Hozzászólás: Para-Kovács Imre: Magyarok és fideszesek http://nepszava.com/2014/02/velemeny/para-kovacs-imre-magyarok-es-fideszesek.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 asker http://nepszava.com/2014/02/velemeny/para-kovacs-imre-magyarok-es-fideszesek.html/comment-page-1#comment-358909 asker Tue, 04 Mar 2014 14:27:45 +0000 http://nepszava.com/?p=127566#comment-358909 nem érti hát, mert eszméletlenül sötét. de mindegy is, mert pártkatona és ott van a frontvonalban, az a fontos h a következő parlamentben is kaphasson mandátumot, jól éljen és még sok-sok pályázat nyertese legyen, lapátolhasson még közpénzt ki és persze építhessék a saját szánalmas és nyomorító kurzusukat. ha ennek az útjában áll valami, akkor azt meg eltapossák. mert nincs alku, nincs kegyelem. ezt már ismerik a narancsosok és úgy tűnik, szeretik is. szomorú, de ez van. :/ nem érti hát, mert eszméletlenül sötét. de mindegy is, mert pártkatona és ott van a frontvonalban, az a fontos h a következő parlamentben is kaphasson mandátumot, jól éljen és még sok-sok pályázat nyertese legyen, lapátolhasson még közpénzt ki és persze építhessék a saját szánalmas és nyomorító kurzusukat. ha ennek az útjában áll valami, akkor azt meg eltapossák. mert nincs alku, nincs kegyelem. ezt már ismerik a narancsosok és úgy tűnik, szeretik is. szomorú, de ez van. :/

]]>
moll http://nepszava.com/2014/02/velemeny/para-kovacs-imre-magyarok-es-fideszesek.html/comment-page-1#comment-358829 moll Tue, 04 Mar 2014 10:41:19 +0000 http://nepszava.com/?p=127566#comment-358829 Hát igen az szerintem sem várható el Lázártól hogy ismeje a történelmet, hiszen sokan nem ismerjük annyira amennyire kéne. De ha már olyan harmonikusnak tartja ezt kapcsolatot, akkor miért mondja ez a bunkó, hogy magyar és zsidó, miért nem mondja, hogy magyar és magyar? Ha olyan sikeresnek tartja akkor mivel magyarázza a történelmi tényeket, amikor egyáltalán nem tekintettük (főleg eleink és tisztelet a kivételenk) hofitársainknak a zsidó származású magyarokat? Hát igen az szerintem sem várható el Lázártól hogy ismeje a történelmet, hiszen sokan nem ismerjük annyira amennyire kéne. De ha már olyan harmonikusnak tartja ezt kapcsolatot, akkor miért mondja ez a bunkó, hogy magyar és zsidó, miért nem mondja, hogy magyar és magyar? Ha olyan sikeresnek tartja akkor mivel magyarázza a történelmi tényeket, amikor egyáltalán nem tekintettük (főleg eleink és tisztelet a kivételenk) hofitársainknak a zsidó származású magyarokat?

]]>
Vártánálló http://nepszava.com/2014/02/velemeny/para-kovacs-imre-magyarok-es-fideszesek.html/comment-page-1#comment-358673 Vártánálló Mon, 03 Mar 2014 23:03:06 +0000 http://nepszava.com/?p=127566#comment-358673 David Mandler, a minuszonak nagyon egyszerü technikai magyarázata van. Erre járt pár tucat fülkeforradalmár s unlike-olta az összes hozzászólást. Az első post kapta a legtöbbet. ahogy lejjebb megyünk a postokon egyre csökken a negatív szavazatok aránya. Vérmérséklet és a hazafias elkötelezettség mértékének arányában minuszoltak. David Mandler, a minuszonak nagyon egyszerü technikai magyarázata van. Erre járt pár tucat fülkeforradalmár s unlike-olta az összes hozzászólást. Az első post kapta a legtöbbet. ahogy lejjebb megyünk a postokon egyre csökken a negatív szavazatok aránya. Vérmérséklet és a hazafias elkötelezettség mértékének arányában minuszoltak.

]]>
ymre http://nepszava.com/2014/02/velemeny/para-kovacs-imre-magyarok-es-fideszesek.html/comment-page-1#comment-357978 ymre Sat, 01 Mar 2014 13:55:57 +0000 http://nepszava.com/?p=127566#comment-357978 Gábriel arkangyal mint a magyarság ártatlanságának jelképe jelzi Melocco úr hozzáértését is: mivel 622-ben Gábriel arkangyal megjelent Mohamed álmában, és meggyőzte arról hogy pont neki kell lennie Allah prófétájának, ilymódom a muszlim hit megteremtője ő. Csoda, hogy zsidóellenes az a nép, amit Gábriel testesít meg? Addig én megértéssel kezelem Orbán, Lázát érzéketlenségét a zsidó gondolkodással és az országban kivívott helyükkel szemben, hogy a vidéki zsidóság egyszerűen eltűnt 44-ben, nem voltak jelen, nem volt mivel találkozni se, nekem is, vidékiként csak 40 éves korom után jelent meg az életemben az első zsidó embertársam, akiről tudtam is a vallását, és aki fontos is volt, mint zsidó. Nem oktatták, nem voltak jelen zsidóként.Azt viszont nem tudom elfogadni, hogy ezt az ismerethiányt azóta sem pótolta ez a garnitúra, és egy teljesen torz belső képük alapján dönt országos ügyekben. Nekünk ez nagyon nem jó. Para a fárosz nekünk, éljen és világítson mindörökké. Gábriel arkangyal mint a magyarság ártatlanságának jelképe jelzi Melocco úr hozzáértését is: mivel 622-ben Gábriel arkangyal megjelent Mohamed álmában, és meggyőzte arról hogy pont neki kell lennie Allah prófétájának, ilymódom a muszlim hit megteremtője ő. Csoda, hogy zsidóellenes az a nép, amit Gábriel testesít meg?
Addig én megértéssel kezelem Orbán, Lázát érzéketlenségét a zsidó gondolkodással és az országban kivívott helyükkel szemben, hogy a vidéki zsidóság egyszerűen eltűnt 44-ben, nem voltak jelen, nem volt mivel találkozni se, nekem is, vidékiként csak 40 éves korom után jelent meg az életemben az első zsidó embertársam, akiről tudtam is a vallását, és aki fontos is volt, mint zsidó. Nem oktatták, nem voltak jelen zsidóként.Azt viszont nem tudom elfogadni, hogy ezt az ismerethiányt azóta sem pótolta ez a garnitúra, és egy teljesen torz belső képük alapján dönt országos ügyekben. Nekünk ez nagyon nem jó.
Para a fárosz nekünk, éljen és világítson mindörökké.

]]>
áginagyi http://nepszava.com/2014/02/velemeny/para-kovacs-imre-magyarok-es-fideszesek.html/comment-page-1#comment-357853 áginagyi Fri, 28 Feb 2014 21:41:16 +0000 http://nepszava.com/?p=127566#comment-357853 Ha mi tudunk még jőkat nevetni is (most éppen ezt tettem, bár egy kicsit könnyesre sikerült), akkor előbb-utóbb humortalan ellenfeleink begörcsölnek...hogy finoman fogalmazzak. Köszi szépen, ma már nem hallgatok híreket, hogy szép álmaim legyenek. Ha mi tudunk még jőkat nevetni is (most éppen ezt tettem, bár egy kicsit könnyesre sikerült), akkor előbb-utóbb humortalan ellenfeleink begörcsölnek…hogy finoman fogalmazzak. Köszi szépen, ma már nem hallgatok híreket, hogy szép álmaim legyenek.

]]>
Philip Marlowe http://nepszava.com/2014/02/velemeny/para-kovacs-imre-magyarok-es-fideszesek.html/comment-page-1#comment-357831 Philip Marlowe Fri, 28 Feb 2014 19:53:38 +0000 http://nepszava.com/?p=127566#comment-357831 A minuszolóknak (is): Az Úr jókedvében elhatározza,hogy minden népnek ad két jó tulajdonságot és amikor a magyarokhoz ér, azt mondja arkangyalának: A magyarok legyenek okosak,becsületesek és fidesz szavazók.Az arkangyal feljegyezte,de fölhívta az úr figyelmét:a magyaroknak három jó tulajdonságuk van,míg a többieknek csak kettő.Ez nem volna helyes.Így szólt az Úr:igazad van,ám mivel ajándékot nem lehet visszavenni, elrendelem,hogy a magyarok egyszerre csak két jó tulajdonságot használhatnak. Ez az oka, hogy aki okos és fidesz szavazó,az nem lehet becsületes,aki fidesz szavazó és becsületes,az nem lehet okos és aki becsületes és okos, az nem lehet fidesz szavazó. A minuszolóknak (is):
Az Úr jókedvében elhatározza,hogy minden népnek ad két jó tulajdonságot és amikor a magyarokhoz ér, azt mondja arkangyalának:
A magyarok legyenek okosak,becsületesek és fidesz szavazók.Az arkangyal feljegyezte,de fölhívta az úr figyelmét:a magyaroknak három jó tulajdonságuk van,míg a többieknek csak kettő.Ez nem volna helyes.Így szólt az Úr:igazad van,ám mivel ajándékot nem lehet visszavenni, elrendelem,hogy a magyarok egyszerre csak két jó tulajdonságot használhatnak.
Ez az oka, hogy aki okos és fidesz szavazó,az nem lehet becsületes,aki fidesz szavazó és becsületes,az nem lehet okos és aki becsületes és okos, az nem lehet fidesz szavazó.

]]>
Kamupipőke http://nepszava.com/2014/02/velemeny/para-kovacs-imre-magyarok-es-fideszesek.html/comment-page-1#comment-357712 Kamupipőke Fri, 28 Feb 2014 11:27:36 +0000 http://nepszava.com/?p=127566#comment-357712 Mennyé’, Lázár fiam, oszt mond meg a zsidóknak a frankót, mert nem látják a nagy összefüggéseket. KÖNYÖRGÖM, MONDD MEG! két ddddddddddddddddddddddéééééééé! Mennyé’, Lázár fiam, oszt mond meg a zsidóknak a frankót, mert nem látják a nagy összefüggéseket.

KÖNYÖRGÖM, MONDD MEG! két ddddddddddddddddddddddéééééééé!

]]>
csakén http://nepszava.com/2014/02/velemeny/para-kovacs-imre-magyarok-es-fideszesek.html/comment-page-1#comment-357654 csakén Fri, 28 Feb 2014 06:28:45 +0000 http://nepszava.com/?p=127566#comment-357654 Hasba rúgós Habony Árpi féle hablaty hullik vissza az "oroszokat kizavaró" fejére! Ilyen szövegek után odaülni Putyin és a kínai vezetők elé, nem semmi orca szükséges és nem a semmitől lesz egyre zakkantabb, hiszen ő tudja a legjobban, nem az övéivel, nem hülyékkel, nem a lebutítottakkal van dolga: - http://www.168ora.hu/itthon/orban-hangjan-szol-majom-itt-ev-legjobb-kampanydala-124122.html - Aki azt gondolja, hogy ezt a keletiek elfelejtették, netán feltételezi, hogy nem is hallották ezen szövegeket, azok forduljanak orvosukhoz, gyógyszerészükhöz! Hogy a szavazóit meg tudja vezetni azt elhiszem, hisz ez természetes! A gondolkodó, tájékozott embereket biztosan nem! Hasba rúgós Habony Árpi féle hablaty hullik vissza az “oroszokat kizavaró” fejére!
Ilyen szövegek után odaülni Putyin és a kínai vezetők elé, nem semmi orca szükséges és nem a semmitől lesz egyre zakkantabb, hiszen ő tudja a legjobban, nem az övéivel, nem hülyékkel, nem a lebutítottakkal van dolga:
-
http://www.168ora.hu/itthon/orban-hangjan-szol-majom-itt-ev-legjobb-kampanydala-124122.html
-
Aki azt gondolja, hogy ezt a keletiek elfelejtették, netán feltételezi, hogy nem is hallották ezen szövegeket, azok forduljanak orvosukhoz, gyógyszerészükhöz!
Hogy a szavazóit meg tudja vezetni azt elhiszem, hisz ez természetes!
A gondolkodó, tájékozott embereket biztosan nem!

]]>
GaborNYC http://nepszava.com/2014/02/velemeny/para-kovacs-imre-magyarok-es-fideszesek.html/comment-page-1#comment-357638 GaborNYC Fri, 28 Feb 2014 03:09:10 +0000 http://nepszava.com/?p=127566#comment-357638 Dávid, ne törődj a minuszolókkal, azok órabérben dolgoznak a NER-nek. Dávid, ne törődj a minuszolókkal, azok órabérben dolgoznak a NER-nek.

]]>
David Mandler http://nepszava.com/2014/02/velemeny/para-kovacs-imre-magyarok-es-fideszesek.html/comment-page-1#comment-357637 David Mandler Fri, 28 Feb 2014 03:04:59 +0000 http://nepszava.com/?p=127566#comment-357637 Nagyon kivancsi vagyok, hogy kik es miert minuszoljak az elso hozzaszolasomat. Eleg ha csak a MIERT kerdesre valaszol egy par kedves minuszolo. Nagyon kivancsi vagyok, hogy kik es miert minuszoljak az elso hozzaszolasomat. Eleg ha csak a MIERT kerdesre valaszol egy par kedves minuszolo.

]]>