Ronai and Ronai
AMERIKAI

Pusztai Gábor: Új utasítások az ATV-nek 2014. február 11. kedd 20:08

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
alairasgyujtes
.
Tisztelt ATV!
.
Legyenek kedvesek azt tenni, amit előírunk Önöknek!

Mint az mások előtt is ismert, a – lelkiismereti és vallásszabadság jogáról, valamint az egyházak, vallásfelekezetek és vallási közösségek jogállásáról szóló 2011. évi CCVI. törvény felhatalmazásával élve – tévéjükre és úgynevezett egyházukra nézve több mint két és fél évvel ezelőtt kedvező döntést hozott Pártunk és Kormányunk.

Tapasztalhatták azt is, hogy az elmúlt időszakban kormányzati hirdetésekkel tömtük ki az Önök tévéjét, az állami (értsd: fideszes) pénzből támogatott mezőgazdasági műsoruktól kezdve egészen a nyaralásra fordítható Erzsébet-utalvány népszerűsítéséről szóló reklámanyagokig.

Önök eddig maximálisan eleget tettek elvárásainknak, műsoraikban (az a cuki kis Somos!) hűen rajzolták meg a hatalomért marakodó, az összefogásra képtelen, az egyéni ambícióktól görcsöt kapó, az országot káoszba döntő baloldali ellenzék portréját.

Most viszont újabb fokozatba kell kapcsolni! Ezt Önök is tudják, teszik is lelkesen, ennek ellenére nem árt rögzítenünk a következőket:

1. A marakodó ellenzék projekt lejárt, ehelyett a korrupt baloldal projektet kell erősíteni. Bárki jön a stúdióba, meg kell kérdezni, mit szól Simonhoz. Ha Simon jön (nem valószínű), meg kell kérdezni, mit szól az MSZP-hez. Az MSZP-től is meg kell kérdezni ugyanezt. Meg a baloldali Összefogástól is. Bárkitől, aki betéved a stúdióba. A lehetőségek birodalmába minden beletartozik! Éljenek vele, ahogyan tették ezt eddig is!

2. Jó lenne, ha április 6-a előtt „Kire szavazna Simon Gábor?” címmel közéleti vitaklubot indítana az ATV. A műsorvezető viszont ne az újabban antallista Havas Henrik (aki véletlenül lett 6 napig a szocialista Horn-kormány kommunikációs államtitkára) legyen, hanem valami kevésbé irritáló figura.

3. Jól teszik, de ennél intenzívebben kell nyomni ezt a zsidó-ügyet. Orrvérzésig, hogy mindenki számára világos legyen: baloldal = zsidók (mint a régi szép időkben)

4. Kálmán Olgát továbbra is hagyják békén. Azt hív meg a műsorába, akit akar, arról beszél, amiről akar, s ahogyan affektálva tud. Hagyni kell, hogy a baloldalnak is legyen egy kultfigurája. Azt viszont, ha lehet, akadályozzák meg, hogy ő legyen az MSZP elnöke.

5. A jelenleginél több, úgynevezett baloldali-liberális szakértőt kell meghívniuk a műsoraikba. Bármelyik belőtt-füves (ki tudja melyik?) libsi gondolkó kiváló alany ehhez, ám javasolnánk ugyanebben a beállításban Heller Ágnest is kipróbálni (ráadásul ő bevallottan zsidó származású, passzolna is az alapvetéshez).

Kérjük, a fent felsoroltak szíves tudomásul vételét.

Üdvözlettel

Mi, a fideszközeli Nemzeti Együttműködés Rendszere

(Simicska, Orbán, Áder, Kövér és a többiek, illetve azok, akik kiszolgálnak minket, menetelnek, szavaznak, s hazafiasan működtetnek egy többmilliárdos iparágat)

.

(Megjelent az eszakonline.hu oldalon)

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (50 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +58 ( 72 szavazatból)
Pusztai Gábor: Új utasítások az ATV-nek, 4.5 out of 5 based on 50 ratings

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

34 Reader’s Comments

  1. grat. grat. és grat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  2. Az ATV munkatársait nem kell utasítgatni.
    Maguktól is rájöttek, hogy mi az igazodási pont.
    A tulajdonosának van egy varázsszava: a pénz. Ezért aztán gyakran lemegy kutyába, ahová híven követi úgy a Havas nevezetű, mint az Olgika.
    Csillogtatják tudásukat,és eszükbe sem jut, hogy milyen árulkodó az a magatartás amit felvettek.
    Ezért aztán a fideszes fiúknak teljesen felesleges felhívni a figyelmüket bármire.
    Önként, és dalolva járatják le magukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (59 szavazatból)
  3. Valamint elvárjuk Önöktől,hogy betelefonálós műsorukban,Pártunkkal,és Kormányunkkal kapcsolatban,elhangzó bizonyos szavak kiejtése esetén, a vonalat azonnal bontani szíveskedjenek,ez esetben a műsorvezető, azonnal köteles elnézést kérni a nézőktől,és közölni hogy az ATV. ,elhatárolódik a szélsőségektől. Nem kívánatos szavak,és kifejezések gyűjteményét, Nemzeti Médiahatóságunk eljuttatja Önöknek,elektronikus úton,illetve egy 300. oldalas nyomtatott példányban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (44 szavazatból)
  4. Chomsky!!!!

    http://noam-chomsky.tumblr.com/post/13867896307/noam-chomsky-10-strategies-of-manipulation-by-the

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  5. Értem az iróniát, de ettől még a baloldal sajnos tényleg marakodó, teljesen alkalmatlan korrupt balfaszok gyülekezete. Ezek közül Simon meg tényleg a címeres ökör őstípusa. Arra meg gondolni sem vagyok hajlandó, hogy milyen sötét lélek kell ahhoz, hogy valaki az adófizetők, a szavazói százmillióinak magányszámlára “menekítését” teljesen rendjén levőnek érezze, de annyira, hogy még különösebben magyarázkodni sem hajlandó.
    .
    Elvette, mert az neki kellett, osztjónapot.
    .
    Mi meg nyilván úgyis valami hülyeségre költöttük volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (31 szavazatból)
  6. most kapott az ATV 20 millat a kormanytol,holokauszt musorok keszitesere.miértnem adjak vissza?ök igy tudnanak tiltakozni,de eszukbe sem jut.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  7. ezekben a hetekben Bajnai,Gyurcsany,jarjak az orszagot,minden nap szerepelnek vhol,de az ATV hiradoban erröl semmit nem latni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (45 szavazatból)
  8. Éleslátó
    2014. február 11. kedd
    21:03
    A Chomsky-tízparancsolat
    http://konteo.blogrepublik.eu/2012/11/06/a-chomsky-tizparancsolat/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  9. “teljesen alkalmatlan korrupt balfaszok gyülekezete” – mondod az ellenzékről.

    Igaz.

    De mit mondasz a felcsúti gázszerelő cigánygyerekről, aki az ország 88. leggazdagabb ember lett? (Persze nem Ő, hanem Orbán. És nem a 88.)

    Lehet-e, kell-e raltivizálni?

    Magyarországon lehet és kell!

    Van rossz (ahogyan a világ bármely országában is) és még rosszabb.

    Lehet nem választani a rosszat (a “teljesen alkalmatlan korrupt balfaszok gyülekezetét”), de ezzel választod azt, amit most kínál a hatalom.

    Ha engem kérdezel, a még rosszabb helyett kiegyezek a rosszal. Már csak azért is, mert ezek a korrupt balfaszok legalább demokraták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (38 szavazatból)
  10. A baloldal szégyene, hogy az elektronikus médiát, beleértve a közszolgálati TV-t és rádiót, az elmúlt 15 évben kénye kedvére rángatja, alakítja a fidesz. Uszító, ostoba televíziók, rádiók fertőzhetik a közéletet folyamatosan. Nem tettek semmit akkor sem amikor tehettek volna. Balfax bagázs. Így fordulhatott elő az a degenerált helyzet, hogy aki nem akarja a fideszes agymosást nézni az nézi a hitgyülis agymosást. Nincs más, ennyi maradt. Nekem ebben az égészben egy rossz szavam sincs a fideszre, azt tették ami a természetük. Én minden szemétért ami a képernyőkből kifolyik kizárólag a baloldalt kárhoztatom! Ezt ők tették azzal, hogy nem tettek semmit!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  11. “baloldal = zsidók” — én speciel vállalom.
     
    Éleslátó (2014. február 11. kedd 21:03)
    Kösz a linket. Sajnos nem eredeti idézetek, hanem valami nyelvileg gátolt egyén fordította (úgy tűnik, spanyolból), helyenként az érthetetlenségig zavarosak. Megpróbálom megtalálni az eredetiket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  12. Chomsky magyarul:

    Hogyan manipulálják Orbánék az embereket?

    Noam Chomsky a Massachusetts Institute of Technology nyelvészeti és filozófiai tanszékének előadója. Nem szobatudós, társadalmi kérdések is foglalkoztatják, ebből kifolyólag mintegy több mint 25 évvel ezelőtt megalkotta a mindenkori politikai hatalom tömegeket manipuláló mesterkedéseinek természetrajzát, amelyet azóta Chomsky tízparancsolatának is neveznek.
    Nehéz nem észrevenni a hasonlóságot a mindenkori hatalomgyakorlása és Chomsky tanításai között – nem benne van a hiba.
    Nézzük meg tehát, Chomsky után szabadon, hogyan lehet egy országot magunk alá gyűrni. Következzék Chomsky tízparancsolata.

    1.) Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket. Támaszkodjunk a bulvársajtóra, amely hű szolgánk lesz.
    2.) A népnek úgy kell tekintenie politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire.Ennek érdekében (elsősorban a média segítségével) hamis riasztások és nemlétező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdítani, amelyek miatt aggódni, később szorongani kezd. Ha a szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nemlétező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbítását.
    3.) A nemzetnek mindig készen kell lennie arra, hogy valami rosszabb következik. Ennek sulykolása érdekében használd fel a „fehér” propagandát (vagyis nyíltan a kormány irányítása alatt álló médiumokat), a „szürkét” (azokat a sajtótermékeket, amelyek csak részben állnak kormánybefolyás alatt), s a „feketét” (amelyekről senki sem gondolná, hogy valójában a hatalom szolgálatában állnak). Ezeknek karöltve azon kell munkálkodniuk, hogy egy olyan kormány képét vetítsék a lakosság szeme elé, amely minden erejével azon munkálkodik, hogy a jövő egét beárnyékoló sötét fellegek legalább egy részét elhessentse a nemzet feje felől. A kemény, megszorító intézkedéseket fokozatosan kell bevezetni, mert így az emberek hozzászoknak a rosszhoz, sőt: örülnek, hogy még mindig nem a legrosszabb következett be.
    4.) A nemzetet meg kell győzni, hogy minden rossz, ami aktuálisan történik, az kizárólag azért van, hogy a szebb jövőt biztosítsuk számára. Vagy ha nem a számára, akkor a gyermekei számára. Az emberek reménytelenül idealisták és hiszékenyek: évszázadokon keresztül hajlandók benyelni és elfogadni ezt az érvet („majd a következő generációknak sokkal jobb lesz, nekünk ezért kell áldozatokat hoznunk”).
    5.) Az embereket le kell szoktatni a gondolkodásról, s arról, hogy a történésekben felfedezzék az ok-okozati kapcsolatokat. Ennek érdekében a politikai vezetőknek egyszerűen kell megfogalmazniuk üzeneteiket, már-már infantilis módon, minimális szókinccsel, rövid mondatokban. A hallgatóság ily módon megszokja a felületességet, naív lesz és hajlamos az információs beetetések elfogadására.
    6.) Minden adandó alkalommal az emberek érzelmeire kell hatni, nem a racionális gondolkodásukra. Bátorítani kell mindenféle emocionális megnyilvánulást, mert az érzelmeket sokkal könnyebb manipulálni, mint a rációt.
    7.) Az embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani, mert így nem lesznek motiváltak magasabb ideálok és összetettebb tervek megvalósításában. Butítsd le az oktatásügyet, tedd korrupttá és hozd a működésképtelenség küszöbére. Egy ilyen iskolarendszer a közvélemény manipulálásának ideális eszköze.
    8.) A népet el kell zárni az objektív, korrekt és teljes tájékozódás/tájékoztatás minden forrásától. Ennek érdekében pénzügyileg támogatni kell azokat a médiumokat, amelyek butítják és félretájékoztatják az embereket, s gazdaságilag el kell lehetetleníteni azokat, amelyek ennek ellenkezőjét próbálják elérni.
    9.) A nyájszellem erősítése prioritás! Az egyénben fel kell ébreszteni a szégyen- és tehetetlenség-érzetet, s választható (pontosabban választandó!) alternatívaként ezzel szembe kell állítani az igazodási, csatlakozási kényszert. Az egyéniségeket nélkülöző nyájat mindig könnyebb irányítani, ellenőrizni és befolyásolni.
    10.) Mindent meg kell tenni az egyének megismerése érdekében. Ezt elérendő belső (és titkos) nyilvántartásokat kell felfektetni az egyén különféle (ízlésbeli, politikai, ideológiai, viselkedési) preferenciáiról, opcióiról, egyszóval teljes pszichológiájáról. Törekedni kell arra, hogy jobban megismerjük az egyént, mint ahogy ő ismeri önmagát. Fel kell használni a társadalomtudományok (szociológia, lélektan, csoportképzés pszichológiája, stb.) legújabb vívmányait céljaink elérése érdekében, de ezeket a lépéseket a legnagyobb titokban kell tartani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (49 szavazatból)
  13. Éleslátó (2014. február 11. kedd 21:03) és akit érdekel:
    Itt található az eredeti, végre élvezhető formában:
    http://www.99posto.org/english/10-strategies-of-manipulation-by-the-media
    Meglepő, hogy hány helyen közlik zavaros angol-(valami)-angol fordításban. Tiszta Herz-szalámi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  14. Éleslátó!
    .
    Pontosan ez a “nagyon szar helyett jó a szar is!” mentalitás vezetett idáig… Orbán nem átok, hanem a selejt bosszúja…
    .
    Hogy meg mondjuk Simon, vagy Szanyi, vagy akár Mesterházy mennyire demokrata, azt inkább hagyjuk, mert hülyére röhögi magát a vakbelem…
    .
    Jó, Orbánnál demokratábbak, ha ez a mérce… bár ezzel kapcsolatban Woland Elvtárs már kifejtette a véleményemet a Mester és Margaritában (Tudod: a másodlagos frissességű tőkehal…).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (18 szavazatból)
  15. Ott van az LMP, tőlük sem várok túl sokat, de ha most Schiffer rámutat Simonra és azt mondja: “Hát erről ugatok hat éve!”, most őszintén, nem lenne igaza?
    .
    Gyurcsány nekem mondjuk a maga néha kifejezetten vicces troll módján valahol szimpatikus, de azért váltottuk le 2010-ben, hogy most, ha csoda történik, Bajnaival, Kunczéval meg Fodorral vissza is szavazzuk… kérdem én, ez normális?
    .
    Én pl rohadtul nem emlékszem, hogy Kuncze a viccelődésen túl bármi érdemit csinált volna az elmúlthuszonötévben… jó, nem echte maffiózó, mint Pintér, akkor jöhet is vissza, akár belügyminiszternek is… (legyint)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -13 (35 szavazatból)
  16. http://www.hirhatar.hu/blogok/Orban_sikere

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  17. nagy andrás

    sifer(!!!!!) nem csak erről ugat évek óta ,hanem 2006-os rendőrterrorrol, meg szemkilövetőkről. Ritka egy gusztustalan alak . Azonkívül a pártja is rendesen kisgazdásodott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (30 szavazatból)
  18. Grósz Bandika!!!!!Ja ,és még egy dolog ,ha te 2010-ben “leváltottad ” a troll vagy mi(sic !!!????)
    Gyurcsányt , akkor menj a francba és ne itt oszd az észt. Az összes barmot a rossebb egye meg ,aki ránk szabadította ezt a mocskos zombi csürhét, akármilyen indokkal is tette. És ezzel most még pont ITT kérkedni is, hát ahhoz pofa kell. Kunczét ,bármiben is összehasonlítani Don Sandróval??? !!!!!
    Orvos látott már. ??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (39 szavazatból)
  19. vikmeki
    Nyugi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  20. Oké ,bumburi ,értettem, na megyek aludni….. ( de akkor is!!!!) jó,jó…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  21. Nagyandrás.
    Az a jó ha nem tudjuk a miniszterek neveit.
    Szépen teszik a dolgukat.
    De ha ezeknek a nevétől visszahngzanak az uccák , az baj.
    Nagyon nagy baj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  22. Gyurcsányt nehéz volt 2010-ben leváltani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  23. Éleslátó (2014. február 11. kedd 21:29)
    .
    “… ezek a korrupt balfaszok legalább demokraták.”.
    .
    Ha jól értem, a baloldalon lévő balfaszok demokraták?
    .
    Ez badarság. Aki demokrata az erkölcsös. Aki erkölcsös, az pedig nem korrupt.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (11 szavazatból)
  24. oldster

    Jajj……. ne. ez úgy hülyeség ( és nem igaz).ahogy van. Ne keverd a kettőt, és ez most egyáltalán nem hiányzik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (11 szavazatból)
  25. Naggyon jó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  26. Konrad Lorenz – Nobel díjas etológus- ” A civilizált emberiség nyolc halálos bűne” c. művében a hetedik:
    ” Az emberiség egyre erősebben dogmásítható. Az azonos kulturális csoportban található emberek számának növekedése a közvéleményt befolyásoló technikai eszközök tökéletesedésével párhuzamosan a nézetek olyan uniformizálásához vezet, amilyenre az emberiség történetében még soha nem volt példa. Ehhez járul, hogy egy szilárd hittel követett dogma szuggesztív hatása együtt növekszik a hívők számával, talán még mértani haladvány szerint is.Egyes helyeken már ma is patológikus esetnek tekintik azt amikor valaki tudatosan kivonja magát a tömegkommunikációs eszközök, például a televízió hatása alól. Az egyéniségvesztő hatások mindazok számára kapóra jönnek, akik nagy embertömegeket akarnak manipulálni. A közvéleménykutatás, a reklámtechnika és az ügyesen irányított divat segítik a tömegek feletti hatalomra a vállalkozókat a vasfüggöny innenső, a funkcionáriusokat pedig a túlsó oldalán.”
    Az utolsó mondat értelmezéséhez tudni kell, hogy a könyv vet 1978-ban írta Lorenz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  27. Elírtam, 1973-ban írta, magyarul 1988-ban adta ki a Kulturális, Szolgáltató Kisszövetkezet Sopron.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. @noam2
    Ez így egy (hely)takarékosabb megoldás:
    http://nepszava.com/2012/12/magyarorszag/hogyan-uralkodik-a-zsebdiktator-a-magyarokon.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. Érdekes módon a HVG és az Index is viszonylag tárgyilagosan tudósított a Mazsihisz és a kormány kötélhúzásáról, csak a Hit gyülekezete tulajdonában levő ATV sumákolta el a tényeket azt állítva, hogy a Mazsihisz vezetői új javaslatokat tettek a kormánynak, ahelyett, hogy nevén nevezték volna a közgyűlés határozatának bojkottját. Egyre inkább elkurvul az Atv is azt kell mondani. Biztos jelenlegi Hitesek is belenéznek az Amerikai Népszavába, hiszen hogyan tudnának tiltakozni, vagy ellenlépéseket tenni egy-egy cikk nyomán. Továbbra is kérdezném tőlük, miért nem tiltakoztak a náci emlékmű felállítása ellen, a kormány holokauszt megemlékezése ellen, Wass Albert tantervbe vétele ellen – hisz van egy csomó iskolájuk és tanterv szerint nekik – a nagy Izraelbarátoknak – is tanítaniuk kell egy náci szerzőt a saját iskolájukban. Egyébként ha jól tudom Ajkán épp most tiltakoztak szülők és pedagógusok egységfrontba tömörülve, hogy önkormányzati iskolájukat a hit gyülekezetének adják. Többen mondták, hogy akkor inkább a római katolikusok, vagy állami tulajdon még akkor is ha emiatt jó nagy támogatástól esnek el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  30. Noam2, kösz az adalékot, remek írás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  31. Körülbelül így is működik az ATV. Csak az a kérdés, hogyan tűrik meg maguk között a tisztességüket megőrző Friderikusz Sándort és Bombera Krisztinát?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  32. Ez tényleg igaz? Tényleg így jelent meg? A vulgáris bugrisságnak egy újabb eklatáns példája. Szinte már hihetetlen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. Amíg a nép nem jön rá, hogy a választásokon nem Simon Gáboron, hanem saját magán mond ítéletet (mármint mondana, ha lennének szabad választások), addig nincs mit tenni. Sajnos a magyar ember a kormányt nem az alkalmazottjának, hanem urának és parancsolójának tekinti. Arról dönt, kit enged élősködni magán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. ATV-n nincs mit csodálkozni.
    Elemi érdekük, hogy az egyetlen “ellenzéki” adó maradjanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos