kellene váltani, azt pedig nem akarja a kormányfő. Marad a feltételes mód: meghozhatja. Pedig nem fogja. Hitegetni persze lehet vele a hivatalból hiszékenyeket, akár évtizedekig is. “Orbán Viktor miniszterelnök által meghirdetett munkahelyvédelmi akcióterv alapos, átgondolt, és a szakértők, valamint az érintettek szerint is meghozhatja a várt sikert.”
.
Meghozhatja. Meg bizony. Mégis óvatosan fogalmaznak a szakértők, mert biztosan nem hozza meg. Ahhoz a Matolcsy-gazdálkodást le kellene váltani, azt pedig nem akarja a kormányfő. Marad a feltételes mód: meghozhatja. Pedig nem fogja. Hitegetni persze lehet vele a hivatalból hiszékenyeket, akár évtizedekig is.

]]>
Polisz http://nepszava.com/2012/08/magyarorszag/jogellenes-a-birak-korhatar-miatti-felmentese.html/comment-page-1#comment-208883 Polisz Sun, 26 Aug 2012 15:09:37 +0000 http://nepszava.com/?p=109407#comment-208883 Megint megvéd bennünket a Fidesz, csak az a baj, hogy szavakban véd. Azt mondja megvédelek, közben pedig .... Ezt olvastam Selmeczi Gabika,aki életében nem dolgozott, vagy ha igen akkor nem derült ki, újabb nyilatkozata: "A munkahelyvédelmi akcióterv nem lehetőség, hanem kötelesség - így reagált Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője Gúr Nándor vasárnapi sajtótájékoztatójára, amelyen a szocialista politikus azt mondta: pártja szerint a kabinetnek inkább a valóságot kellene bemutatnia a munkahelyvédelmi terv kapcsán. A kormánypárt szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: ahhoz, hogy ne maradjon sérülékeny Magyarország gazdasága, a jelenlegi 4 millió helyett 5-5,5 millió magyar munkavállalóra és adófizetőre van szükség a következő egy-két évben. Ráadásul a különböző felmérések is azt mutatják, hogy ma az embereket leginkább a munkahelyek megőrzése, illetve újak létrehozása érdekli - tette hozzá. „Egy ilyen helyzetben munkahelyvédelmi akciótervet létrehozni nem lehetőség, hanem kötelesség”, és aki nem ismeri fel ennek fontosságát, az nincs tisztában az európai válság természetével, a magyar gazdaság és az emberek helyzetével - hangsúlyozta Selmeczi Gabriella, hozzáfűzve, hogy az Orbán Viktor miniszterelnök által meghirdetett munkahelyvédelmi akcióterv alapos, átgondolt, és a szakértők, valamint az érintettek szerint is meghozhatja a várt sikert. No comment!! VÉDJEN MEG BENNÜNKET A DRÁGA LÉLEK SG, ÉS A FIDESZ!! Megint megvéd bennünket a Fidesz, csak az a baj, hogy szavakban véd. Azt mondja megvédelek, közben pedig ….

Ezt olvastam Selmeczi Gabika,aki életében nem dolgozott, vagy ha igen akkor nem derült ki, újabb nyilatkozata:

“A munkahelyvédelmi akcióterv nem lehetőség, hanem kötelesség – így reagált Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője Gúr Nándor vasárnapi sajtótájékoztatójára, amelyen a szocialista politikus azt mondta: pártja szerint a kabinetnek inkább a valóságot kellene bemutatnia a munkahelyvédelmi terv kapcsán.

A kormánypárt szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: ahhoz, hogy ne maradjon sérülékeny Magyarország gazdasága, a jelenlegi 4 millió helyett 5-5,5 millió magyar munkavállalóra és adófizetőre van szükség a következő egy-két évben. Ráadásul a különböző felmérések is azt mutatják, hogy ma az embereket leginkább a munkahelyek megőrzése, illetve újak létrehozása érdekli – tette hozzá.

„Egy ilyen helyzetben munkahelyvédelmi akciótervet létrehozni nem lehetőség, hanem kötelesség”, és aki nem ismeri fel ennek fontosságát, az nincs tisztában az európai válság természetével, a magyar gazdaság és az emberek helyzetével – hangsúlyozta Selmeczi Gabriella, hozzáfűzve, hogy az Orbán Viktor miniszterelnök által meghirdetett munkahelyvédelmi akcióterv alapos, átgondolt, és a szakértők, valamint az érintettek szerint is meghozhatja a várt sikert.

No comment!!

VÉDJEN MEG BENNÜNKET A DRÁGA LÉLEK SG, ÉS A FIDESZ!!

]]>
valaki http://nepszava.com/2012/08/magyarorszag/jogellenes-a-birak-korhatar-miatti-felmentese.html/comment-page-1#comment-208498 valaki Fri, 24 Aug 2012 19:13:21 +0000 http://nepszava.com/?p=109407#comment-208498 Az lesz a megoldäs, hogy az eljáró munkaügyi bírót visszamenőleges hatállyal felmentik. És aki nem volt bíró az ítélet kihirdetésekor annak az ítélete "annyit is ér". Ismerem a fiúkat. Az lesz a megoldäs, hogy az eljáró munkaügyi bírót visszamenőleges hatállyal felmentik. És aki nem volt bíró az ítélet kihirdetésekor annak az ítélete “annyit is ér”.
Ismerem a fiúkat.

]]>
Polisz http://nepszava.com/2012/08/magyarorszag/jogellenes-a-birak-korhatar-miatti-felmentese.html/comment-page-1#comment-208477 Polisz Fri, 24 Aug 2012 18:15:20 +0000 http://nepszava.com/?p=109407#comment-208477 A tyúkperek pedig évekig tartanak, a kisemberek pereiben nem születik gyorsan döntés, viszont ha erős ellenfél áll szemben egy kisemberrel, esélye sincs nyerni( multi, nem írom ki a nevét) A bírák presztizse igen magas, azt csinálnak amit akarnak. Ebben nincs változás, csak OV úgy csinál , mintha lenne. A tyúkperek pedig évekig tartanak, a kisemberek pereiben nem születik gyorsan döntés, viszont ha erős ellenfél áll szemben egy kisemberrel, esélye sincs nyerni( multi, nem írom ki a nevét)
A bírák presztizse igen magas, azt csinálnak amit akarnak. Ebben nincs változás, csak OV úgy csinál , mintha lenne.

]]>
Kuksi http://nepszava.com/2012/08/magyarorszag/jogellenes-a-birak-korhatar-miatti-felmentese.html/comment-page-1#comment-208475 Kuksi Fri, 24 Aug 2012 18:08:23 +0000 http://nepszava.com/?p=109407#comment-208475 Nincs itt gond, kérem! Ma reggel már azt hallottam, hogy "törvényi megoldásban gondolkodnak". Az meg tudjuk, mit jelent: majd hoznak egy jó kis visszamenőleges törvényt, oszt jó napot. Esetleg kimondja, hogy a munkaügyi bíróságoknak coki ez ügyekben. Nincs itt gond, kérem! Ma reggel már azt hallottam, hogy “törvényi megoldásban gondolkodnak”. Az meg tudjuk, mit jelent: majd hoznak egy jó kis visszamenőleges törvényt, oszt jó napot. Esetleg kimondja, hogy a munkaügyi bíróságoknak coki ez ügyekben.

]]>
csatt http://nepszava.com/2012/08/magyarorszag/jogellenes-a-birak-korhatar-miatti-felmentese.html/comment-page-1#comment-208473 csatt Fri, 24 Aug 2012 18:06:46 +0000 http://nepszava.com/?p=109407#comment-208473 Kedves Borbély József, talán ha kipiszkálnád szemedből a gerendát, kevésbé lennél frusztrált a szálkácska miatt... Abbéli véleményed, hogy amiért bizonyos diktatúrák (fasiszta, bolsevik) idején visszaéltek hatalmi pozíciókba helyezett egyének a lekötelezettségi érzéseik okán mások kárára (végrehajtván a diktátorok parancsait), az feljogosítja a jelenlegi diktátor kiszolgálóit arra, hogy innentől az ő személyes elvárásainak megfelelő ítéleteket hozzanak, erőteljes elfogultságodat vetíti elém e témában. Talán ha nem rekesztenéd ki a 62 éven felüli "munkában megszakadni nem kívánó" -k közül azokat, akik jócskán túllépték már a korhatárt, de maradhatnak, mert lesik uruk-parancsolójuk óhajait, kidörzsölnék nehány könnycseppet a szegényekért is ideáldozott mondataid hatására. Csakhogy: megszámlálhatatlanul sok az olyan áldozat, akik kénytelenek voltak ebben az országban tanulni, hivatást választani, túlélni, és semmilyen korábbi bűnük nem lévén, azért kerülnek lapátra, mert a jogot, a törvényt, az EMBERT tisztelik mindenek fölött, nem pedig Orbán Viktort. Egyetemi tanárok, orvosok, tudósok. A haza BÖLCSEI. Akiknek szakértelmére, pártatlan és parttalan tudására szükség van normális helyeken.. Tényleg nem veszed észre, hogy a tisztességes embereknek a helyére van szükség, mert valagnyalókkal akarják betölteni a kiebrudalandók után keletkező űrt, mert nem szakértőkre van szüksége egyetlen diktátornak sem, hanem hajbókoló kiszolgálókra. ... Egyébként pedig nagy örömmel vennék hasonló lélegzetű feltárást közreműködéseddel például a Schlecht Csaba - Kaya - Toth ügyben ténykedő ügyészek, bíróságok munkáiról. Már csak azért is, hátha képes lennél a szálkát is észrevenni. Kedves Borbély József, talán ha kipiszkálnád szemedből a gerendát, kevésbé lennél frusztrált a szálkácska miatt…
Abbéli véleményed, hogy amiért bizonyos diktatúrák (fasiszta, bolsevik) idején visszaéltek hatalmi pozíciókba helyezett egyének a lekötelezettségi érzéseik okán mások kárára (végrehajtván a diktátorok parancsait), az feljogosítja a jelenlegi diktátor kiszolgálóit arra, hogy innentől az ő személyes elvárásainak megfelelő ítéleteket hozzanak, erőteljes elfogultságodat vetíti elém e témában.
Talán ha nem rekesztenéd ki a 62 éven felüli “munkában megszakadni nem kívánó” -k közül azokat, akik jócskán túllépték már a korhatárt, de maradhatnak, mert lesik uruk-parancsolójuk óhajait, kidörzsölnék nehány könnycseppet a szegényekért is ideáldozott mondataid hatására.
Csakhogy: megszámlálhatatlanul sok az olyan áldozat, akik kénytelenek voltak ebben az országban tanulni, hivatást választani, túlélni, és semmilyen korábbi bűnük nem lévén, azért kerülnek lapátra, mert a jogot, a törvényt, az EMBERT tisztelik mindenek fölött, nem pedig Orbán Viktort.
Egyetemi tanárok, orvosok, tudósok. A haza BÖLCSEI. Akiknek szakértelmére, pártatlan és parttalan tudására szükség van normális helyeken.. Tényleg nem veszed észre, hogy a tisztességes embereknek a helyére van szükség, mert valagnyalókkal akarják betölteni a kiebrudalandók után keletkező űrt, mert nem szakértőkre van szüksége egyetlen diktátornak sem, hanem hajbókoló kiszolgálókra.
… Egyébként pedig nagy örömmel vennék hasonló lélegzetű feltárást közreműködéseddel például a Schlecht Csaba – Kaya – Toth ügyben ténykedő ügyészek, bíróságok munkáiról. Már csak azért is, hátha képes lennél a szálkát is észrevenni.

]]>
kekec http://nepszava.com/2012/08/magyarorszag/jogellenes-a-birak-korhatar-miatti-felmentese.html/comment-page-1#comment-208464 kekec Fri, 24 Aug 2012 17:28:54 +0000 http://nepszava.com/?p=109407#comment-208464 Borbély József A birkák "odaát" vannak, itt tehát ne terelj! Borbély József
A birkák “odaát” vannak, itt tehát ne terelj!

]]>
csatt http://nepszava.com/2012/08/magyarorszag/jogellenes-a-birak-korhatar-miatti-felmentese.html/comment-page-1#comment-208409 csatt Fri, 24 Aug 2012 15:00:52 +0000 http://nepszava.com/?p=109407#comment-208409 Azt persze nem gondolnám, hogy a legerősebb kutyafiú hajlandó lenne tudomásul is venni azt, hogy holmi "munkaügyi bíróság" kinevezhesse önmagát "a legerősebb kutyafiúnál is erősebb kutyafiúvá"... Azaz: a munkaügyi bíróságok azt mondanak, amit akarnak, a legfontosabb kutyakisasszony egyik fülin be, a másikon meg ki, mint a cúúúg, sőt még annál is gyorsabban, a kártérítést a vissza soha nem helyezendő bírák részire pedig legfeljebb kifizettetik az adófizetőkkel. Itt csak az olyan törvényi rendelkezést kötelesek betartani, amelyek Hazudniképtelen Viktormihálynak és csordájának (falkájának) megfelelő. Azt persze nem gondolnám, hogy a legerősebb kutyafiú hajlandó lenne tudomásul is venni azt, hogy holmi “munkaügyi bíróság” kinevezhesse önmagát “a legerősebb kutyafiúnál is erősebb kutyafiúvá”…
Azaz: a munkaügyi bíróságok azt mondanak, amit akarnak, a legfontosabb kutyakisasszony egyik fülin be, a másikon meg ki, mint a cúúúg, sőt még annál is gyorsabban, a kártérítést a vissza soha nem helyezendő bírák részire pedig legfeljebb kifizettetik az adófizetőkkel.
Itt csak az olyan törvényi rendelkezést kötelesek betartani, amelyek Hazudniképtelen Viktormihálynak és csordájának (falkájának) megfelelő.

]]>