Orbán Viktor szabadsága 2014. April 15. Tuesday 12:36 Forrás: AN

Orbán Viktor szabadsága

Budapest, Kitudjahol – Orbán Viktor szabadságra ment. Ezt tegnap közölte az erre illetékes személy. Egyhetes szabadságát tölti a miniszterelnök. Nem ma kezdi, nem is tegnap indult útra, hanem a múlt héten.

Már amennyiben tényleg. Mert nem tudni semmit, csak azt, hogy holnap, azaz szerdán újból munkába áll. Várja a kötelesség.

Nekünk meg marad az, ami eddig. Hiányos féligazságok, irányított információk. Vagy még annyi sem. Nincs közünk hozzá, elvégre nem azért választottuk újból magunk fölé, hogy minden percéről beszámoljon nekünk. Elég, ha ő tudja, hogy mi hol vagyunk. Többnyire a béka feneke alatt, de ezt nem köti az orrunkra. Nem muszáj tudnunk, hogy hol vagyunk.

Ő sem mindig ott van, ahol mondja magát. Amikor Schmitt Pált államfőnek jelölte, állítólag Bulgáriában tartózkodott. Ha igaz, onnan üzente meg, hogy a későbbi Plagi bácsit jelöli köztársasági elnöknek.

Nem biztos, hogy igaz. Orbánt Bulgáriában senki sem látta. Sem elindulni, sem megérkezni. Süttetni a hasát a tengerparton, vagy azt, hogy fagyit vett volna valamelyik gyerekének. Pedig a regnáló magyar miniszterelnökkel mindig szoktak találkozni honfitársai külföldön. Gyurcsányékat annak idején Velencében egy kávézóban fotózták, de Orbánt is látták már síelés közben. (Jó, nem léccel a talpán, de valamelyik magaslati hüttében.)

Ez a bulgáriai út azonban gyanús volt. Nem csupán a fentiek miatt. Hanem mert hónapokkal később, amikor feleségével a Vatikánba mentek, Lévai Anikó elszólta magát. Jó kicsit kimozdulni, idén még nem voltunk együtt sehol, mondta.

Tehát Bulgáriában sem.

Most, 2014-ben megint nem tudjuk, hogy hol van a magyar miniszterelnök. És azt sem tudjuk, hogy hol nincs.

Maradnak a sejtések, találgatások. Lehet, hogy ott van, ahol sokan gondolják, lehet, hogy máshol.

Ami biztosnak látszik: holnap ismét munkába áll, a szabadságharc az utolsó csepp vérünkig folytatódik.

Tags: , ,

Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. December 4. Thursday | Bartus László

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. April 12. Saturday


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók