Hozzászólás: Késsel támadtak az MSZP aktivistájára http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/kessel-tamadtak-az-mszp-aktivistaira.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 LS http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/kessel-tamadtak-az-mszp-aktivistaira.html/comment-page-1#comment-367330 LS Mon, 31 Mar 2014 13:34:23 +0000 http://nepszava.com/?p=128092#comment-367330 Ez a nagy nemzeti egység újabb megnyilvánulása. Azt azért egyesek tudni vélik, hogy a Szent Péter Bazilika előtti téren kevesebben férnek el, mint nálunk a Kossuth téren. Itt a szeretett kormánypártunk hívei több, mint milliónyian is voltak. Aki nem hiszi, járjon utána. mert ha nem hiszi utána járnak. /Remélem már csak 5 napig./ Mert Magyarország jobban teljesít! Főként a mindig igazat mondó szeretett vezetőnk szerint. Ez a nagy nemzeti egység újabb megnyilvánulása.
Azt azért egyesek tudni vélik, hogy a Szent Péter Bazilika előtti téren kevesebben férnek el, mint nálunk a Kossuth téren. Itt a szeretett kormánypártunk hívei több, mint milliónyian is voltak. Aki nem hiszi, járjon utána. mert ha nem hiszi utána járnak. /Remélem már csak 5 napig./ Mert Magyarország jobban teljesít! Főként a mindig igazat mondó szeretett vezetőnk szerint.

]]>
csakén http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/kessel-tamadtak-az-mszp-aktivistaira.html/comment-page-1#comment-367184 csakén Mon, 31 Mar 2014 05:41:13 +0000 http://nepszava.com/?p=128092#comment-367184 "Atrocitás érte Csókakőn Herczog Edit EP-képviselőt – közölte az MSZP. A párt tájékoztatása szerint négy, feketébe öltözött fiatalember támadt rá a kormányváltó erő Fejér megyei képviselőjelöltjére és az őt kísérőkre. Az egyik támadó kitépte a kezükből a Nők a változásért feliratú molinót, majd magával vitte." - A biztos győzteseknek miért kell átmenni vak komondorba?! “Atrocitás érte Csókakőn Herczog Edit EP-képviselőt – közölte az MSZP.
A párt tájékoztatása szerint négy, feketébe öltözött fiatalember támadt rá a kormányváltó erő Fejér megyei képviselőjelöltjére és az őt kísérőkre. Az egyik támadó kitépte a kezükből a Nők a változásért feliratú molinót, majd magával vitte.”
-
A biztos győzteseknek miért kell átmenni vak komondorba?!

]]>
csakén http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/kessel-tamadtak-az-mszp-aktivistaira.html/comment-page-1#comment-366912 csakén Sun, 30 Mar 2014 06:18:03 +0000 http://nepszava.com/?p=128092#comment-366912 Sósavval fenyegető lény már volt, most már késsel fenyegető is van - holpolt, holnempolt emberei pedig nem találják meg! Talán alkalmatlanok lennének?! Most már kéthétsándornak is lépnie kellene, ha másként nem, hát lelépnie! Sósavval fenyegető lény már volt, most már késsel fenyegető is van – holpolt, holnempolt emberei pedig nem találják meg!
Talán alkalmatlanok lennének?!
Most már kéthétsándornak is lépnie kellene, ha másként nem, hát lelépnie!

]]>
bumburi http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/kessel-tamadtak-az-mszp-aktivistaira.html/comment-page-1#comment-366908 bumburi Sun, 30 Mar 2014 05:51:20 +0000 http://nepszava.com/?p=128092#comment-366908 Ide is beteszem! . KORMÁNYVÁLTÓK! Eljött hát a nap, amit annyira vártatok. Érdemes volt elhalasztani a március 15.-ei nagy ünneplést, mert azóta okosabb lett mindenki, hiszen Orbán tegnap bejelentette, hogy ALKOTMÁNYOS FORRADALMAT hajtott végre! . Ezért ma már a demokraták nem gyűlhetnek össze egy jövőbeni kormányváltásra, hanem érvényt kell szerezniük az ALKOTMÁNY azonnali visszaállításának, és a NER azonnali eltörlésének! Az ALKOTMÁNYOS FORRADALOM a magyarokra nézve PUCCS volt az ALKOTMÁNY ellen! Kormányváltók! A világ szeme rajtatok van! Vagytok e annyira bátrak, hogy nem hagyjátok tettek nélkül a demokrácia felszámolását, és az ALKOTMÁNYOS FORRADALOM eredményének szárba szökkenését? Ha igen, akkor ideje lenne ennek érvényt szerezni, és nem megvárni az Orbán és hívei által kreált választási törvénnyel megcsúfolni a szabad,demokratikus elveken alapuló választás eszményét. . Itt az idő! Ébredjen hát minden szabad ellenzéki, és tegyen róla, hogy a CÖF-ös szégyenteleneknek ráfagyjon az arcukra a bárgyú vigyor! Most kell megmutatni, hogy a demokratáknak a NYUGAT a cél, és nem egy KELETI despotikus rendszer! . Nem szabad megvárni, hogy egy eleve csalásra rendszeresített választási törvénnyel elvegyék tőlünk a szabad élet reményét! . Nem kormányt kell szavazással leváltani,hanem le kell verni az ALKOTMÁNYOS FORRADALMAT, a vezérével, és csahosaival együtt!Diktatúrát nem lehet demokratikus módon leváltani,ne hazudjátok ezt az embereknek! Ideje volna felnőttnek tekinteni az embereket, és nevén nevezni a dolgokat! Tudom hogy ehhez bátorság kell, mutassátok hát meg, milyen bátrak vagytok! Ide is beteszem!
.
KORMÁNYVÁLTÓK!
Eljött hát a nap, amit annyira vártatok.
Érdemes volt elhalasztani a március 15.-ei nagy ünneplést, mert azóta okosabb lett mindenki, hiszen Orbán tegnap bejelentette, hogy ALKOTMÁNYOS FORRADALMAT hajtott végre!
.
Ezért ma már a demokraták nem gyűlhetnek össze egy jövőbeni kormányváltásra, hanem érvényt kell szerezniük az ALKOTMÁNY azonnali visszaállításának, és a NER azonnali eltörlésének!
Az ALKOTMÁNYOS FORRADALOM a magyarokra nézve PUCCS volt az ALKOTMÁNY ellen!
Kormányváltók!
A világ szeme rajtatok van!
Vagytok e annyira bátrak, hogy nem hagyjátok tettek nélkül a demokrácia felszámolását, és az ALKOTMÁNYOS FORRADALOM eredményének szárba szökkenését?
Ha igen, akkor ideje lenne ennek érvényt szerezni, és nem megvárni az Orbán és hívei által kreált választási törvénnyel megcsúfolni a szabad,demokratikus elveken alapuló választás eszményét.
.
Itt az idő! Ébredjen hát minden szabad ellenzéki, és tegyen róla, hogy a CÖF-ös szégyenteleneknek ráfagyjon az arcukra a bárgyú vigyor!
Most kell megmutatni, hogy a demokratáknak a NYUGAT a cél, és nem egy KELETI despotikus rendszer!
.
Nem szabad megvárni, hogy egy eleve csalásra rendszeresített választási törvénnyel elvegyék tőlünk a szabad élet reményét!
.
Nem kormányt kell szavazással leváltani,hanem le kell verni az ALKOTMÁNYOS FORRADALMAT, a vezérével, és csahosaival együtt!Diktatúrát nem lehet demokratikus módon leváltani,ne hazudjátok ezt az embereknek! Ideje volna felnőttnek tekinteni az embereket, és nevén nevezni a dolgokat!
Tudom hogy ehhez bátorság kell, mutassátok hát meg, milyen bátrak vagytok!

]]>
csakén http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/kessel-tamadtak-az-mszp-aktivistaira.html/comment-page-1#comment-366905 csakén Sun, 30 Mar 2014 05:22:08 +0000 http://nepszava.com/?p=128092#comment-366905 "Hatalmas lelkesedés fogadta Bergoglio pápát a Szent Péter téren, amely ezen a szerdán is teljesen megtelt több mint százezer hívővel. Pontosan egy évvel ezelőtt március 19-én, Szent József ünnepén kezdte meg péteri szolgálatát Ferenc pápa a Szent Péter téren bemutatott szentmisével, amelyen közel 200 ezren vettek részt és több mint 130 ország képviseltette magát küldöttséggel. Számos csoport köszöntötte jókívánságokkal az első évfordulón a pápát, aki bár késéssel érkezett a térre, szokásának megfelelően körbe járt pápamobilján és üdvözölte a zarándokokat." - Tehát amikor a pápát látjuk a Szent Péter téren, akkor a becslések szerint 100-200 ezer ember lehet jelen a zsúfolásig megtelt téren, ha esik, ha fúj! Rákay Philipkét kellene delegálni a Szent Péter térre - ő pontosabban tudná felmérni a tömeget, akkor akár milliónyi emberről is tudósíthatnának!)))) - A békemenet pedig az ország megosztottságának példája, külföldiekkel feltupírozva, ez szégyen és gyalázat! - aki nincs velük, az nincs vagy tesznek róla, hogy majd ne is legyen, oszt jó napot! Ennyit az ő békés lelkületükről! “Hatalmas lelkesedés fogadta Bergoglio pápát a Szent Péter téren, amely ezen a szerdán is teljesen megtelt több mint százezer hívővel. Pontosan egy évvel ezelőtt március 19-én, Szent József ünnepén kezdte meg péteri szolgálatát Ferenc pápa a Szent Péter téren bemutatott szentmisével, amelyen közel 200 ezren vettek részt és több mint 130 ország képviseltette magát küldöttséggel. Számos csoport köszöntötte jókívánságokkal az első évfordulón a pápát, aki bár késéssel érkezett a térre, szokásának megfelelően körbe járt pápamobilján és üdvözölte a zarándokokat.”
-
Tehát amikor a pápát látjuk a Szent Péter téren, akkor a becslések szerint 100-200 ezer ember lehet jelen a zsúfolásig megtelt téren, ha esik, ha fúj!
Rákay Philipkét kellene delegálni a Szent Péter térre – ő pontosabban tudná felmérni a tömeget, akkor akár milliónyi emberről is tudósíthatnának!))))
-
A békemenet pedig az ország megosztottságának példája, külföldiekkel feltupírozva, ez szégyen és gyalázat! – aki nincs velük, az nincs vagy tesznek róla, hogy majd ne is legyen, oszt jó napot!
Ennyit az ő békés lelkületükről!

]]>
EdCarping http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/kessel-tamadtak-az-mszp-aktivistaira.html/comment-page-1#comment-366902 EdCarping Sun, 30 Mar 2014 04:49:12 +0000 http://nepszava.com/?p=128092#comment-366902 Történelmi tapasztalat, hogy az ilyen jellegű tettlegességet mindig a gyűlöletre uszítók szavai, mondatai előzik meg. Történelmi tapasztalat, hogy az ilyen jellegű tettlegességet mindig a gyűlöletre uszítók szavai, mondatai előzik meg.

]]>
bolygó http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/kessel-tamadtak-az-mszp-aktivistaira.html/comment-page-1#comment-366862 bolygó Sat, 29 Mar 2014 20:54:50 +0000 http://nepszava.com/?p=128092#comment-366862 Kedves Bumburi ! Vitába szállok , ezek nem megvezetettek , ezek ilyen sötétek , buták kinek melyik a szimpatikusabb ! Vagy egyszerűen a KÖTELESSÉGÜK , mert tartoznak valamiért ! Ifjabb koromban igen sok kettős rangadót láttam a Népstadionban . Ha a lelátókat kiterítenénk szerintem van akkora mint a Hősök tere -sőt- ezért úgy gondolom hogy a mások által becsült 80-90 ezer birka talán megvolt ! Pénzért csak ennyit tudtak összehozni ez BIZTATÓ hatodikára ! Kedves Bumburi ! Vitába szállok , ezek nem megvezetettek , ezek ilyen sötétek , buták kinek melyik a szimpatikusabb ! Vagy egyszerűen a KÖTELESSÉGÜK , mert tartoznak valamiért ! Ifjabb koromban igen sok kettős rangadót láttam a Népstadionban . Ha a lelátókat kiterítenénk szerintem van akkora mint a Hősök tere -sőt- ezért úgy gondolom hogy a mások által becsült 80-90 ezer birka talán megvolt ! Pénzért csak ennyit tudtak összehozni ez BIZTATÓ hatodikára !

]]>
vikmeki http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/kessel-tamadtak-az-mszp-aktivistaira.html/comment-page-1#comment-366861 vikmeki Sat, 29 Mar 2014 20:47:21 +0000 http://nepszava.com/?p=128092#comment-366861 bumburi Na látod , én a max: 150 ezres becsléssel tényleg nagyon gáláns voltam!!! Mondhat bárki bármit a mértan az mértan. Ez viszont bukta. bumburi

Na látod , én a max: 150 ezres becsléssel tényleg nagyon gáláns voltam!!!
Mondhat bárki bármit a mértan az mértan. Ez viszont bukta.

]]>
bumburi http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/kessel-tamadtak-az-mszp-aktivistaira.html/comment-page-1#comment-366857 bumburi Sat, 29 Mar 2014 20:19:21 +0000 http://nepszava.com/?p=128092#comment-366857 Egy újabb számítás. http://jovaros.blog.hu/2014/03/29/bekemenet_light Nem kell turbózni a számokat, a látvány maga is gyalázatos volt. Legalábbis nekem. Ennyi megvezetett egy rakáson. Napi szinten el vagyunk látva velük. Holnap fojt. köv. Egy újabb számítás.
http://jovaros.blog.hu/2014/03/29/bekemenet_light
Nem kell turbózni a számokat, a látvány maga is gyalázatos volt. Legalábbis nekem.
Ennyi megvezetett egy rakáson.
Napi szinten el vagyunk látva velük. Holnap fojt. köv.

]]>
vikmeki http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/kessel-tamadtak-az-mszp-aktivistaira.html/comment-page-1#comment-366854 vikmeki Sat, 29 Mar 2014 20:08:30 +0000 http://nepszava.com/?p=128092#comment-366854 Ja és az előbb leírtakban benne vannak a napidíjas bértüntetők, a határon túli testvérkéink, az import ( lengyel ,litván ) izék, a lungo dromos dísz romák, ki tudja hány közmunkás ( ahogy kell) a megfélemlített alkalmazottak A szekta hivók, ja és a degeszre tömött zsebű csókosok ,azok pereputtya, mindez irdatlan közpénzzel megtámogatva. Ez egyáltalán nem sok, sőt figyelembevéve a körülményeket és azt ,hogy ezek az idióták tényleg egy milkát vártak , ez kifejezetten kínos pofáraesés-. Ja és az előbb leírtakban benne vannak a napidíjas bértüntetők, a határon túli testvérkéink, az import ( lengyel ,litván ) izék, a lungo dromos dísz romák, ki tudja hány közmunkás ( ahogy kell) a megfélemlített alkalmazottak A szekta hivók, ja és a degeszre tömött zsebű csókosok ,azok pereputtya, mindez irdatlan közpénzzel megtámogatva. Ez egyáltalán nem sok, sőt figyelembevéve a körülményeket és azt ,hogy ezek az idióták tényleg egy milkát vártak , ez kifejezetten kínos pofáraesés-.

]]>