Hozzászólás: A miniszter valószínűleg nem beszámítható http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/a-miniszter-valoszinuleg-nem-beszamithato.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 H.Sándor http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/a-miniszter-valoszinuleg-nem-beszamithato.html/comment-page-1#comment-363932 H.Sándor Wed, 19 Mar 2014 16:53:44 +0000 http://nepszava.com/?p=127862#comment-363932 Nincs ezzel a Hendével semmi baj,milyen odaadóan ügetett a főnöke után a gáton.Igaz,hogy egy kicsit beizzadt a gatyája,de ettől még derék magyar ember. A demencia pedig előbb vagy utóbb mindenkit elér,van aki már úgy születik !!! Csak így tovább Viktor - vezesd a csúszómászókat ! Nincs ezzel a Hendével semmi baj,milyen odaadóan ügetett a főnöke után a gáton.Igaz,hogy egy kicsit beizzadt a gatyája,de ettől még derék magyar ember.
A demencia pedig előbb vagy utóbb mindenkit elér,van aki már úgy születik !!!
Csak így tovább Viktor – vezesd a csúszómászókat !

]]>
bumburi http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/a-miniszter-valoszinuleg-nem-beszamithato.html/comment-page-1#comment-363903 bumburi Wed, 19 Mar 2014 15:20:50 +0000 http://nepszava.com/?p=127862#comment-363903 Eldrad Van.(kialakulóban) Sokan ezért mennek el. Meg a törleszkedések végett, ahol mindig az a nyerő,aki jobban csinálja. Az a kevés, meg aki hivatásszeretetből húz mint az állat,agyig le van terhelve, mert azok legalább tudják a dolgukat. Minden le legyen papírozva, az a lényeg.Papíron még sikeresek is... Eldrad
Van.(kialakulóban) Sokan ezért mennek el.
Meg a törleszkedések végett, ahol mindig az a nyerő,aki jobban csinálja.
Az a kevés, meg aki hivatásszeretetből húz mint az állat,agyig le van terhelve, mert azok legalább tudják a dolgukat.
Minden le legyen papírozva, az a lényeg.Papíron még sikeresek is…

]]>
gyozike http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/a-miniszter-valoszinuleg-nem-beszamithato.html/comment-page-1#comment-363885 gyozike Wed, 19 Mar 2014 14:55:40 +0000 http://nepszava.com/?p=127862#comment-363885 "A fideszes jelölt minden ellenfele "hétpróbás gazember", a "bolsi banda" nem változott 1917 óta, a "brüsszeli elvtársak" falaztak az előző kormánynak, a romák ellen elkövetett sorozatgyilkosság pedig "államilag támogatott banditizmus" volt – mindezt Kövér László házelnök mondta kedden este Balkányban." Ez sem rossz. Kövér úr a magyar parlament elnöke. Ettől olyan visszafogott és kulturált. Hende doktor hozzá képest ministráns gyerek. “A fideszes jelölt minden ellenfele “hétpróbás gazember”, a “bolsi banda” nem változott 1917 óta, a “brüsszeli elvtársak” falaztak az előző kormánynak, a romák ellen elkövetett sorozatgyilkosság pedig “államilag támogatott banditizmus” volt – mindezt Kövér László házelnök mondta kedden este Balkányban.”

Ez sem rossz.

Kövér úr a magyar parlament elnöke. Ettől olyan visszafogott és kulturált.

Hende doktor hozzá képest ministráns gyerek.

]]>
Eldrad http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/a-miniszter-valoszinuleg-nem-beszamithato.html/comment-page-1#comment-363851 Eldrad Wed, 19 Mar 2014 12:01:19 +0000 http://nepszava.com/?p=127862#comment-363851 bumburi: . - Megalázás? Nem, arról semmiféle tudomásom nincs. Hidd el, tudnék róla, ha ez lenne, vagy erre felé tendálnának a dolgok. . A többi viszont tényleg igaz. . marslakó: . - Hogy ez a kretén hende miféle katonai kompetenciával rendelkezik, arra megnyilvánulásai pont elég bizonyítékot szolgáltatnak. Mondom, én legutóbb a Mali- ügyön akadtam ki, mint az órarugó, nem is ezen a horvát légtérvédelem- baromságon. . Megjegyzem (ismét), hogy a magyar lizingben lévő (szóval, nem az MH tulajdonát képező) Gripenek egyébként senkinek a légtérvédelmét nem tudják ellátni, mert nincsenek hozzájuk fegyverek. Lennének, de műszaki okok miatt nem installálhatóak, mondjuk így. Félelmetes, mi? bumburi:
.
- Megalázás? Nem, arról semmiféle tudomásom nincs. Hidd el, tudnék róla, ha ez lenne, vagy erre felé tendálnának a dolgok.
.
A többi viszont tényleg igaz.
.
marslakó:
.
- Hogy ez a kretén hende miféle katonai kompetenciával rendelkezik, arra megnyilvánulásai pont elég bizonyítékot szolgáltatnak. Mondom, én legutóbb a Mali- ügyön akadtam ki, mint az órarugó, nem is ezen a horvát légtérvédelem- baromságon.
.
Megjegyzem (ismét), hogy a magyar lizingben lévő (szóval, nem az MH tulajdonát képező) Gripenek egyébként senkinek a légtérvédelmét nem tudják ellátni, mert nincsenek hozzájuk fegyverek. Lennének, de műszaki okok miatt nem installálhatóak, mondjuk így. Félelmetes, mi?

]]>
heveske http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/a-miniszter-valoszinuleg-nem-beszamithato.html/comment-page-1#comment-363850 heveske Wed, 19 Mar 2014 11:51:53 +0000 http://nepszava.com/?p=127862#comment-363850 Ez a felvétel igazán lehetne a fidesz kampányképe ! Ez a felvétel igazán lehetne a fidesz kampányképe !

]]>
marslakó http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/a-miniszter-valoszinuleg-nem-beszamithato.html/comment-page-1#comment-363847 marslakó Wed, 19 Mar 2014 11:36:09 +0000 http://nepszava.com/?p=127862#comment-363847 Egyszer említette, hogy ő is volt katona.Gondolom olyan lehetett , mint Vanek úr az idegenlégióban , a " Tizennégykarátos autó " leírása alapján.Feltehetően innen eredeztethetőek " mélyreható" ismeretei ennek a szerencsétlennek. Egyszer említette, hogy ő is volt katona.Gondolom olyan lehetett , mint Vanek úr az idegenlégióban , a ” Tizennégykarátos autó ” leírása alapján.Feltehetően innen eredeztethetőek ” mélyreható” ismeretei ennek a szerencsétlennek.

]]>
bumburi http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/a-miniszter-valoszinuleg-nem-beszamithato.html/comment-page-1#comment-363822 bumburi Wed, 19 Mar 2014 10:08:40 +0000 http://nepszava.com/?p=127862#comment-363822 Eldrad Mindez megfejelve azzal, ami még csak mostanában nyer létjogosultságot. A Horthy korszak megalázásaival, megfélemlítéseivel. Efelé tendál a ma hadserege, mondhatnám ez a ki nem mondott elvárás. A tudás helyett! Az általad belinkeltekben a problémák meg nagyon is élők! Eldrad
Mindez megfejelve azzal, ami még csak mostanában nyer létjogosultságot. A Horthy korszak megalázásaival, megfélemlítéseivel. Efelé tendál a ma hadserege, mondhatnám ez a ki nem mondott elvárás.
A tudás helyett!
Az általad belinkeltekben a problémák meg nagyon is élők!

]]>
Eldrad http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/a-miniszter-valoszinuleg-nem-beszamithato.html/comment-page-1#comment-363820 Eldrad Wed, 19 Mar 2014 09:56:36 +0000 http://nepszava.com/?p=127862#comment-363820 zappa: . "...Igen nagy erőfeszítésbe került a hadsereg módszeres szétverése, de megoldották. Für Lalától kezdve Hende Csabáig..." . - Fene tudja... a rothadás már a nyolcvanas években megkezdődött, legalábbis, erről vannak legkorábbi ismereteim. Akkor kezdett zuhanni a morál, és ez volt az egyik oka a későbbi pusztulásnak. Pedig akkor technikailag még rendben volt a banda. A részeg disznó főtisztek jelensége már akkor is megvolt, hogy milyen léptékben, azt nem tudom. De maga a tény, hogy ez már akkor is közismert volt, sokat mondó. Az akkori, igen gyakran gyökér, bunkó tiszthelyettesekről pedig idősebb ismerőseid biztos sokat tudnának beszélni. . "...mert még felsorakozni sem tudnának, és még fegyver sem jutna mindegyiknek..." . - Húúú, komám, ez telitalálat... tényleg vannak olyan alakulatok, akik az alakiság alapvető mozdulataival sincsenek tisztában. . Wazze, hát volt pl. olyan negyvenes tiszthelyettes, aki nem tudott lépést vezényelni, és ott volt már vagy 15 éve. Volt olyan - szintén tiszthelyettes, aki ott volt már vagy 10 éve, de képtelen volt lépést tartani, de volt ilyen századparancsnok is. És volt olyan főtiszt, aki köznevetség tárgya volt, mikor elkezdett díszlépkedni, mert kb. egy rokkant struccra emlékeztetett, mindenki derültségére. Na most képzeld el, milyen lehetett a legénységi állomány. . Igen, pont olyan, pár derék és tevékeny lövészkatonától és felderítőtől eltekintve. Ugyanis többnyire ezen kevesek viszik a hátukon az egész "magyar honvédséget". . "...Tábornokokból lenne elég, de azok az ivászaton kívül semmihez sem értenek..." . - Nem tudom, most mennyi tábornok van egyébként, de úgy 40- re tippelek - ami egy rossz vicc egy 27.000 fős fegyveres testület esetében. A végzetesen eltorzult rendfokozati arányokról részletesen olvashatsz a fentebb linkelt cikkekben. Az meg csak ront a helyzeten, hogy nem létező fegyvernemek és magasabbegységeknek vannak főtiszti parancsnokaik - egyenként is milliós fizetéssel, és plusz juttatásokkal. . Wazze, hát milyen hadsereg már az, ahol több a főtiszt (tábornok, ezredes, ales, őrnagy), mint pl. a hadnagy, a p...ba is már????? Milyen hadsereg az, ahol egy dandár 2- 3000 főből áll (ez kb. két ezred), DE dandárként van papíron számon tartva (egy dandár 6 - 10.000 fő, kb), ÉS ennek a 2- 3000 főnek egy dandártábornok a parancsnoka, összesen több tucatnyi ezredessel, alessel, őrnaggyal maga alatt? . A katonai rendfokozati piramis orkbánisztánban fejjel lefelé áll, ahogy a cikkekben mindkét egykori tiszt is mondja. . Fegyver az jutna, de csak kézifegyverek, kiegészítve szakaszonként talán négy- hat RPG- vel, századonként egy- két aknavetővel. De ennyi. Hogy mennyi lőszer jutna mindehhez - na azt hagyjuk. zappa:
.
“…Igen nagy erőfeszítésbe került a hadsereg módszeres szétverése, de megoldották. Für Lalától kezdve Hende Csabáig…”
.
- Fene tudja… a rothadás már a nyolcvanas években megkezdődött, legalábbis, erről vannak legkorábbi ismereteim. Akkor kezdett zuhanni a morál, és ez volt az egyik oka a későbbi pusztulásnak. Pedig akkor technikailag még rendben volt a banda. A részeg disznó főtisztek jelensége már akkor is megvolt, hogy milyen léptékben, azt nem tudom. De maga a tény, hogy ez már akkor is közismert volt, sokat mondó. Az akkori, igen gyakran gyökér, bunkó tiszthelyettesekről pedig idősebb ismerőseid biztos sokat tudnának beszélni.
.
“…mert még felsorakozni sem tudnának, és még fegyver sem jutna mindegyiknek…”
.
- Húúú, komám, ez telitalálat… tényleg vannak olyan alakulatok, akik az alakiság alapvető mozdulataival sincsenek tisztában.
.
Wazze, hát volt pl. olyan negyvenes tiszthelyettes, aki nem tudott lépést vezényelni, és ott volt már vagy 15 éve. Volt olyan – szintén tiszthelyettes, aki ott volt már vagy 10 éve, de képtelen volt lépést tartani, de volt ilyen századparancsnok is. És volt olyan főtiszt, aki köznevetség tárgya volt, mikor elkezdett díszlépkedni, mert kb. egy rokkant struccra emlékeztetett, mindenki derültségére. Na most képzeld el, milyen lehetett a legénységi állomány.
.
Igen, pont olyan, pár derék és tevékeny lövészkatonától és felderítőtől eltekintve. Ugyanis többnyire ezen kevesek viszik a hátukon az egész “magyar honvédséget”.
.
“…Tábornokokból lenne elég, de azok az ivászaton kívül semmihez sem értenek…”
.
- Nem tudom, most mennyi tábornok van egyébként, de úgy 40- re tippelek – ami egy rossz vicc egy 27.000 fős fegyveres testület esetében. A végzetesen eltorzult rendfokozati arányokról részletesen olvashatsz a fentebb linkelt cikkekben. Az meg csak ront a helyzeten, hogy nem létező fegyvernemek és magasabbegységeknek vannak főtiszti parancsnokaik – egyenként is milliós fizetéssel, és plusz juttatásokkal.
.
Wazze, hát milyen hadsereg már az, ahol több a főtiszt (tábornok, ezredes, ales, őrnagy), mint pl. a hadnagy, a p…ba is már????? Milyen hadsereg az, ahol egy dandár 2- 3000 főből áll (ez kb. két ezred), DE dandárként van papíron számon tartva (egy dandár 6 – 10.000 fő, kb), ÉS ennek a 2- 3000 főnek egy dandártábornok a parancsnoka, összesen több tucatnyi ezredessel, alessel, őrnaggyal maga alatt?
.
A katonai rendfokozati piramis orkbánisztánban fejjel lefelé áll, ahogy a cikkekben mindkét egykori tiszt is mondja.
.
Fegyver az jutna, de csak kézifegyverek, kiegészítve szakaszonként talán négy- hat RPG- vel, századonként egy- két aknavetővel. De ennyi. Hogy mennyi lőszer jutna mindehhez – na azt hagyjuk.

]]>
bumburi http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/a-miniszter-valoszinuleg-nem-beszamithato.html/comment-page-1#comment-363818 bumburi Wed, 19 Mar 2014 09:41:45 +0000 http://nepszava.com/?p=127862#comment-363818 dubois Nézz rá bármelyik fotóra! Talán két egyforma szabályoknak megfelelő öltözetet sem találsz. És ez csak a ruha. Vagy nézd meg egy felmérésen, hogy mit teljesít egy 160cm-es 90Kg-os nő,aki ugyan adminisztrál, de egész máshol van nyilvántartva. Mondhatnám a szeretőket is, akik alkalmazva vannak, holott sötétek, mint az éjszaka. Vagy az élelmezést. Lejárt szavatossággal a konzervek. Vagy a vaklőszer hiányát, mert még arra sem telik. Mint ahogy a nyomtatóba a papírt sokszor a hivatásosak veszik. Ezzel szemben a TEK!!! És az urakat akiket tábornoki karnak neveznek. Élősködő paraziták,és sérthetetlenek! Vagy egy felderítő felszereltségét! Gyalázat, és 1000x gyalázat! Persze még szerencse,már ahogy vesszük! dubois
Nézz rá bármelyik fotóra! Talán két egyforma szabályoknak megfelelő öltözetet sem találsz.
És ez csak a ruha.
Vagy nézd meg egy felmérésen, hogy mit teljesít egy 160cm-es 90Kg-os nő,aki ugyan adminisztrál, de egész máshol van nyilvántartva.
Mondhatnám a szeretőket is, akik alkalmazva vannak, holott sötétek, mint az éjszaka.
Vagy az élelmezést. Lejárt szavatossággal a konzervek.
Vagy a vaklőszer hiányát, mert még arra sem telik. Mint ahogy a nyomtatóba a papírt sokszor a hivatásosak veszik.
Ezzel szemben a TEK!!!
És az urakat akiket tábornoki karnak neveznek. Élősködő paraziták,és sérthetetlenek!
Vagy egy felderítő felszereltségét!
Gyalázat, és 1000x gyalázat!
Persze még szerencse,már ahogy vesszük!

]]>
Eldrad http://nepszava.com/2014/03/magyarorszag/a-miniszter-valoszinuleg-nem-beszamithato.html/comment-page-1#comment-363816 Eldrad Wed, 19 Mar 2014 09:29:23 +0000 http://nepszava.com/?p=127862#comment-363816 győzike: . " -hende - Erre a posztra teljesen megfelel, kellően alázatos és szolgalelkű, hülyeségeket hadovál és imádja a Kedves Vezetőt..." . - Miért, a többi orkbán- prostituált nem ugyanilyen alapon lett helyzetbe hozva? Csak ez a majom? :))) győzike:
.
” -hende – Erre a posztra teljesen megfelel, kellően alázatos és szolgalelkű, hülyeségeket hadovál és imádja a Kedves Vezetőt…”
.
- Miért, a többi orkbán- prostituált nem ugyanilyen alapon lett helyzetbe hozva? Csak ez a majom? :)))

]]>