Hozzászólás: Európai színházak Tarlós döntése ellen http://nepszava.com/2011/12/magyarorszag/europai-szinhazak-tiltakoznak-tarlos-dontese-ellen.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 tori http://nepszava.com/2011/12/magyarorszag/europai-szinhazak-tiltakoznak-tarlos-dontese-ellen.html/comment-page-1#comment-120316 tori Wed, 07 Dec 2011 06:26:00 +0000 http://nepszava.com/?p=94803#comment-120316 erről jut az eszembe: hogy' áll az Operaház Dohnányi pere? erről jut az eszembe: hogy’ áll az Operaház Dohnányi pere?

]]>
bat-yam http://nepszava.com/2011/12/magyarorszag/europai-szinhazak-tiltakoznak-tarlos-dontese-ellen.html/comment-page-1#comment-120198 bat-yam Tue, 06 Dec 2011 20:40:03 +0000 http://nepszava.com/?p=94803#comment-120198 disznó előtt igazgyöngyök disznó előtt igazgyöngyök

]]>
Keresztes S. http://nepszava.com/2011/12/magyarorszag/europai-szinhazak-tiltakoznak-tarlos-dontese-ellen.html/comment-page-1#comment-120108 Keresztes S. Tue, 06 Dec 2011 15:25:13 +0000 http://nepszava.com/?p=94803#comment-120108 Orbán úr, Tarlós úr, Lázár úr, Navrasics úr, Áder úr, és más hatalmas fülkeforradalmár urak! Ha végignézik a fasiszta meggyőződésű, antiszemita magatartásáról a világot már egész életútjukkal meggyőzött és a jelenlegi magyarországi öncélú és diktatórikus rendszer által pozícionálni kívánt emberek elleni tiltakozást talán feltűnt önöknek, hogy egyiknek sincsen kommunista múltja, és nem zsidók. Legfeljebb az országukban közmegbecsült emberek! TALÁN AZÉRT NEM TETSZIK ÖNÖKNEK A TILTAKOZÁSUK, MERT EZEK MŰVELT EMBEREK, ÉS SEMMILYEN SZÉLSŐSÉGRE SEM HAJLANDÓK! Nincsenek oda egyetlen nemzet extra múltjáért sem, és egyetlen nemzetet sem tartanak jobbnak másik nemzetnél. De úgy látszik, van rosszabb más nemezeteknél! Ha önök sokáig maradnak hatalmon, egyre keményebben meg fogják győzni Európa közvéleményét a művelt, történelmi és tárgyi ismeretekkel rendelkező vezető személyiségeit, hogy egy nép Európából kivétel a fenti állításuk alól és ez a Magyar Nép! Alávaló ország vezetésük oda fog vezetni, hogy nem csak kormányukat, hanem az önöket megválasztó állítólagos többségét a Magyar Népnek, egy szinten fogják említeni önökkel, a fasiszta és antidemokratikus, az elfogadott európai mentalitást és hagyományokat lábbal tipró kormánnyal. Lassan bekerül a történelembe a rémuralmuk, a hozzá nem értésük, a hagyományokat és európai szokásokat, a jogot lábbal tipró tevékenységük! A történelemkönyvek családi nevükkel és pozíciójukkal fogják megnevezni azokat a személyeket és azt a kort, azt a rendszert, amely legfeljebb a náci, a fasiszta vagy a kommunista önkényuralommal hasonlítható össze! Orbán úr, Tarlós úr, Lázár úr, Navrasics úr, Áder úr, és más hatalmas fülkeforradalmár urak!

Ha végignézik a fasiszta meggyőződésű, antiszemita magatartásáról a világot már egész életútjukkal meggyőzött és a jelenlegi magyarországi öncélú és diktatórikus rendszer által pozícionálni kívánt emberek elleni tiltakozást talán feltűnt önöknek, hogy egyiknek sincsen kommunista múltja, és nem zsidók. Legfeljebb az országukban közmegbecsült emberek!

TALÁN AZÉRT NEM TETSZIK ÖNÖKNEK A TILTAKOZÁSUK, MERT EZEK MŰVELT EMBEREK, ÉS SEMMILYEN SZÉLSŐSÉGRE SEM HAJLANDÓK!

Nincsenek oda egyetlen nemzet extra múltjáért sem, és egyetlen nemzetet sem tartanak jobbnak másik nemzetnél. De úgy látszik, van rosszabb más nemezeteknél!
Ha önök sokáig maradnak hatalmon, egyre keményebben meg fogják győzni Európa közvéleményét a művelt, történelmi és tárgyi ismeretekkel rendelkező vezető személyiségeit, hogy egy nép Európából kivétel a fenti állításuk alól és ez a Magyar Nép! Alávaló ország vezetésük oda fog vezetni, hogy nem csak kormányukat, hanem az önöket megválasztó állítólagos többségét a Magyar Népnek, egy szinten fogják említeni önökkel, a fasiszta és antidemokratikus, az elfogadott európai mentalitást és hagyományokat lábbal tipró kormánnyal.

Lassan bekerül a történelembe a rémuralmuk, a hozzá nem értésük, a hagyományokat és európai szokásokat, a jogot lábbal tipró tevékenységük! A történelemkönyvek családi nevükkel és pozíciójukkal fogják megnevezni azokat a személyeket és azt a kort, azt a rendszert, amely legfeljebb a náci, a fasiszta vagy a kommunista önkényuralommal hasonlítható össze!

]]>
Ma_Lac http://nepszava.com/2011/12/magyarorszag/europai-szinhazak-tiltakoznak-tarlos-dontese-ellen.html/comment-page-1#comment-120080 Ma_Lac Tue, 06 Dec 2011 12:58:09 +0000 http://nepszava.com/?p=94803#comment-120080 Csurka jó drámaíró VOLT egykor, de mára rég kinőtte-kialudta. És persze szó sincs arról, hogy egy jó drámaíró egyben gerinces, jó ember is. Csurka mindig is szar ember, részeges hőbörgő volt, aki mindezért kapott is pár kokit-sallert Aczél Györgytől a buksijára. De nehogy el akarja ennek okán hitetni bárkivel is, hogy ő "a kommunizmus üldözöttje"! Haszonélvezője volt bizony a javából! Mára már ő sajnos nem több, mint szánalmas, háborodott emberroncs, aki rég írásképtelen. Tolla beszáradt, agya kiszikkadt, ötlettelen, már csak antiszemita ostobaságait zsolozsmázza folyvást, egyebet nem tud. Ja, és hol is az a majdnem 30 millió, amit előlegként felvett? Mert produktum nem született azóta sem. Csurka jó drámaíró VOLT egykor, de mára rég kinőtte-kialudta.
És persze szó sincs arról, hogy egy jó drámaíró egyben gerinces, jó ember is. Csurka mindig is szar ember, részeges hőbörgő volt, aki mindezért kapott is pár kokit-sallert Aczél Györgytől a buksijára. De nehogy el akarja ennek okán hitetni bárkivel is, hogy ő “a kommunizmus üldözöttje”! Haszonélvezője volt bizony a javából!
Mára már ő sajnos nem több, mint szánalmas, háborodott emberroncs, aki rég írásképtelen. Tolla beszáradt, agya kiszikkadt, ötlettelen, már csak antiszemita ostobaságait zsolozsmázza folyvást, egyebet nem tud.
Ja, és hol is az a majdnem 30 millió, amit előlegként felvett? Mert produktum nem született azóta sem.

]]>
Irén http://nepszava.com/2011/12/magyarorszag/europai-szinhazak-tiltakoznak-tarlos-dontese-ellen.html/comment-page-1#comment-120049 Irén Tue, 06 Dec 2011 09:34:42 +0000 http://nepszava.com/?p=94803#comment-120049 Ugyan má kik ezek?:mondá a fidesz prominensei.És különben is ne pofázzanak bele a mi dolgunkba.Oszt jó napot! Ugyan má kik ezek?:mondá a fidesz prominensei.És különben is ne pofázzanak bele a mi dolgunkba.Oszt jó napot!

]]>
Nyul György http://nepszava.com/2011/12/magyarorszag/europai-szinhazak-tiltakoznak-tarlos-dontese-ellen.html/comment-page-1#comment-120027 Nyul György Tue, 06 Dec 2011 06:08:49 +0000 http://nepszava.com/?p=94803#comment-120027 Giscard d' Estein Le Pennwl nwm fogott kezet. Nem tartotta embernek. Budapest mai főpolgármestere a csuti főnökével együtt vonáék és a csurka seggét nyalja, mert tudják hogyx a hatalomban maradáshoz esetleg szükség lessz a segítségükre. Ez viszont az egész hitvány fidesz-kdnp bandát minősíti. Hitvány aljas fasiszta társaság. És ezek prédikálnak nekünk jogról és erkölcsről. Giscard d’ Estein Le Pennwl nwm fogott kezet. Nem tartotta embernek. Budapest mai főpolgármestere a csuti főnökével együtt vonáék és a csurka seggét nyalja, mert tudják hogyx a hatalomban maradáshoz esetleg szükség lessz a segítségükre. Ez viszont az egész hitvány fidesz-kdnp bandát minősíti. Hitvány aljas fasiszta társaság. És ezek prédikálnak nekünk jogról és erkölcsről.

]]>
Geyza http://nepszava.com/2011/12/magyarorszag/europai-szinhazak-tiltakoznak-tarlos-dontese-ellen.html/comment-page-1#comment-119997 Geyza Tue, 06 Dec 2011 00:15:11 +0000 http://nepszava.com/?p=94803#comment-119997 tibi65: De " Átnevezőpista " is pofáraesett : Hallottam sírós hangon rinyálni a Klubrádióban őt , hogy a cúúna FIDESZ Pestből megyét akar csinálni , a kerületekből meg falvakat. Ott panaszkodott nekünk , libsi meg demokrata és baloldali bácsiknak. Eközben kitört belőle a költői kérdés : " De mi lessz így a nagy projektekkel ? A Metrót pl. három kerületnek kell majd finanszírozni , A VOLT MOSZKAVATÉR ÁTÉPÍTÉSÉT pedig kettőnek ? " ( Tévedés ne essék , szószerint idéztem az illetőt . Biztosan kétségbeesésében elfelejtette Széll Kálmán ezidáig totálisan ismeretlen és felejthető nevét .) tibi65:
De ” Átnevezőpista ” is pofáraesett :
Hallottam sírós hangon rinyálni a Klubrádióban őt , hogy a cúúna FIDESZ Pestből megyét akar csinálni , a kerületekből meg falvakat.
Ott panaszkodott nekünk , libsi meg demokrata és baloldali bácsiknak.
Eközben kitört belőle a költői kérdés :
” De mi lessz így a nagy projektekkel ? A Metrót pl. három kerületnek kell majd finanszírozni , A VOLT MOSZKAVATÉR ÁTÉPÍTÉSÉT pedig kettőnek ? ”
( Tévedés ne essék , szószerint idéztem az illetőt . Biztosan kétségbeesésében elfelejtette Széll Kálmán ezidáig totálisan ismeretlen és felejthető nevét .)

]]>
cornelius http://nepszava.com/2011/12/magyarorszag/europai-szinhazak-tiltakoznak-tarlos-dontese-ellen.html/comment-page-1#comment-119993 cornelius Mon, 05 Dec 2011 23:48:19 +0000 http://nepszava.com/?p=94803#comment-119993 Kedves Sanya, egyszerűen képtelen vagyok felfogni, mit akarsz azzal a tömény marhasággal mondani, hogy várjuk meg, a színház mit teljesít. Előre megmondom neked: teltházas előadásaik lesznek. Jó előadások. Annyira nehéz megérteni, hogy nem a majdani színielőadások sikeréről vagy sikertelenségétől szól ez a história? Hanem arról, hogy virtigli szélsőjobbosoknak, zsidózó rasszistáknak kultúrember és kultúr-főpolgármester nem nyit teret. Tökmindegy, milyen lesz az a színház: van egy európai minimum jobb helyeken, ami az ilyen alakokat a társadalom peremén tartja, nem pedig színházat ad nekik egy ország fővárosában. Tarlóstól nem vártam mást, annál jobban ismerem. Egy bigott, maradi, a baloldal és a liberálisok elleni mély gyűlöletét ügyesen palástoló ember. Szívesebben áll szóba dörnerekkel és csurkákkal, mint azokkal, akik kikérik maguknak a döntését. Mert a dörnerekhez áll közelebb nézeteiben. Kedves Sanya, egyszerűen képtelen vagyok felfogni, mit akarsz azzal a tömény marhasággal mondani, hogy várjuk meg, a színház mit teljesít.

Előre megmondom neked: teltházas előadásaik lesznek. Jó előadások.

Annyira nehéz megérteni, hogy nem a majdani színielőadások sikeréről vagy sikertelenségétől szól ez a história? Hanem arról, hogy virtigli szélsőjobbosoknak, zsidózó rasszistáknak kultúrember és kultúr-főpolgármester nem nyit teret. Tökmindegy, milyen lesz az a színház: van egy európai minimum jobb helyeken, ami az ilyen alakokat a társadalom peremén tartja, nem pedig színházat ad nekik egy ország fővárosában.

Tarlóstól nem vártam mást, annál jobban ismerem. Egy bigott, maradi, a baloldal és a liberálisok elleni mély gyűlöletét ügyesen palástoló ember. Szívesebben áll szóba dörnerekkel és csurkákkal, mint azokkal, akik kikérik maguknak a döntését. Mert a dörnerekhez áll közelebb nézeteiben.

]]>
delisa http://nepszava.com/2011/12/magyarorszag/europai-szinhazak-tiltakoznak-tarlos-dontese-ellen.html/comment-page-1#comment-119986 delisa Mon, 05 Dec 2011 22:27:22 +0000 http://nepszava.com/?p=94803#comment-119986 Az abaj, Tarlós most csak Orbánnak tett ígéretére gondolva makacskodik. Budapest idegenforgalma idén 20%-kal volt kevesebb, mint tavaly - jövöre? Mert ez lesz: az erópaiak elöször csak írnak, hogy jelezzék, nem vakok és nem hülyék. Aztán nem utaznak Budapestre víkendezni, se a szigetfesztiválra, se a forma 1-re... aztán nem kötnek üzletet magyar vállalkozókkal... Ez lesz, Tarlós úr, Dear Lord Mayor!.... Budapest - már nem favorit .. . http://www.svedasztal.com/svedperspektiva/budapest-mar-nem-favorit-80704.html Az abaj, Tarlós most csak Orbánnak tett ígéretére gondolva makacskodik.

Budapest idegenforgalma idén 20%-kal volt kevesebb, mint tavaly – jövöre?
Mert ez lesz: az erópaiak elöször csak írnak, hogy jelezzék, nem vakok és nem hülyék. Aztán nem utaznak Budapestre víkendezni, se a szigetfesztiválra, se a forma 1-re… aztán nem kötnek üzletet magyar vállalkozókkal… Ez lesz, Tarlós úr, Dear Lord Mayor!….

Budapest – már nem favorit .. .
http://www.svedasztal.com/svedperspektiva/budapest-mar-nem-favorit-80704.html

]]>
CommonSense http://nepszava.com/2011/12/magyarorszag/europai-szinhazak-tiltakoznak-tarlos-dontese-ellen.html/comment-page-1#comment-119984 CommonSense Mon, 05 Dec 2011 22:16:51 +0000 http://nepszava.com/?p=94803#comment-119984 Isten ments a Rakosi misetol. Egy hiba (Horty) mar megtortent, nem kell tetezni a bajt. (Valojaban minden misetol, mert a mise semmilyen formaban sem felel meg Isten elvarasanak, egy ket kisebb resztol eltekintve) Valojaban Romat szamuzni kellen MO-rol mondjuk Romaba. A pedofiliaval egyutt. Miert fizetnek a nem hivo allampolgarok adojabol, barmifele egyhazi kiadasra ? Az egyhazak fentartasa az egyhaztagok feladata. Az en soromet sem masok fizetik, de a mozimat meg a szinhazbajarasomat sem. Amikor a gyulekezetbe megyek, akkor oda fizetek, amikor parkolok akkor a parkolo automataba. Elegem van abbol hogy olyan egyhazakat tamogassunkk akikhez semmi kozunk. Na de ez a cikk nem errol szol. Nagyon jo erzes hogy masok is latjak kolfoldon ezt az alavalo, tehetsegtelen parthusegen alapulo kinevezest. Ez az amikor a selejt kerul hatalomra. Isten ments a Rakosi misetol. Egy hiba (Horty) mar megtortent, nem kell tetezni a bajt. (Valojaban minden misetol, mert a mise semmilyen formaban sem felel meg Isten elvarasanak, egy ket kisebb resztol eltekintve)
Valojaban Romat szamuzni kellen MO-rol mondjuk Romaba. A pedofiliaval egyutt.
Miert fizetnek a nem hivo allampolgarok adojabol, barmifele egyhazi kiadasra ?
Az egyhazak fentartasa az egyhaztagok feladata. Az en soromet sem masok fizetik, de a mozimat meg a szinhazbajarasomat sem. Amikor a gyulekezetbe megyek, akkor oda fizetek, amikor parkolok akkor a parkolo automataba. Elegem van abbol hogy olyan egyhazakat tamogassunkk akikhez semmi kozunk.

Na de ez a cikk nem errol szol. Nagyon jo erzes hogy masok is latjak kolfoldon ezt az alavalo, tehetsegtelen parthusegen alapulo kinevezest.
Ez az amikor a selejt kerul hatalomra.

]]>