Ronai and Ronai
AMERIKAI

Homodolphinus: szülés delfinekkel (videóval!) 2011. február 18. péntek 16:42 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Homodolphinus: szülés delfinekkel (videóval!)

Igor Charkovsky, egy orosz bába több mint 20 000 víz alatti szülésnél segédkezett, majd 1979-ben delfinekkel és gyermekekkel kapcsolatos kísérletbe fogott. A lánya, aki maga is egyike az első víz alatt szülőknek, húszas évei végén járt, mikor a következő incidens történt.

Charkovsky és csapata éppen egy állapotos asszonyt készített fel az izraeli Fekete-tengerben víz alatti szülésre. A mintegy 60 cm mély vízben egyszer csak három delfin közeledett és mindenkit félretolva az útból egyenesen a vajúdó nőhöz úsztak.

Végigvizsgálták a nő testét – feltételezhetően hang lokátorral -, mely valahogy megnyugtatta az anyát és gyermekét, és a szülés teljesen fájdalom- és félelemmentesen zajlott le. Ez indította el a ’Delfin bába’ gyakorlatot, mely furcsán hangzik, de ha figyelemmel követjük a felszín és tömegkommunikáció mögött meghúzódó tudományt és a legújabb felfedezéseket, ez teljesen összeegyeztethető az úgynevezett szuper-gyerekek, mint egy új vonal, megjelenésével.

Valamilyen oknál fogva a delfinek vonzódnak a várandós anyákhoz és a kisgyerekekhez, és amint már köztudott, a delfinek képesek gyógyítani mentális és pszichés betegségben szenvedő embereket.

Az orosz feljegyzések és dokumentációk szerint azok a gyerekek, akik delfin segítségével jöttek a világra, rendkívüli gyerekek. Többségük IQ-ja 150 felett van, ami a zseni kategória, valamint emocionálisan és fizikailag rendkívül erősek és stabilak. Ilyen tekintetben meghaladják az átlagos ember tulajdonságait.

Videókon is láthatók olyan csecsemők és legfeljebb három éves kisgyerekek, akik egy medence alján alszanak. Ők alvás közben felmennek a felszínre levegőért – még mindig alszanak – majd visszatérnek a medence aljára. Úgy látszik, hogy ez az ő természetes közegük.

Néhányan ‘Homodolphinus’-nak hívják őket, mert látszólag rendelkeznek mind az ember, mind a delfinek tulajdonságaival – olvasható az abovethesecret.com internetes oldalon és Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titka című könyvében.

Európában egyelőre csak Törökországban működik delfin-terápia központ. Víz alatti, delfinekkel való szülésre pedig Oroszországon kívül, többek között Hawaiion találhatunk lehetőséget.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 8 szavazatból)
Homodolphinus: szülés delfinekkel (videóval!), 4.4 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Gél a könnyebb szülésért 2011. április 20. szerda

Apák szülés utáni depressziója 2011. március 27. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos