Online előfizetés a nyomtatott és digitális lapra

Matt Damon 2006 őszén a Good Shepherd című film New York-i forgatásán az Amerikai Magyar Népszava Szabadsággal. Fotó: Técsi Sándor

. Matt Damon az Amerikai Magyar Népszava Szabadságot olvassa a The Good Shepherd című film forgatásán. Fotó: Técsy Sándor

.

- Ha ön Magyarországon él és forint alapú bankkártyával kíván fizetni, kattintson ide:

Magyarországi kártyás fizetés

.

- Ha ön az Egyesült Államokban vagy bárhol máshol él, és nem forint alapú bankkártyával kíván fizetni, kattintson ide:

Amerikai és külföldi kártyás fizetés

.

Fizetés csekkel vagy money orderrel

Ha csekkel vagy money orderrel kíván fizetni, akkor azokat az Olivia Media and Publishing Corporation nevére kell kiállítania. A csekket vagy money ordert az alábbi címre kell elpostázni:

Olivia Media and Publishing Corporation

180 Walnut Street A-47

Montclair NJ, 07042

vagy

USA Népszava

192 Lexington Avenue Suite 218

New York, NY 10016

.

PayPal fizetés online

.Ha Ön szeretné kártyával online fizetni hirdetése árát, azt megteheti a következő oldalon. Kérjük kattintson az alábbi linkre és kövesse az utasításokat:

http://nepszava.com/billing


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók