Az Amerikai Népszava új website-on működik 2015. June 3. Wednesday 6:18

Az Amerikai Népszava új website-on működik

Tisztelt Olvasóink,

tájékoztatjuk Önöket, hogy az Amerikai Népszava online új címe: www.nepszava.us  A www.nepszava.com a jövőben csak archívumként működik, és hamarosan csak a www.nepszava.us címről lesz elérhető. Az ingyenes Piactér a www.nepszava.com oldalon megszűnik, az új Piactér a jövőben a www.nepszava.us oldalon lesz megtalálható, de az nem lesz ingyenes.

Köszönjük kedves olvasóink megtisztelő figyelmét és aktivitását a www.nepszava.com oldalon. Köszönjük a Kohányi Társaság tagjainak és minden kedves olvasónknak a www.nepszava.com oldal működéséhez nyújtott támogatását. Úgy gondoljuk, hogy az Amerikai Népszava online kiadása a www.nepszava.com címen a 2010 utáni történelem része és dokumentumértékű. Ezért ezt a régi oldalt archívumként változatlan formában megőrizzük és elérhetővé tesszük. Mostantól azonban szeretettel várjuk Önöket a www.nepszava.us címen, az Amerikai Népszava új online oldalán. Reméljük, hogy megújult online kiadásunk elnyeri az Önök tetszését.

Bartus László

főszerkesztő


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók