Hozzászólás: Hamis leveleket küldenek az Amerikai Népszava nevében http://nepszava.com/2011/09/magyarorszag/hamis-leveleket-kuldenek-az-amerikai-nepszava-neveben.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Marcus Aurelius http://nepszava.com/2011/09/magyarorszag/hamis-leveleket-kuldenek-az-amerikai-nepszava-neveben.html/comment-page-1#comment-97368 Marcus Aurelius Sun, 25 Sep 2011 21:13:52 +0000 http://nepszava.com/?p=90823#comment-97368 Minden rosszban van valami jó. Ha néhány szélsőjobbos portálon megjelennek olyan munkatársak, akiknek a fő feladatuk az AN támadása, akkor nekik létfontosságúvá válhat, hogy a létüket biztosító céltábla ne szűnjön meg. Még a végén titokban Kohányi-tagságot váltanak, ha fenyegetné őket a munkanélküliség. Az ő számukra majd külön platformot alakítunk. Minden rosszban van valami jó. Ha néhány szélsőjobbos portálon megjelennek olyan munkatársak, akiknek a fő feladatuk az AN támadása, akkor nekik létfontosságúvá válhat, hogy a létüket biztosító céltábla ne szűnjön meg. Még a végén titokban Kohányi-tagságot váltanak, ha fenyegetné őket a munkanélküliség. Az ő számukra majd külön platformot alakítunk.

]]>
sly http://nepszava.com/2011/09/magyarorszag/hamis-leveleket-kuldenek-az-amerikai-nepszava-neveben.html/comment-page-1#comment-97325 sly Sun, 25 Sep 2011 19:27:37 +0000 http://nepszava.com/?p=90823#comment-97325 Sajnos ez várható volt, s ez csak a kezdet! Majd minden szélső jobbos portál az A.N s munkatársai gyalázásával s fenyegetőzéssel van tele. Bosszút forralnak. Véleményem szerint nem az a bajuk Kertész Ákos levelével ami "kifogásolható" ,inkább az hogy nagyon is magukra ismertek. Érdekes módon a jobboldal kőrein kívül visszafogottnak számító kommentárt fűztek a "levélhez" csupán. Sajnos ez várható volt, s ez csak a kezdet! Majd minden szélső jobbos portál az A.N s munkatársai gyalázásával s fenyegetőzéssel van tele. Bosszút forralnak. Véleményem szerint nem az a bajuk Kertész Ákos levelével ami “kifogásolható” ,inkább az hogy nagyon is magukra ismertek. Érdekes módon a jobboldal kőrein kívül visszafogottnak számító kommentárt fűztek a “levélhez” csupán.

]]>
begriffenfeldt http://nepszava.com/2011/09/magyarorszag/hamis-leveleket-kuldenek-az-amerikai-nepszava-neveben.html/comment-page-1#comment-97290 begriffenfeldt Sun, 25 Sep 2011 18:22:32 +0000 http://nepszava.com/?p=90823#comment-97290 Gratulálok, h ilyen jelentős honlap lettetek. Bár ismerve a jobbikos trollokat, simán nem sajnálják az ilyesmire az időt. Gratulálok, h ilyen jelentős honlap lettetek. Bár ismerve a jobbikos trollokat, simán nem sajnálják az ilyesmire az időt.

]]>
Stumpné Bekes Margit http://nepszava.com/2011/09/magyarorszag/hamis-leveleket-kuldenek-az-amerikai-nepszava-neveben.html/comment-page-1#comment-96583 Stumpné Bekes Margit Sat, 24 Sep 2011 12:26:14 +0000 http://nepszava.com/?p=90823#comment-96583 Hát nincs igaza Kertész Ákosnak ??!! A magyarok képesek ilyen alantas cselekedetre is,igy hát nincs vita a kérdésben! Szórakozzanak egyesek azzal,amivel akarnak!!! Az igazság mindig kiderül! Mindenesetre lehetne mással,okosabb dolgokra is forditani felesleges energiájukat!!! Ha unatkoznak,jelentkezzenek nálam,majd javaslok egy-két dolgot,ami után nem fognak idétlenségeket művelni.Alacsony szellemi szinten álló,embernek mondott egyedek,akik a disznóólba valók!! Hát nincs igaza Kertész Ákosnak ??!! A magyarok képesek ilyen alantas cselekedetre is,igy hát nincs vita a kérdésben! Szórakozzanak egyesek azzal,amivel akarnak!!! Az igazság mindig kiderül!
Mindenesetre lehetne mással,okosabb dolgokra is forditani felesleges energiájukat!!! Ha unatkoznak,jelentkezzenek nálam,majd javaslok egy-két dolgot,ami után nem fognak idétlenségeket művelni.Alacsony szellemi szinten álló,embernek mondott egyedek,akik a disznóólba valók!!

]]>
sydney http://nepszava.com/2011/09/magyarorszag/hamis-leveleket-kuldenek-az-amerikai-nepszava-neveben.html/comment-page-1#comment-96152 sydney Fri, 23 Sep 2011 19:09:29 +0000 http://nepszava.com/?p=90823#comment-96152 Rogán Antal szokott feltörni idegen szervereket és nyilván ő küldözgetteti a hamis e-maileket. Őt erre szerződtette a felcsúti kis igazmondó kordonbontó. Rogán Antal szokott feltörni idegen szervereket és nyilván ő küldözgetteti a hamis e-maileket. Őt erre szerződtette a felcsúti kis igazmondó kordonbontó.

]]>
kukkatz http://nepszava.com/2011/09/magyarorszag/hamis-leveleket-kuldenek-az-amerikai-nepszava-neveben.html/comment-page-1#comment-95967 kukkatz Fri, 23 Sep 2011 14:11:33 +0000 http://nepszava.com/?p=90823#comment-95967 nem is az AN-nek kell eldöntenie, hogy kitől jönnek, hnem az igazságszolgáltatásnak! Milyen szerencse, hogy az AN nem Mo-on, hanem az USA-ban bejegyzett! nem is az AN-nek kell eldöntenie, hogy kitől jönnek, hnem az igazságszolgáltatásnak! Milyen szerencse, hogy az AN nem Mo-on, hanem az USA-ban bejegyzett!

]]>
asher alexander http://nepszava.com/2011/09/magyarorszag/hamis-leveleket-kuldenek-az-amerikai-nepszava-neveben.html/comment-page-1#comment-95940 asher alexander Fri, 23 Sep 2011 13:24:16 +0000 http://nepszava.com/?p=90823#comment-95940 Admin,; O.K.!! ma este kuldom!!! Admin,;
O.K.!!
ma este kuldom!!!

]]>
szendam http://nepszava.com/2011/09/magyarorszag/hamis-leveleket-kuldenek-az-amerikai-nepszava-neveben.html/comment-page-1#comment-95919 szendam Fri, 23 Sep 2011 12:59:26 +0000 http://nepszava.com/?p=90823#comment-95919 Kedves "e-Vita"! Eltaláltad! Ha otthon vagyunk sem a kapunkat, sem a bejárati ajtónkat (kertes családi ház) nem zárjuk kulcsra még éjszaka sem. Ennek az az oka, hogy olyan környezetben élünk, ahol a szomszédok (róluk ejtek még pár szót!) vigyáznak egymásra és vagyontárgyaikra. Másrészt az udvarunkon poroszkál egy négyéves "játszótérikeverék" kutya (A "Dönci"), aki ugyan csak közepes termetű és roppant barátságos mindenkivel, akit mi beeresztünk a portára, de nagyon rabbiátus természetű, ha valaki engedély nélkül akarna bejönni hozzánk (ezt tavaly egy jobbikos kopogtatócédula-gyűjtő fizikailag is tapasztalhatta!). Nincs mit féltenem? Három fiam van, s a legidősebb is csak 13 esztendős! Hát éppen ezért nyitom ki a pofámat és be nem fogom addig, amíg ez a Szeméthatalom el nem takarodik! Az Ő jövőjük nekem sokkal fontosabb, mint az enyém. Bátorság? Én mindössze 21 esztendős voltam, amikor az első adandó alkalommal ellenzéki pártot alapítottam "Lakóvárosomban". Szegény anyám eleget is szídott miatta, hogy "ki fognak rúgni az egyetemről!". Hát nem rúgtak ki bár igaz, az egy meglehetősen slampos és puha diktatúra volt már. De a mai is az! Lehallgatnak és megszerzik az adataimat? Tegyék baszki! Azért melóztam 21 esztendővel ezelőtt, hogy soha és senkitől, pláne ne az Államtól félnem ne kelljen. Ezt visszavenni nem hagyom akkor sem, ha mások - kiknek hivatali kötelességük lenne - befogják a bagólesőjüket, s csupán a havi átutalást lesve várják, hogy talán valakik majd ismét helyes útra terelik a magyar társadalmat! Szomszédaim. Hosszú az utcánk, van rajta vagy 26 porta, s ebből csak a miénk nem jobbikos, avagy fideszes. Mindenki tudja rólam (gondolom a helyi Kubatov-lista "E"-kategóriájában élen járok!), hogy mi a véleményem úgy Orbánról, mint Vonáról. Még görbe szemmel sem néztek rám soha, pedig sokszor összevitatkoztunk már. Ennek ellenére tisztelnek, s ha a gyerekeim valamelyike átmegy a negyedikszomszéd boltoshoz kenyeret, vagy egyebet venni, mindíg kap valami kis "figyelmességet" (cukorka,rágó,csoki), én pedig bármikor betérhetek hozzá a nagypofámmal, mert érdekli amit mondok! Rendben "e-Vita", én egy kivételes helyen és kivételes környezetben élek. Tényleg! De akkor is! És akkor sem! ...hogyaza herrrdörrgős... és grrrr! Kedves “e-Vita”!
Eltaláltad! Ha otthon vagyunk sem a kapunkat, sem a bejárati ajtónkat (kertes családi ház) nem zárjuk kulcsra még éjszaka sem.
Ennek az az oka, hogy olyan környezetben élünk, ahol a szomszédok (róluk ejtek még pár szót!) vigyáznak egymásra és vagyontárgyaikra. Másrészt az udvarunkon poroszkál egy négyéves “játszótérikeverék” kutya (A “Dönci”), aki ugyan csak közepes termetű és roppant barátságos mindenkivel, akit mi beeresztünk a portára, de nagyon rabbiátus természetű, ha valaki engedély nélkül akarna bejönni hozzánk (ezt tavaly egy jobbikos kopogtatócédula-gyűjtő fizikailag is tapasztalhatta!).
Nincs mit féltenem?
Három fiam van, s a legidősebb is csak 13 esztendős! Hát éppen ezért nyitom ki a pofámat és be nem fogom addig, amíg ez a Szeméthatalom el nem takarodik! Az Ő jövőjük nekem sokkal fontosabb, mint az enyém.
Bátorság?
Én mindössze 21 esztendős voltam, amikor az első adandó alkalommal ellenzéki pártot alapítottam “Lakóvárosomban”. Szegény anyám eleget is szídott miatta, hogy “ki fognak rúgni az egyetemről!”. Hát nem rúgtak ki bár igaz, az egy meglehetősen slampos és puha diktatúra volt már. De a mai is az!
Lehallgatnak és megszerzik az adataimat?
Tegyék baszki! Azért melóztam 21 esztendővel ezelőtt, hogy soha és senkitől, pláne ne az Államtól félnem ne kelljen. Ezt visszavenni nem hagyom akkor sem, ha mások – kiknek hivatali kötelességük lenne – befogják a bagólesőjüket, s csupán a havi átutalást lesve várják, hogy talán valakik majd ismét helyes útra terelik a magyar társadalmat!
Szomszédaim.
Hosszú az utcánk, van rajta vagy 26 porta, s ebből csak a miénk nem jobbikos, avagy fideszes. Mindenki tudja rólam (gondolom a helyi Kubatov-lista “E”-kategóriájában élen járok!), hogy mi a véleményem úgy Orbánról, mint Vonáról. Még görbe szemmel sem néztek rám soha, pedig sokszor összevitatkoztunk már. Ennek ellenére tisztelnek, s ha a gyerekeim valamelyike átmegy a negyedikszomszéd boltoshoz kenyeret, vagy egyebet venni, mindíg kap valami kis “figyelmességet” (cukorka,rágó,csoki), én pedig bármikor betérhetek hozzá a nagypofámmal, mert érdekli amit mondok!
Rendben “e-Vita”, én egy kivételes helyen és kivételes környezetben élek. Tényleg!
De akkor is! És akkor sem!
…hogyaza herrrdörrgős… és grrrr!

]]>
admin http://nepszava.com/2011/09/magyarorszag/hamis-leveleket-kuldenek-az-amerikai-nepszava-neveben.html/comment-page-1#comment-95915 admin Fri, 23 Sep 2011 12:56:18 +0000 http://nepszava.com/?p=90823#comment-95915 Kedves Asher Alexander, ide kérjük az info-t: nepszava@nepszava.com Admin Kedves Asher Alexander,

ide kérjük az info-t: nepszava@nepszava.com

Admin

]]>
asher alexander http://nepszava.com/2011/09/magyarorszag/hamis-leveleket-kuldenek-az-amerikai-nepszava-neveben.html/comment-page-1#comment-95912 asher alexander Fri, 23 Sep 2011 12:49:12 +0000 http://nepszava.com/?p=90823#comment-95912 GYOZO,; lehet az is!! marmint az NSDAP! Lincoln/Nebraska talalhato az un,; NSDAP/AO szervezete,akikkel egyes jobbikos kis fergek szoros kapcsolatokat apolnak,mint pl,; a Radak Gabor nevezetu neonyilas Budapest VIII-ik keruletebol,!!!ez a ficko az ex Urania mozi felett az elso emeleten lakik pesten,az udvar felol a bejarat!! GYOZO,;
lehet az is!!
marmint az NSDAP!
Lincoln/Nebraska talalhato az un,; NSDAP/AO szervezete,akikkel egyes jobbikos kis fergek szoros kapcsolatokat apolnak,mint pl,; a Radak Gabor nevezetu neonyilas Budapest VIII-ik keruletebol,!!!ez a ficko az ex Urania mozi felett az elso emeleten lakik pesten,az udvar felol a bejarat!!

]]>