Hozzászólás: Nyilván a Jóisten is fideszes – Iványi Gábor Orbánról és a kommunistákról http://nepszava.com/2011/12/magyarorszag/nyilvan-a-joisten-is-fideszes-ivanyi-gabor-orbanrol-es-a-kommunistakrol.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 kisember http://nepszava.com/2011/12/magyarorszag/nyilvan-a-joisten-is-fideszes-ivanyi-gabor-orbanrol-es-a-kommunistakrol.html/comment-page-1#comment-120831 kisember Thu, 08 Dec 2011 17:36:50 +0000 http://nepszava.com/?p=94807#comment-120831 idős vallásos rokonom szerint: aki a vallásával kérkedik, becstelen ember. Itt meg nemcsak kérkedésről, de olcsó megtévesztésről, az igazi hívők érzéseivel való visszaélésről van szó!!!! Mindez csak politikai haszonszerzés miatt! Gusztustalan, mint a szélkakas ovi! idős vallásos rokonom szerint: aki a vallásával kérkedik, becstelen ember.
Itt meg nemcsak kérkedésről, de olcsó megtévesztésről, az igazi hívők érzéseivel való visszaélésről van szó!!!! Mindez csak politikai haszonszerzés miatt!
Gusztustalan, mint a szélkakas ovi!

]]>
santosh http://nepszava.com/2011/12/magyarorszag/nyilvan-a-joisten-is-fideszes-ivanyi-gabor-orbanrol-es-a-kommunistakrol.html/comment-page-1#comment-120598 santosh Thu, 08 Dec 2011 00:05:16 +0000 http://nepszava.com/?p=94807#comment-120598 A katolikus templomokban - közvetett tapasztalatom - arról prédikálnak, hogy ovi munkálkodásán áldás van. Felajánlotta miniszterelnökségét Istennek, és a Magyarok Nagyasszonyának, Máriának védelmét kérte. Ezért a hívők úgy gondolják, isten működik rajta keresztül - és ez egészen más helyzet, mint bármi politika. Ezért végtelenül türelmesek és bizakodóak, hogy minden ellenkező jel ellenére végül ovi sikert arat. Egészen gátlástalan, profi húzás volt részéről. A katolikus templomokban – közvetett tapasztalatom – arról prédikálnak, hogy ovi munkálkodásán áldás van. Felajánlotta miniszterelnökségét Istennek, és a Magyarok Nagyasszonyának, Máriának védelmét kérte. Ezért a hívők úgy gondolják, isten működik rajta keresztül – és ez egészen más helyzet, mint bármi politika. Ezért végtelenül türelmesek és bizakodóak, hogy minden ellenkező jel ellenére végül ovi sikert arat.
Egészen gátlástalan, profi húzás volt részéről.

]]>
kisember http://nepszava.com/2011/12/magyarorszag/nyilvan-a-joisten-is-fideszes-ivanyi-gabor-orbanrol-es-a-kommunistakrol.html/comment-page-1#comment-120449 kisember Wed, 07 Dec 2011 15:34:25 +0000 http://nepszava.com/?p=94807#comment-120449 "Árpád hazájában jaj annak, aki nem úr és nem bitang!" Ady Ő tudott valamit, de hogy ez még mindig igaz legyen????? “Árpád hazájában jaj annak, aki nem úr és nem bitang!” Ady

Ő tudott valamit, de hogy ez még mindig igaz legyen?????

]]>
maxval http://nepszava.com/2011/12/magyarorszag/nyilvan-a-joisten-is-fideszes-ivanyi-gabor-orbanrol-es-a-kommunistakrol.html/comment-page-1#comment-120387 maxval Wed, 07 Dec 2011 12:12:47 +0000 http://nepszava.com/?p=94807#comment-120387 proaktiv: Láss egy lexikont erről. A metodizmus kb. az anglikán vallás reformváltozata, de persze ez így leegyszerűsítés. proaktiv:

Láss egy lexikont erről. A metodizmus kb. az anglikán vallás reformváltozata, de persze ez így leegyszerűsítés.

]]>
proaktiv http://nepszava.com/2011/12/magyarorszag/nyilvan-a-joisten-is-fideszes-ivanyi-gabor-orbanrol-es-a-kommunistakrol.html/comment-page-1#comment-120150 proaktiv Tue, 06 Dec 2011 18:16:38 +0000 http://nepszava.com/?p=94807#comment-120150 "nem fogadom el a metodizmust" . Ismerve a metodista vallást? Továbblépve: Ismeri valaki a metodista vallás alapjait? “nem fogadom el a metodizmust”
.
Ismerve a metodista vallást?
Továbblépve: Ismeri valaki a metodista vallás alapjait?

]]>
proaktiv http://nepszava.com/2011/12/magyarorszag/nyilvan-a-joisten-is-fideszes-ivanyi-gabor-orbanrol-es-a-kommunistakrol.html/comment-page-1#comment-120146 proaktiv Tue, 06 Dec 2011 17:56:42 +0000 http://nepszava.com/?p=94807#comment-120146 "Egykor államférfivá érését reméltük, ma viszolygunk kétes üzelmein, folytonos köpönyegforgatásán, szánalmas hazudozásán." . Királyi többesben "államférfivá érését reméltük"? Már akik. Akik némi élettapasztalattal és emberismerettel rendelkeztek, látták és tudták, kivel van dolguk. A választás óta bebizonyosodott a rövidlátóknak és a notórius emlékezetkihagyással rendelkezőknek is, hogy mennyit ér egy hazug ember szava. Semmit, mert egyre gátlástalanabbá válik, minden téren. Mottó: Ami belefér, hadd szóljon! A magyarok szégyenére Orbán Viktor lesz a Világ Hazuga díj örökös első helyezettje. Orbán csak az álomittas naív szavazókat tudta megtéveszteni, másokat nem. (Sajnos elég sokan voltak és vannak országszerte, de láthatóan a határon túl is.) Majd elfogynak, és eltűnnek a Világ Hazugával együtt. “Egykor államférfivá érését reméltük, ma viszolygunk kétes üzelmein, folytonos köpönyegforgatásán, szánalmas hazudozásán.”
.
Királyi többesben “államférfivá érését reméltük”?
Már akik. Akik némi élettapasztalattal és emberismerettel rendelkeztek, látták és tudták, kivel van dolguk. A választás óta bebizonyosodott a rövidlátóknak és a notórius emlékezetkihagyással rendelkezőknek is, hogy mennyit ér egy hazug ember szava. Semmit, mert egyre gátlástalanabbá válik, minden téren. Mottó: Ami belefér, hadd szóljon! A magyarok szégyenére Orbán Viktor lesz a Világ Hazuga díj örökös első helyezettje.

Orbán csak az álomittas naív szavazókat tudta megtéveszteni, másokat nem. (Sajnos elég sokan voltak és vannak országszerte, de láthatóan a határon túl is.) Majd elfogynak, és eltűnnek a Világ Hazugával együtt.

]]>
kisember http://nepszava.com/2011/12/magyarorszag/nyilvan-a-joisten-is-fideszes-ivanyi-gabor-orbanrol-es-a-kommunistakrol.html/comment-page-1#comment-120142 kisember Tue, 06 Dec 2011 17:50:32 +0000 http://nepszava.com/?p=94807#comment-120142 -Mindent megtehetnek? -Igen, még egy darabig. -Meddig mehetnek el? -Ameddig hagyjuk! Amíg egy-egy tüntetésre csak pár ezer ember megy el, és mindenki a másiktól várja az ellenállást, addig ezek csak röhögnek rajtunk, átlagpolgárokon. Mindenkinek kellene hozni nem 1, de 10001 embert magával, és ordítani, hogy ELÉG VOLT!!!! -Mindent megtehetnek?
-Igen, még egy darabig.
-Meddig mehetnek el?
-Ameddig hagyjuk!
Amíg egy-egy tüntetésre csak pár ezer ember megy el, és mindenki a másiktól várja az ellenállást, addig ezek csak röhögnek rajtunk, átlagpolgárokon.
Mindenkinek kellene hozni nem 1, de 10001 embert magával, és ordítani, hogy ELÉG VOLT!!!!

]]>
Tóth Györgyné http://nepszava.com/2011/12/magyarorszag/nyilvan-a-joisten-is-fideszes-ivanyi-gabor-orbanrol-es-a-kommunistakrol.html/comment-page-1#comment-120109 Tóth Györgyné Tue, 06 Dec 2011 15:34:02 +0000 http://nepszava.com/?p=94807#comment-120109 Nagyon tisztelem és becsülöm dr. Iványi Gábort, mert egy igaz embert és egy tiszta szívű segítőt ismertem meg benne. Hívő de már nem vallásos emberként azt kell mondanom, hogy a vallásomról akkor mondtam le, amikor ezt az aljas egyházi törvényt megszavazta a parlamenti 2/3-d a becstelen kormány pedig vigyorogva tapsikolt nekik, és egyetlen igaz keresztény már aki annak képzeli és állítja be magát /kdmp!!!/ nem állt fel és nem tiltakozott sem a törvény benyújtásakor, sem a megszavazása előtt, hogy ez a törvény galád, és becstelen a kisegyházakkal szemben és ezt nem szabad megszavazni! Mind megalkuvó módon a kapzsiság bűnébe esve a minél nagyobb támogatás reményében megszavazta. Szégyen és gyalázat amit tettek a kereszténységük nevében! Én úgy gondoltam most itt az idő, hogy megtagadjam a római katolikus vallásomat! Most 68. évemben úgy tettem ezt, hogy vallásos nevelést kaptam és egész életemben így is éltem, de ma már szégyenlem. Nem tudnék ilyen szemforgató és megalkuvó papnak még egyszer gyónni, mert arra jöttem rá, hogy ők bűnösebbek, mint mi akik bűneink feloldozását tőlük vártuk. A vallásomat megtagadtam és elvesztettem, de a hitemet nem!!! De ha az megtörténne, hogy a jó Isten is fideszes lenne, akkor sokakkal együtt azonnal ateistává válnék, mert akkor már a reményemet is a hitemmel együtt elveszíteném. Kérem a jó Istent ne tegye ezt velem és azokkal, akik hasonlóan éreznek és gondolkodnak! Azoknak viszont akik ezt a mocskos aljas törvényt megszavazták és támogatták bármilyen formában, soha nem adjon az Örökkévaló egyetlen nyugodt percet sem a hátralévő életükben, és soha boldogok ne tudjanak lenni! Nagyon tisztelem és becsülöm dr. Iványi Gábort, mert egy igaz embert és egy tiszta szívű segítőt ismertem meg benne. Hívő de már nem vallásos emberként azt kell mondanom, hogy a vallásomról akkor mondtam le, amikor ezt az aljas egyházi törvényt megszavazta a parlamenti 2/3-d a becstelen kormány pedig vigyorogva tapsikolt nekik, és egyetlen igaz keresztény már aki annak képzeli és állítja be magát /kdmp!!!/ nem állt fel és nem tiltakozott sem a törvény benyújtásakor, sem a megszavazása előtt, hogy ez a törvény galád, és becstelen a kisegyházakkal szemben és ezt nem szabad megszavazni! Mind megalkuvó módon a kapzsiság bűnébe esve a minél nagyobb támogatás reményében megszavazta. Szégyen és gyalázat amit tettek a kereszténységük nevében! Én úgy gondoltam most itt az idő, hogy megtagadjam a római katolikus vallásomat! Most 68. évemben úgy tettem ezt, hogy vallásos nevelést kaptam és egész életemben így is éltem, de ma már szégyenlem. Nem tudnék ilyen szemforgató és megalkuvó papnak még egyszer gyónni, mert arra jöttem rá, hogy ők bűnösebbek, mint mi akik bűneink feloldozását tőlük vártuk.
A vallásomat megtagadtam és elvesztettem, de a hitemet nem!!! De ha az megtörténne, hogy a jó Isten is fideszes lenne, akkor sokakkal együtt azonnal ateistává válnék, mert akkor már a reményemet is a hitemmel együtt elveszíteném. Kérem a jó Istent ne tegye ezt velem és azokkal, akik hasonlóan éreznek és gondolkodnak!
Azoknak viszont akik ezt a mocskos aljas törvényt megszavazták és támogatták bármilyen formában, soha nem adjon az Örökkévaló egyetlen nyugodt percet sem a hátralévő életükben, és soha boldogok ne tudjanak lenni!

]]>
Ma_Lac http://nepszava.com/2011/12/magyarorszag/nyilvan-a-joisten-is-fideszes-ivanyi-gabor-orbanrol-es-a-kommunistakrol.html/comment-page-1#comment-120097 Ma_Lac Tue, 06 Dec 2011 14:51:52 +0000 http://nepszava.com/?p=94807#comment-120097 szürkegér, mondd, mitől "szent" egy tehén? És vajon szent-e a bika, az ökör, a borjú? A tágabb családban van, aki "bekrisnult", azóta igen különös dolgokat művel. (Ismerem a szekta tanait.) Nekem nincs kifogásom a biogazdálkodásuk ellen, de ne akarják mindenáron ránk erőltetni ezt a tőlünk teljesen idegen "kultúrát". A mai magyar vallásosság - ritka kivételektől eltekintve szem- és gyomorforgató. Iványi Gábor a kevés igazak egyikeként magasodik ki az egyházak emberei közül. szürkegér, mondd, mitől “szent” egy tehén?
És vajon szent-e a bika, az ökör, a borjú?
A tágabb családban van, aki “bekrisnult”, azóta igen különös dolgokat művel.
(Ismerem a szekta tanait.)
Nekem nincs kifogásom a biogazdálkodásuk ellen, de ne akarják mindenáron ránk erőltetni ezt a tőlünk teljesen idegen “kultúrát”.
A mai magyar vallásosság – ritka kivételektől eltekintve szem- és gyomorforgató.
Iványi Gábor a kevés igazak egyikeként magasodik ki az egyházak emberei közül.

]]>
szürkegér http://nepszava.com/2011/12/magyarorszag/nyilvan-a-joisten-is-fideszes-ivanyi-gabor-orbanrol-es-a-kommunistakrol.html/comment-page-1#comment-120082 szürkegér Tue, 06 Dec 2011 13:03:57 +0000 http://nepszava.com/?p=94807#comment-120082 Államositják a krisnások földjét? (Magyarországon földtulajdona az államnak, az egyházaknak és magánszemélynek lehet) - Védjük meg az ország egyik legfontosabb biogazdaságát és turisztikai célpontját! Mentsük meg a családokat, a szerzeteseket és a szent teheneket! Csatlakozzon Ön is a december 13-án 14.00 órai kezdettel a Parlament melletti téren (Kossuth tér 4., a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium előtt), a Krisna-völgyi tehenek jelenlétében tartandó békés demonstrációhoz, melyben cselekvésre kérjük az ország vezetőit! •Kérünk, fejezze ki Ön is szimpátiáját a petíciónk aláírásával: http://www.peticiok.com/krisna •További információk: www.krisna.hu Államositják a krisnások földjét?
(Magyarországon földtulajdona az államnak, az egyházaknak és magánszemélynek lehet)
-
Védjük meg az ország egyik legfontosabb biogazdaságát és turisztikai célpontját! Mentsük meg a családokat, a szerzeteseket és a szent teheneket! Csatlakozzon Ön is a december 13-án 14.00 órai kezdettel a Parlament melletti téren (Kossuth tér 4., a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium előtt), a Krisna-völgyi tehenek jelenlétében tartandó békés demonstrációhoz, melyben cselekvésre kérjük az ország vezetőit!

•Kérünk, fejezze ki Ön is szimpátiáját a petíciónk aláírásával:
http://www.peticiok.com/krisna

•További információk: http://www.krisna.hu

]]>