Hozzászólás: Orbán rendszere ellen tüntettek az Operánál http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/orban-rendszere-ellen-tuntettek-az-operanal.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 csakén http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/orban-rendszere-ellen-tuntettek-az-operanal.html/comment-page-2#comment-367595 csakén Wed, 02 Apr 2014 05:38:50 +0000 http://nepszava.com/?p=128117#comment-367595 Lényegremagyar! 2014. április 1. kedd 20:38 Az egészet le kéne cserélni...ez így van, ilyen álmom néha nekem is van, maga a tökéletesség....de csak abból főzhetünk, ami van. Némi remény: A bérmenetelők előtt kis műsort adó fiatalok, akik a kivénhedt őskomcsikat jól kifigurázták, így azokból aztán nem is a pillangó jött elő... Egy kisegyüttes a kampánydalukkal. És a szentesi diák Purosz Leonidász, akinek még a versétől is félnek. - De ők még nagyon fiatalok - rájuk lehetne számítani, de félő, hogy elűzik innét majd őket is. Én nem kicsinyítem ezzel le a tenni akaró fiatalokat, a nem lévő kalapomat megemelem előttük és örülök, hogy ők vannak nekünk! De tudom, hogy itt és most kik között választhatok: akik kevesebb kárt okoznak a hazánknak. Viszont tudom, hogy ezt a romhalmazt megnyerni sem lesz sétagalopp, bárki kapja is meg. Akármi lesz a választás eredménye, rosszabb vagy még attól is rosszabb lesz, de csak vergődjenek a csalással, ha sokan elmegyünk szavazni, akkor nagyot kell csalniuk! Ez az én bosszúm....és nem vagyok egyedül. Lényegremagyar!
2014. április 1. kedd
20:38
Az egészet le kéne cserélni…ez így van, ilyen álmom néha nekem is van, maga a tökéletesség….de csak abból főzhetünk, ami van.
Némi remény:
A bérmenetelők előtt kis műsort adó fiatalok, akik a kivénhedt őskomcsikat jól kifigurázták, így azokból aztán nem is a pillangó jött elő…
Egy kisegyüttes a kampánydalukkal.
És a szentesi diák Purosz Leonidász, akinek még a versétől is félnek.
-
De ők még nagyon fiatalok – rájuk lehetne számítani, de félő, hogy elűzik innét majd őket is.
Én nem kicsinyítem ezzel le a tenni akaró fiatalokat, a nem lévő kalapomat megemelem előttük és örülök, hogy ők vannak nekünk!
De tudom, hogy itt és most kik között választhatok: akik kevesebb kárt okoznak a hazánknak.
Viszont tudom, hogy ezt a romhalmazt megnyerni sem lesz sétagalopp, bárki kapja is meg.
Akármi lesz a választás eredménye, rosszabb vagy még attól is rosszabb lesz, de csak vergődjenek a csalással, ha sokan elmegyünk szavazni, akkor nagyot kell csalniuk!
Ez az én bosszúm….és nem vagyok egyedül.

]]>
Lényegremagyar! http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/orban-rendszere-ellen-tuntettek-az-operanal.html/comment-page-2#comment-367550 Lényegremagyar! Tue, 01 Apr 2014 19:04:26 +0000 http://nepszava.com/?p=128117#comment-367550 @csakén: igaza van! Egy se ért a politikához! Egy ismerősöm mondta: '45.óta csak az oroszok helytartói, sggnylói.voltak, nem kellett érteni is hozzá! Ezek után csoda, hogy itt tartunk? Nyugaton nem tudnak mit kezdeni e 'szaktudásukkal'!!! Speciálisan orosz 'képzettségük' van!!! Hol használható? Nem nehéz. @csakén: igaza van! Egy se ért a politikához! Egy ismerősöm mondta: ‘45.óta csak az oroszok helytartói, sggnylói.voltak, nem kellett érteni is hozzá! Ezek után csoda, hogy itt tartunk? Nyugaton nem tudnak mit kezdeni e ’szaktudásukkal’!!! Speciálisan orosz ‘képzettségük’ van!!! Hol használható? Nem nehéz.

]]>
Lényegremagyar! http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/orban-rendszere-ellen-tuntettek-az-operanal.html/comment-page-2#comment-367548 Lényegremagyar! Tue, 01 Apr 2014 18:38:10 +0000 http://nepszava.com/?p=128117#comment-367548 Utóbbiak újra valószínűsítik, hogy kb.25 éve színjáték folyik a hatalomért. Mára már csak 2 (?) érdekcsoport maradt? Te 4 évig, te 4 vagy 8 vagy 2... Ha közbejön valami váratlan, bedobjuk a tartalékot... Az egészet le kéne cserélni!!! Utóbbiak újra valószínűsítik, hogy kb.25 éve színjáték folyik a hatalomért. Mára már csak 2 (?) érdekcsoport maradt? Te 4 évig, te 4 vagy 8 vagy 2… Ha közbejön valami váratlan, bedobjuk a tartalékot… Az egészet le kéne cserélni!!!

]]>
Nurse Ratched http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/orban-rendszere-ellen-tuntettek-az-operanal.html/comment-page-2#comment-367529 Nurse Ratched Tue, 01 Apr 2014 16:45:10 +0000 http://nepszava.com/?p=128117#comment-367529 Elrettentésként az utolsó pillanatban még Baját is kitolták a napfényre,hogy még véletlenül se sikerüljön? Baja Ferenc síkra száll. Ímé hát az MSZP fiatalítási,megújhodási programja! Elrettentésként az utolsó pillanatban még Baját is kitolták
a napfényre,hogy még véletlenül se sikerüljön?
Baja Ferenc síkra száll.
Ímé hát az MSZP fiatalítási,megújhodási programja!

]]>
bumburi http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/orban-rendszere-ellen-tuntettek-az-operanal.html/comment-page-2#comment-367528 bumburi Tue, 01 Apr 2014 16:30:17 +0000 http://nepszava.com/?p=128117#comment-367528 Öreg Titán Nem csak ez a furcsa. Varga Mihály sikersztorikat zengedez, és nincs ki megcáfolja! Pedig ha csak a számokra hagyatkozunk is, valami nagyon nem stimmel! Ha beválna a feltevésed,miszerint megegyeztek, akkor rendesen a kormányváltók nyakába lesz verve minden kudarc, ami a mostani kormányzás hozadéka.És onnantól le van takarítva a porondról a kormányváltó társaság úgy ahogy van, örök életre. . Ami Baját illeti. "politikai pályafutása" alatt megtanulhatta a simulékony, és értelmesnek tűnő beszédet. Ez nem mentesíti az általa is elkövetett gazdagodási, és nyerészkedési akciók miatti megítélés alól. A nagy bölények közé tartozik az mszp-ben, és illene már nem szerepeltetni a nagyérdemű előtt. . Ami meg az alaptörvény melletti sasszézásukat illeti, nekik most az a jó, ha figyelembe sem veszik. Aztán meg annyira elmerülnek a saját maguk piszkába, hogy fel sem fog merülni az a téma, hogy "volt egy alkotmány". Így lesz hülyének nézve a nagyérdemű, és nekik is az lesz majd az érdekük mint a fidesznek, hogy elhallgattassák azokat, akik ezt esetleg szóvá tennék. Ne legyen igazam, azt kívánom. Öreg Titán
Nem csak ez a furcsa.
Varga Mihály sikersztorikat zengedez, és nincs ki megcáfolja!
Pedig ha csak a számokra hagyatkozunk is, valami nagyon nem stimmel!
Ha beválna a feltevésed,miszerint megegyeztek, akkor rendesen a kormányváltók nyakába lesz verve minden kudarc, ami a mostani kormányzás hozadéka.És onnantól le van takarítva a porondról a kormányváltó társaság úgy ahogy van, örök életre.
.
Ami Baját illeti. “politikai pályafutása” alatt megtanulhatta a simulékony, és értelmesnek tűnő beszédet. Ez nem mentesíti az általa is elkövetett gazdagodási, és nyerészkedési akciók miatti megítélés alól.
A nagy bölények közé tartozik az mszp-ben, és illene már nem szerepeltetni a nagyérdemű előtt.
.
Ami meg az alaptörvény melletti sasszézásukat illeti, nekik most az a jó, ha figyelembe sem veszik. Aztán meg annyira elmerülnek a saját maguk piszkába, hogy fel sem fog merülni az a téma, hogy “volt egy alkotmány”.
Így lesz hülyének nézve a nagyérdemű, és nekik is az lesz majd az érdekük mint a fidesznek, hogy elhallgattassák azokat, akik ezt esetleg szóvá tennék.
Ne legyen igazam, azt kívánom.

]]>
Öreg Titán http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/orban-rendszere-ellen-tuntettek-az-operanal.html/comment-page-2#comment-367524 Öreg Titán Tue, 01 Apr 2014 16:05:25 +0000 http://nepszava.com/?p=128117#comment-367524 bumburi, oldberg, vikmeki és sokan mások . ma reggel az ATV-ben Rónai Egon vendége volt Baja Ferenc. egy tény: értelmes ember, nagyon jól tud beszélni, fogalmazni, értelmes dolgokat mond. de én ennek az embernek mégsem tudok hinni az eddigi politikai előélete és mutyiérintettsége okán. ez volt az utolsó mondata: "nyerni fogunk, ez olyan biztos, mint ahogy én most itt ülök" . na ettől a mondattól vert ki a verejték! mert akkor most ezt hogyan is értsük? talán már megszületett az új paktum Orbánnal, hogy egy-két évre kormányhoz engedik a szocikat, pusztán azért, hogy az ALAPTÖRVÉNY és a választási rendszer demokratizmusa ne legyen többé megkérdőjelezhető? aztán, persze soha többet, meg egyébként sem tudják kitölteni még a ciklust sem, hiszen kezelhetetlen gazdasági és közjogi helyzetben kellene tudniuk kormányozni. na, ha ez így (van) lesz, akkor ez már tényleg minden mocsoknak az alja. hogy vannak, akik még ebből a helyzetből is képesek ilyen alja módon hasznot húzni, eladni magukat az eléjük vetett koncért. a baj az, hogy Baja Ferencből simán ki tudom nézni... bumburi, oldberg, vikmeki és sokan mások
.
ma reggel az ATV-ben Rónai Egon vendége volt Baja Ferenc. egy tény: értelmes ember, nagyon jól tud beszélni, fogalmazni, értelmes dolgokat mond. de én ennek az embernek mégsem tudok hinni az eddigi politikai előélete és mutyiérintettsége okán. ez volt az utolsó mondata: “nyerni fogunk, ez olyan biztos, mint ahogy én most itt ülök”
.
na ettől a mondattól vert ki a verejték! mert akkor most ezt hogyan is értsük? talán már megszületett az új paktum Orbánnal, hogy egy-két évre kormányhoz engedik a szocikat, pusztán azért, hogy az ALAPTÖRVÉNY és a választási rendszer demokratizmusa ne legyen többé megkérdőjelezhető? aztán, persze soha többet, meg egyébként sem tudják kitölteni még a ciklust sem, hiszen kezelhetetlen gazdasági és közjogi helyzetben kellene tudniuk kormányozni. na, ha ez így (van) lesz, akkor ez már tényleg minden mocsoknak az alja. hogy vannak, akik még ebből a helyzetből is képesek ilyen alja módon hasznot húzni, eladni magukat az eléjük vetett koncért. a baj az, hogy Baja Ferencből simán ki tudom nézni…

]]>
csakén http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/orban-rendszere-ellen-tuntettek-az-operanal.html/comment-page-2#comment-367504 csakén Tue, 01 Apr 2014 14:38:46 +0000 http://nepszava.com/?p=128117#comment-367504 http://valasztas2014.hir24.hu/trollvoks/2014/04/01/de-hiaba-kuzd-sok-iciri-piciri-ellenfel/ - Ez a kampányfilm megmutatja, hogy vannak akik látják a különbséget. - Vannak akik a Föld nevű bolygón nyitott szemmel élnek, két lábbal állnak a földön és tisztában vannak azzal, hogy a tökéletesre vágyni lehet, de mivel ilyen nem létezik, önámítás lenne! Majd akkor megy el szavazni, ha....aztán megint siránkozunk, hogy 2/3?! - Ha egyszer a rossz és az attól sokkal rosszabb között kell választani, el kell fogadni - ezt még Churchill is belátta, majd nagy nehezen F. D. Roosevelt is, mindketten államférfiak voltak, talán követhetnénk a példájukat. http://valasztas2014.hir24.hu/trollvoks/2014/04/01/de-hiaba-kuzd-sok-iciri-piciri-ellenfel/
-
Ez a kampányfilm megmutatja, hogy vannak akik látják a különbséget.
-
Vannak akik a Föld nevű bolygón nyitott szemmel élnek, két lábbal állnak a földön és tisztában vannak azzal, hogy a tökéletesre vágyni lehet, de mivel ilyen nem létezik, önámítás lenne!
Majd akkor megy el szavazni, ha….aztán megint siránkozunk, hogy 2/3?!
-
Ha egyszer a rossz és az attól sokkal rosszabb között kell választani, el kell fogadni – ezt még Churchill is belátta, majd nagy nehezen F. D. Roosevelt is, mindketten államférfiak voltak, talán követhetnénk a példájukat.

]]>
málnaszőr http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/orban-rendszere-ellen-tuntettek-az-operanal.html/comment-page-2#comment-367501 málnaszőr Tue, 01 Apr 2014 14:11:38 +0000 http://nepszava.com/?p=128117#comment-367501 ˙ Épp most mondta be a Klubrádió, hogy a nemzeti választási bizottságnál valaki följelentette az ATV-t mert egyenes adásban közvetítette a rendszerváltó naggyűlést. A tárgyalás folytatódik... . ˙
Épp most mondta be a Klubrádió, hogy a nemzeti választási bizottságnál valaki följelentette az ATV-t mert egyenes adásban közvetítette a rendszerváltó naggyűlést. A tárgyalás folytatódik…
.

]]>
Caveman http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/orban-rendszere-ellen-tuntettek-az-operanal.html/comment-page-2#comment-367500 Caveman Tue, 01 Apr 2014 14:05:29 +0000 http://nepszava.com/?p=128117#comment-367500 Az enyém zöld volt. Igen, ott voltam, nem először, de remélem utoljára. Az is igaz, hogy qrrrvára elqrrtuk az "elmúttnyócévet" de nem annyira mint amennyire elqrrrta a fideSS az életünket, a hazánkat az elmúlt négy évben. Drága Bumburi, szíved joga, ha nem mész el szavazni. Én azért javíthatatlan idealistaként (vagy nevezzetek egyszerűen hülye naívnak ha jobban tetszik) szavazok+felügyelek mert ennyit tudok tenni. Tegyük amit tudunk, ehhez még ideológia sem túl sok kell. Mondta Micimackó, a csekély értelmű medvebocs. Az enyém zöld volt. Igen, ott voltam, nem először, de remélem utoljára. Az is igaz, hogy qrrrvára elqrrtuk az “elmúttnyócévet” de nem annyira mint amennyire elqrrrta a fideSS az életünket, a hazánkat az elmúlt négy évben.
Drága Bumburi, szíved joga, ha nem mész el szavazni. Én azért javíthatatlan idealistaként (vagy nevezzetek egyszerűen hülye naívnak ha jobban tetszik) szavazok+felügyelek mert ennyit tudok tenni. Tegyük amit tudunk, ehhez még ideológia sem túl sok kell. Mondta Micimackó, a csekély értelmű medvebocs.

]]>
fjudit http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/orban-rendszere-ellen-tuntettek-az-operanal.html/comment-page-2#comment-367375 fjudit Mon, 31 Mar 2014 18:14:34 +0000 http://nepszava.com/?p=128117#comment-367375 "Elsőként felmerülhet az a kérdés, hogy mennyire pontosak a közvélemény-kutatások. Nos, nincs nagy különbség a felmérést végző intézetek között. Van azonban egy érdekes dolog, ami átírhatja a választási eredményeket. A felmérést végző cégek általában ezer-ezerötszáz fős mintával dolgoznak. Arra lettek figyelmesek, hogy míg eddig 2-3ezer embert kellett megkeresniük ezekhez a mintákhoz, addig most már gyakran 8-10ezer főből tudják kiválasztani azokat, akik hajlandók részt venni a felmérésben. Magyarul ez azt jelenti, hogy az emberek bizalmatlanok, nem árulják el pártkötődésüket. Hovatovább az is felmerülhet, hogy hamis adatokat diktálnak be. Ezt a tényezőt pedig lehetetlen mérni." “Elsőként felmerülhet az a kérdés, hogy mennyire pontosak a közvélemény-kutatások. Nos, nincs nagy különbség a felmérést végző intézetek között. Van azonban egy érdekes dolog, ami átírhatja a választási eredményeket. A felmérést végző cégek általában ezer-ezerötszáz fős mintával dolgoznak. Arra lettek figyelmesek, hogy míg eddig 2-3ezer embert kellett megkeresniük ezekhez a mintákhoz, addig most már gyakran 8-10ezer főből tudják kiválasztani azokat, akik hajlandók részt venni a felmérésben. Magyarul ez azt jelenti, hogy az emberek bizalmatlanok, nem árulják el pártkötődésüket. Hovatovább az is felmerülhet, hogy hamis adatokat diktálnak be. Ezt a tényezőt pedig lehetetlen mérni.”

]]>