Hozzászólás: Fotózza le a szavazatát! http://nepszava.com/2014/04/magyarorszag/fotozza-le-a-szavazatat.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Róbert http://nepszava.com/2014/04/magyarorszag/fotozza-le-a-szavazatat.html/comment-page-1#comment-368899 Róbert Sun, 06 Apr 2014 22:23:03 +0000 http://nepszava.com/?p=128233#comment-368899 Köszönjük, disszidens testvéreink, tőletek nem is vártunk mást. Ne költsétek a pénzeteket arra, hogy a hazájában ellehetetlenített értelmiségben a lelket tartsátok, írogassatok csak egymásnak arról, hány dollárt kerestek és mekkora a Cadillac csomagtartója. Sok jót írtál, Bartus, sok mindenben igazad volt (még több mindenben igazad lett), de ezzel a húzással te fordítasz hátat nekünk a leggyávábban, és nem a kollaboráns ál-ellenzékkel (moderálva), hanem velünk. http://nepszava.com/2014/04/uncategorized/bartus-laszlo-legitim-az-orban-rendszer.html "Tisztelt Olvasóink, tájékoztatjuk Önöket, hogy ennél az írásnál megszüntettük a hozzászólás lehetőségét, ahogyan hamarosan az egész Amerikai Népszaván megszűnnek a kommentek. A mindent igazoló választás után az Amerikai Népszava nem fogja az amerikai magyarok pénzén szórakoztatni az Orbán-rendszer magyarországi ellenzéki híveit, és nem kíván itt felületet adni a továbbiakban nekik. Az Amerikai Népszava heteken belül visszaáll eredeti profiljára, kizárólag az amerikai magyaroknak készülő nyomtatott lap egyes cikkeit közli majd, híreket nem közlünk, az unatkozó ellenzéki párthíveket szórakoztassák a parlamentbe jutott ellenzéki pártok az Orbán Viktortól kapott saját pénzükön. Az Amerikai Népszava nem nyit vitát a demokratikus Alkotmány és a jogállamiság normái fölött. Az Amerikai Népszava online nem zár be, hanem az eredeti funkciójának megfelelően visszatér a nyomtatott hetilapjában megjelenő publicisztikák közléséhez, és sok más orgánumhoz hasonlóan megszünteti a kommentelés lehetőségét. A parlamentbe jutott ellenzék az Orbán-rendszertől elnyert pénzén majd gondoskodik saját hívei szórakoztatásáról és pótcselekvéseiről. Az Amerikai Népszava nem kívánja a továbbiakban erre költeni az amerikai magyar olvasók pénzét. A Kiadó" Köszönjük, disszidens testvéreink, tőletek nem is vártunk mást. Ne költsétek a pénzeteket arra, hogy a hazájában ellehetetlenített értelmiségben a lelket tartsátok, írogassatok csak egymásnak arról, hány dollárt kerestek és mekkora a Cadillac csomagtartója.
Sok jót írtál, Bartus, sok mindenben igazad volt (még több mindenben igazad lett), de ezzel a húzással te fordítasz hátat nekünk a leggyávábban, és nem a kollaboráns ál-ellenzékkel (moderálva), hanem velünk.

http://nepszava.com/2014/04/uncategorized/bartus-laszlo-legitim-az-orban-rendszer.html
“Tisztelt Olvasóink,
tájékoztatjuk Önöket, hogy ennél az írásnál megszüntettük a hozzászólás lehetőségét, ahogyan hamarosan az egész Amerikai Népszaván megszűnnek a kommentek. A mindent igazoló választás után az Amerikai Népszava nem fogja az amerikai magyarok pénzén szórakoztatni az Orbán-rendszer magyarországi ellenzéki híveit, és nem kíván itt felületet adni a továbbiakban nekik. Az Amerikai Népszava heteken belül visszaáll eredeti profiljára, kizárólag az amerikai magyaroknak készülő nyomtatott lap egyes cikkeit közli majd, híreket nem közlünk, az unatkozó ellenzéki párthíveket szórakoztassák a parlamentbe jutott ellenzéki pártok az Orbán Viktortól kapott saját pénzükön. Az Amerikai Népszava nem nyit vitát a demokratikus Alkotmány és a jogállamiság normái fölött.
Az Amerikai Népszava online nem zár be, hanem az eredeti funkciójának megfelelően visszatér a nyomtatott hetilapjában megjelenő publicisztikák közléséhez, és sok más orgánumhoz hasonlóan megszünteti a kommentelés lehetőségét. A parlamentbe jutott ellenzék az Orbán-rendszertől elnyert pénzén majd gondoskodik saját hívei szórakoztatásáról és pótcselekvéseiről. Az Amerikai Népszava nem kívánja a továbbiakban erre költeni az amerikai magyar olvasók pénzét.
A Kiadó”

]]>
Markovics Klári http://nepszava.com/2014/04/magyarorszag/fotozza-le-a-szavazatat.html/comment-page-1#comment-368898 Markovics Klári Sun, 06 Apr 2014 22:14:37 +0000 http://nepszava.com/?p=128233#comment-368898 NAGYKÁROLYBAN Szeptember 7. 1846 Hát e falak közt hangozának Nagy szavaid, oh Kölcsey?... Ti emberek, nem féltek: épen E szent helyet ily nagy mértékben Megszentségteleníteni? Nem féltek-e, hogy sírgödréből Kikél a megbántott halott? Hogy sírgödréből ide jő el, S - hogy hallgassatok - csontkezével Szorítja össze torkotok? Nem, ő a sírt el nem hagyandja; De lenn, sírjában, nem hiszem, Hogy könnyei ne omlanának Éretted, te az aljasságnak Sarába sűlyedt nemzetem! Mily szolgaság, milyen hizelgés! S mindig tovább mennek, tovább, S ki legszebben hizelg, az boldog. - Ha már kutyákká aljasodtok: Miért nem jártok négykézláb? Isten, küldd e helóta népre Földed legszörnyübb zsarnokát, Hadd kapjon érdeme dijába' Kezére bilincset, nyakába Jármot, hátára kancsukát! Nagykároly, 1846. szeptember 7. NAGYKÁROLYBAN

Szeptember 7. 1846

Hát e falak közt hangozának
Nagy szavaid, oh Kölcsey?…
Ti emberek, nem féltek: épen
E szent helyet ily nagy mértékben
Megszentségteleníteni?

Nem féltek-e, hogy sírgödréből
Kikél a megbántott halott?
Hogy sírgödréből ide jő el,
S – hogy hallgassatok – csontkezével
Szorítja össze torkotok?

Nem, ő a sírt el nem hagyandja;
De lenn, sírjában, nem hiszem,
Hogy könnyei ne omlanának
Éretted, te az aljasságnak
Sarába sűlyedt nemzetem!

Mily szolgaság, milyen hizelgés!
S mindig tovább mennek, tovább,
S ki legszebben hizelg, az boldog. -
Ha már kutyákká aljasodtok:
Miért nem jártok négykézláb?

Isten, küldd e helóta népre
Földed legszörnyübb zsarnokát,
Hadd kapjon érdeme dijába’
Kezére bilincset, nyakába
Jármot, hátára kancsukát!

Nagykároly, 1846. szeptember 7.

]]>
Laszlo http://nepszava.com/2014/04/magyarorszag/fotozza-le-a-szavazatat.html/comment-page-1#comment-368821 Laszlo Sun, 06 Apr 2014 16:51:03 +0000 http://nepszava.com/?p=128233#comment-368821 @Mist Valóban egy új lila szinnel fogó tollat raknak a fülkébe, ill. amivel aláírod,hogy megjelentél szavazni!!!( És csak ezzel lehet aláírni a regisztrációt!) @Mist

Valóban egy új lila szinnel fogó tollat raknak a fülkébe, ill. amivel aláírod,hogy megjelentél szavazni!!!( És csak ezzel lehet aláírni a regisztrációt!)

]]>
sydney http://nepszava.com/2014/04/magyarorszag/fotozza-le-a-szavazatat.html/comment-page-1#comment-368785 sydney Sun, 06 Apr 2014 14:38:05 +0000 http://nepszava.com/?p=128233#comment-368785 40 évig naponta ott volt minden újság címoldalán, hogy "világ proletárjai egyesüljetek" - nem tettétek, most magatokra vessetek....... 40 évig naponta ott volt minden újság címoldalán, hogy “világ proletárjai egyesüljetek” – nem tettétek, most magatokra vessetek…….

]]>
csakén http://nepszava.com/2014/04/magyarorszag/fotozza-le-a-szavazatat.html/comment-page-1#comment-368751 csakén Sun, 06 Apr 2014 13:12:12 +0000 http://nepszava.com/?p=128233#comment-368751 http://nepszava.hu/cikk/1016298-kigyozik-az-atjelentkezok-sora-szegeden - Ezek a fiatalok ma tudták meg, hogy Szegeden van dolguk és akkor oda kell átjelentkezniük?! http://nepszava.hu/cikk/1016298-kigyozik-az-atjelentkezok-sora-szegeden
-
Ezek a fiatalok ma tudták meg, hogy Szegeden van dolguk és akkor oda kell átjelentkezniük?!

]]>
csakén http://nepszava.com/2014/04/magyarorszag/fotozza-le-a-szavazatat.html/comment-page-1#comment-368748 csakén Sun, 06 Apr 2014 12:55:55 +0000 http://nepszava.com/?p=128233#comment-368748 http://nepszava.hu/cikk/1016293-szorolapon-hazudott-a-fidelitas-birsagot-kapott - Nagy lehet a baj narancséknál, ha a vál. törvény átírása, a körzethatárok átszabása, a kettősök szavazatai, stb., stb. után még mindig pitiánereskedni kell! - Másféle próbálkozás egy kinti kibictől: Kiemelt hozzászóló · Itt dolgozik: Kolozsvár Klausenburg - A Gyurcsány arra kér minden baloldali szavazót hogy BOJKOTÁLJA a választásokat és ne menjenek el szavazni !!!” - Hát nem aranyos?! Nem itt él, de ilyenre képes egy megélhetési tezsvíre a vezírnek! - Ha még így sem nyernek ezek a SZÁNALMASAK ÉS RENDKÍVÜL OSTOBÁK, akkor még lehetne bizakodni egy normális országban..... http://nepszava.hu/cikk/1016293-szorolapon-hazudott-a-fidelitas-birsagot-kapott
-
Nagy lehet a baj narancséknál, ha a vál. törvény átírása, a körzethatárok átszabása, a kettősök szavazatai, stb., stb. után még mindig pitiánereskedni kell!
-
Másféle próbálkozás egy kinti kibictől:
Kiemelt hozzászóló · Itt dolgozik: Kolozsvár Klausenburg
-
A Gyurcsány arra kér minden baloldali szavazót hogy BOJKOTÁLJA a választásokat és ne menjenek el szavazni !!!”
-
Hát nem aranyos?!
Nem itt él, de ilyenre képes egy megélhetési tezsvíre a vezírnek!
-
Ha még így sem nyernek ezek a SZÁNALMASAK ÉS RENDKÍVÜL OSTOBÁK, akkor még lehetne bizakodni egy normális országban…..

]]>
Zigóta http://nepszava.com/2014/04/magyarorszag/fotozza-le-a-szavazatat.html/comment-page-1#comment-368741 Zigóta Sun, 06 Apr 2014 12:33:26 +0000 http://nepszava.com/?p=128233#comment-368741 Ha eldöntötték, hogy nekünk annyi, akkor agyaloghatunk mi annyit és addig ameddig csak hagyják, és ennyibe maradunk! That's all, mondja az angol! Tudják = " Sok beszédnek ......................!" Aki sokat beszél, keveset mond!" Stb, stb. Teljesen mindegy hány szavazat lesz bárhol is, a sorsunk már el van döntve, egyébként honnan is tudhatnák mennyi az az annyi, nincs kontroll, és ezt ők is jól tudják, és persze miért is ne használnák ki, hiszen magyarok vagyunk nem????? Asszem nagyjából ennyi! Ha eldöntötték, hogy nekünk annyi, akkor agyaloghatunk mi annyit és addig ameddig csak hagyják, és ennyibe maradunk! That’s all, mondja az angol! Tudják = ” Sok beszédnek ………………….!” Aki sokat beszél, keveset mond!” Stb, stb. Teljesen mindegy hány szavazat lesz bárhol is, a sorsunk már el van döntve, egyébként honnan is tudhatnák mennyi az az annyi, nincs kontroll, és ezt ők is jól tudják, és persze miért is ne használnák ki, hiszen magyarok vagyunk nem????? Asszem nagyjából ennyi!

]]>
Szomjankórász http://nepszava.com/2014/04/magyarorszag/fotozza-le-a-szavazatat.html/comment-page-1#comment-368723 Szomjankórász Sun, 06 Apr 2014 11:21:24 +0000 http://nepszava.com/?p=128233#comment-368723 Én eleget tettem a kérésnek és lefényképeztem a kitöltött szavazólapomat, rajta a vele beküldött orbánc portrés vécépapírral, aminek a párjába reggel beletörültem a hátsóm, orbánc orcája közepébe. Remélem, hamarosan Grazba kerül a csúti bolond élete végéig. A tollat magammal hoztam (egy másikat ott hagytam helyette). Szerintem csak hiedelem, hogy el fog halványulni az írás. Sokkal ravaszabban manipulált a Fityisz a szavazással: pl. a közszolgálati(nak hazudott) MR1 orbánc Rádióból még negyed tíz tájban is - a későbbre tett Vasárnapi Újságból - vastag sugárban ömlött a kormánypropaganda, Perjés Klára szarmaszatos szájjal csókdosta vég nélkül a Nagy ViktoriÁnust, fujjj! Én eleget tettem a kérésnek és lefényképeztem a kitöltött szavazólapomat, rajta a vele beküldött orbánc portrés vécépapírral, aminek a párjába reggel beletörültem a hátsóm, orbánc orcája közepébe. Remélem, hamarosan Grazba kerül a csúti bolond élete végéig.
A tollat magammal hoztam (egy másikat ott hagytam helyette). Szerintem csak hiedelem, hogy el fog halványulni az írás. Sokkal ravaszabban manipulált a Fityisz a szavazással: pl. a közszolgálati(nak hazudott) MR1 orbánc Rádióból még negyed tíz tájban is – a későbbre tett Vasárnapi Újságból – vastag sugárban ömlött a kormánypropaganda, Perjés Klára szarmaszatos szájjal csókdosta vég nélkül a Nagy ViktoriÁnust, fujjj!

]]>
Kuksi http://nepszava.com/2014/04/magyarorszag/fotozza-le-a-szavazatat.html/comment-page-1#comment-368666 Kuksi Sun, 06 Apr 2014 07:19:31 +0000 http://nepszava.com/?p=128233#comment-368666 Ezt a golyóstoll dolgot már vártam. Ezt a golyóstoll dolgot már vártam.

]]>
commandante http://nepszava.com/2014/04/magyarorszag/fotozza-le-a-szavazatat.html/comment-page-1#comment-368663 commandante Sun, 06 Apr 2014 06:58:14 +0000 http://nepszava.com/?p=128233#comment-368663 miaszösz 2014. április 5. szombat Azért ezek a találgatások lassan már megközelítik a jereváni rádió színvonalát. Tudod, a népszerű viccben ők mondták be, hogy a Vörös - téren karórákat osztogatnak, miközben ehelyett... Szóval azért gondolkodjunk el azon, hogy legalább 700 ezer közalkalmazott van ma Magyarországon, a közmunkások számát pedig megsaccolni sem tudom, de ők sincsenek kevesen. Ráadásul ezek itt ma semmit nem adnak ingyen, de még kölcsönbe sem, mert inkább ellopják azt a pénzt is, amibe ez az egész kerülne. miaszösz 2014. április 5. szombat
Azért ezek a találgatások lassan már megközelítik a jereváni rádió színvonalát. Tudod, a népszerű viccben ők mondták be, hogy a Vörös – téren karórákat osztogatnak, miközben ehelyett…
Szóval azért gondolkodjunk el azon, hogy legalább 700 ezer közalkalmazott van ma Magyarországon, a közmunkások számát pedig megsaccolni sem tudom, de ők sincsenek kevesen. Ráadásul ezek itt ma semmit nem adnak ingyen, de még kölcsönbe sem, mert inkább ellopják azt a pénzt is, amibe ez az egész kerülne.

]]>