Blog

Rácz Lilla

2015, Nov. 26Törökország vagy Oroszország?

Oroszország és Törökország? Hol vagyon itt és most az igazság? Az igazság, mint mindig most is végtelenül egyszerű lenne. Csak, most is, mint mindig, azt az egyik félnek nagyon nehezére esne elfogadni. Így ködbe burkolja, elfedi azt. De attól az igazság még ott van. Egyszer majd, valamikor, a távoli vagy nem is túl távoli jövőben, (történelme) esete válogatja, úgyis kihozzák majd a fényre, mint mindig. Majd egyszer…. Majd valamikor…

Bartus László

2015, May. 06Nincs rá törvény

Nem tiltja semmi a kisvasutat.


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS torokmonika
Videók