Ronai and Ronai
AMERIKAI

Markó Beáta: „Folytatjuk” 2014. március 24. hétfő 15:35

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Markó Beáta: „Folytatjuk”

2010-ben a választási kampány során a Fidesz örökös elnöke nem beszélt pártja és leendő kormánya programjáról, így a magyar választók biankó csekket töltöttek ki a magát jobboldalinak és konzervatívnak nevező párt számára, s ezzel példanélküli, kétharmados mandátumtöbbséghez juttatták. Az Alkotmány lecserélését, a jogállam szisztematikus szétverését, az igazságtalan – a jómódúaknak kedvező – adórendszer kialakítását, az AB Muppet-show-ra degradálását, a trafik- és földrablásokat, a futószalagon gyártott újabb és újabb emberellenes, antiszociális, jogfosztó törvényeket, a takarékszövetkezetek átjátszását stb., stb. sokan döbbenten fogadták. Pedig Magyarország (örökös) miniszterelnöke – mely tényre az újonnan kihelyezett plakátok hívják fel a figyelmünket – őszinte ember lévén, 2010-ben nem árult zsákbamacskát. Akinek nem volt elég és nem értette meg az 1998-2002-es főpróba mondanivalóját, az a 2010 februárjában elhíresült kötcsei beszédből megérthette, mire számíthat az ország (centrális erőtér=egypártrendszer) 2010-től, amennyiben az örökös miniszterelnök újra hatalomra kerül. Négy évvel ezelőtt a magyar választók ennek tudatában, elsöprő többséggel szavazták meg.

Az idei kampányban is igaztalanul vádolják a Fidesz életre szóló elnökét, Magyarország miniszterelnökét (ld. plakát) azzal, hogy nincs programja. De van. Egy szóban foglalta össze: folytatjuk.

Az újabb meglepetések elkerülése érdekében tanácsos áttanulmányozni az OECD 2011/12-ben – a jelenlegi kormányzás félidejében! – készített, nemrégiben megjelent legfrissebb felmérését. Döbbenetes számokat olvashatunk Magyarországra vonatkozóan, és a helyzet az élet szinte minden területén a felmérés óta csak tovább romlott. A 34 európai és más földrészeken található országokban végzett kutatás eredményei rávilágítanak az előttünk álló jövőre. A 2012-es adatokat a hat évvel korábbi, vagyis a 2006/7-es adatokkal vetették össze. A várható átlag élettartam egyes OECD-országokban elérte a 80 évet, míg Magyarország a maga 75 évével a 32. helyen áll. A tanulmány rámutat az iskolázottság és a várható élettartam közötti összefüggésre is; a tanultabbak tovább élnek. Magyarországon, mint tudjuk, 18-ról 16 évre szállították le a tankötelezettséget. A „mennyire vagyunk elégedettek az életünkkel?” kérdésre a magyarok adták a legszomorúbb válaszokat, ami összesítésben az utolsó helyet hozta az OECD listáján. Az OECD országai átlagosan fejenként 3322 dollárt költöttek egészségügyi kiadásokra 2011-ben, míg Magyarországon ez az összeg 1689 dollárt tett ki. (A magyarok egészségi állapota már három évvel ezelőtt is OECD-átlagon aluli volt, és azóta a kormány további százmilliárdokkal csökkentette az egészségügyre fordított összeget.) Egyetlen terület, ahol dobogós helyre kerültünk: az öngyilkosságok terén. Bár az elmúlt negyedszázadban jelentősen csökkent az életüket eldobók száma, így is ezüstérmesek lettünk az első helyezett Dél-Korea után. Nem szeretnénk tovább fárasztani olvasóinkat a lehangoló számokkal, csupán még egy sokkoló adat: a vizsgált időszakban 17-ről 30,8 százalékra nőtt az éhezők száma Magyarországon, ennél rosszabbul csak Törökország és Mexikó áll.

És ezt fogják folytatni.

Demokráciáról, alkotmányosságról, jogállamiságról, szabad és tiszta választásokról nem is szóltunk, mert ami nincs, arról nem érdemes beszélni. Persze az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy az OECD nem mérte az egy főre jutó stadionok számát, mert abban biztos első helyezettek lennénk.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (31 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +50 ( 54 szavazatból)
Markó Beáta: „Folytatjuk”, 4.7 out of 5 based on 31 ratings

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

41 Reader’s Comments

  1. Egy kiábrándító dolog: még stadionokban sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  2. Sajnos nem csak a kormánypárt, de az ellenzék sem beszél arról, hogy mi fog történni a választás után, ha véletlenül (nem fog) nyerne!
    Az egy főre jutó polgárháborús veszteség mennyi lenne?És minek lenne köszönhető? Hogyan akarják megakadályozni?
    Azt már tudjuk hogy Mesterházy mit, és mennyit ígér, de hogy honnan veszi el arról nem beszél. Arról sem beszél, hogy a sok hitel, amit a most regnáló kormány felvesz hogyan lesz törlesztve.
    Mennyire vagyunk eladósodva?
    A fidesz programja a folytatjuk, a kormányváltóké meg az :nem tudjuk hogyan.
    Elképzelés az van. Megvalósíthatósága meg a 0-ával egyenlő. Mondhatnám nagyon szegény ember az, aki ígérni sem tud.
    Így aztán nem csak a cikkben leírt dolgokban vagyunk az utolsó helyeken, hozzá lehet sorolni a jövőnket meghatározó események eredményét is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (23 szavazatból)
  3. Én már régóta mondom, a polgárháború nem kerülhető el. Az “ellenzék” csak arra hajt, hogy beüljön a jól fizető, kényelmes fotelekbe, az ország meg le van …
    .
    .
    A helyzet egyre rosszabb, és nagyon kicsi kel egy lázadáshoz. Hogy ropogni fognak-e a fegyverek, ha ez a fideszen és a maffiózó főnököm múlik, akkor igen.
    .
    .
    56-ban min múlott? A dölyfös és hülye hatalmon. A Rádiót lőszer nélküli híradós katonák védték. Az első lövés a “felkelők” oldaláról dörrent el, ugyanis valamelyik eszetlen a FÉG-ből fegyvereket és lőszert adott nekik, mert “az ávósok lövik az embereket a Rádiónál”, pedig akkor még csak szuronnyal szorították ki a tömeget.
    .
    A jelenlegi rendőrség képes hasonló hibákat elkövetni, pláne, ha a Nemzeti ÁVÓ csapat is bedobja magát. És akkor nincs megállás.
    .
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  4. az örökös magyar miniszterelnök a mi húsunk és vérünk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  5. sose szabadulunk tőle

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  6. nyerő páros vagyunk szerinte

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  7. Zappa .
    Szerinted ki akar itt bunyózni ? ölni rabolni fosztogatni
    bosszút állni ? hát nem a szociálisan érzékeny anarchista széplelkek-mint én

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  8. Folytatják, csak váltanak a fociról.
    Magyarország új nemzeti sportja a földönfutás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  9. a dolgozók nagy része is hajlik a szélsőjobb felé szerintem éppen azért van még munkájuk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  10. a szado mazo folytatódik ugye milyen jó?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. az öngyilkossági opció teljesen reális itt a mi hazánkban

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  12. kínában asszem a mobil álljfón üzemben hálót feszítettek ki annyian lettek öngyilkosok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  13. ha nem vagy képes emigrálni elvándorolni sem kollaborálni …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  14. hamlet!
    .
    Lesznek itt, akik ölni, rabolni akarnak. A mondás szerint “ilyen kis országmak csak egy csőcselékre tellik.
    .
    Elő fognak jönni, mint 1956-ban és 2006-ban is. Számukra mindegy, miről szól a történet. Ők ugyanolyan “szabadságharcos”-nak fogják magukat hívni, mint a meggyőződéses forradalmárok. Erre legjobb példa Gyilkos Mariska, a Rákóczi tér üdvöskéje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  15. Rossz lesz nekem,es nem csak nekem! Ne folytassak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  16. Többször írtam már, de ismét megteszem a devizák /USD-CHF/ árfolyama a csillagos egekbe jár a kormány ígéreteinek megfelelően a devizahitelesek megmentésére csak a szavak erejéig jutott. A gazdaságpolitikájuk az ásóbéka fenekénél is lejjebb van. Az Orbán kormány választási plakátjain nyíltan a szemünkbe hazudja, hogy Magyarország jobban teljesít, miközben az államadósság rekordmagasságot ért el mindamellett, hogy oda lett a 3 ezer milliárd magán nyugdíj pénztári megtakarítás összege is. Ezt a mértéktelen hazudozást nem tűrheti, egy gondolkodó választó polgár. Többszörösen megalázva érzem magam, nem tehetünk mást mint 2014.04.06-án Orbán és MAFFIA GENGSZTER szerűen működő kormányát leváltani, elzavarni!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  17. “És ezt fogják folytatni.”
    .
    Ki tudja, Magyarországon történhetnek meglepetések. Bár a magyarnak s
    .
    Remélem képes még lábra állni.
    .
    Egy üzenet a megfáradt éhező és meggyengült apátiába süllyedt magyaroknak.
    .
    Orbán egy ragadozó, egy prédára leső vadállat. van e esélye egy növényevőnek a szörnyű fogakkal és karmokkal szemben.
    van bizony, ha legyőzi a félelmét és ha megtanul egy alapszabályt amelyet Winston Churchill mondott.
    .
    “Soha, Soha, Soha nem add fel.”
    .
    Valóban nincs lehetetlen, még egy vérszomjas oroszlánt is le lehet győzni.

    Itt van két videó ezek beszélnek helyettem. Ez megmutat és megtanít mindent. Nemhogy a bivaly de még egy zebra is elbánhat az oroszlánnal és kiszabadulhat a karmaiból. Csak nem szabd félni és feladni. És nem szabad hagyni, hogy a húsunkból és gyermekeink húsából lakmározzanak.
    .
    Nézzétek meg. Minden lehetséges.
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=EpnERlsfBFc

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  18. Ezt is nézzétek meg. Minden lehetséges.Nem olyan nagy legények ezek mint amilyennek kinéznek. Életben lehet maradni.
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=K_CA233E3rw

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  19. Markó Beáta
    Igen, így néz ki a kegyetlen valóság, amivel hamarosan fognak szembesülni Orbán hozsánna-kórusának tagjai is.
    .
    Az éppen aktuális mai eseményekre rátérve: most éppen a forintnak a választás előtti összeomlása ellen folytat heroikus küzdelmet Matolcsy, nem kímélve a devizatartalékokat. A választás után minden bizonnyal szembesülni fogunk azzal, hogy a fidesznek sikerült a devizatartalékokat is felemészteniük, mint utolsó saját forrást. Csakhogy ez a forintot nem fogja tudni megmenteni, csupán ideig-óráig. Hamarosan eljön az igazság pillanata, lehet majd ezzel is szembesülniük a békameneteseknek. De nem aggódom miattuk, mert simán felvonulnak majd a magas HUF/EUR árfolyamot éltető transzparenseikkel, mondván, Magyarország annál jobban teljesít, minél magasabb az árfolyam. A hülyeségnek nincs határa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  20. Mit is akarnak folytatni? Hát ezt. Ha elolvasod serényen csapkodni fogod a homlokodat, hogy nézd má’ tényleg. Így csokorba szedve eléggé megdöbbentő. 50 “nem megszorítás” amelyek – ha nem is minden eleme, de a többsége, ha másképp nem, áttételesen – biztosan érint téged is. De ezek sem voltak elegendőek az ország szárnyalásához.
    .
    http://www.168ora.hu/itthon/100-megszoritas-orbanektol-124961.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Öreg Titán
    2014. március 25. kedd
    10:12
    .
    Ha ez így igaz, márpedig valószínű, akkor az is, hogy Orbánék és körei a forint nagyarányú várható zuhanása előtt vásároltak EUR-t amennyit tudtak és a forint zuhanása után amikor a valutakészletet felemésztették, visszaváltják az EUR-t magas áron forintra, majd az előre lekötött haveri körön át a felszaporodott forint értéken sietve aranyat vesznek, és kezdetét veszi a következő pénzmosási akció. Nemzetközi összeköttetéseik már megvannak, az iráni szál nem a legrosszabb, az aranyat nem muszáj ugye Magyarországon beváltani, bármelyik országban beválthatják és helyben az ottani árfolyamon vehetnek más jövedelmező árút amelyet simán behozhatnak és továbbadhatják magas áron ugyancsak konvertibilis valutáért. A kábítószer igen jó üzlet, különösen a maffiának, és meglepne, ha az Orbán kormányzat amelynek korlátlan lehetősége van diplomáciai úton bűnözni,kihagyná ezt a lehetőséget. ne felejtsünk el még egy hatalmas pénzmosási lehetőséget, a tiltott fegyverkereskedelmet.
    .
    Így némi pénzszaporítás után a rablott pénzt már nem kell feltétlenül bankokban elhelyezni, egy kisebb dobozban bármelyik közel-keleti ország, vagy egyéb ország széfjében egy bérelt széfrekeszben simán elfér egy félkiló gyémánt és nem fenyegeti őket a veszély hogy ukrajnai és orosz multimilliomosok számláihoz hasonlóan az ő számláikat is letiltják.
    .
    A maradék pénzen pedig álnéven lehet értékes ingatlanokat, yachtot stb venni, pillanatok alatt visszanyerhető a pénz.
    .
    Tehát érdemes kirabolni az országot és manipulálni a forinttal, ezért Orbánnak nem sietős bevezetni az EUR-t.
    .
    Amikor ilyen méretű valuta manipulálás történik, egyből megkérdezném, mikor kapott Orbán erre ukázt vagy engedélyt Sorostól, vagy már az sem érdekli és megy a saját feje után???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  22. Én ezzel a “nyomorral” egyszerűen nem tudok mit kezdeni.. (Azt hogy melyik “oldalon” állok, azt – remélem – nem kell bizonygatnom..)
    Hajléktalan embereket látok nap mint nap. Nem látom hogy éheznének…Én úgy tudom kapnak ételt naponta háromszor.. Ez tehát szerintem bajban levő embernek JÁR…!!!
    Az pedig nem “polgárháborús indok” hogy a középosztálynak le kell mondani nagyon sok mindenről…(Még ha fáj is…)
    Nem először, (és nem utoljára) írom le: Csak az éhség lehet ami indok lehet bármire is…!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. http://www.168ora.hu/itthon/meglesz-valasztasi-metro-125054.html
    -
    Amit annyira nem akartak és, mint az otttartunkbeaholtudunkégerék, azt most nagy ünnepléssel átadják!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. nem tartom magam okosnak sőt buta vagyok de sokkal butább akarok lenni mert ez az agynak gyilkos méreg -folytatják : nincs még elég éhező szenvedő gyerek és felnőtt és idős és öngyilkos tönkretett reménytelenségbe taszított folytatják mert nem elég ennyi kín halál szenvedés nyomor betegség

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. mit nem értesz ? kiírtunk benneteket és .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. volt már ilyen az ún. világtörténelemben ? ennyire undorító ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. és még valutanepperek is

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. folytatják az ÉLVEBONCOLÁSUNKAT

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. ez is egy nagyon figyelemre méltó írás:
    http://nol.hu/velemeny/a-vesztes-orban-1452023
    Ágh Attila
    “Akárhogy alakuljon is a választások eredménye, Orbán Viktor mindenképpen a választások vesztese lesz. Mindenekelőtt azért, mert már eleve elvesztette a miniszterelnök-jelöltek vitáját azzal, hogy kimenekült belőle. Orbán már kapitulált, hiszen mondvacsinált ürügyekkel feladta azt az esélyt, hogy érveljen, mert nem voltak érvei, csak üres lózungjai.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. bruckenbacker kapitány

    Nyernek, mert csalnak. A Fi…dess jobban teljesít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Öreg Titán
    Ágh Attila téved. Orbán nyertese ennek a vezércselnek amit alkalmaz a vita elkerülésére.
    A hívei Istenként dicsőítik, és mindenben igazat adnak neki. Ezekkel nem kell vitába bocsátkozni – mondják,és hiszik is.
    Hol voltak ezek az emberek, amikor ordítani kellett volna?
    Most bátorkodik már leírni az Orbán felelősségét firtató cikkét?
    Én örülök hogy megtette, de miért nem előbb?
    És miért csak elvétve merik kinyilvánítani a véleményüket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  32. Folytatják a diplomáciai analfabalták és járatják le továbbra is az országot, hányan vannak még ilyenek, akiknek még kijár valamiféle poszt a következő négy évben?!
    -
    “Csodálatát fejezte ki a síita radikális szervezet, a Hezbollah „nagyszerű libanoni eredményeiért, s a Libanon felszabadításáért végzett munkája miatt” a libanoni magyar nagykövet. A Jerusalem Post bukkant arra a libanoni Al-Manar televízióban lejátszott, és a YouTube videomegosztóra feltett felvételre, amely beszámolt arról, hogy a magyar külképviselet vezetője egy egyiptomi delegációval együtt látogatta meg a szélsőséges síita szervezet emlékhelyét egy „dzsihádtúra” részeként.”
    Szélkakasék már csak ilyenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. csakén (2014. március 26. szerda 07:51)
    Ebben az országban már szinte mindent elkeféltek, de van még lejjebbfejlődési lehetőség. Például az, ha benyalnak a világ leggyilkosabb kultuszának, az iszlámnak, amely romlást és pusztítást jelent minden térség számára, ahol csak megjelenik (és feltett célja, hogy mindenhol uralkodóvá váljon). A libanoni magyar nagykövet, a főnöke és annak a főnöke vagy tájékozatlan barom, vagy pontosan tudja, mit csinál, mindkét esetben súlyos nemzetbiztonsági veszélyt jelent.
    Olvassátok el, ingyenesen letölthető:
    http://www.politicalislam.com/store/self-study/product/a-self-study-course-on-political-islam-level-1-hungarian//

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. http://www.168ora.hu/itthon/habony-hoppon-maradt-125060.html
    -
    Hasba rúgó Habony Árpi is folytatja, meg a savasember is, Szőke Feri és az egész b közép is, ahol a miniszterelnök felnevelkedett.
    Lehet, hogy nem 2/3 lesz, de ott lesz nekik a “kicsinyük” a Jobbik, mely lassan a fejére nő a vezírnek!
    Keserves évek jönnek….kemény leckével ennek a népnek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. bumburi
    amennyire kivettem, Ágh Attila eddig is elég következetes kritikus álláspontot képviselt Orbán rendszerével szemben, inkább azt lehet mondani, hogy a kutya sem figyelt oda rá. mármint őrá sem.
    a magam részéről nagyon figyelemreméltó írásnak tartom, éppen amiatt, mert kíméletlenül rámutat arra, hogy Orbán technikai győzelme egy nagyobb távlatból szemlélve óriási politikai bukás.
    nekem éppen az tetszik a cikkben, hogy eltávolodik a földközeli perspektívától, és távolabbról világítja meg ugyanazt a képet. éppúgy, mint ahogy mi itt a Földön is másképp látjuk a világunkat, mint amilyennek az az űrből látszik. OK, tudom, ezzel a távlati képpel a magyar emberek egyelőre csak a feneküket törölhetik ki, sokra nem mennek azzal, hogy előre láthatják e camera obscurán keresztül Orbán jövőjét…
    nem is ilyen szempontból tartom a cikket figyelemre méltónak, hanem pusztán szellemi produktumként.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Mint ami a rendőrautóban történt, ez olyan biztos, hogy arra akár mérget is vehetünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. csakén, ne feledkezz meg a másik kicsinyükről: az nlmp-ről!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. “Jogerős az Emberi Jogok Európai Bíróságának ítélete, amely megállapítja: a magyar hatóságok megsértették Hunvald György szabadságjogait az ellene folytatott eljárás során. A volt MSZP-s polgármesternek igazat adó tavaly decemberi döntés azért vált jogerőssé, mert a törvényes határidőig a magyar állam nem fellebbezett ellene, elismerve ezáltal a jogsértést.”
    -
    3 évig tartották fogva és most akik ezt tették rántanak egyet a vállukon, a hülye honpolgárok majd ezt is kifizetik!
    Én 3 évet adnék nekik szigorított kóterban, a lassúságukért…. elrettentő példaként a további ilyen eljárások elkövetőinek!
    Ez bármelyikünkkel megtörténhet – oszt jó napot?!
    -
    lencsi
    OK.
    Schiffer átmegy koalába – erre kellett, kicsit ugyan összébb mentek, de majd megoldják, ettől nagyobb dolgokat is megoldottak már narancsék, oszt jó napot, joghézagék ezt jól kitanulták!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. Lényegremagyar!

    Mi ez?

    http://www.hidfo.net/hazai-hirek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. Lényegremagyar!

    Ez a cikk 2014.01.30 09:25 íródott. Azóta a NATO csapatok bejöttek Magyarországra. Orbán nem indíthat a saját szakállára katonai akciót mert mint NATO tagállam a NATO-t keverné háborúba. Ha ezt megteszi aznap reggelizett utoljára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Sok a vélemény a magyar “néplélekről”, de arról itt még nem nagyon volt szó, hogy mit esznek a magyarok. Állítólag rosszul és keveset… Ép testben… A jód hiányától el lehet butulni, a magyar föld állítólag jódszegény.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos