Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán 2007: szociális válságba sodródik az ország 2014. február 13. csütörtök 1:28 Forrás: AN

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán 2007: szociális válságba sodródik az ország

Budapest – Hazugságok ipari méretű termelése, a hatalom eloldása az ellenőrzés pányvájáról, sutba hajított felelősség, intézményesített korrupció, maffiamódszerek. Demokrácia nélküli többpártrendszer, szociális válság, tömeges elszegényedés, munkanélküliség, eladósodás, kiszolgáltatott magyar gazdaság. Dobra vert ország, mondta a Kedves Vezető. Nem most, de nem is nagyon régen. Az írás végén nézze meg, hogy mikor.

A független, szabad élet elfojtása, amerre csak nézünk. Adókkal megfojtott kisvállalkozások, sorsukból kilábalni képtelen, máról-holnapra élő kiszolgáltatott kisemberek, tíz körmével hiába kapaszkodó, süllyedő polgárság.

Nincstelenné, kiszolgáltatottá tett emberek, akik nem mernek felszólalni és kiállni az igazukért, mert a hatalomtól függ a másnapi megélhetésük. Hiába a NATO és uniós tagság, ez nem a Nyugat, és nem a XXI. század. Ez a keleti élet, és a múlt század, amit húsz év óta próbálunk magunk mögött hagyni, de újra és újra elér, körülfon és visszahúz bennünket.

A magyar ember nem szeret asztalt borogatni. Mi magyarok nem egykönnyen veszítjük el a fejünket. Meg tudjuk várni, amíg betelik a pohár. Hát most betelt. Magyarországon évek óta semmi más nem jött létre, mint válságok, szenvedés és elkeseredés.

Hiába mondtuk el időben őszintén és egyenesen, mi következik, ha elmarad a kormányváltás, mi következik, ha a magyarok lépre mennek, és beleszédülnek a szervezett hazugsághadjárat csapdájába.

Most az egész ország együtt sodródik a szociális válság örvényébe. Barátaim! A válság nem válogat pártállás szerint az emberek között. Nincs baloldali vagy jobboldali tandíj, és nincs jobb- és baloldali munkanélküliség sem.

Akik lépre mentek, ma már tudják, ugyanazt kapták szavazatuk jutalmául, mint az ország másik fele büntetésből; súlyosbodó gondokat, növekvő terheket, apadó nyugdíjat és égbe szökő árakat.

Orbán Viktor beszéde 2007. október 23-án, a Fidesz Astoriánál tartott ünnepi nagygyűlésén

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (13 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +18 ( 22 szavazatból)
Orbán 2007: szociális válságba sodródik az ország, 4.3 out of 5 based on 13 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

13 Reader’s Comments

  1. Még mindig a farkasos példabeszédnél maradva: nyolc év ellenzéki handabandázása arról szólt, hogy:
    “Kismalac, kismalac, engedj be!”
    Most viszont hogy már bejutott a Házba, hamarosan ahhoz a részhez érünk, hogy:
    “Forró vizet a kopaszra…!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  2. Na mert pont Orbán tudja, hogy mi a 21. század, és hogy néz ki Európa. Párizs, vagy Köln utcáin azonnal lerína róla, hogy egy prosztó a balkániak legrosszabb fajtájából. Nem is megy arra, legfeljebb Brüsszelbe, de oda is csak akkor, ha muszáj. Ráadásul ő az, akinek a hatalomgyakorlása kizárólag a hazugságban, félelemkeltésben, a gyűlölet szításában, és a fenyegetésekben merül ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (38 szavazatból)
  3. Így jártunk!
    Egyeske átesett a dakota ló másik oldalára, és onnan nézve, megtetszett neki amit 2007-ben még hazugságként adott elő.
    Mára ez lett a vezérelv.
    A pohár meg most kezd betelni. Nagyon.
    .
    “Akik lépre mentek, ma már tudják, ugyanazt kapták szavazatuk jutalmául, mint az ország másik fele büntetésből; súlyosbodó gondokat, növekvő terheket, apadó nyugdíjat és égbe szökő árakat.”
    .
    Ugyan felfogják e a fideszesek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (36 szavazatból)
  4. Lehet, hogy első ránézésre nagyon vicces hogy ahhoz képest mit mondott 2007-ben 0rbán most mit csinál, azonban amit 2007-ben mondott az nettó hazugság volt. Az Astoriánál elmondott beszéd csak lázítás volt a Gyurcsány kormány ellen, egyetlen szava sem volt igaz.
    Most meg egy 7 éves hazugsághoz mérjük 0rbán tetteit, miközben azok önmagukban is felháborítók?
    Ne legyünk már ennyire hülyék!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  5. "tisztelthölgyeimésuraim"

    ˙
    ˙

    Képalávaló
    ˙
    Ez nem Éger István ? … – Betege ?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  6. Ott mondta el mit akar csinálni az országgal,mert ez a szélhámos mindíg úgy adja elő a terveit,mintha más csinálta volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  7. Teljesen fölösleges dolog ezt az embert szembesíteni korábbi megnyilvánulásaival. Legyenek azok 20, vagy csak 4 évesek.
    Hajtja előre a hatalomvágya és ennek mindent alárendel. Minket magyarokat leginkább. Bármilyen visszatekintése, esetleg elismerése annak, hogy valaha, de leginkább most, tévedne, vagy tévedett volna, gyengesége jele lenne és azonnal kiesne szerepéből. Megszünne létezni, csak egy emberi roncs, burok maradna hátra.
    Egyszer eljön ez is, de nem mi, vagy az ellenzéke fogja vele ezt megtenni, hanem megerősödött fegyvertársai, párttársai.
    Esély sincs semmilyen kormányváltásra áprilisban, mindenre felkészült Orbán, csak a hatalom átadására nem. Meg sem rezdül, sem belföldi, sem külföldi bírálatokra, csak tör előre, mintha nem is léteznénk. Attól tartok számára mi nem is létezünk, nincs is ránk, vagy a szavazókra szüksége. Már eldöntötték, hogy pl. 54%-al nyerik a választásokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  8. a Parlament ablakából dobálják ki az EU-s zászlót
    a sajttolvaj, újnáci gaudi
    vajon merre jár a szeretője, balóné ?
    EU nem, EU fizetés igen
    ilyen patkányok ezek, az összes
    http://444.hu/2014/02/13/az-utolso-napra-vegkepp-megorult-a-parlament/
    böllér viktor és társai viszik ki Magyarországot Európából
    a perverz, torz gyűlölettel a pofájukon agonizáló híveikkel együtt
    ezeknek megjár a börtön
    ezeknek megjár a kötél
    http://www.noltv.hu/video/4878.html
    ha külföldre menekülne a exmiépes pereputty, azokat is vissza kell hozni, bíróság elé állítani, elítélni és megetnek életfogytra

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  9. Már közeleg a veszedelem, utban van visszafelé..
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=647984218602232&set=pb.114324688634857.-2207520000.1392306895.&type=3&theater

    Nagyon le vannak rongyolódva. az asszonnyal együtt.
    A vak komondor biztos ott lapul az ülés alatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  10. Jo az iras , addig amig egy atomeromu bovitesbol a hulyere vett valasztok jobb es baloldali kerdest csinalnak ahelyett , hogy a lenyegre koncentralnanak addig a minden hajjal megkent bunozok a politikusok ezt kifogjak mindig hasznalni ATOM ORBAN ZSEBENEK NAGYON JOL JON , KB 4-5 milliard dollar fog benne maradni tisztan adomentesen ha hozzavesszuk a gazos stromann Garancsi Videotonos Orban szolga altal keresett evi kb 240 milliot akkor elmondhatjuk hogy Orban es csaladja helyet kovetel a FORBES MAGAZINBAN a vilag leggazdagabb emberei kozott persze ez csak vicc mert lopott vagyonnal nem lehet pava tancot jarni pedig az nagyon megy a felcsuti paraszt ganxtanak .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  11. kufirc!
    Nem Orbánt állítjuk szembe saját korábbi szövegeivel, még csak nem is a fideszeseket, akik hívők, és a hívőket racionálisan meggyőzni nem lehet. A hívő hisz, oszt jónapot. Magunkat emlékeztetjük rá, hogy okuljunk a múltból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  12. ” Orbán 2007: szociális válságba sodródik az ország ”
    Ja, hát ehez képest hamar “célba”értünk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  13. Válságba sodródik az ország. Mennyire igaza van.
    Ma jelent meg az a cikk (illetve adat) amelyre már utaltam:
    .
    http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/akk/megjelent_a_hetek_ota_vart_adat.4.195407.html
    .
    Aki valamit is ért az állami pénzügyekhez, az látja, hogy 300 milliárd hiányzik a “kasszából”.——> “állampapír állománya 300 milliárd forinttal csökkent. “.
    A 2014/C betett Orbánnak. Most jön, hogy nem csak a Templeton nem vásárol újabb magyar államkötvényt, hanem más se. Szépen kivonják a tőkét.
    .
    Magyarország ebben az esetben nem finanszírozható. Bár a változások nem egyik pillanatról a másikra szoktak történni, de úgy látszik Orbán és bandája államcsődöt hozott a nyakunkba. A kínaiak sem adtak pénzt, most lehet az IMF-nél kuncsorogni “szabadságharcos” lelkesedéssel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos